Pokemon ProTalk nekoconissa + miitti

Yleistä keskustelua Pokémon-videopeleistä, sekä Pokemon peleistä jotka eivät kuulu pääsarjan peleihin.

Valvoja: pikanoob

Alueen säännöt
• Keskustelu Pokémon-pelien romhackeistä ja emulaatiosta on sallittua vain tällä alueella.
• Ei linkkejä pelien ROM-tiedostoihin, ei edes valmiiksi pätsättyihin (pre-patched) ROM-tiedostoihin.
• Romhackien (IPS- ja XDELTA-tiedostot) latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Emulaattorien latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Romhackien teossa ja käyttöönotossa käytettävien työkalujen latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Suosittelemme käyttämään latauslinkkejä, jotka vievät suoraan lataukseen.

Pokemon ProTalk nekoconissa + miitti

ViestiKirjoittaja LAV-Kitsune- » 04.05.2011 12:46

Järjestämme 9.-10.7.2011 Nekoconissa pokemon aiheisen luennon/keskustelupaneelin pokemon videopelien metapelistä. Lähdemme ihan perusteista kuten EV ja IV koulutus ja etenemme erilaisten strategioiden rakentamiseen. Luennolle ovat tervetulleita niin pelaajat kun pelistä tietämättömät, sillä Kitsunen asiaton kuvitus aiheesta varmistaa sen, että kaikille on luvassa jotain hauskaa =)

Käymme siis läpi kaikenlaisia kikkoja tiiminrakentamiseen ja pokemoniin yleensä liittyvää. Mukaan mahtuu vielä minun kanssa höpisemään asiasta jos joku haluaa tulla sinne myös mukaan luennoimaan. Materiaalit ja kuvitukset yms ovat kaikki jo valmiina, että esiintyminen vain riittää.

JOS ihmisillä on kiinnostusta niin voisimme järjestää myös Pokemon miitin conissa sen omassa miittihuoneessa. Paikkaan saadaan wi-fi yhteys auki, joten siellä on sitten hyvä kouluttajien vaihdella toistensa kanssa yms ja muutenkin tavata toisia pokemon foorumin jäseniä. Jos miittiin on kiinnostusta niin ilmoitelkaa ihmeessä tähän ketjuun niin varaan sille ajan Nekoon =)
Avatar
LAV-Kitsune-
 
Viestit: 31
Liittynyt: 30.01.2011 18:04

Paluu Muut Pokémon-pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron