Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-peleissä

Yleistä keskustelua Pokémon-videopeleistä, sekä Pokemon peleistä jotka eivät kuulu pääsarjan peleihin.

Valvoja: pikanoob

Alueen säännöt
• Keskustelu Pokémon-pelien romhackeistä ja emulaatiosta on sallittua vain tällä alueella.
• Ei linkkejä pelien ROM-tiedostoihin, ei edes valmiiksi pätsättyihin (pre-patched) ROM-tiedostoihin.
• Romhackien (IPS- ja XDELTA-tiedostot) latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Emulaattorien latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Romhackien teossa ja käyttöönotossa käytettävien työkalujen latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Suosittelemme käyttämään latauslinkkejä, jotka vievät suoraan lataukseen.

Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-peleissä

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 13.01.2016 12:10

Pokémonin 20-vuotisjuhlavuosi näkyy eventtien määrässäkin, tammikuuta lukuunottamatta on eventti joka kuukausi, jaossa ovat seuraavat pokét:

22.2.-30.4. Mew (koodi)
1.-24.3. Celebi (Wi-Fi)
1.-24.4. Jirachi (Wi-Fi)
18.5.-31.7. Darkrai (koodi)
1.-24.6. Manaphy (Wi-Fi)
1.-24.7. Shaymin (Wi-Fi)
17.8.-31.10. Arceus (koodi)
1.-24.9.Victini (Wi-Fi)
1.-24.10. Keldeo (Wi-Fi)
30.11.2016-31.1.2017 Genesect (koodi)
1.-24.12. Meloetta (Wi-Fi)

Nintendo Suomi kirjoitti:Myyttisten Pokémonien latausmahdollisuudet

Tänä vuonna tarjoamme 11 myyttistä Pokémonia, jotka jaetaan eri tavoin juhlavuoden aikana alkaen helmikuussa 2016.

Neljä latausmahdollisuutta hoidetaan koodilipukkeiden avulla. Nämä ovat Mew, Darkrai, Arceus ja Genesect ja ne tullaan järjestämään BR-Lelut -myymälöissä. Ilmoitamme myöhemmin näiden kampanjoiden päivämääristä. Koodeja on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Muut seitsemän latausmahdollisuutta hoidetaan Wi-Fi-koodien avulla, jotka saat yhdistämällä laitteesi langattomasti internetiin ja Nintendo Network -palveluun. Digitaaliset jakelut järjestetään 1.-24. päivä kyseisten kuukausien aikana.

#Pokemon20 on virallinen hashtag, jota Pokémon-fanit ympäri maailmaa käyttävät. Voit jakaa suosikkikuvasi tai suosikkimuistosi sosiaalisen median kanavien kautta!

Pyydystä myyttinen Meloetta
1. - 24. joulukuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

Olemme vuoden loppupuolella ja päätämme Pokémonin 20v. juhlavuoden erittäin tyylikkäällä Meloetta Pokémonilla, jonka voit pyydystää nyt Nintendo Networkin kautta! Tämä Melody Pokémon esiintyi ensimmäisen kerran Unova-alueella, jolloin sillä oli ainutlaatuinen kyky vaihtaa Aria Formesta Pirouette Formeen taistelussa, kun se käytti Relic Song -hyökkäystä. Älä missaa mahdollisuutta saada Meloetta Pokémonia esiintymään Pokémon Omega Ruby ja Pokémon Alpha Sapphire -peleissä! Vieraile Mauville Cityssä sijaitsevan Move Tutorin luona opettaaksesi Meloettalle Relic Song -hyökkäyksen ja muuttaaksesi tämän Pokémonin jälleen Pirouette Formeen!

Pyydystä myyttinen Genesect!
30. marraskuuta 2016 - 31. tammikuuta 2017 | koodilipuke kaikissa BR-Lelut -myymälöissä

Nyt voit vihdoinkin pyydystää toiseksi viimeisen myyttisen Pokémonin. Genesect-koodilipukkeet ovat saapuneet BR-Lelut -myymälöihin! Genesect on saatavilla 30. marraskuuta 2016 - 31. tammikuuta 2017 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Pyydystä myyttinen Keldeo!
1. - 24. lokakuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

Myyttinen Keldeo Pokémon esiintyi alun perin Pokémon Black Version ja Pokémon White Version -peleissä Ordinary Form -muodossa, ja muuttui sitten majesteettiseen Resolute Form -muotoon opittuaan Secret Sword -liikkeen Pokémon Black 2 ja Pokémon White 2 -peleissä. Nyt voi saada Keldeo Pokémonin Ordinary Form -muodossaan Nintendo Networkin kautta Pokémon Omega Ruby ja Pokémon Alpha Sapphire -peleissä! Vieraile sitten Move Tutorin luona Mauville Cityssä opettaaksesi Keldeolle sen Secret Sword -erikoisliikkeen.

Lataa Keldeo Nintendo Networkin kautta 1. lokakuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Keldeo on ladattavissa vain 24. lokakuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä myyttinen Victini!
1. - 24. syyskuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

Ihastu voimakkaaseen, myyttiseen Victini Pokémoniin Nintendo Networkin kautta osana Pokémonin 20v. juhlavuotta! Pelaajat pystyivät kohtaamaan Victinin alun perin Liberty Gardenissa Pokémon Black Version ja Pokémon White Version -peleissä, jos heillä oli käytössään Liberty Pass. Nyt voit taas saada Victinin, mutta vain rajoitetun ajan!

Lataa Victini Nintendo Networkin kautta 1. syyskuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Victini on ladattavissa vain 24. syyskuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Arceus BR-Lelut -myymälöissä!
17. elokuuta - 31. lokakuuta 2016 | koodilipuke kaikissa BR-Lelut -myymälöissä

Myyttinen Arceus esiintyi alun perin Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä. Arceus voi muuttua miksi tahansa Pokémon-tyypiksi, kun se kantaa vastaavaa Plate-esinettä. Näitä esineitä löytyy useista eri paikoista Hoenn-alueella Pokémon Omega Ruby ja Pokémon Alpha Sapphire -peleissä.

Arceus tulee olemaan saatavilla BR-Lelut -myymälöissä 17. elokuuta - 31. lokakuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä ilmainen koodi kassalta, jotta voit saada Arceuksen Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä.

Huomio! Kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 30. marraskuuta 2016!

On aika pyydystää myyttinen Shaymin!
1. - 24. heinäkuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta


Pokémonin 20v. juhlavuosi jatkuu kesällä Shayminillä! Rajoitetun ajan voit saada myyttisen Shaymin Pokémonin Nintendo Networkin kautta. Shayminillä on samat liikkeet kuin mitä sillä oli Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä. Shaymin on Land Forme -muodossa. Vie tämä Pokémon perheelle, joka sijaitsee Route 123:lla Pokémon Omega Ruby tai Pokémon Alpha Sapphire -pelissä saadaksesi Gracidea-kukan, jonka avulla voit kehittää Shayminin Sky Forme -muotoonsa.

Lataa Shaymin Nintendo Networkin kautta 1. heinäkuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Tämä Pokémon on ladattavissa 24. heinäkuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Shaymin Nintendo Networkin kautta valitsemalla ensin MYSTERY GIFT pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi RECEIVE GIFT. Valitse YES ja valitse sitten GET VIA INTERNET ja lopuksi vielä YES. Vieraile missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Shaymin sieltä. Muista tallentaa pelisi!

Pyydystä myyttinen Manaphy!
1. - 24. kesäkuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta


Manaphy on seuraava myyttinen Pokémon, jota jaetaan Nintendo Networkin kautta Pokémonin 20v. juhlavuoden kunniaksi. Manaphy esiintyi ensimmäistä kertaa Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä, mutta sen muna oli ensin hankittava Nintendo DS:n Pokémon Ranger -pelissä. Nyt voit saada tämän erittäin harvinaisen Pokémonin Nintendo Networkin kautta!

Lataa Manaphy Nintendo Networkin kautta 1. kesäkuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Tämä Pokémon on ladattavissa 24. kesäkuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Manaphy Nintendo Networkin kautta valitsemalla ensin MYSTERY GIFT pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi RECEIVE GIFT. Valitse YES ja valitse sitten GET VIA INTERNET ja lopuksi vielä YES. Vieraile missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Manaphy sieltä. Muista tallentaa pelisi!

Darkrai on unelmiesi Pokémon!
18. toukokuuta – 31. heinäkuuta 2016 | koodilipuke kaikissa BR-Lelut -myymälöissä


Ensimmäistä kertaa Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä esiintynyt myyttinen Darkrai on heittänyt pitkän varjon Pokémon-maailman päälle. Tämä voimakas ja sysimusta Pokémon palaa juhlistamaan Pokémonin 20v. juhlavuotta, tällä kertaa kampanjalla, joka järjestetään kaikissa Suomen BR-Lelut -myymälöissä! Mahtavilla liikkeillä ja Bad Dreams -kyvyllä Darkrai tulee varmasti aiheuttamaan painajaisia vastustajillesi.

Darkrai tulee olemaan saatavilla BR-Lelut -myymälöissä 18. toukokuuta – 31. heinäkuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä (ilmainen!) koodi kassalta, jotta voit saada Darkrain Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä. Huomioi, että kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 31. elokuuta 2016.

Näin voit käyttää koodia:

1. Varmista, että Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS -laitteesi on yhdistetty internetiin (Wi-Fi).
2. Valitse ”MYSTERY GIFT” pelin päävalikosta.
3. Valitse sitten ”RECEIVE GIFT” ja ”YES”.
4. Valitse sitten ”GET WITH CODE”, ja sitten ”YES” ja ”YES” uudestaan muodostaaksesi yhteyden internetiin.
5. Kirjoita koodi.
6. Katso, kun Darkrai ilmestyy peliisi!
7. Vieraile missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa saadaksesi Darkrain.
8. Varmista nyt, että tallennat pelisi! TÄRKEÄÄ!

Pyydystä myyttinen Jirachi!
1-24. huhtikuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta


Voit ladata myyttisen Jirachin Nintendo Networkin kautta 1. huhtikuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Jirachi on ladattavissa 24. huhtikuuta 2016 asti. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

Pyydystä Jirachi Nintendo Networkin kautta valitsemalla RECEIVE GIFT pelisi valikossa. Valitse "YES" ja valitse sitten "GET VIA INTERNET" ja lopuksi vielä "YES". Vieraile sitten missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Jirachi sieltä. Muista tallentaa pelisi!

Pyydystä myyttinen Celebi!
1-24. maaliskuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta


Tämä on toinen myyttinen Pokémon, jota jaetaan Pokémonin 20v. juhlavuoden kunniaksi! Celebi esiintyi ensimmäistä kertaa Pokémon Gold ja Pokémon Silver -peleissä, jotka julkaistiin Game Boy Colorille. Nyt Celebi on jälleen saatavilla rajoitetun ajan Nintendo Networkin kautta! Tällä Celebillä on samat hyökkäykset kuin alkuperäisellä ja se on valmis sekoittamaan vastustajansa ja tukemaan joukkuettaan taisteluissa.

Lataa Celebi Nintendo Networkin kautta 1. maaliskuuta 2016 alkaen Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Tämä Pokémon on ladattavissa 24. maaliskuuta 2016 asti.

Pyydystä Celebi Nintendo Networkin kautta valitsemalla RECEIVE GIFT pelisi valikossa. Valitse "YES" ja valitse sitten "GET VIA INTERNET" ja lopuksi vielä "YES". Vieraile sitten missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Celebi sieltä. Muista tallentaa pelisi!

Pyydystä myyttinen Mew!
22. helmikuuta - 30. huhtikuuta 2016

Aloita Pokémonin 20v. juhlavuosi pyydystämällä myyttinen Mew! Mew oli yksi ensimmäisistä myyttisistä Pokémoneista, jonka pystyi saamaan alkuperäisissä Pokémon Red ja Pokémon Blue -peleissä. Mew palaa nyt melkein samalla tavalla kuin se ilmestyi pelaajille lähes 20 vuotta sitten. Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta saada tämän ensimmäisen myyttisen Pokémonin!

Mew tulee olemaan saatavilla yksinoikeudella BR-Lelut -myymälöissä 22. helmikuuta ja 30. huhtikuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä (ilmainen!) koodi kassalta, jotta voit saada Mew'n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä. Huomioi, että kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 31. toukokuuta 2016.

Näin voit käyttää koodia:

1. Varmista, että Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS -laitteesi on yhdistetty internetiin (Wi-Fi).

2. Valitse ”MYSTERY GIFT” pelin päävalikosta.

3. Valitse sitten ”RECEIVE GIFT” ja ”YES”.

4. Valitse sitten ”GET WITH CODE”, ja sitten ”YES” ja ”YES” uudestaan muodostaaksesi yhteyden internetiin.

5. Kirjoita koodi.

6. Katso, kun Mew ilmestyy peliisi!

7. Vieraile missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa saadaksesi Mew'n.

8. Varmista nyt, että tallennat pelisi! TÄRKEÄÄ!

You gotta catch 'em all! #Pokemon20

Lisätietoja

Käy virallisella sivustolla saadaksesi lisätietoja Pokémonin 20v. juhlavuodesta. Huomioi, että latausmahdollisuuksien päivämäärissä ja jakelutavoissa on paikallisia eroavaisuuksia.


Jos Vastaa-painike ei näy, klikkaa tästä päästäksesi viestinkirjoitussivulle.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3426
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Reimius » 13.01.2016 20:19

Luinkin noista aiemmin tänään. Eikös nuo ole kaikki ne legendaariset mitä ei voinu aiemmin saada kuin vaihtamalla jos niitä ei ollu saanu aiemmista eventeistä?
Kuva
3DS FC: 1564-4474-4935
Reimius
 
Viestit: 99
Liittynyt: 31.07.2014 21:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Flyffel » 13.01.2016 22:48

Reimius kirjoitti:Luinkin noista aiemmin tänään. Eikös nuo ole kaikki ne legendaariset mitä ei voinu aiemmin saada kuin vaihtamalla jos niitä ei ollu saanu aiemmista eventeistä?

Juu, kaikki ovat generaationsa eventtileguja. Paitsi Manaphy tavallaan, se oli alunperin Pokémon Ranger-exclusive (pelisarja DS:lle).
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4286
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Ciel Phantomhive » 16.01.2016 12:50

Mewtwolover kirjoitti:Pokémonin 20-vuotisjuhlavuosi näkyy eventtien määrässäkin, tammikuuta lukuunottamatta on eventti joka kuukausi, jaossa ovat seuraavat pokét:

1.-24.2. Mew (koodi)
1.-24.3. Celebi (Wi-Fi)
1.-24.4. Jirachi (Wi-Fi)
1.-24.5. Darkrai (koodi)
1.-24.6. Manaphy (Wi-Fi)
1.-24.7. Shaymin (Wi-Fi)
1.-24.8. Arceus (koodi)
1.-24.9.Victini (Wi-Fi)
1.-24.10. Keldeo (Wi-Fi)
1.-24.11. Genesect (koodi)
1.-24.12. Meloetta (Wi-Fi)

Eventtien tyypit Serebiin mukaan. Vielä ei ole tietoa miten nuo koodieventit järjestetään Suomessa, päivitän tähän lisätietoja sitten kun niitä on saatavilla. Onneksi kuitenkin noista suurin osa on Wi-Fi-eventtejä, joten emme jää niistä täysin paitsi vaikkei koodieventtejä Suomessa järjestettäisikään.

Onko varmaa, ettei tää oo taas vaan japanilaisille, vaan on ihan maailmanlaajuinen eventti? D:
"So what? You're another person, so of course you look different. What do you need to be ashamed for? Besides, I'm free to be with whoever I want. No one has the right to say anything about it."
-Ciel To Snake
Avatar
Ciel Phantomhive
 
Viestit: 153
Liittynyt: 07.11.2015 22:00
(: Tähänkö sai jotain raapustaa? Hups, nyt käytin koko tilan...

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 17.01.2016 00:34

Ciel Phantomhive kirjoitti:Onko varmaa, ettei tää oo taas vaan japanilaisille, vaan on ihan maailmanlaajuinen eventti? D:

Tämä on ihan maailmanlaajuinen eventti, kts. tämä, huomaa tämä kohta:
Bulbanews kirjoitti:They will also be available throughout Europe, Australia and New Zealand, but no details have been announced about that distribution.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3426
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Deriko » 17.01.2016 19:59

Hienoa, living Pokédexin täyttö onnistuu sittenkin. Tähän asti juurikin Manaphyn, Victinin ja Meloettan saaminen on ollut iso kysymysmerkki.
So close times zero still equals zero - Meowth
Avatar
Deriko
 
Viestit: 247
Liittynyt: 08.05.2014 22:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 29.01.2016 00:49

Mew-eventin osalta alkaa näyttää pahasti siltä, että sitä ei Suomessa ole, sillä GameStop ja Nintendo Suomi eivät ole tiedottaneet asiasta vielä mitään. 1.2. on jo ensi maanantaina.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3426
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Suetic » 29.01.2016 06:23

Joutuu nähtävästi kyseisen otuksen vaihtamaan joltakin tyyliin jenkiltä/engelsiltä/franciscolta/italianolta/japsulta kun kerran täällä on turhaa odotella tuleeko ollenkaan mitään koodieventtiä tapahtumaan.
Kuva

Discord: SirSuetic#1411
Sankariruhtinas
Avatar
Suetic
 
Viestit: 805
Liittynyt: 07.11.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki
(: Surrender your cheese! :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Skudde » 01.02.2016 15:32

Tänäänhän tuo ensimmäinen eventti alkaa joten olisi ihan kiva tietää kannattaako meikäläisenkään lähteä toiseen kuntaan jos niitä koodeja ei vaikka jaetakaan Suomessa. : P
Image

The Battle League (TBL) Champion ja Frontier League ylläpitäjä sekä Elite Fourin jäsen.
Hakkerit suksikoon kuusikkoon ja rehti pelaaminen kunniaan!
Avatar
Skudde
 
Viestit: 7
Liittynyt: 29.10.2015 02:06

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Flyffel » 01.02.2016 16:02

Ei ainakaan vielä, jopa Itävallassa ja Saksassakin ne alkavat vasta 4.2. Ja kannattaa odottaa että joku joka asuu GameStopin lähellä kokeilee ensin.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4286
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja keplo_leuto » 01.02.2016 16:35

Ihan vain tiedottaakseni kaikille: Kuulin juuri rauttiksen Gamestopin myyjän suusta, että koodeja ei ole tullut ollenkaan Suomeen tai mihin muuhunkaan pohjoismaihin. Joten jälleen kerran jää saamatta kaikki kiva asuinpaikan takia...
Avatar
keplo_leuto
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01.02.2016 16:30
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Kynis » 01.02.2016 18:50

Kyselin kanssa gamestop suomesta (facebookissa) tuosta eventistä ja suomen gamestoppi ei saanut tuota tänne tuotua. Voisi vielä nintendolta kysyä.
FC SS: 3526-4440-1756
FC W: 3783-4744-6155
FC 3DS (Y) : 1564-1974-4127
Kynis
 
Viestit: 6
Liittynyt: 08.09.2013 15:05

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Flyffel » 01.02.2016 20:28

Joo elikkä koodeja ei todennäköisesti tule GameStopiin, mutta hyvin mahdollisesti BR-leluihin ja Toys'r'usiin kuten muissa pohjoismaissa: https://twitter.com/BulbaNewsNOW/status ... 0374623232
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4286
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 01.02.2016 21:09

Flyffel kirjoitti:Joo elikkä koodeja ei todennäköisesti tule GameStopiin, mutta hyvin mahdollisesti BR-leluihin ja Toys'r'usiin kuten muissa pohjoismaissa: https://twitter.com/BulbaNewsNOW/status ... 0374623232

Nyt tuli varmistus, että niitä tulee Suomessakin noihin liikkeisiin: https://twitter.com/BulbaNewsNOW/status ... 9459595264

Edit: Lisäsin aloitusviestiin Nintendo Suomen Facebookiin postaaman ilmoituksen Mew-eventistä.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3426
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Tyynis » 01.02.2016 21:30

Loistojuttu että saadaan Suomeen! Toivottavasti koodeja tulee riittävästi ja jakelu toimii muutenkin.
Tyynis
 
Viestit: 52
Liittynyt: 06.11.2010 18:05

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja SMG39 » 02.02.2016 01:32

Uskoisin et loput noista koodi pokeist tulee myös toys russeihin ja br leluihin
Pokepark 3
Avatar
SMG39
 
Viestit: 43
Liittynyt: 29.06.2014 16:43
Paikkakunta: Pori
(: vedin diamondissa poksu liigan vain vibravoilla :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Skudde » 02.02.2016 03:15

Mahtihomma :D Itse olen niin lopen kyllästynyt GTS:stä ja wonder tradesta lenteleviin gennattuihin legendaarisiin että on hienoa saada vihdoin oma aito Mew ja kumppanit.
Image

The Battle League (TBL) Champion ja Frontier League ylläpitäjä sekä Elite Fourin jäsen.
Hakkerit suksikoon kuusikkoon ja rehti pelaaminen kunniaan!
Avatar
Skudde
 
Viestit: 7
Liittynyt: 29.10.2015 02:06

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Mewstor » 02.02.2016 11:14

Itselleni tämä on nyt todella ikävä kuulla sillä tämä tarkoittaa sitä etten voi hankkia ylimääräisiä koodeja niille jotka eivät voi niitä itse hakea :/ Jos koodeja ei tulostetakaan kuitille kuten GameStopissa niitä ei voi olla rajoittamaton määrä.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2211
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 02.02.2016 12:11

Mewstor kirjoitti:Jos koodeja ei tulostetakaan kuitille kuten GameStopissa niitä ei voi olla rajoittamaton määrä.

Todennäköisesti niitä ei tulosteta kuitille, sillä tuossa ilmoituksessa on rajoitettuun koodierään viittaava "tai niin kauan kuin tavaraa riittää"-maininta päivämäärien jälkeen, tuollaista mainintaa ei ollut Hoopa-eventin ilmoituksessa. Kuitille tulostettavien koodien kohdalla tuota mainintaa ei voi hyvällä omallatunnolla käyttää, sillä siinähän koodi luodaan sähköisesti (6 merkin mittaisen vakioalun perään generoidaan satunnainen 10 merkin rivi).

Edit: Nintendo Suomi oli päivittänyt tuota ilmoitusta, Mew tuleekin olemaan saatavilla ainoastaan BR-Lelut -myymälöissä, päivitin tuon muutoksen aloitusviestiinkin. BR-Lelut -myymälöiden sijainnit löytyvät täältä.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3426
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémonin 20-vuotisjuhlavuoden eventit XY- ja ORAS-pelei

ViestiKirjoittaja catnip » 02.02.2016 13:51

Kivaa, ehdin jo innostua. Mukavaa asua Pohjois-Suomessa :(
catnip
 
Viestit: 4
Liittynyt: 26.09.2015 21:41

Seuraava

Paluu Muut Pokémon-pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa