Sivu 1/1

Pokémon Goldin Space World 1997 demoversio

ViestiLähetetty: 02.06.2018 20:46
Kirjoittaja Doragon
Koska kaikki ovat tohkeissaan uusista peleistä, joiltakin on saattanut jäädä tämä uutinen kokonaan kuulematta: Pokémon Goldin demo vuodelta 1997 on juuri vuotanut nettiin.

Mikä tekee tästä uutisesta massiivisen on se, että tämä hyvin harvinainen demo (jonka pääsi vain muutama ihminen kokemaan kerran vuonna 1997) oli kaksi vuotta ennen Pokémon Goldin ja Silverin julkaisua. Näin ollen demossa on rutkasti betamateriaalia, eli materiaalia joka ei nähnyt päivänvaloa kun pelit julkaistiin vuonna 1999, eli myös kourallinen ennennäkemättömiä pokémoneja ja muuta todella jännää.

Kaikki demossa esiintyvät pokémonien spritet, mukaanlukien Johton beta-pokémonit:
Spoiler:
Image

Mukana on siis vanhaa, hieman tuttua mutta myös vauvamuotoja, evoluutioita vanhoille örvelöille sekä ihan ennennäkemättömiäkin otuksia.

Muutamia hauskoja seikkoja, jotka ollan löydetty demon datasta:
-Umbreon oli alun perin poison
-Ho-Oh oli pelkkä flying ja Lugia loisti poissaolollaan
-Sunflora oli ensin grass/psychic eikä Sunkernista ollut tietoakaan
-Entei, Raikou ja Suicune olivat elunperin vain En, Rai ja Sui
-Girafarig oli dark/normal
Ja tämä on vain pintaraapaisu kaikkeen siihen, mitä tämä demo sisältää. Kaikki uusien pokémoniet (japaninkieliset) nimet ja tyypitykset ovat tiedossa, samoin kehitysmetodit.

Lisää faktaa, kuvia ja vaikka videomateriaalia saa mielellään pistää lisää. Olen itse nyt mobiilissa, joten en oikein voi pistää tämän enempää.