Sivu 1/1

Pokemon mestari haussa!

ViestiLähetetty: 26.02.2011 14:17
Kirjoittaja LAV-Kitsune-
Tervehdys kaikki pokemon foorumin ihmiset!

Nekocon on saapumassa pienen tauon jälkeen Kuopioon taas kesällä 9.-10.7.2011 ja etsimme erilaisia mielenkiintoisia ohjelmanumeroita tapahtumaan. Kyselyä on vähän ollut, että jos saisimme pokemon mestarin sinne kertomaan joko DS pokemonin metagamesta, tiimien kasaamisesta ja erikoisemmista taktiikoista tai korttipelin strategioista, erilaisista pakkatyypeistä ja pelitavoista. Majoitus ja ruoka totta kai tarjotaan luennoitsijoille / paneelien pitäjille.

Ohjelmanne voi olla luentomuotoinen opetuskokonaisuus esimerkiksi yllämainitusta pokemonin metapelistä, chainbreedaamisesta ja IV valueista, kilpailuhenkisestä pelaamisesta yms tai se voi olla paneelimuotoinen keskustelu uuden generaation pokemoneista, anime sarjasta tai vaikka animen ja mangan eroavaisuuksista. Coniin voi järjestää myös kokonaisen pokemonille pyhitetyn huoneen, jossa harrastajat voivat käydä pelaamassa sekä kortti että DS pelejä tiettynä aikana ja tavata muita kouluttajia ympäri suomea. Tähänkin toki tarvittaisiin joku vapaaehtoinen henkilö pyörittämään tilaa. Ohjelmistojen ja paneelien kanssa minä voin olla apuna niiden rakentamisessa ja voin auttaa mm visuaalisten tehosteiden, video (videomateriaalia ja mangaa löytyy pokemonista yllin kyllin) ja power pointin editoinnin ja tekemisen kanssa. Luennoitsijoilta tarvitaan siis vain vähän jotain sanottavaa ja itse ohjelman pito =)

Siksipä siis kyselenkin, olisiko täällä innokkaita järjestämään jotain yllä mainittua, tai vaikka jotain aivan muuta anime ja manga henkistä ohjelmaa? Yhteyttä asian tiimoilta voi ottaa minuun tällä foorumilla, yksityisviesteillä tai osoitteeseen lavmail ät suomi24.fi (ja ät tilalla tottakai @ merkki ilman välejä). Yritämme vielä saada nintendoakin mukaan, ties vaikka saisimme vähän jotain isompaa teemaa järjestettyä asian ympärille =) Conin sivut ovat avoinna osoitteessa www.nekocon.fi

-Kitsune