Plumeja kaikkialla

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Rai-chan, Play! Pokémon -järjestäjät

Plumeja kaikkialla

ViestiKirjoittaja R0xu » 12.04.2011 20:20

No, taas kangasliigan jälkeen matkaan kettusille yöksi ja vähän laputtelemaan. Vähän hermoilen saiko machamp paljonkin hypeä Esan poro voiton jälkeen ja testailen pakkamuutoksia. No ennyt juurikaan saa mitään radikaalia päätöstä ja päätän/kerkeän muokata pakkaa hygessä.
No, sunnuntaina matkaamme hygeen, teen "pakkamuokkaukset" ja aloitetaan pelailemaan.

1. Kierros VS Tonypacman/vilegar
Aloitan weavilellä ja luxray x:llä jolla saan T2 nappaamaan penkki haunterista prizen ja trainerlukko takkuilee. Pääse täten jo alussa prize johtoon ja weavile latautuu hiljaa penkillä muiden iskejöiden kanssa. Tony ei edes rupea prizejä nappaamaan vaan lostailemaan, mutta gengarit ei pysy pelissä weavilen avulla ja pääseen nostamaan kaikki 6 prizeä kun lostissa oli kait 4 poksua.
1-0

Lehtis lollaa kun halasin jälleen gengarin :F

2. Kierros VS McAnkka/Promogon
No, Juho aloittaa azelfilla ja passaa, poison bindaan. Juho ei saa mitään peliin ja forthelulz bebetän q:n iskemään azelffin alas.
2-0

Donkfest kun vieressä Tonu saa ilkeän SPN kusetus donkista ja Kuuumis donkkasi Heron tämän vieressä. Isohkolla porukalla matkataan kauppaa viettämään ruokataukoa. Tonu ostaa Lempikarkkejaan ja minä ostan Lempijäätelöäni[classic mint] Turnee paikalla kumis tarjoaa sibulikebab pitsansa lopun mikä oli aika omnomnom. Sattumoisin olen "judgetietsikan" takana juuri ennen kuin seuraava round arvotaan, mielessä kävi droppaaminen, mutta ahneena en nähnyt tarpeeksi syytä siihen.

3. Kierros VS Juusto/vilegar
Olen vähän fuu kun sain ilkeän juuston vastaani. Saan taas aikaisin muutaman prizen, kun käteni alkaa olemaan jotain kauheutta. Juusto hurdurrii yhen poksuni lostiin, kun nostan käteeni toisen raitei palasen, katson vähän tilannetta, houkuttavaa... THUNDER FALL
Minulta kopsui 3 poksua ja juustolta 2, joista toinen oli gengar sf, jolla jouni normaaliin tapaan heitti tails, uxie x ja primex saivat 80 päälle ja tilanne 2-2
Idea vaikutti vieläkin eeppiseltä kun aaroni kädessä, mutta juusto tajuaa vuorollaan että primehän lostasi orjani lostzoneen kun kuolivat ukkoseen.. ÅHÅ..
Bat ja Zong lostissa vähän tuhosi suunitelmia, ja ikävästi kädestäni loppui tarpeellinen iskuteho saada 2 prizee kun Juusto Durrasi 2 pokee lostiin ja sanoi voittaneensa.
2-1

Juusto haukkasi Ratingistäni suuren palasen ja combobreakkasi gengarin halaamiseni ;(

4. Kierros VS Miska/vilegar
Ilkeä MMMiska, jota en ole vielä voittanut kertaakaan turnee matseissa. Alkuni ei tällä kertaa ole nini mahtava, mutta saan luxrayn iskeilemään ja nappaamaan prizejä. Saan kyllä prizejä eteen, mutta Miska pääsee lostailemaa poksujani ja weavilen iskuvoima jää pieneksi kun penkillä azelf&uxie ja sp poksut alkaa loppumaan niiden lentäessä lostiin. 6 pokee lostiin kun prizejä jää taas joku 2.
2-2

2-0 ->2-2, fyyyyy xP

5. Kierros VS HERO/KINGPLUME
Oi joi joi, pääsin kohtaamaan arkkiviholliseni Heron. Alkukädessäni ei kauheasti ollut muuta kuin twins joten en lähtenyt edes nostamaan aikaisia prizejä, mikä vähän kusahti matsissa. Molemmat stallii twinssin aktivointia Heron saadessa parempaa setuppia aikaan stg pakallaan. Hero sitten tappaaoman tombinsa jotta pääsee twinssaa ja aloittaa sodankäynnin. Jään tässä kohtaa jälkeen ja pienet yritykset pysyä perässä ei riitä (en sit voinut hakea sitä raiteita twinssillä xP) Kingdrat pärisee liikaan ja häviäääänn.
2-3

byhyy, viimeiset topcut mahikset meni ja Herokin meni omnomailemaan arvokasta ratingiäni ;___;

6. Kierros VS Terhi/pluff
Aloitan chompilla ja apinalla terhin uxietä vastaan... sitten koko porukka odottaakin jostain syystä pari minuuttia ennen kun saakaan aloittaa, laitoinkin vielä toisen chompin penkille dce:llä. No, terhillä ei ole mitään ja passaa ja pääsen dragonrushaamaan.. göö...
3-3

No, turnaus osaltani ohi, 2/3 voitostani oli T2donkkeja, "jee" Esan neuvo pelaa dialgaa mielummin kuin raiteita olisi ehkä parantanut lopputulosta xP

No, siinä sitten vähän seurailua senioreiden finaalista ja mastereiden top8:sta. Vähän korteilla vaihtamista ja top8 ollessa ohi, päättää kettu kyytimme aloittaa paluumatkan. Abclle syömään vähän hesepurilaisia ja jään taas vaihteeksi kettusille, kun Ikävästi maanantai tunnit peruutettiin opettajan sairastuttua.

+/-
+ Kumis finaalissa
+ kettuset
+ hyvät tilat ja järjestely
+ valokuvausta sitten sm kisojen
+/-Thunderfail
- 2-0->2-3

Lol, ei muistu enempää
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1072
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: Plumeja kaikkialla

ViestiKirjoittaja Hero » 12.04.2011 20:55

Tapaamme jälleen SM-kisoissa!
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1673
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Plumeja kaikkialla

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 12.04.2011 21:14

Hero kirjoitti:Tapaamme jälleen SM-kisoissa!

ET SÄ TULE BEEEEÄRRRIIIIN?!
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Plumeja kaikkialla

ViestiKirjoittaja badganondorf » 12.04.2011 22:07

Niin...1/4 turnauksen pakoista pelasi Vileplumea =D
http://www.thedeckout.com - Maailman paras Pokémon TCG-blogi(ni)

Mewtwolover kirjoitti:Pistin kännykkääni jo muistuksen 12.8.(MM-kisat päättyvät 11.8.) kohdalle noiden (Esan) oikkien poistosta.
Avatar
badganondorf
 
Viestit: 832
Liittynyt: 04.10.2010 09:52

Re: Plumeja kaikkialla

ViestiKirjoittaja Juusto » 12.04.2011 22:13

Heti menee heikosti kun ei auteta tech-valinnoissa!
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa