Donk'd @ Hyvinkää

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Donk'd @ Hyvinkää

ViestiKirjoittaja badganondorf » 23.04.2011 20:42

Päätin pelata fiksattua Luxchompia BT:ssa, koska Isto päätti tuomaroida. Päädyimme turnauspaikalle ja Isto päättikin pelata, että saadaan Mastereihin 5 kierrosta ja top4. Okei, otin kellon ja päätin tuomaroida joka kierros kun saan matsini valmiiksi. Tämä olikin helpompaa kuin oletin, sillä.


1. kierros Juuso Pelkonen(DIalgaChomp)

Minulla oli alunperin bye, mutta se vaihtuikin Siabboksi. Seppo hypettaa hyvää alkuaan ja itselläni ei ole edes supporteria kädessä. Aloitan Garchomp C:lla. Seppo aloittaa Dragonitella, liittää sille DCE:n ja passaa. Topdeckaan Collectorin, liitän DCE:n ja yritän nostaa 3 kortin Set-upilla Dragoniten. Seppo leikkaa pakkani päällimäiseksi kortiksi Energy Gainin.
1-0

Hjuvahjuva. Sain kierellä ja kaarrella koko loppukierroksen ajan, joissa jotkut matsit venyivät erittäin pitkiksi. Toinen kierros tulikin nopeaan.

2. kierros Matius Hurskainen(Magnezone)

Aloitan yksinäisellä Unown Q:lla ja Matius aloittaa yksinäisellä Magnemitella. Matius aloittaa ja liittää energian Magnemitelle. Selvisin jälleen Unown Q donkkaamisesta. Pelaan Collectorin, pelaan Gainin, energian, Turnin, Crobatin ja Biteen Magnemiten hengiltä.
2-0

Judgeemaan. Tuntuu, että minun ei tarvinnut pelata juuri laisinkaan. Tällä kierroksella suurin osa matseista päättyi ennen aikaa, Isto taisi vääntää aika pitkään tässä välissä. 2-0 oli enää Anni, Jouni ja Tapsa. Vastaani tuli tietenkin kamalin match-up.

3. kierros Jouni Lehtinen(Machamp/Vileplume)

Onneksi pakassani oli Dialga. Onnekseni aloitin myös Ambipomilla ja onneksi alkukädessäni oli DCE mulliganin jäljiltä. Onneksi Jouni aloittaa yksinäisellä Machopilla ja onneksi saan aloittaa.
3-0

Pokemon on mitä mahtavin peli, ja mitä järkeä edes pelata Uxiedonkia, jos Luxchomp edelleen donkkaa yli 50% peleistä T1. Ilman BW:n sääntöjäkään...3-0 on enää minä ja Anni.

4. kierros Anni Parkkila(Jumpluff)

Saan semialun ja Anni tulee mäiskimään Pumpulilla T2. Saan Sprayt käteväsi käteen, mutta T2 lähtien Trade Offaan joka vuoro enkä onnistu nostamaan yhtäkään Energy Gainia koko pelin aikana. Peliä ei helpottanut,että prizeissani oli 3 Turnia, göö.
3-1

5. kierros Tapio Virtanen(Lostvilegar)

Joopa joo. Alkukäteni oli Bronzong, Collector, 2 Sprayta, Turn, Garchomp C ja Gain. Tapsa aloittaa Spiritombilla. Ei mitään hätää, saan varmasti jotain järkevää aikaiseksi Collectorilla. Etsin 3 pokemonia, nostan Uxiella 3 korttia, jotka kaikki olivat trainereita ja alan draw passaamaan. Draw passasin 6-7 vuoroa, nostaessani kaikki pakan trainerit Communicationeista Premier Balloihin ja niistä SP Radareihin. Nostan ensimmäisen Cyrusini vuorolla 10 ja siinä kohtaa Tapsa johtaa 3-6 prizeissa ja Lost Zonessani on mm. Bronzong ja Weavile. Saan Dialgan jossain kohtaa peliin, mutta koska kädessäni on pelkkiä trainereita eikä Warp enua ja Bronzongikin on Lost Zonessa en pysty tekemään kädessä olevilla trainereillani mitään ja häviän Poltergeistiin loppupelin ajan. Mikäli Tapsa olisi lähtenyt Poltergeistaamaan heti, pelisi olisi kestänyt 8 vuoroa.
3-2


Jouni voittaa Roxun ja olen pääsemässä jatkoon ainoana 3-2 resistien takia, mutta jostain syystä Jouni haluaa, että Roxu saa boostereita ja hän antaa voiton Roxulle, jotta Roxu pääsee toppeihin. Nyyhkybuu, en saanut voittaa takaisin omia palkintojani. Olin 5. ja onneksi Anni pwnaa Roxun finaalissa ja voittaa koko turnauksen! Pelaan vielä pari liigamatsia ja lähden Pälkäneelle päin.

Plussat ja miinukset:

+ Anni voitti
+ Formaatti näytti parhaat puolensa
+ En voittanut yhtään matsia, jota en donkannut T1
+ Unown Q:tani ei donkattu
+ Sai kuunnella soitinta turnauksen aikana
+ Pääsin tuomaroimaan joka kierroksella

- Voitin kaikki matsini taidolla tuurin sijasta


Kommenttia voi heittää.
http://www.thedeckout.com - Maailman paras Pokémon TCG-blogi(ni)

Mewtwolover kirjoitti:Pistin kännykkääni jo muistuksen 12.8.(MM-kisat päättyvät 11.8.) kohdalle noiden (Esan) oikkien poistosta.
Avatar
badganondorf
 
Viestit: 832
Liittynyt: 04.10.2010 09:52

Re: Donk'd @ Hyvinkää

ViestiKirjoittaja Roseanni » 23.04.2011 20:52

Aika lyhyt rapsa. 8( Mutta kiva kun kirjotit kuitenki. Oli kivan rento päivä, kun ei ollut niin pitkä. x)

"Jee olin plussissa!!"
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: Donk'd @ Hyvinkää

ViestiKirjoittaja Mint Nature » 23.04.2011 20:53

Donk´d! Und Trol´d
Valloitamme Mailman Kahvi kupilla.xp
Spoiler:
ökääh
Avatar
Mint Nature
Järvenpään Liiga-Leader
 
Viestit: 219
Liittynyt: 01.11.2010 16:23

Re: Donk'd @ Hyvinkää

ViestiKirjoittaja R0xu » 23.04.2011 20:55

yhyy anni donkkasi x(

Miksei ollu pääsiäismunia palkintona?
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1073
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: Donk'd @ Hyvinkää

ViestiKirjoittaja Mint Nature » 23.04.2011 20:59

Teijän kommentti finaalissa oli hyvä Roxu ja anni yhteen ääneen:Esa!!! Esa:ai paljon aikaa Roxu:eiku onko pääsiäs munia palkintona. Esa ja minä ja muut repes oikein huolella XD Kiitos Roxulle ja Aniille päivän nauuruista ja esalle siitä että järjesti tapahtuman hyvin vaikka pelasi
Valloitamme Mailman Kahvi kupilla.xp
Spoiler:
ökääh
Avatar
Mint Nature
Järvenpään Liiga-Leader
 
Viestit: 219
Liittynyt: 01.11.2010 16:23

Re: Donk'd @ Hyvinkää

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 23.04.2011 21:11

Musiikin kuuntelu oli minusta johtuva asia!
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron