Poron BR

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Rai-chan, Play! Pokémon -järjestäjät

Poron BR

ViestiKirjoittaja Murre » 30.04.2011 21:59

Kukaan ei varmaan osannut odottaa tätä raporttia, enkä itsekään ollut ajatellut sen tekemistä, ennen kuin junamatka alkoi tylsistyttää. Koska aion jättää SM-kisat tällä kertaa väliin, jäi tämä BR nyt kauteni viimeiseksi turnaukseksi. Niinpä aloin luonnostella raporttia oman kauteni päätösturnauksesta, ja tässä se nyt tulee.

Lähdin aamulla kohti Kouvolan rautatieasemaa. Junani kohti Pasilaa lähti vähän ennen puolta yhdeksää. Vaikka juna lähtikin aikataulussa, koko matka ei suinkaan sujunut kommelluksitta. Pienten viivästysten lisäksi matkalta jäi käteen varsin erikoisluontoinen kuulutus: "Nyt on kyllä joku ovi auki!". Vaikka VR yrittikin parhaansa, olin Pasilassa kuitenkin melkolailla ajoissa. Kävin aseman K-Marketissa ostamassa juomista, minkä jälkeen lähdin (lähes kirjaimellisesti) suunnistamaan kohti Poromagiaa.

Matkalla minut yllätti rivakka sadekuuro, mikä teki iPadin avulla navigoimisesta aavistuksen verran hankalaa... Törmäsin Tiaan ja Kumikseen, joiden kanssa käväisin Lidlissä. En kuitenkaan ostanut mitään, sillä juotavaa löytyi jo, enkä syötävää jaksanut vielä ostaa.

Turnauspaikalle päästyäni sain Tonulta deckini, joka oli siis Typhlosion. Selasin pakkani läpi, tein decklistin - jota ei ilmeisesti olisi edes tarvittu - ja kävin ilmoittautumassa. Lainasin Kumikselta noppia ja odottelin turnauksen alkua.

R1. Tia Toppari (LuxChomp)
Ensimmäinen peli uudella pakalla tiesi melkoista opettelua. Vaikka sainkin pelini alkuun melko nopeasti, oli Tia ehtinyt napsia kaikki prizensä ennen kuin itse olin ehtinyt saada ensimmäistäkään. Melkoista alkuhaparointia siis.
0-1

R2. Matius Hurskainen (Machamp/Vileplume)
Sain Typhlosion Primen Spiritombin avulla melko nopeasti peliin. Kun tilanne oli se, että Matiuksella oli Vileplume pelissä ja Machamp Prime edessä, itselläni taas Spiritomb edessä ja Typhlosion Prime penkillä, näin fiksummaksi lähteä riehumaan Typhlosionilla. Uusia Typpiksiä en kuitenkaan mitenkään olisi saanut rakennettua, sillä trainereita en saanut pelata, eikä sopivia supportereitakaan noussut. Typpiksen avulla sain riehuttua itselleni yhden prizen. Sen jälkeen Matiuksen Machamp kävi sellaiseen hyökkäykseen, etten voinut tehdä muuta kuin uhrailla Pokémoneja. Uusia Typhlosioneita en saanut enää peliin, joten peli oli hävitty.
0-2

Hyvinhän tämä siis alkoi, kun kahdella ensimmäisellä kierroksella sain peräti yhteensä yhden prizen nostettua.

R3. Mauri Viikki (LuxChomp)
Kohdatessani Roxun ihmettelin, mitä hän oikein tekee täällä häviäjien pöydässä. Peli alkoi itselleni varsin suotuisasti, ja olinkin saanut varsin nopeasti kaksi Typhlosion Primeä ja yhden GS-Typhlosionin peliin. Kahden Afterburnerin avulla Typhlosion sai kaadettua vaivattomasti kaiken eteen tulleen Fire Spinnillään. Nostin kaikki prizet ja voitin.
1-2

Tuntui melkoisen erikoiselta saada turnauksen ensimmäinen voitto tähän tapaan. Roxu oli nyt siis 0-3-tilanteessa, ei tee hyvää ratingille...

R4. Timo Malk (Gengar)
En muista pelistä kovin paljoa. Tilanne oli hyvin tasainen, mutta päättyi lopulta tappiooni. Voin sanoa, että voitto meni oikealle miehelle, sillä pelasin aivan uskomattoman huonosti koko pelin ajan. Tuli tehtyä kasoittain ihmeellisiä virheitä, jotka vaikeuttivat pelaamista. Oman pelini tasoon nähden oli hyvää tuuria, että peli oli näinkin tasainen ja päättyi lopulta aikaan.
1-3

R5. Jesse Mäntylä (Regigigas)
Jälleen varsin onnistunut alku itseltäni. Alun jälkeen pelini kuitenkin hieman jämähti Drag Offien vuoksi. Sain hidastettua Regigigasin vyörymistä Lost Removerien ja Spiritombin avulla. Prize-tilanteet olivat melko tasaiset koko pelin ajan, mutta lopulta peli ratkesi aikarajaan ja tappiooni.
1-4

Koska kello oli turnauksen päätyttyä varsin vähän, jäin vielä turnauspaikalle pyörimään. Päivän aikana kasvanut nälkä pakotti Lidliin, mistä ostin juustopatongin tyydyttämään nälkääni. Poromagiasta taas ostin itselleni komean Oshawottin kuvalla varustetun Collector's Tinin, joka sisälsi vieläkin komeamman Oshawott-figuurin. Niin, ja oli siellä jotain boostereitakin...

Kun lopulta finaalitkin oli saatu pelattua, lähdin muun porukan kanssa kohti asemaa ja Hesburgeria. Söin maukkaan juustoaterian. Kun lopulta ruoat oli vedetty naamaan, lähti suurin osa porukasta Heron luo. Itse jouduin jäämään asemalle odottelemaan junaa, joka lopulta vei minut kotiin.
Avatar
Murre
 
Viestit: 20
Liittynyt: 01.11.2010 22:12

Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa