ULOS!!!

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

ULOS!!!

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 08.05.2011 12:18

FRIDAY, FRIDAY 7.5.

Ai niin, tää juttu olikin jo käytetty. ;__; Kuitenkin perjantaina lähdin mukavasti liigaan trölläilemään, jossa sitten pelasin pari matsia iki-ihanalla Jytkyllä. Hero ja Qahwi toivat sentään eloa liigakertaan, ei tarvinnut minun pitää sitä tällä kertaa yksin pystyssä! Pitihän sitten Heron kannsa pelailla pari matsia, Jytky tosin jäi tässä kohtaa pois. Heron ja Qahwin lähdettettyä loppu porukkakin päätti lähteä pois, joten otin urhean Pojoni ja pyöräilin Otolle, jossa juhlittiin hänen syntymäpäiväänsä! 18 vuotta, omgomgomg, Heron, Tian ja Qahwin oli myös tarkoitus tulla jossain vaiheessa. Kun sitten Hero, Tia ja Qahwi tulivat mestoille, saatiin ainakin erilaista meininkiä. Wanhat poijjat kovistelivat, miten 93:set ovat pellejä. Kun ruokaraidi oli vedetty lähti kolmikko sitten seuraaviin bileisiin, jossa ei ollut ruokaa tarjolla! Lähdin sitten itse puolenyön aikaan kotiin ja mukavasti nukkumaan. Uskomattomat SM-kisat olisivat huomenna!

Aamulla herään yllättävän pirteänä ja teen pakkalistaa ja muuta roskaa. Pääsen Hykille ja siellä olikin jo paljon porukkaa. Menen Qahwin deckcheckiin ja yksi kortti ei päässyt läpi, DIALGA G LV.X! Imbamerkkaus. :< Soitin Otolle, että missä hän on ja käskin häntä tuomaan suojia, jotta voisin tuon sliivin vaihtaa. Turnaus lähti nopeasti käyntiin, joka oli jopa yllättävää.


Roun:D 1 VS. EnMuistaKukaJokuRevonKaveri (Tyranitar/Ampharos)


En tiennyt heti, mitä vastustajani pelaisi, mutta Larvitar pian kertoi jo kaiken. Hymyilin, kun näin, että pakassa oli vielä Ampharos. Otan aika nopeasti tämän takia Dialgan peliin ja saan myös Uxie X:nkin peliin melko nopeasti, jotta pakkani nostaisi hyvin. Saan yhden Tyriksen alas ampumalla sitä kerran Dragon Rushilla ja sitten vetämällä turpaan Remove Lostilla. Kun olin jo käyttänyt pari vuoroa Trade Offia vastustajani kysyy, että eikös se ole poweri. Osoitan Dialga G LV.X:ääni ja hän hymähtää. Garchomp hiilailee aina SP-orjat, kun ne meinaa kuolla. Otan toisen Tyriksen alas Remove Lostia käyttämällä ja vastustajani saa vain Uxien minulta koko matsin kuluessa hengiltä. Meinasin tosin hävitä pelin, koska aloitin Azelfilla ja ainoa Garchomp C LV.X oli prizeissa, mutta onneksi nostin sen 2. prizena.


1-0


Roun:DD 2 VS. RandomSeniori (Ville Välimäki) (LuxChomp)


Jaa! LuxChomp! Se oli ehdottomasti vaikein matchuppini ja lähdinkin hitaasti jälkeen Villen nappaessa pari prizea johtoon. Yritän saada Portraittia käytettyä, jotta saisin jotain liikkeelle ja näenkin johonkin väliin Lookkerin Villen kädessä ja pistän hänet sekoittamaan pakkaan kätensä. Hänellä oli kädessään molemmat Luxray Upit ja tulienergia, joka oli tarkoitettu RaiEnteille, jolla oli jo yksi energia. Pelkäsin kokoajan RaiEnteitä, koska se ottaisi Dialgani OHKOlla. Ville ei nosta tulienua ja rupean Remove Lostaamaan prizeja. Viimeisillä vuoroilla kuitenkin Ville käyttää itse nyt Lookkerinsa ja nostaa 5. korttina tulienergian ja tappaa Dialgani. Tästä alkoi alamäki, koska menetin Beltti-Dialgani. Yritin jotain vielä taistella vastaan, mutta RaiEntei tuli tappamaan vielä toisenkin Dialgan. :<


1-1

Round:DDD 3 VS. EnTiedäKukaMuttaPelasiSteelixiä


Tiesin kuitenkin, että hän pelaisi Steelixiä, joten tiesin, miten pelaisin kyseistä pakkaa vastaan. Aloittelen Garchompilla ja ammun Steelixiä penkillä. Tunsin myötähäpeää vastustajaani kohtaan, kun mietin mielessäni kokoajan, että älä ole niin tyhmä, että tulet sillä Steelixillä eteen. Noh, hän tulee sillä eteen ja tapan sen Remove Lostilla. Tässä vaiheessa jo tiesin, että olen voittanut. Ottelen prizeja kunnes minulla on enää yksi ja hän saa uuden Steelixin. Olin jo heittänyt 2 SP Metallia Lostiin, joten piti heitellä lisää. Hän ei ollut nostanut vielä yhtään prizeja ja kutsuu judgen, koska hän ei halunnut, että stallisin. Isken Remove Lostin ja hän ymmärtää, ettei voi enää voittaa.


2-1


Round:DDDD 4 VS. Jaxi (Sableye/Absol Prime/Abomasnow)


Ihmettelin, miten Jaxi oli näinkin korkealla. :b Minulla ei ollut mitään havaintoa, että mitä hän pelaisi, mutta aloitin Garchompilla ja kädessäni ei ollut yhtään mitään. Jaxi aloittaa Sablella ja heittää Judgen, noh, nyt oli vielä vähemmän. Liitän DCE:n ja isken. Jaxikaan ei nostanut mitään ja passaa tyyliin vuoron. Molemmat lagailee ja nostan Beltti-Garchompilla 3 prizea. Lopuksi nostelen sitten Suppon ja saan pelin kunnolla käyntiin. Obamat ei tee oikein mitään ja Jaxi ei tainnut nostaa yhtään prizea. :<


3-1


Round:DDDDD 5 VS. LuffyMcAnkka (Gyarados)


Tiesin, että vastassani oli Gyarados ja kiitos Oton, olin pelannut tätä matchuppia järkyttävän paljon. Varmaan 20 matsista Otto oli voittanut vain yhden, joten oli ihan jees olo tässä vaiheessa. Aloittelen Deafenilla ja sitä sitten hakkaan loppumatsin. Luffyn pakka ilmeisesti pelasi järkyttävästi enemmän trainereita kuin Oton pakka, jolloin hänen pakkansa meni ihan jumiin. Iskin koko pelin ajan Deafenia ja nostin tällä tavalla kaikki 6 prizea.


4-1


Round:DDDDDD 6 VS. IP (UxieDonk><)


Tämä matsi ratkaisisi sen, että olisinko topeissa. Noh! Paineet olivat jonkinlaiset, mutta IP joutui aloittamaan ja kädessäni oli Collector ja roskaa. Vedän T1 2 Dialgaa (1 Beltillä), Garchomp C, Bronzong, Uxie, Crobat ja lollaan. IP jotain perseilee ja pelaa koko pakkansa ja ottaa Beltti-Dialgani alas. Tulen toisella Dialgalla ja isken Deafenin ja kysyn, että voisiko IP jo scoopata. Hän sitten perseilee ja vetelee Cyclonella aina Dialgaa edestä ja iskee 20 siihen, jonka tuon eteen. Tätä jatketaan jonkin aikaa, kunnes rupeen sitten hakkaamaan Remove Lostia ja kun olin nostanut 2 prizea niin sitten IP scooppasi.

5-1


Jeee. Tässä vaiheessa huomaan, että saisin Wankermanin Glaceonin vastaan ja repesin.


Top16 matsit VS. Wankerman (Glaceon/Exeguttor)


Noh, Wankerman tekee jotain all-in roskaa ja heittää T2 Glaceonilla Snow Cloakista tails. Tulen ottamaan sen Second Strikella alas ja Wankerman scoopaa.

Toisessa matsissa sitten on jotain säätöä ja saan nollakäden. Nostelen kuitenkin pian Uxien ja saan Cyruksen. Jollain pelillä sitten voitan, jee.


2-0/6-1


Noh, sitten olisi vastassa joko Machamp tai LuxChomp. Toivoin itseasiassa Matiusta vastaan, koska hän evottaisi kuitenkin ja toisekseen pakkani oli itseasiassa parempi Machamppia vastaan kuin LuxChomppia.


Top8 matsi VS. Roos (LuxChomp)


Noh, saan huonon alun ja perseilen jotain. Prizeissani on 2 DCE:tä. Luen jokaisen Roossin muuvin etukäteen ja tiesin kokoajan, mitä hän tekisi, jonka takia ajattelin käyttää tätä hyväkseni. Tuon oman Uxie X:ni kuolemaan eteen, koska tiesin, että hän tulisi omalla Uxie X:llään sen tappamaan. Toin uuden Uxie LV.X:n peliin Premier Ballilla, mutta en nostanut ainutta DCE:tä pakastani, jolloin scooppaan.

Toisessa matsissa sitten en oikeasti nosta mitään ja huomaan, että Roos ei ole kyllä paljoa tätä matchuppia pelannut. Hän ei oikeasti tiedä millä pitäisi iskeä ja minne pitäisi iskeä, mutta ei sillä ole väliä, kun en oikeasti nostanut mitään. Tuplaspray Uxiehini, wuhuu.


0-2/6-2


Öh! Sain 10 BW boosteria, mutta hieman kyllä harmitti hävitä. :< Nälkä oli järkyttävä, joten lähdimme Oton kanssa Turkinpippuriin. Tulimme takaisin turnauspaikalle ja katsoimme, miten porukat säätävät pelejään. Nostan boostereista 2 Zekromia ja yhden Reshiramin. En ”muuta.” Loppuaika menee Heron, Qahwin, Oton, Kumiksen ja muiden kanssa trölläilyihin. Siirryimme katsomaan finaalin viimeistä matsia valkokankaalta, jossa myös repeilimme ties miten huonoille jutuille. Esa huijaa itsensä voittoon ja näin saatiin tämäkin juttu päätökseen. Hieno päivä kuitenkin ja lopputunnit olivat kyllä awesome.


+/-

+Hyvin järjestetty turnaus. Rundit alkoivat oikeasti nopeasti.
+Sijoitus
+Jytky.
+Rölläilyt finaalissa ja kaikki jotka siihen kuuluivat.
+DH oli paikalla.
+Klink
+Klang
+Klinklang

-Kivikero (Eikö oikeasti voi keskittyä siihen olennaiseen. Varmasti löytyy parempaakin tekemistä kuin siirrellä jotain saakelin LV.X:iä, joilla ei oikeasti ole mitään väliä. Jos vastustajaa ne ei häiritse, niin ei pitäisi kyllä judgeakaan. Onneksi LV.X:t tippuvat. Ja sitten ihmeperseily siinä, etteikö matseja voisi katsoa. Mitä ihmeen hyötyä siitä on katsoa, jos oikeasti tiedän pakat kuitenkin? Hohhoijjaa, ja sitten jotain ihme rageemista kesken toisten pelin, kun puhun DH:lle enkä edes katsonut enää niitä matseja? Sitten myöhemmin unohtaa koko tilityksen siitä, etteikö matseja saisi katsoa, kun Welmut ja muut toppilaiset katselevat silti matseja, wut? Älä ota liian henkilökohtasesti.
-Se, että harva Pokemon-pelaaja osaa kätellä. Minkä takia jotkut pelaajat haluavat kätellä, jos he eivät edes sitä osaa? Puristakaa sitä kättä tai sitten älkää tarjotko sitä kättä vaan siihen.
-Poromagian ”et sekottanut pakkaasi.”
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Hero » 08.05.2011 13:24

Jee, hieno rapsa. <6
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Poromagia » 08.05.2011 14:21

SiaBBo kirjoitti:
-Kivikero (Eikö oikeasti voi keskittyä siihen olennaiseen. Varmasti löytyy parempaakin tekemistä kuin siirrellä jotain saakelin LV.X:iä, joilla ei oikeasti ole mitään väliä. Jos vastustajaa ne ei häiritse, niin ei pitäisi kyllä judgeakaan. Onneksi LV.X:t tippuvat. Ja sitten ihmeperseily siinä, etteikö matseja voisi katsoa. Mitä ihmeen hyötyä siitä on katsoa, jos oikeasti tiedän pakat kuitenkin? Hohhoijjaa, ja sitten jotain ihme rageemista kesken toisten pelin, kun puhun DH:lle enkä edes katsonut enää niitä matseja? Sitten myöhemmin unohtaa koko tilityksen siitä, etteikö matseja saisi katsoa, kun Welmut ja muut toppilaiset katselevat silti matseja, wut? Älä ota liian henkilökohtasesti.


Tästä nimenomaan sanottiin tuomaripalaverissa että puututaan (junioreilla ja senioreilla ne lv. x-kortit olivat paljon kiltimmin paikoillaan, mistähän lie johtuu). Syy sille, miksi pelejä ei saa seurata on tosiaankin "vakoilun" estäminen, kaikki eivät kuitenkaan tiedä kaikkien muiden pakkoja ja joillain voi vaikkapa olla enemmän kavereita katselemassa mitä muut pelaavat jolloin tämmöisestä saisi kohtuutonta etua.

Ja siitä sekoittamisesta, en tiennyt että Pokemonissa pinoaminen riittää, mutta jos mietit että sekoittamisen tarkoitus/määritelmä olisi että sen jälkeen mikä tahansa kortti voi olla missä tahansa kohtaa pakassa niin pileshuflaamalla tätä efektiä ei saada aikaiseksi (riippumatta pinojen määrästä).

Grats hyvin menneestä turnauksesta.

Hannu / Poromagia.com
Avatar
Poromagia
Korttipeliliike Pasilassa
 
Viestit: 140
Liittynyt: 04.11.2010 21:57

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Roseanni » 08.05.2011 16:05

Jeeeee gräts Seppo hyvästä sijoituksesta! :>>>
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Waker » 09.05.2011 10:57

Jee oli kyl kura peli. Ainoa deck jota vastaan ei ollut etua koska se hemmetin Dialga G. Ja sit jätkä viel kusetttaa topdeckistä Uxieta xDDD
Veri jo päällemme pauhaa,
soitamme Garbodorin rauhaa,
Garbodorin kunnia olkoon,
Örvelön ihanuus tulkoon.
Avatar
Waker
 
Viestit: 480
Liittynyt: 01.11.2010 10:35

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Suetic » 10.05.2011 14:26

Kummallista toisiaan tuossa deckcheckissä oli. :/ Yksi kelpaa toinen ei. Mitäs hemoa?
Kuva

DeviantArt: SirSuetic | Discord: SirSuetic#1411
Avatar
Suetic
 
Viestit: 805
Liittynyt: 07.11.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki
(: Surrender your cheese! :)

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 10.05.2011 15:07

Argatni kirjoitti:Kummallista toisiaan tuossa deckcheckissä oli. :/ Yksi kelpaa toinen ei. Mitäs hemoa?

Wut? Pelasin kyllä 2-1 Dialgaa.
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Pokegamer » 10.05.2011 16:40

SiaBBo kirjoitti:
Argatni kirjoitti:Kummallista toisiaan tuossa deckcheckissä oli. :/ Yksi kelpaa toinen ei. Mitäs hemoa?

Wut? Pelasin kyllä 2-1 Dialgaa.


Mikset pelannut 3-1 linjaa? Varmemmin Dialga alkukäteen
Avatar
Pokegamer
 
Viestit: 619
Liittynyt: 04.11.2010 17:03
Paikkakunta: Espoo

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Bloodbane » 10.05.2011 18:58

Pelasin itse 2-1, kolams dialga on turha loppupelissä ja Deafen toimii kunnolla vain snowpointin kanssa.
Avatar
Bloodbane
 
Viestit: 885
Liittynyt: 01.11.2010 08:04

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Pokegamer » 10.05.2011 18:59

Bloodbane kirjoitti:Pelasin itse 2-1, kolams dialga on turha loppupelissä ja Deafen toimii kunnolla vain snowpointin kanssa.


Okei, itse en sen kummemmin Dialgaa olen pelannut muuta kuin LuxChompissa techinä
Avatar
Pokegamer
 
Viestit: 619
Liittynyt: 04.11.2010 17:03
Paikkakunta: Espoo

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 10.05.2011 19:40

Bloodbane kirjoitti:Pelasin itse 2-1, kolams dialga on turha loppupelissä ja Deafen toimii kunnolla vain snowpointin kanssa.

Ehh? Ei sitä Snowpointtia kyllä viitsi pelata, kun HQ tai Ruinssi on yleensä aina paljon parempia. 3. Dialga oli ennen pakassa, mutta huomasin sen nopeasti tarpeettomasti, jolloin 2-1 tuli sitten kehiin.
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Bloodbane » 10.05.2011 21:08

Samanlainen idea kuitenkin, vapautuu lisää tilaa.
Avatar
Bloodbane
 
Viestit: 885
Liittynyt: 01.11.2010 08:04

Re: ULOS!!!

ViestiKirjoittaja Suetic » 10.05.2011 21:24

Minun mielestäni tuo 3-1 on hiukan liikaa, koska itsekin totuin pelaamaan mielellään tuolla 2-1 linjalla. Eipäs siinä mitään. >83
Kuva

DeviantArt: SirSuetic | Discord: SirSuetic#1411
Avatar
Suetic
 
Viestit: 805
Liittynyt: 07.11.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki
(: Surrender your cheese! :)


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron