Pokemon-ohjelmaa Ropeconiin?

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Pokemon-ohjelmaa Ropeconiin?

ViestiKirjoittaja Endel » 08.06.2011 19:08

Ropeconin korttipeliohjelma tälle vuodelle alkaa vähitellen olla kasassa, mutta vielä olisi tilaa uusille ohjelmille. Olisi kiva nähdä Pokemonkin edustettuna ensimmäistä kertaa (vaiko pitkästä aikaa?) :)

Jos kiinnostaa turnauksen tai muun Pokemon-aiheisen ohjelman järjestäminen, ilmoitapa minulle piakkoin: korttipelit@ropecon.fi ! Ei tarvitse vielä laittaa mitään lukkoon ja ohjaan ohjelmanumeron järjestämisessä. Saa olla ensikertalainen, mutta luonnollisestikin aikaisempi kokemus tapahtumajärjestämisestä helpottaa. Ohjelmajärjestäjät saavat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä eräitä muita etuja, kuten oikeuden tilata työvoiman oman Ropecon-paidan nimikkopainatuksella.

Alla vähän pitempi teksti.
Ropecon järjestetään tänä vuonna 29.-31.7. Espoon Otaniemessä

Korttipuolen töihin kaivataan mm.

Korttipeliturnausten järjestäjiä
Kiinnostaisiko nähdä Ropeconissa jokin tietty turnaus? Haluatko antaa osasi Ropeconin korttipelitarjontaan pelien järjestäjänä, apurina tai tuomarina? Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, mutta se huomioidaan valintavaiheessa isona etuna. Tarvittaessa ohjeita voi saada kokeneemmilta järjestäjiltä.

Korttitiskiläisiä
Korttitiskiläinen vastaa kysyjille erityisesti Ropeconin korttipeliohjelmaa koskevissa asioissa. Tiskiläiseltä vaaditaan lukutaito ja jaksamista kohdata ihmisiä muutaman tunnin ajan. Etua saa, jos osoittaa edes pientä mielenkiintoa korttipeleihin, osaa perusenglantia ja jos on valmis avustamaan järjestelyissä ja siivouksessa ennen ja jälkeen tapahtuman. Oleelliset asiat opetetaan ja avukseen saa infokansion ja -taulun, jota kohden osoitella. Vaikein osuus saattaa hyvinkin olla katsoa vierestä, kun muut draftaa.

Muita ohjelmanumeroitsijoita
Haluatko demota, vetää työpajaa, luennoida tai ohjata ihan jotakin muuta? Vielä ei tarvita valmiita toteutuksia, vaan ideatkin kelpaavat. Myös lapsi- ja lapsiperheystävällistä ohjelmaa kaivataan.

Ropeconissa työskentelyä vastaan saa tehdyn työn kokonaispituudesta, tyypistä ja osallistujamäärästä riippuen päivä- tai viikonloppurannekkeen. Ilmoittautumiset ja kyselyt osoitteeseen korttipelit@ropecon.fi

Ilmoittautuessasi ohjelmanjärjestäjäksi ilmoitathan samalla karkean arvion siitä, miten monelle hengelle ja miten pitkään aiot ohjelmaa vetää, ja oletko ollut aiemmin ohjelmanjärjestäjänä. Myöhemmin kysellään kyllä tarkemmin.

Mikäli ei-korttipeliaiheinen ohjelmanjärjestäminen, työnteko tai yleinen avustaminen viehättää, lisää mahdollisuuksista löytyy tietoa Ropeconin kotisivuilta http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/ ... 4nOhjelmaa

Ville Lovikka
Ropecon 2011, korttipelivastaava
korttipelit@ropecon.fi
Endel
 
Viestit: 2
Liittynyt: 30.03.2011 16:06

Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron