TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

ViestiKirjoittaja Hai » 12.09.2011 17:03

--
introilua

Jenkkien natseissa hieno mies Justin Williams oli taikonut itsensä 8-1 Sharpedolla joten lupasin itselleni kokeilevani sitä kauden avausturneessa. Sain listasta edes jotenkin siedettävän Cinccinon, Zoroarkin ja Weavilen kanssa ja mikäs sen mukavampaa.
--

Perjantaina lähdin Hullulaan Tatille draftaamaan hänen EP boxiaan. Olin sopinut tulevani asemalle vastaan SL josta bussilla Trollolaan mutta koska VR pisti SLn Venailemaan Rauhassa niin en jäänyt kaupungille odottamaan turhaan yli tunniksi ja suuntasin nokkani kohti Lollolaa. Myllytin Tatin gootin 5/5 salamin maistuessa kunnes SL ja SP pistivät ovesta sisään. Drafti alkoi sitten hetken päästä ja pakassani oli 3-3-1 shearlith(?), tornadus ja 3-2 beartic parin fillerin kanssa. Vein ensimmäisen roundin SL goottia vastaan suoraan kahdessa pelissä. Round 2 vastassa oli SP joka varasti voiton itselleen ruohoarmeijallaan. Pelit meni niin pitkiksi että SL ja Tatti olivat pelanneet omansa ajat sitten ja kyllästyneet jo koko draftiin. Pelasimme SPn kanssa vielä top2 muiden dropatessa ja turpiinhan siitä tuli. Vaihdoimme sitten suht äkkiä jo mahjongiin ja siinähän rattoisasti ilta vierähtikin pikkutunneille. NuQ kolmelta ja kuudelta herätys johonkin pärinään. Kierittiin bussipysäkki-assa-juna ja sleevailin deckin sitten siinä.

Junasta tullessa saan puhelun ja sekunnin päästä Roxu/Jouni ovat takanamme. Suunnataan Heseen josta kukaan ei ostakaan mitään ja hetken äimistelyn jälkeen painellaankin K-Kauppaan Hakalaan. Saan jopa pakotettua Tatin viimein maksamaan velkansa ja olen eväitä rikkaampi. Turnauspaikalle saavutaan jotain vajaa 30min etuajassa ja Miska kävelee juuri samaan aikaan paikalle. MATIUS SAAPUU NELJÄ MINUUTTIA MYÖHÄSSÄ mopollaan juuri ennen kuin yleinen hysteria on jo puhkeamassa. Lössi valuu hiljalleen sisään nuorisotaloon ja pyöräytän mikrossa evääni lämpimäksi ja hunttaan ne pari vaivaista pahvia jotka vielä puuttuu minulta. Hero saapuu paikalle ja kertoo unohtaneensa DJ Heronsa kotiin. Noh ei sitten pelaillakaan himassa. >:l Lisäksi hän ”ei saanut sharpedoja lainaan” ja nyt ainoaksi taistelutoverikseni jää Ökä mainiolla Sharpedopakallaan feat. Pikachu tech. :b Annan työnhakulomakkeeni Matiukselle ja Seppo suorittaa checkkauksen. Ökä haastaa minut testipeliin ennen turnausta ja otan ankarasti turpaan Pikachun mainion mirrormomentin takia. Ja sitten asiaan:

Round 1. Vs. ZawaZami [Stage1-D]

Näköjään entinen Hollolan pokémon-kerhon vetäjä vastassani!
…mutta Donphan. Pakastani kaikki paitsi Sharpedo omasivat fightning weaknessin joten odotin pelin päättymistä nopeahkosti häviööni. Ensimmäinen donphan ehtii kuitenkin saada vain yhden orjan alas ja koska hän hyökkää EQlla suoraan päin Sharpedoani niin Rage kiittää, ja tässä vaiheessa peli voisi vielä jotenkin olla mahdollista voittaa. Sen jälkeen Tyrogue tulee viemään Haini alas mutta TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARI tuplaheads ja olen pelissä taas mukana! Zami topdekkaa kuitenkin nopeasti Judgen ja toinen norsu ilmestyy vuoro siitä raeppaamaan loputkin orjani Catchereiden kanssa enkä saa ladatuksi mitään sen kummempaa enää. Scuuppaan 2-4 tilanteessa kun hän tuntuu nostavan kaiken mahdollisen.

0-1

Round 2. Vs. Otto [göötti]

Tappiosta sisuuntuneena saan 0-1 tilanteesta aloittavan Oton vastaani. Sepon hänelle lainaamat hienot suojat pelottavat mutta donkkaan kuitenkin yksinäisen gothitan t2 cinccinolla, koska oton aloituskädessä ei ole suppoa + gearin 7 kortista ei moista myöskään löydy.. :L

1-1

Tässä vaiheessa olikin sitten rattoisasti aikaa tehdä kaikkea hauskaa noin teoriassa eli istuin pöydässä ja odotin että muut saavat pelinsä loppuun. Olisin voinut toki hyödyntää aikani käymällä kaupassa etten olisi syömättä aina klo 19:30 asti mutta toisaalta miksei?

Round 3. Vs. Heikki [typpisreshi]

Heikki aloitti ja latasi manuaalisesti reshiraminsa, itse nappasin t2 prizen cinccinolla cyndaquilista. Reshiram tuli nappaaman blue flaren tähän kohtaan ja tässä vaiheessa pakka töksähti pariksi vuoroksi antaen kriittisesti Heikille aikaa pyöräyttää pari typpistä peliin. Zoroark tuli hetken päästä kurmottamaan Reshejä mutta penkillä istunut Zorua ei koskaan löytänyt evoluutiotaan ja saikin catcheristä nassuun. Prizejen ollessa 2-2 tarvitsin tyroguella tailsin jotta ensi vuorolla Cinccino ohkoaisi sitten Reshiramin, jonka jälkeen tulisin Weavilella nappaamaan viimeisen prizen penkillä olevasta Cleffasta. No heitin headsin mutta pelasin silti katkeraan loppuuni asti.

1-2

Pfft, Tatti oli tässä vaiheessa 1-2 myöskin joten uhkailin että jopas jouduttaisiin vastakkain. Eipä kuitenkaan näin käynyt vaan…

Round 4. Vs. Alvar [göötti]

Sain käytännössä matsissa kaiken mitä halusin. Weavile disci supot ja Cinccino napsi prizejä catcherin kanssa koko ajan ja yksi gothita jopa ehti evolvata gothoritaksi jossain vaiheessa. Viidennen prizeni otettuani hän toi Tornaduksen tiputtamaan Cinccinoni nostaen ensimmäisen prizensä. Kostin nostaen oman viimeisen prizeni toisella Cinccinolla PPn avustuksella.

2-2

Väliajoilla ei tapahtunut mitään liian eeppistä tässä vaiheessa joten hypitääs seuraavaan rundiin.

Round 5. Vs. Karhu [typpisreshi]

Tjahaaa Weavilella osuin alussa ainoaan suppoon mikä jäädytti Karhun pelin hieman mutta hän onnistui kuitenkin pyöräyttämään reshiramin juuri aina viime tingassa. Olin johdolla jonkun aikaa mutta viimein tupsahti 2 typpistä peliin jota ei saanut ohkolla alas. DCEt lähti roskiin ja kunnon damage outputin puutteessa typpikset rynnivät sitten loppujen orjien ylitse. :l

2-3

Syntyi kauhea ohjelmanumero jostain ”aa joku kävi mun koneella kirjottamassa pari propsia rapsaan”, mutta kieltämättä se oli ihan huvittavaa.

Round 6. Vs. Powerkeepah [Stage 1-D]

No taas se donphan. >:l Kuitenkin tällä kertaa onnistuin weavilella roskaamaan yhden donphanin joten rajasin niitten mahdollisen määrän enää kahteen. Ensimmäinen donphan kaatui Zoroark + Cinccinolla ja toinen lähti TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARI tailsHEADS + rageen koska Ville meni iskemään päin eikä jaksanut odottaa liittävänsä 3. enua. Eräästä pöydästä käskettiin scuuppimaan ja mahjongi jo kutkutteli mutta halusin nyt tsiigailla loppuun asti. Toisen donphaniin oli mennyt sen verran resursseja ettei Yanmega päässyt enää seuraavalla vuorolla iskemään korttipulan vuoksi ja napsin cinccinolla loput prizeni.

3-3

Pelasin loppujen lopuksi sitten vain 3 eri pakkaa vastaan.
Gyahh sitten vaihtui pahvit tiiliin ja alkoi villi ponitusronituskanitus. Pääsin käymään 50kssa mutta lopulta vajosin johonkin 35k kieppeille. Tatti ja SL päättivät feidata minut rushimalla Pöllölään koska Tatti oli ”unohtanut” oman mahjonginsa himaan ja näin he eivät voineet pelata. Päätin jäädä stalkkaamaan loppuun asti ja joskus seiskan jälkeen saatiinkiin homma pakettiin. Porukkaa oli 6 hlö ja koska ei kaikki olisi mahtuneet autoon niin mentiin sitten kävellen jokainen. Lefa rushi eliittivauhtia ja joutui venailemaan meitä aina 50m välein, lopulta sitten päädyttiin Heseen. Aioin ottaa vaan ensimmäisen hampurilaisen mikä olisi valmiina hyllyssä mutta näköjään valmiina ei ollut muuta kuin salaatteja. Edes ranskalaisia ei ollut valmiina joten riuduin pöydässä sitten aikani ennen kuin murkinat tuli hoodeille. Olin lopulta kolmen vaiheilla, menisinkö kotiin nukkumaan / Hollolaan mahjongia / Miskalle mahjongia. Heseporukka alkoi disbandailemaan ja päätin että yksinkertaisinta olisi vain suunnata Miskalle kun kerran kyytiäkin oikein tarjottiin. Automatka sujui ihan rattoisasti porukalla Miska/Jouni/Matius, Jouni nälvi head judgemme geometrista silmää kunnes päädyimmekin Herusiin. Aloiteltiin mahongilla ja loppuilta päristiin sitten ”after tournament ***lling ;P”. No ei siitä sitten sen enempää.. xD Vitsit alkoi lopulta käydä vähiin sammuttiin aikanamme. Seuraava päivä finishattiin vielä Citadels + Mahjongilla ja Matiuksen faija ystävällisesti heitti meidät asemalle ja ehdin juuri vielä Jounin kanssa 14:00 junaan. Riihimäellä tiemme erkanivat ja ryömin kotiluolaani takaisin parissa tunnissa.

Props slops

++ Miskamiittipärinät
+ Hygen liiga nyt todistetusti hyvissä käsissä xD
+ Hullula
+ Seura ny noin muutenkin
+ TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI
+ …onnistui kerran!
- turhan pitkät ruokailuvälit
- vähäiset yöunet
- lyhyenläntä rapsa :l
Avatar
Hai
 
Viestit: 70
Liittynyt: 01.11.2010 19:22

Re: TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 12.09.2011 19:35

PON! KAN! RON!

Myllytin mahjongin. :>
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

ViestiKirjoittaja Ironlion » 12.09.2011 22:31

Loistava rapsa, eikä se nyt niin lyhyt ollut :P
Hai kirjoitti:+ Hygen liiga nyt todistetusti hyvissä käsissä xD

Hyvä kun kelpaa xD
Unchanging, the moon gazes down upon me
But it has never yet granted me a reply
Avatar
Ironlion
 
Viestit: 68
Liittynyt: 01.11.2010 22:09
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

ViestiKirjoittaja Roseanni » 12.09.2011 23:24

*Mahjong-liiga....
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 12.09.2011 23:32

Roseanni kirjoitti:*Mahjong-liiga....

Mee pois. Et ees tiedä, mitä sielä tapahtuu, kun et oo käyny!
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: TIMOSOININILMAVEIVISTRIPPIBAARIJOUNI^2 Hyge BT

ViestiKirjoittaja Roseanni » 14.09.2011 00:25

Niinno sillon kun tuun käymään niin jengi pelaa vaa mahjongii. Tymä paikka. >:/ Eikä muuten näy tälläkään viikolla!
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa