SCOLIPEEDEEEH!! Hyge BT 3-3 15.

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

SCOLIPEEDEEEH!! Hyge BT 3-3 15.

ViestiKirjoittaja SP. » 15.09.2011 22:23

Mo käväsin hyges BT:s.

Deckinä tällä kertaa toimi omakeksimä decki Scolipede. Sillä Scolipede on hyvä counter Goottia vastaan, yms. ilman pidempiä selittelyjä tässäpä listaa:

4-3-4 Scolipede (2 Rickroller, 2 Tuplapoison) tässä linkkejä asiasta tietämättömille: http://pokegym.net/gallery/displayimage.php?imageid=52324http://pokegym.net/gallery/displayimage.php?imageid=51848
2-2 Zoroark
1-1 Mismagius
1 Manaphy
1 Shaymin
2 Jirachi
1 Cleffa
=22

4 Collector
3 Pont
2 Twins
2 Juniper
2 Sage

4 Rare Candy
3 Cather
3 Junk Arm
3 Commu
=26

8 Psychic
4 DCE
=121# Round SP vs PikaPika w/ Reshiboar

Aloitan Venipedellä ja pikapika Reshiramilla. Setuppailen ja otan uutta kättä PONTeil/Eeeeeeekeil. Otan Emoareja eteen cathereillä ,mutta pikapikalt löytyy kädestä aina Swich/Junk Arm. Saan Scolipedei hyvin peliin mutta jossain vaiheessa ne meinaavat loppua ,mutta koska pikapika on joku misplayaamisen ammattilainen ja hän pistää 8 enua kerralla reshiramilleen. Sitten mun ei tartte kuin heittää reshiramiin tuplapoisonit niin se kopsuu ens vuorolla Toxic Clawsien base dmgeen. Ja peli olikin käytännössä siinä kun 8 enua joutuu disciin.

1-0


2# Round SP vs Aarnos aka Bloodbane Reshiboar

Pelin alku kulkee taas samalla tavalla Eeeeeeekkailen/PONTtailen huonoi käsiä joku 3 vuoroa ja samalla setuppailen pöytään orjia. Sit Eeeeeeekkaan vielä vaikka olisi pitänyt tulla jo hyökkäämään ,sillä ens vuorolla tulee cather Mismagius Blue Flare. Tähän väliin alkaa ilmiömäinen titaanien taisto Scolipedet vastaan Reshiramit ja aina sopiviin väleihin yritän ottaa Emboaria eteen Cathereillä mutta se kusee taas vaihteeks Switcheihin/Junk Arm meihin. Ja myös minun vaivalla setuppaamat Zoroarkit revitään penkiltä hengiltä. Jirachi käy sitten tiputtamassa Emboarin(koska vain 60hp Tepigs) mutta Aarnos saa tuonki jälkeen vielä kaks Emboaria peliin. Lopulta Aarnoksen pakka alkaa loppua (kiitos turhaan käytetyiden Juniperien) ja myös Emboar jumittuu vihdoin eteen. Annan Emboarin ottaa pelkästä poisonista dmg ja stallin iskemättä aarnoksen pakan loppumiseen asti. (Jeee! Scolipede voitti turnauksen voittajan)

2-0


3# Round SP vs Matti Kettunen ReshiTyppis

Matti aloittaa collectaa/dual ballottaa cyndaquilit/Reshiramit penkille eikä edes Eeeeeeekkaa vaikka aloitti Cleffalla O.O. Omalla vuorolla pääsen myös käyttämään oman collectorin ja haen zorua, venipede, cleffa retreattaan DCE:llä venipeden edestä jolla aloitin. Pääsen siis Eeeeeeekkaamaan kerran kunnes tulee Candy Typpis herännyt Cleffa kops Reshiramin Outragella. Tän jälkeen ei ollut oikeen muuta kuin Twinssi jonka sain Eeeeeeekistä sillä saan 2 hikistä Scolipedeä peliin. Ekan kopsuiltua peli lähenee uhkaavasti loppuaan, mutta käyn toisella Scolipedellä heittelemässä vielä Twisterit.

2-14# Round SP vs mies joka hävisi jo ES:lle, Jouni /w stg1

Jounin Stg1:nen räjähtää ilmiömäisen nopeasti käyntiin ,mutta mittarimatoni pysyvät silti hyvin perässä.
Elikkä siis Jouni saa nopeasti Yanmegat ja Zoroarkit peliin. Yanmegat osoittautuvat suureks ongelmaksi mutta tupla poisonien jälkeen Jirachi kovistelee Yanmegat käteen. Cinccinotkin ovat ongelmaksi vaikka saankin ekan alas omalla Zoroarkillani. Pääsen lopulta kuitenkin tilanteeseen 1-1 kohtaan jossa jos Jounilta puuttuisi se joku nii voittaisin mutta eihän sitä jotain puuttunut joten häviän.

2-2


5# Round SP vs Mies-SELi:llähän oli 100dmg päällä aka Rixumies

Aono valittelee taas kättään vaikka pääsee dual Balloilemaan itselleen cleffan jolla sitten uuden käd3n. Aono ei saa oikein Cinccinoita peliin ekan Minccinon lähdettyä mutta Kingdrat hoitelee kivasti Scolipedet eikä Jirachi kikkani oikeen pure sillä tulee tailssei. Kingdrat ajelet siis lopulta powereidensa avustuksella.

2-3fuu!


6# Round SP vs Heron best frend nostalgia pelaaja Iiris w/ Sähköpilviveikko

Pelillähän ei ollut itselleni mitään muuta merkitystä kuin not negatiivisen tuloksen saaminen. Iiris taas pääsisi topcuttiin mutta ei itse halunnut. Ja Hero vieressä istuimme hän sanoi että minun pitäisi scoopata että Iiris pääsis topcuttiin, noh olin tietenkin melkein pelin alusta lähtien herras miehenä valmis scooppaamaan ja menemään pelaamaan niin sanotusti parempaa peliä elikkä tietenkin mahjongia, mutta puolessa välissä Iiris ei halunnutkaan päästä topcuttiin eikä halunnut scoopata joten pelattiin peli sitten loppuun.

Ja sitten itse peliin, peli käytiin melkeimpä parin pokemonin välillä: Scolipedet vastaan Sähköpilviveikkot. Alussa itselläni oli huono käsi ja jouduin siis iskemään n. 3vuoroa misdreavuksella jonka Peli lähti rullaamaan sujuvasti Iiriksen johdolla Sähköpilviveikko otti siis ensimmäisen prizen jonka jälkeen peli jatkui kahkomisilla Scolipede:tupla poison kierre+ens vuorolla 20dmg, Hurdurus:80 enun siirto ja ens vuorolla sama + catherit joilla porukkaa disciin. Ja Hurduruksen kopsuttua toinen oli jo penkillä ladattuna ja tuli iskemään samaa haxikierrettä kuin edellinenkin. Peli loppuu sitten Iiriksen misplayiin käyttää cather 1vuoron ennen aikaisesti prize 3-2 tilanteessa ,jos hän olisi käyttänyt catherin ens vuorolla olisin hävinnyt. Tämän huomattua Iiris scooppaa.

3-3


3-3. Ei imo paha suoritus Scolipedellä eikä siinä vielä kaikki sillä olinhan paras 3-3:nen ja voitin turnauksen voittajan.+Mahjong
+Scolipede
+Miitti

-Ei huoh
-Rapsani jälkeen jäänyt
[15:13:37] <@Bumerangi-Hero> SP
[15:14]* Puhut nyt kanavalla #/nb/.

[17:39]<GumisGeppi> ei sellai mitään hirveetä kinostusta peliä kohtaan xP
Avatar
SP.
 
Viestit: 83
Liittynyt: 01.11.2010 11:43

Re: SCOLIPEEDEEEH!! Hyge BT 3-3 15.

ViestiKirjoittaja Juusto » 15.09.2011 22:33

Mies joka hävisi Absol primelle postaa rapsan oumaigaad!
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron