Ponies, mein Führer!

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Juusto » 26.09.2011 12:29

Huom. allaoleva kuva saattaa sisältää sopimatonta sisältöä herkille ihmisille.
Spoiler:
Kuva


3-3 Cinccino
3-3 Yanmega
2-2 Zoroark
1 Tyrogue
1 Cleffa

4 Juniper
4 Judge
3 Collector
3 PONT
2 Gear
4 Junk Arm
3 Catcher
4 Communication
3 Pluspower

4 Sp Dark
4 Rescue
4 DCE

...ja hop, matkaan!
Harmikseni formaatissa ei ole pelattavaa Rapidashia saatika Ponytaa, joten nämä lutuiset karvapallot, pienet miehet ja kärpäset olivat parhaat korvaamaan niitä!
Ville ja Tapsa aikoivat myös pelata Stage1-pupusia, joten heitin heille ko. listan. Tapsa päätyi muokkaamaan 2 korttia, Ville ei yhtään. Sääennustukseni lupasi Zekromia, Reshiramia sekä Stage1-mirroreita randomien lisäksi (mm. Tyranitarit). Pakka ei voita Gothitelle/Syöpäsolua muulla kuin hyvällä Judgetuurilla. Toivoin vain välttyväni niiltä!

Olin jäänyt sunnuntaiksi kotipuoleen, jotta saisin äidin synttärikakkua - nam, käpykakkua - ja matkasin juna-assalle autolla. Juna lähtisi 9:07 ja mukaan tulisi Oinonen, Antero ja Aarnos. Käytännössä matka kului lastenvaunussa lasten pelejä pelaten (pkmn, ygo etc.). Miska ilmoitti kesken junamatkan, etten saisi häneltä kuin 2 Catcheria kolmen sijaan.. Mielessäni käytiin nyt tennisottelua ragen ja tyyneyden välillä! Mikäli Miska olisi ilmoittanut ennen junaan astumistaan, olisin todennäköisesti saanut järjestettyä Catcherin vaivattomasti.

Nyt jouduin heittämään noppaa! Mikko mietti pakkaansa: Tyranitar tai Reshiram/Emboar. Mikäli hän pelaisi Reshiramia, saisin Catcherin. Pääsin heittämään noppaa Mikon pakasta ja totesin HEADS! Tyranitar... 3, uuuh. 15 minuutin kuluttua juna sammui ja ravasimme turnauspaikalle Ponimagiaan, jossa olikin valmiiksi jo ihan liian täyttä. Hain peelomiskalta Catcherini ja kirjoitin Villen pakkalistaan myös oman nimeni. Jouduin kuitenkin kirjoittamaan uuden, sillä tällä kertaa olisi luvassa eeppisiä RAAANDOOOM deckcheckejä.

Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja kasvoja; Peltolaboi, Tomppa ja Kimpsu, Riikka ja lol, Esa Juntunen. Jolla oli ruma hattu. Luojan kiitos aika kului kuin siivillä, jottei tarvinnut kestää muutamia liian paljon tutumpia, inhottavia kasvoja... Mutta sieltähän niistä ensimmäinen kävelikin vastaan!

Round 1 - Hutius ja Reshiram
Matius jee! Aloitan Yanmalla ja Zorualla, Matius Reshiramilla. Matius aloittaa, energia kiinni, pass. Starttaan oman vuoroni, enu kiinni ja pass. Matius liittää energian, Communicationilla hakee Cyndaquilin ja passaa.. wut.
Yanmega + Catcher ja käsi samaan kokoon kehittämällä Zorua ja liittämällä energia - hop Cyndaquil. Matius liittää energian, läimäisee Catcherilla Zoroarkini alas.
Pelaan Collectorin, energia Zorualle ja käsi samaan kokoon, Sonicboom. Matius vain nostaa ja passaa, olipa hyvä peli!
Win!

Jippii! Niin kovalla työllä ansaittu voitto, että menin istumaan ulko-oven tuolle puolen portaille ettei happi lopu..
Tässä välissä ei luojan kiitos tapahtunut lainkaan erikoisempaa sessiota, sain rauhassa popsia viinirypäleitäni ja juoda Lidlkaakelilimpparini. Jossain vaiheessa Miska ja Iris ja Zenja ja Kumis ja ja ja ja ja ja ja ja tulivat häiritsemään ajatuksiani ja syömään rypäleitäni, ilkeät ihmiset.

Round 2 - Kumis Keppi ja Legendat
Kumis hö. Hi-rollataan, saan 6. Aloitan Minccinolla, pelaan Collectorin ja haen turrini ja kärpäsen. Heitän Last Resortista tails Kumiksen possuun. Penkillä on 2 possua lisää ja Reshiram. Kumis nostaa kortin, pelaa pont, passaa.. aha.
Cinccino, Zoroark ja PONT, energia kiinni ja Do teeeeh shitz. Kumis vuorollaan vain kehittää possut isommiksi Reshiramin heiluessa edessä. Catcheroin toisen ja Judgean - kumis nostaa isoimman possun, pelaa Legend Boxin, Deoreiska ja Suitei.......... ja 2 energiaa. Kumis valisee Suitein ja liittää sähköenergian Reshiramilleen eteen, passaa. Catcheroin Suitein ja isken 100.

Kumis saa prizen infernoiskullaan, kun flippaan tailsin burnista. Pudotan Suitein kuitenkin Yanmegalla ja olen kolmen prizen johdossa. Vaihdan vielä Prizet Reshiramista ja Emboarista.
Win!

Ponimagiassa alkoi tuoksua jo pizza - kiitos tästä Eelis. Mietin jo itsekin ruokailemista jälleen, mutta ruokatauko olisi vasta ensi kierroksella ja seuraava eeppinen peli pelattavana! Esalla oli taas se ruma hattu päässään.

Round 3 - Tapsa
Tapsa pelasi jotain Tyrogueta. Ensimmäistä kertaa saan itse donkata Tyroguella.
Win!

Ja vihdoinkin ruokaa omnomnom. Matkasimme Matiuksen ja Tapsan tahtiin Pasilan Maurinkoon hakemaan Pizzaa. Valitsin Pepperoni/Herkkusieni/Aurajuusto -pizzan kun Tapsa ja Matius ostivat Kebab/Kinkku/Ananas -söhlöä, yäk. Roxu, Iris, Siabbo ja Otto rantautuivat myös paistattelemaan Maurinkoon, ja lopulta Matius ei meinannut saada pizzaansa lainkaan. Lähdimme takaisin Ponimagian tiloja kohti Maurin, Iriksen (joka käveli puomia päin) ja Tapsan iloisella joukolla. Roxu kuitenkin halusi vielä Lidliin koska 0-3 -masennus. Ostin Lidlin kolaa ja se oli pahaa. Jouduimme Iriksen kanssa odottamaan Roxua vielä Lidlin sisälläkin, koska tonokki ei osaa valita liikkuvaa kassaa. Maininnan arvoista on myös se, ettei Roxu edes TIENNYT missä Lidl oli kun lähdimme tallustamaan sinne.
Ja paha Zenja pakotti antamaan köyhälle Irikselle pizzastani. Paha mies.

Round 4 - Miska ja Red-eyes Black Dragon/Hurrikaani
Miska heittää 4 ensimmäistä Dual Balliansa tuplatails, viidennestä tuplaheads. Itse en saa mitään ennen kuin Miska on nostanut Yugiohkorteillaan 3 prizea. Nostan lopulta muutaman Judgen jälkeen Juniperin, jolla saan kaiken -> pääsin vaihtamaan prizeja. Peli päättyi joko 0-2 tai 0-3. Matsin aikana sain mahani kipeäksi nauramisesta.
Lose!

Rage, koska pakka päätti heittää häränpyllyä vaikka siinä on nostokortteja yhtä paljon kuin rakkaan maailmanmestari Klaczynskin 2006 Mewtrickissä!
Miska mainitsi tässä vaiheessa Cupcakesin. Ragesin.

Round 5 - Water ja Reshiram!
Water aloittaa Cyndaquililla, energia ja 10 dmg. Isken Minccinolla takaisin 30. Water kehittää marsuksi ja pistää Cyndaquilin penkille - pass. Kehitän Cinccinoksi ja tapan.
Water kehittää taas marsuksi ja pass. Tapan.
Win!

Pelasimme uuden pelin, voitin prizella tai kahdella. Loistava turnaus kun saanut viiden kierroksen jälkeen pelata... 0 peliä.

Round 6 - Tomppa ja Red-eyes Black Dragon/Hurrikaani

Tomppa on selvästi vauvakuumeessa, kun niitä oli pakassa kutakuinkin 6 kipaletta. Peli etenee hyvin tasaisesti Tompan tappaessa nimenomaan ne pokemonit, joilla ei ole Rescue energiaa kiinni. Lopulta minulla on pöydässä 2 Cinccinoa ja Yanmega. Pakassa olisi vielä Cleffa ja Yanma ja Tompan Zekromilla 40 päällä, Tompalla 1 prize ja itsellä kaks. Mikäli saan nyt pudotettua Zekrom, ei Tompalta tule uutta ensi vuorolla ja saan Catcherilla Shayminiin voitettua pelin. Pelaan Pluspowerin, Junk Armilla saman, Juniperin ja yritän päästä kolmeen korttiin takaisin. Pääsen a) neljään korttiin, b) Cinccino iskee 10 liian vähän. Tuon Nostamani Cleffan eteen ja isken Fangirl Squealin. Saan kaiken tähdellisen, mutta heitän Headsin. Tom sanoi ettei olisi saanut tapettua mitään tailsilla, mutta olisin tarvinnut vielä Headsin omalle vuorolleni pelastaakseni pelini.
Lose!

4-2, sama kuin Hyvinkäällä - nyt vain päästiin lähemmäs topcutia. Olin 9. häviten Mikolle vain noin prosenttiyksiköllä. Samalla livahti kolmen seuraavan poron ilmoittautumismaksut sormien lävitse. Kumis kävi pyytämässä anteeksi 1-5 tulostaan, mikä lohdutti n_n
Isto kuitenkin pääsi aukomaan päätään, mikä korvasi hetkellisen ymmärrykseni ragella. Haista pylly.
Katselin hetken aikaa Tompan ja Kimpsun top8 -peliä, ja huomasin Esan ottaneen sen ruman hatun pois päästä! Mikko myllytti Miskaa, Antero Tapsaa. Kaunista.

Pelailtiin sitten sitä Mahjongia. Iris, Packalén ja joku Zenja. Zenja kuitenkin livisti jyväskyläläisten automatkalle ja Miska tuli tilalle. Jälleen Cupcakes ja Miska alkoi silmittömästi ragettamaan. Parin kerran päästä aloin tökkiä häntä mahjongpistetikuilla, jotta hänellä olisi yhtä hyvä olo kuin minulla. (:

Esa hävisi Istolle ja laittoi ruman hatun päähänsä. Näin ollen Esa-Anni-Julia -kombinaatio lähti Heseen omille jatkoilleen ja jäimme muut vieläkin pelaamaan Mahjongia, kunnes turnaus loppuisi. Lopulta en voinut enää odottaa Mikkoa ja Roxua, kun pitäisi ostaa lippu assalta. Tarpeeksi moni lähti nyt Heseen popsimaan, joten jaksoin raahautua lipputoimistoon. Se menisi kiinni 19:30 ja astuin sisään 19:29, huh. Hesessä ostan pehmispyörteen ja Iris vie johonkin väliin kolani.

Mikko ja Roxu olivat mukavaa seuraa viimeisimmällä matkallani kohti Tamperetta. Roxu tuli vielä samaan bussiinkin! Unohdin jo kokonaan hänen asuvan Hervannassa! Hieno mesta. Hieno kebabmesta. Tas myös päätti illalla, etteivät ponini ole foorumin Counter my kuva -topiciin sopivaa tavaraa ja poisti ihanan Twilight Sparkleni kahdesti ): Myös Silverin kuva lähti tässä hötäkässä. Tas on tyhmä.

+ >JOUNI MITÄ SÄ TEET ~Matius
+ Roxu
+ Iris
+ Mikko ja noppa
+ Zekrom/Tornadus/Reshiram/Electrode
+ Antero katsoi ponistriimiä kanssani!
+ Ville katsoi 1. jakson ja aikoo jatkaa (:

- Hero
- Tas
- Esan hattu on ruma

E: Ylläpito lisännyt spoiler-tagin viestin alkuun.
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Hero » 26.09.2011 12:34

Lehtis kirjoitti:- Tas


Tas?
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 26.09.2011 12:36

Hero kirjoitti:
Lehtis kirjoitti:- Tas


Tas?

Meinasi varmaan counter my kuva topicin juttuja? En ollut ainoa joka kyllästyi poneihin. xP


Hieno rapsa. Itse en tee koska en muista enää tarkalleen matseja. :D
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2279
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Juusto » 26.09.2011 12:47

Jos sinne kerran ei _saa_ postata poneja, niin saa siitä kertoakin - särjitte juuri pienen miehen sydämen viemällä hänen päivän hauskan hetkensä ;_;
Edit: Muistan Siabbo hyvinkin! <3 Halusin kuvitella sen tarkoittaneen PON!:eja ):
Viimeksi muokannut Juusto päivämäärä 26.09.2011 13:12, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 26.09.2011 13:00

Lehtis kirjoitti:Jos sinne kerran ei _saa_ postata poneja, niin saa siitä kertoakin - särjitte juuri pienen miehen sydämen viemällä hänen päivän hauskan hetkensä ;_;

Jes, muistatko miten huusin sulle toisesta mahjong-pöydästä, että ei saakeli, jos sinne tulee edes yks poni enää. : )
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Bloodbane » 26.09.2011 15:08

Jouni on kuukauden trolli.
Avatar
Bloodbane
 
Viestit: 885
Liittynyt: 01.11.2010 08:04

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja JayEm » 26.09.2011 15:43

+1 koska poneja
PS. Hieno rapsa.
Avatar
JayEm
 
Viestit: 851
Liittynyt: 05.10.2010 10:14
Paikkakunta: Jyväskylä
(: I used to be a league leader, but then I forgot how

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Steve » 26.09.2011 16:52

Mistä lähtien oot tehny raportin?? (Y)
Nojoo~~~
Steve
 
Viestit: 16
Liittynyt: 01.11.2010 17:06

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Ms Punk » 26.09.2011 19:51

Lehtis kirjoitti:Iriksen (joka käveli puomia päin)

Jouni, arvostan sitä että kerrot tämän .__.
color
Avatar
Ms Punk
 
Viestit: 11
Liittynyt: 30.06.2011 23:03

Re: Ponies, mein Führer!

ViestiKirjoittaja Juusto » 26.09.2011 20:10

Se oli hauska tapahtumasarja, mitä nyt vähän buranan verran teki kipeää? (=
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa