Tampereen syksyn Statet - Typpiksiä & failaamista -5. sija

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Rai-chan, Play! Pokémon -järjestäjät

Tampereen syksyn Statet - Typpiksiä & failaamista -5. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 14.11.2011 13:36

Jo viime SM-kisojen jälkeen kasasin ReshiTyppiksen koska IMO toi vaikutti paljon paremmalta kun mikää sen hetken pakoista. BR:n nerffaamisien myötä kiinnostus lähteä vähän kauemmaksi pelaamaan ei juuri kiinnostanut. Edellisessä turnauksessa ei ollut mahdollisuutta pelata Typpistä koska olin lainannut pakan Triille MM-kisoja varten enkä ollut nähnyt pakkaa pahemmin sen jälkeen. Onneksi sentään tällä kertaa pääsin sentään pelaa pakalla millä hakkasin useamman kuukauden heti formaatin vaihtuessa.

Saatuani pakan Kumikselta päätin modaa sitä hieman omanlaisemmaksi koska Kumis ei pelannut siinä hienouksia, kuten Potionia. Jaxi oli peleillut liigassa Emboar virityksiä joilla hävisi turhan usein. Pian ton jälkeen hän proxysi Typpiskset ja aloitti pelaa samankaltaisella pakalla jolloin pelit alkoi mennä paremmin. Pelattiin viime liigakerralla Jaxin kanssa mirroreita jossa Jaxin pakat sisälsi Juniperejä, ym. Sen jälkeen kun Jaxi taisi hävitä 3:4:stä pelistä, vaihoimma pakkoja keskenämme jonka jälkeen sain molemmissa peleissä kivasti turpiin. Liigan päätteeksi Jaxi päätti dumppaa oman listansa ja modaa hieman omaani.

Modasin liigan jälkeen pakkaani parilla lapulla. Jaxin pakka erosi kaiketi kolmella kortilla. oma listani oli tämä:

4-2-4 Typhlosion Prime
4 Reshiram
1 Cleffa
= 15

10 Fire
2 Rescue
= 12

4 Collector
4 Sage
3 PONT
1 BlackBelt

3 Commari
2 Poké Gear
4 Rare Candy
3 PlusPower
1 Potion
4 Junk Arm
2 Catcher
1 Lost Remover
1 Switch
= 33

Aamulla Hero ja Lefa tuli klo 7 aikaan "kotiin" ja 10 min myöhemmin pääsimme lähtemään kun Jaxikin saapui. Rattoisan parin tunnin automatkan jälkeen pääsimme turnauspaikalle jonne pääsimme heti sisään. Vähän aikaa perillä oltuamme keppi sanoi että niiden navigoinnit tjv failannu jolloin tuleekin normia myöhemmin. Ratkaisin Miskan metalli-puzzle-härvelön alle minuutissa (problem?) ja sen takaisin kasaan saaminen oli itse työläämpää. xP

Vaihdoin kivan nipun Online koodeja Kettuselle josta sain 6 CL boosteria. Nousi sentään jotain laputusta, rev Jirachi, sekä Pachirisu+rev smeargle samasta boosterista. Lainasin kanssa läjän lappuja eri pelaajille joista taisin sentään saada kaikki muut takaisin paitsi yhden random kielisen Grimerin. ;p


Råund 1: Jari "Jaxi" K. (Reshiram/Typhlosion)
LOL, heti vastakkain Jaxin kanssa. Viime kuuakusina 90% pelatuista peleistä muutenkin ollut Jaxi vastaan. Taisi olla Reshiram Startti ja Jaxi vielä pääsi aloittamaan. Molemmat toteaa heti aluussa, että Jaxi voittaa. xD
Jaxi saa Gearillaan T1 Collectorin jolla hakee penkilleen Cyndaquilin ja 2 Reshiramia. Energia eteen Cyndaquilille ja iskee 10 damagea REshiramiini. Taisin itse joutua pelaamaan Sagea T1 jolla nostin Cleffan+Switchin, top-deckasin myös Cyndaquilin peliin. Pääsen Eeeeeekkaamaan ja pelaamaan vuoroenua Reshiramilleni. Cleffa herää. Jaxi toteaa, että evotti viime vuorolla kun ei hakenut omaa Cleffaa. Hän pelaa uutta Collectoria, mut Cleffa onkin prizeissä. Quilava eteen, sille enu ja Cleffa kopsahtaa. Reshiram eteen ja Sagetan joko puuttuvan Karkin tai Reshiramin käteeni. Toiseksi kortiksi otin Collectorin koska pelissäni oli 2 Pokéa. Pian huomaan et evotin kun en ottanut Poké Gearia; kädessä olikin viel Reshiram ja Cyndaquil. Saan hikisesti Reshiramin hyökkäämään 120 damagea Quilavaan. En nosta vuoroenua, Supporteria tai oikein mitään oleellista lähes tulkoon koko loppupelissä kun Jaxi taas puolestaan nostaa erilaisia lappuja jotka ei juuri häntäkään auta siinä tilanteessa (ei Typpiksiä pelissä moneen vuoroon). Jonkun 5 vuoroa myöhemmin olen saanut muutaman prizeä jonka jälkeen top-deckaan PONTin jolla nostan enemmän tai vähemmän kaiken. Alan rymistellä loppupelin lävitse liiankin helposti. Jaxi taisi scooppaa kun taisin saada 1-2 Typpistä lisää PONTituksen jälkeen ja kädessä vielä PONT seuraavaksi vuoroksi.
Prizetilanne: ~2-5
1-0

Råund 2: Sami "Qahwi" L. (Smeargle/Pichu/Ninetales/Rayquaza&Deoxys Legend)

Cyndaquil startti, penkillä Reshiram penkillä, kädessä 4 Fire enua ja Plussa. Qahwi aloitti ja T1 Portrait, lol. "En taidakkaan hakea Pichua". Energia eteen ja passaus. Top-deckaan Typpiksen. Enu eteen ja lyön 10 dmg. Qahwi pelaa toistamiseen Supportteria, Research Records, Legend Box failaa, enu eteen ja Räppäämällä 20 dmg Cyndaquiliini. Top-deckaan Candyn. Retreat, Karkki+Typpis, enu Reshiramille, Afterburni, lyön 30 Smeargleen. Qahwi taitaa totea et Vulpixejä läjä prizeissä, Rotomoi ja räppää 40 dmg. Top-deck Fire. Taisin pelaa varmuuden vuoks vuoroenua Typpikselle ja Outragea. Qahwi Rotomin uhrattavaksi ja taisi toistamiseen Rotomoida prizejään semi-randomilla. Seuraavat vuorot nostan lähinnä energiaa ja yhden Cyndaquilin. Qahwi toteaaa et PP ja scoop, ei täst tuu mitään.
Prizetilanne: ~3-6
2-0


Lähettiin Qahwin kanssa rushimaan aseman siwalle joka oli auki. Menimme mennen tullen "oikoreittiä" joka oikkasi yhteensä melkein minuutin. Onneksi sentään takas tullessa Jaxi osasi vastaa puhelimeen ja tulla avaamaan oven. Parin minuutin päästä alkoikin seuraava kierros.

Råund 3: Jarkko K. (Kingdra Prime/Vileplume/Zoroark/Beartic)
Reshiram startti, vastustaja aloittaa. Kait oli Zorua startti. Water enu sille, Collectorilla kaikkea ikävää penkille ja saan vuoron. Sageen T1, joudun disciä 2 Rescue enua. Piti ottaa Commari ettei tule ensi vuoron donkkia Zoroarkilla+Kingdran Splashilla, sekä toisena lappuna Collector, että saan edes jotain peliin seuraavalla vuorolla. Taisi tulla PONT, sillä Kingdra peliin, Wateri Kingdralle, Splashilla 10 Reshiramiin. Taisin saada Typpiksen peliin, Catcheröidä Oddishin eteen, Afterburnata 10 damagea, Plussa. Pelasin vahingossa Cleffan peliin vaikkei pitänyt tehdä tota. Uus PONT; Uus Kingdra peliin. Tais tulla samalla Zoroark joka kopsui edestä Pokén ja teki 20 dmg Cleffaani. Catcheröin kait Oddishin eteen jonka jälkeen Eeeeeekkaan uuden käden yhden PlusPowerin sijasta. Tässä kohtaa huomaan et olis pitänyt tuoda Beartic eteen. PONT, Splashillä Cleffa alas, Cyndaquil eteen, siihen toinen Splash. After Burnilla Cyndaquiliin 10 damagea ja Energia, penkille pari Reshiramia ja toinen Cyndaquil. BlackBeltillä toinenkin Oddish alas. Peliin tulee kolmaskin Kingdra, kaikki Splashit Cyndaquiliin ja isku (kaksi vähemmän olisi riittänyt koska Weakness). Saan top-deckattua toisen Typpiksen peliin. Lost Removeraan Bearticin DCE:n pois. Saan Pluspowerin jolla kopsun Kingdran edestä. Zoroak tulee kostamaan. Kostan tuon puollestaan uudella Reshiramilla. Beartic tulee kopsauttamaan. Plussa+vika Reshiramini tulee kostamaan tuon. Järjestys ei varmaankaan ollut ihan varmasti tämä, mutta peli meni lopuksi 1-1 tilanteeseen kun tasoitan prizet. Reshiramilla on 40 damagea päällään ja penkillä kaksi täydessä HP:ssä olevaa Typpistä. Vastustajalla on puolestaan kaksi täysi HP:stä kingdraa pelissään. Vastustaja toteaa ettei viitsi Splashata eteen mut tais unohtaa splashaa penkkiäkin tuon sijasta. Reshiramini ottaa 40 damagea lisää. Kädessäni on yksi vuoroenu jota en uskalla vielä pelata. Afterburni eteen, Retreat Typpikseen, toinen Afterburni sille ja passaus. Reshiram ottaa kaksi Splashia ja Kingdra lyö 40 eteen. Afterburni eteen ja Reshiramille. Retreat ja vuoroenu Reshiramille. Reshiramilla on 120 damagea päällä jolloin Outrage kopsuu.
Prizetilanne: 0-1
3-0


Råund 4: Markus M. (Gothitelle/Reuniclus/Zekrom/Reshiram)

Tais olla Cyndaquil startti ja vastustaja aloittaa taaskin. Vastuksella on Zekrom Startti, pelaa Psychic Energian. LOLaan sitä kun meinasin kysyä et mikä proxy toi on. xD
Taisin Collecteroida ja hankkia peliin 3 Cyndaquilia ja yhden Reshiramin, isken 10 dmg. Vastustaja pelaa toisen Psychicin Zekromilleen, Juniperaa ja saa kaksi pikkugoottia ja taisi saada kait Cleffankin jolla taiss Eeeeeekkaa. Saan T2 Typpiksen ja Quilavan. Pääsen itsekkin Eeeeeekkaamaan Commarin ansiosta. Vastustaja taitaa PONTtaa vuorollaan ja saa kaksi väli-Goottia peliin, Eeeeeek. Saan toisen Typpiksen ja Quilavan peliin. Sagella enua roskiin jolloin pääsen lataamaan ja Eeeeeekkaamaan.
-- Tässä kohtaa oli rapsastani viimeinen varmuuskopio. Kone reboottasi itsensä varmaankin 2h tunnin kirjoittamisen jälkeen juuri sen jälkeen kun tein kaikki boldaamiset ja olisin juuri kopy+pastennut sen foorumeille. Tästä syystä rapsan loppuosa on hyvin rushittua materiaalia koska en jaksa kirjoittaa samaa roskaa uudestaan. >_> --
Saan kolme Typpistä peliin, alan disciä Gootin enut vek. Kun vastustaja tulee Reshillä kopsauttamaan Typpiksen, Catcheröin Reunicluksen ja kops. Loppupelin aikana toinen Reuniclus ei tule peliin ja vastustaja scooppaa.
Prizetilanne: ~2-4
4-0


Råund 5: Ville J.(Donphan/Blissey/Reshiram/Zekrom/Pichu/Reuniclus/Vileplume/Entei&Suicune Legend)

Vastustaja taisi aloittaa. Saan aluussa Solu-stg1:n alas, Plume tulee heti peliin. Toinen Solu-stg1 prizeisä. Sain kolme Typpistä peliin. Pichu nukkuu 6-7 vuoroa. En kopsu mitään ettei uusi Solu pääse peliin. Lopuksi vastustaja scooppaa.
Prizetilanne: ~2-3
5-0


Råund 6: Jouni L.(Donphan/Blissey/Reshiram/Zekrom/Pichu/Reuniclus/Vileplume/Entei&Suicune Legend)

Aloitan pelin muistaakseni. Molemmat Eeeeeekkaa 2-4 vuoroa peräkkäin. Jossain kohtaa molemmat passaa noin 15 vuoroo putkeen. Kopsun Cleffani After Burneilla, Jouni kopsuu pikku-Solunsa Rainbow damageilla. Seeker ja Rainbow damaget jakoon. Donphan pärisee josain välissä lisää damagea penkilleen, Flaretan Donpahanin energioita. Jouni kopsauttaa 4 omaa Pokéaan ettei Black Belttini tule toimimaan koko pelin aikana. ENSU tulee eteen napsimaan prizejä. Failaan väärän Typpiksen eteen (Karkitettu). Molemmat Rescuet nosti Typpikset takas käteen. Olisin saanut kaikki Rainbowit discittyä ENSU:lta mut Zekrom olis outragennu vikan prizen.
Prizetilanne: 1-0
5-1


Top-8, peli 1: Mauri "Roxu" V. (Reshiram/Typhlosion)

Roxu aloitti, itsellä kuranen startti. Missaan tärkeän enun PONTilla. Pelin aikana yksi Typpis vaan pelissä, Roxulla 3. Turpaan tulee.
Prizetilanne: 3-0
0-1


Top-8, peli 2: Mauri "Roxu" V. (Reshiram/Typhlosion)

Saan hyvän startin, Roxun judge antoi mahtavan käden. Roxu ei saa juur muuta kuin yhen typpiksen peliin, nostan kaiken ja 3 Typpistä. Vien pystyyn.
Prizetilanne: 0-5
1-1


Top-8, peli 3: Mauri "Roxu" V. (Reshiram/Typhlosion)

Aloituskäsi: 2x Reshiram, 3x Fire, Rescue, Catcher, 2 Junk Arm, Typpis. Olin kait kahdeksan vuoroa ilman Supportteria vaikka sain vielä 2 mulligania. Koko käsi piti uhraa kolmessa vuorossa jolla pääsin stallimaan Roxun prizejen nostoa tuomalla Cyndaa/Typpiksiä eteen. Nostan tokavikal vuorol Sagen, en saa edes energiaa. Vikal vuorol Sagel olis pitäny tulla Switch et olis voinu voittaa Cleffa stallilla. Saman vuoron lopus tuli viel aika mikä failas. Muuten olis pitäny toivoo Tailsseja ja et Roxul ei olis Catcheria jäljellä. PP. xP
Prizetilanne: 5-0
1-2[/b]


Tradesin lappuja ja figuja. Jaxi top-4, ross mirror finaali oli kiva. Jee. Ens turnaukses parempi formaatti. GLHF.


PRÅPSIT:
+Jaxi
+Tradet
+Vähän kaikki


SLÅPSIT:
-Tää kone
-Rapsaan meni 30min kauemmin ja tuli paljon huonompi
-Esa ja Aonoononoononon feidas turnauksen
-Sori, ei jaksa
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tampereen syksyn Statet - Typpiksiä & failaamista -5. si

ViestiKirjoittaja Waker » 14.11.2011 14:00

Lol tuo meidän peli. Ainoa minkä sitten hävisin finaalin lisäksi lol (toka keskisolu prizeis). Mutta gg, hyvin sijoituit.
Veri jo päällemme pauhaa,
soitamme Garbodorin rauhaa,
Garbodorin kunnia olkoon,
Örvelön ihanuus tulkoon.
Avatar
Waker
 
Viestit: 480
Liittynyt: 01.11.2010 10:35

Re: Tampereen syksyn Statet - Typpiksiä & failaamista -5. si

ViestiKirjoittaja Juusto » 14.11.2011 18:13

En pelannut Reshiramia, mutta se about 15 vuoron drawpass sai nauramaan ja koko peli wtf-kommentteja jo pelit lopettaneelta yleisöltä :--D
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa