Liidän liito-oravalla.

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Liidän liito-oravalla.

ViestiKirjoittaja Hero » 27.11.2011 20:59

Tervetuloa taas Herppanan hupinurkkaan. Täällä ei pelitaitoja ikävöidä, tai noppien heittelyä kaivata.

Huomasin loppuviikosta, että sunnuntaina olisi turnaus – fu! Eikun pakkaa taas kyhäilemään. En kuitenkaan oikein saanut mitään fiksua irti tai aikaiseksi – en kyllä jaksanutkaan miettiä. Mietin aluksi, etten tulisi ollenkaan. NV:tä en omista lainkaan, koska boxini on vielä maailmalla – tai ei enää, kun sain sen tänään. No, lopulta sain Aonolta NV-lappuja – jee! Loput sain SL:ltä ja Tonulta – kiitoos.

Päädyin Zekromiin, koska siihen oli mahdollisimman paljon lappuja. NV-laput sain lainaan, ja hyvän pakan rakensin. Oikeastaan netdeckasin. Olisin halunnut pelaa Jäädigimon / Metalliporo –pakkaa, muttei kellään ollut kumpaakaan..

Pokémon
1 Emolga
3 Sähködigimon
2 Pilvimies
2 Sähkömies
3 Siittiö 40HP
1 Siittiö 30HP
4 Ankerias
= 16 [;12 Basic]

Trainer
4 Holon Mentor
4 Misty's Wrath
4 Professor Oak
2 Rocket's Admin
2 Evolite Pokémon Tool
4 Item Finder
1 Pokémon Trader
2 PokéGear
2 PlusPower
1 Defender
1 Revive
3 Gust of Wind
1 Switch
= 31

Energy
10 Lighting Energy
3 Double Colorless Energy Special
= 13

QA Miksi Emolga?
- 70 HP, 0 Retreat
- Cleffa: 30 HP VS Jäädigimon, Tuli-/Jää-/Sähködigimon: Outrage + PP!
- Manaphy: Sähkö-weak VS Outrage + PP!
- 30 HP Siittiö VS Jäädigimon, Tuli-/Jää-/Sähködigimon: Outrage + PP!
- Shiny Raikou VS Wat?

Ja nyt kukaan ei enää kysy tuosta mitään. En jaksa enää selitellä, kun jokainen kävi kysymässä..


Aamulla heräsin, ja nousin ylös. Mietin hetken mihis tänään piti mennä, vai oliko jo maanantai. Muistin viiden minuutin päästä vessassa, että ai niin poroilemaan! Kamoi kasaan ja menoksi! Riksumieskin ehti soitella ”missä oot?!” Kun istuin vielä dösässä matkalla Pasilaan..

Olin taas ajoittanut Poron turnaukseen tulemisen viime tinkaan – miksi? Siellä on aina niin ahdasta, ettei siellä jaksa hengailla. En edes saanut mihinkään tukikohtaani tai PSX:ää viriteltyä..

Noh, turnauksen alkua ei tarvinnut kauaan odottaa..


Peli 1 – McKettu – Metalliporo / Jäädigimon
Tämän pelin olisi voinut ottaa mieluimmin iltapäivällä. Aamuvapinassa pakan sekoittelua, ja ensimmäiset pokémonit peliin.

Kettunen kääntää Metalliporon ja Jäädigimonin. Itse lähdin riehumaan Liito-oravalla ja Sähkömiehellä. Chargea pöytään, ja vuoron passausta. Ihmettelen kovasti, kun Kettunen droppailee yksinäisiä Voltorbeja. Yksinäinen Voltorb – Gust ja ohko! Sähkö- ja pilvimies aikansa riehui, kunnes Kettunen sai manuaalisesti ladattua yhden Metalliporon special metalleilla ja Evolitellä.

Metalliporo raivoaa ja kaataa. Tuo sysimusta yön varjo Zekrom astuu sisään. Hetken mäiskittyä Zekromilla ja muilla pelleilyillä Metalliporoni kaatuu. Kettusen peli vissiin kaatui jo siihen, kun 2. yksinäinen Voltorb käytiin tappamassa alas. Kiitos Sagejen ja Junipereiden, pakastani alkoi loppua pahvit loppua kohden. Huomasin myös kuinka yhtäkkiä pakka vain lopetti lyömisen – wat? Alussa kyllä sai puristettua irti raakaa voimaa, mutta pelin lopussa piti jo alkaa työstää väkisin sitä iskuvoimaa – hyh.

Lopulta matsi menee aikaan, ja pakassani ei ole mitään. N:llä yritän anti-deckaa, ja lopulta voitan aikaan – lol. Pakkaan ei jäänyt yhtään korttia Turn 3:lla. Prizet taisivat jäädä 1-2 tai 1-1 lukemaan. En muista oikein loppua.

1-0


Peli 2 – Ms_Punk – Sähködigimon / Ankerias / Pilvimies / Sähkömies
Terve, ja mirroria puskee kehiin.

Alkuni oli aivan hirveä. Jouduin käyttämään turhaan kaksi Junk Armia PokéGeariin, josta en siltikään saanut Collectoria moneen vuoroon. Iris pinkoo jo kuin viimeistä päivää voiton huipulla ja alkaa mättää pokémonejani nassuun. Yritän kyhää mahdollisimman nopeasti omia digi.. pokémonejani. Lopulta pääsen taistoon mahtavimpaan.

Iris kuristaa alastomat mieheni ja zekromit omilla digimoneillaan. Lopulta lähden pyllyilemään Ankeriaalla, joka lyö 50 ja 100 Pilvimiehiin. Toivoin ettei hänellä ollut yhtä pluspoweria kädessä. Ensi vuorolla olisin saanut ladattua uuden Zekromin ja ohkottua Ankeriaalla Iriksen Pilvimiehen edestä.

Sieltähän se plussa löytyy, ja päätän scooppaa. Yleensä tyttöpelaajat ovat kilttejä, tai mukavia. Yleensä he keksivät jonkun lopputoivomuksen ”Hyvä peli.” jne. vässyköintiä. Mitä tekee Iris?
”Onks nyt kiva hävitä toistamiseen mulle!?” Arvostan.

1-1


Ehdin heittää jotain läpyskää Iriksen ja Riksumiehen kanssa. Olen niin huono pelaaja – yhyy.


Peli 3 – GaMe – Typhlosion / Tulidigimon
No huhhuh! GaMea vastaan. Oletin hänen pelaavan Zekromia, ja taas mirroria tiedossa. Ehei, tulienergiaa välkkyy ja vilkkuu – Tulidigimoon!

Kumpikin saa nopeasti pelin pyörähtämään, ja GaMe päätyy Gustailemaan Ankeriaitani eteen – baw. DCE:llä karkuun, ja nopeita prizeja. Zekrom ja kumppanit yrittivät kaikkensa. Prizeja nosteltiin kumminkin päin, ja tyyliin vuorotellen. Heikot alas, ja vahvimmat jäävät pystyyn.
Lopulta minulla oli mennyt aivan liikaa resursseja Ankeriaiden retreattaamiseen – missä on Stage-2?! Switchikin prizeissa..

Noo, lopulta tämän tangotanssin päätteeksi GaMe voittaa. 2. hyvä peli tänään – jee!

1-2


Tämän jälkeen ammuimme Riksumiehen, Powerin ja Dragin kanssa ruokatauolle. Nautiskelin kaksi lihapasteijaa, Starbucks kylmäkahvin ja Smurffi limonaadia. :3 Poro-Magian ahtaiden tilojen vuoksi, jäimme Pasilan asemalle syömään ja stallimaan. Tiedettiin, että kaikki olisivat kuitenkin jättisuurien pizza-laatikoittensa kanssa muiden tiellä, eikä sinne mahduttaisi stallimaan tai idlaamaan. Lopulta lähdettiin vyörymään kohti Poro-Magiaa.

Peli 4 – JAA-A – Tulisika / Tulidigimon
Yritin tiedustella, kuka herra oli. Muttei hän halunnut paljastaa identiteettiään muuten kuin ”Eiks kaikki tunne jyväskyläläisiä?”

Rock’n’roll. Starttaan hurjalla vauhdilla eteenpäin. Pikku porsaita ei olla tänään. Sähkötän pikku pekonit pois tieltä. Tulidigimonit latautuvat vaivalloisesti, ja ne ohkoavat minulta yhden, kun saan tapettua muutaman sillä aikaan. Ottelussa ei ollut oikein mitään sisältöä, kun Zekrom ajeli kaikki alas.

2-2


Peli 5 – Mint Nature – Typhlosion / Tulidigimon
Eeeehh.. Taas Typhlosion. No ottelua ei kauaan tarvinnut ihmetellä, kun nostin kolme Junk Armia kolmessa vuorossa. Seuraavastakaan top deckistä tullut mitään. K mo.

2-3

Nopean pelin jälkeen päädyin kuitenkin pelaamaan pleikkaria keskelle kaikkeutta. Ahdasta oli, ja Suomipokén vinkumista – niin pelasin silti! Hah.


Peli 6 – DR4GiK4RP – Metallimuurahainen
….Tota noin..

Latailen manuaalisesti Zekromin eteen ja.. Noh.. Niin..

3-3


Swissit päättyivät lähes onnellisesti. Delegoin köyhälle opiskelija Juntuselle tehtäväksi fiksaa pakka uudelleen Espoon CC:ihin. Akun loputtua läppäristä, lähdin zoomailemaan dösäpysäkille..

Pråps!
+ Tonu & 6-0
+ Lainapahveilut
+ Ihan mukava turnaus Poro-turnaukseksi
+ Metanite siis Zekrom/Ankerias
+ Tampereen lähettiläs joka toi NV-Boxini.
+ Kuvaajia kolme kpl - wat.


Ihmisiä kiinnostaa lähes aina mitä nostaa boxista:
- FA: N, Terrakion
- Jäädigimon foil x1
- Metalliporo x1
- Jokaista lappuu väh. 1 kpl, mod Terrakionia
- n! N
- n! Abiliry-Ankerias


Nuzlocke S02E10 tulee ensi viikon alussa.

Kiva, kiitos, heippa!

EDIT: Scputroren korjaus 4. peliin.
Viimeksi muokannut Hero päivämäärä 27.11.2011 21:33, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Liidän liito-oravalla.

ViestiKirjoittaja Jite » 27.11.2011 21:25

...peli 4 ei ollut jyskäläinen. Se oli turkulainen. You got trolled.
"Well, let's raise a ruckus."
Avatar
Jite
 
Viestit: 1357
Liittynyt: 01.11.2010 12:55
Paikkakunta: Turku
(: also known as Scrupture

Re: Liidän liito-oravalla.

ViestiKirjoittaja Ironlion » 30.11.2011 18:51

Hieno rapsa taas kerran :P
Unchanging, the moon gazes down upon me
But it has never yet granted me a reply
Avatar
Ironlion
 
Viestit: 68
Liittynyt: 01.11.2010 22:09
Paikkakunta: Hyvinkää


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa