Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 06.12.2011 00:58

Viikko sitten järjestetyssä Poron alettiin taas inspistelämään sitä, että jos lähdettäisinkiin Turku-Tukholmaan Kumiksen kanssa. Turnauksen jälkeen Lefakin yhtyi tähän ideaan. About keskiviikkona Kumis sai viimein tietää sen, että pääsisi lähtemään mukaan. Kysyimme noin 20+ henkilöä mukaan tuolle reissulle. Yli puolia ei kiinnostanut lähteä, loput eivät päässeet lähtemään rahan puutteen- tai muiden syiden seurauksena. Kumis pisti B+C hytit varaukseen perjantaina. Oli siis päivä aikaa valmistautuu lähtöön.

Lauantai aamuna Keppi ja Lefa saapuivat "kotiin" klo 8 paikkeilla. Kun molemmat olivat saapuneet niin lähdimme matkaan kohti Turkua (yks slotti autossa tyhjänä koska Hero ym feidas). Parin tunnin automatkan päätteeksi pääsimme viimein Turkuun turnauspaikalle. Päästyämme sisään lainasin tavanomaisesti lappuja orjille ja jouduin tehdä decklistin koska unohdin tehdä tuon edellisenä päivänä/samana aamuna. En ollut paljoo koskenut pakkaan edellisen turnauksen jälkeen jolloin päätin pelaa about samaa listaa. Päätin kuiteskin lisää yhden PlusPowerin ja päädyin poistamaan 4. Candyn pakastani. Listan voi siis katsoa edellisestä rapsastani tai Esan The DeckOut -blogista mikäli joku haluaa tuon listan.Råund 1: Markus M. (Gootti/Reuniclus)
Taisin saada T2 Typpiksen peliin ja se raahattiin T2-T3 eteen. Saan toisenkin Typpiksen peliin kait T3. Pelasin pari enua Typpikselle ja Retreattasin ja taisin iskeä Blue Flarea. Tässä kohtaa tajusin sen, että menin evottamaan kun en jäänyt vaan iskemään Flarea jolla olisin saanut Gootin enua discittyä. Vastustaja siirteli damagea ja antoi helppoja prizejä jotta saisi digimoneja penkilleen. Yritän nostaa Black Belttiä noin vuorosta 6 lähtien. olin tietoinen siitä että se ei ollut prizeissä ja se oli noin 30 kortin pakassa. Jossain kohtaa vastustaja raahasi väärän typpiksen eteen vaikka olisi saanut toisesta Typpiksestä prizen. Tässä kohtaa epäilin mahdollista Jirachi pawnaamista lähivuoroilla mitä ei kuiteskaan ikinä tullut. Olin saanut pelin lopussa yhden Gootin kaljuksi energioista jolloin se jätettiin eteen kopsumaan. Retreattaan ja kopsun tuon Reshiramilla ettei Typpikseni lähtisi ilman Catcheriä. About vikat 4 vuoroa pelaan supporttereja yritän nostaa ssitä black Belttiä. Taisin pelaa 1-2 PONT/N ja 2-3 Sagea. Nostan Black Beltin vikalla vuorollani pelatessani Sagen. En kuiteskaan pääse pelaamaan tuota koska olin pelannut jo sen Supportterin. Muuten vastustajan olisi pitänyt lähinnä saada Outragettua orjani alas Digimoneillaan DCE:n avustuksella sillä Gootteja ei ollut jäljellä jolloin olisi tullut Trainer spämmiä.
Prizetilanne: 3-0
0-1


Råund 2: Jani K.? (Zekrom/Tornaado/Pachirisu/Shaymin)

Vastustaja tais päästä aloittamaan ja taisi pelaa DCE:n eteen Tornaadolle, penkille Zekrom ja passaus. Catcheröin Zekromia ja taisin saada Collectorin (huomaan et 3 Reshiä Prizeissä) ja saada Beatattua Zekromiin kympin. Vastustaja tais pelaa Juniperia tai PONTtia ja nosti huonon käden. Taisin saada Typpiksiä peliin jossain vuoroilla 3-4 paikkeilla. Onnekseni notan ekasta Prizestäni Reshiramin. Pelasin jossain kohtaa N:n josta molemmat nosti ihan hyvät laput. Vastustaja olisi päässyt melkein mukaan peliin mutta hänen Shayminit oli Prizeissä (näytti matsin jälkeen). Pachirisu tuli jossain välissä lyömään 30 damagea Reshiini koska sillä oli Eviolite. Ens vuorolla tulikin Catcher+Plussa ja Zekromin kops. Ajelen matsin yli helposti.
Prizetilanne: 0-5
1-1


Råund 3: Toni "Slayer" O. (Reshiram/Typhlosion)

Muistan sen verran, että saan T2 Catcherillä ja Plussalla Slayerin Cleffan kopsuttua penkiltä. Sain kait 2 Typpistä peliin jossain 4:ssä vuorossa. Slayer toteaa jossain välissä että häviää tämän pelin. jossain kohtaa tais tulla joku 2 Plussaa joka OHKOtti Reshiramini ikävästi. Pelin käännekohta oli kun Slayer heitti N:n jolla nostan 3 ja vastustaja 5 lappua. Nostan N:stä 2 junk Armia ja jonkun roskan. Top-Deckaan Rascue Energian. Discissä ei ollut mitään muuta kuin Gear mikä voisi hyödyttää tässä kohtaa. Laskin kans et pakas olis viel joku 2-3 Sagea, 2 N, ja kait 1 PONT jäljellä jolloin mahdollisuus osua Suppoon olisi aika hyvä. En viitti disciä molempia Junk Armeja koska halusin jättää tuollaiset kortit loppupeliä varten. Gearilla osuin N:n. Pelaan sen ja nostan 2 Junk Armia ja Collectorin. >_>
Tuossa kohtaa nostin jotain tärkeää Top-deckistä mitä en voinut disciä (vika Reshiram tjv) jolloin discin molemmat Junkit Geariin. Gearilla missasin N/PONT mutta sain sentää Sagen. Sagella nousi 5 roskaa joista mikään ei ollut edes Supporter/Gear (saattoi olla discittäväks Collector). Muutaman helpon prizen annettuani pääsen jotenkuten takaisin peliin mukaan. Pelin mennessä 2-1 tilanteeseen vastustajan hyväksi kädessäni oli Eviolite + PlusPower. Slayerilla oli manuaalisesti ladattu Reshiram. Laskin pakkani jossa oli 10 korttia. Totesin et pitäis nostaa Sage ja sillä oikeat kortit et voisin voittaa. Nostan Sagen, sillä missaan 9 kortin pakasta Potionin. Sain sentään onnekseni toisen Typpiksen takaisin peliin jolloin pelkkä Catcher ei veisi suoraa peliä. Pakaan kans jäi vika Junk Arm. Sain vikalle REshiramilleni manuaalisesti 2 Energiaa ja kolmas piti pistää After Burnerilla kiinni. Pelaan evioliten eteen, Plussalla Slayerin Reshi alas. Slayerilla oli noin 20-25 kortin pakka jäljellä eikä sielä ollut vielä yhtään Junk Armia. Slayer pelaa Junk Armin jolla ottaa PlusPowerin, pelaa sen ja Juniperoi kätensä. 7 kortista nousi toinen Junk Arm jolla PlusPower ja kops. Katson top-deckini, Potion olisi noussut. Toinen Potion oli vika prize. PP = PlusPower.
Prizetilanne: 1-0
1-2


Råund 4: Jani-Matti "JayEm" M. (Yanmega/Magnezone)

Taisin joutua pelaamaan T1 N/PONT jolla nostin ihan ok käden. T2 top-deckaan Cyndaquilin ja haen Collectorilla tässä kohtaa 3 Cyndaa peliin. Tuon jälkeen et evosin ku oli jo yks Cyndaquil kädessä top-deckistä nousseena. Pelaan kaikki pöytään ja pelaan enun eteen. Catcher+Yanmega+N josta en nosta mitään hyvää. Cynda kops. Vedin kait Catcherillä Magnezonen eteen, Outrage. Vastustaja pelaa Magnezonen Poweria, Supportterin, ym ja passaa. Outrageen Magnezonen alas. Yanmega eteen, uus Magnezone peliin, Catcher, Cynda kops. Pelaan Suppon, en nosta mitään muuta hyvää kuin Energian tai kaks jonka jälkeen Blue Flareen Yanmegan jol Rescue Enu. Uus Catcher ja kops kolmanteen Cyndaan. Nostan Sagen jolla saan vikan Evioliten jonka pelaan Cyndaquilille, Catcheröin kait enuttoman Magnezonen jonka saan 2HKOlla Outrageemalla. Yanmega tais lyödä uudet 50 Sonicboomillaan eteen. Outrageen millä kopsun Yanmegan. Tässä kohtaa Magnetonia alettiin ladata penkillä ja jotain jätettiin uhrattavaksi. Penkillisellä Reshiramillani ei ollut edes energiaa koska en ollut nostanut tuollaista pariin vuoroon. Vastustaja tulee flippimään Magnetonin Tri Attackia. REshiramilla 30 HP jäljellä ja Eviolite. Pitäisi tulla 3 Heads että se lähtee. Tuli 0 Heads. Top-deckaan Candyn ja saisin ekan Typpiksen peliin. Outrage kops.
Prizetilanne: 0-3
2-2


Råund 5: Zenja I. (Zekrom/Pilviveikot/Ankerias)

Nyt tuki sellainen aukko. Muistaakseni vastassa oli joku Zekromia. En saa koko pelin aikana yhtää Typpistä peliin koska Cyndaquilit Catcheröidään ja 4. Cynda Prizeissä. Jossain kohtaa Ankerias^2 tais tulla lukottamaan Cleffaani. Claffa kuoli ensi vuorona kun sleep ei pelastannukkaan. Bolt Strikeä ja muuta tulee vain takapuoleen koko matsin ajan.
Prizetilanne: ~5-0
2-3


Råund 6: Henrik "GaMe" L. (Zekrom/Tornaado/Pachirisu/Shaymin)

Alkuni ei ole lupaava ja Game tais päästä T1/T2 Pilvellä ja Catcheröimällä tekemään tuhoa. Yritän stallia Catchereillä mikä ei paljoakaan hyödytä. Vaikken saakkaan Typpiksiä peliin niin onnistun silti nostamaan muutaman prizen manuaalisesti lataamilla Outrageilla/Blue Flareilla. Loppupelissä stallin Catchereillä tuoden Shayminiä eteen. Outrageen tuollaiseen 40 damagea. Ens vuorolla en uskalla kopsua tuota ettei GaMe tulisi ottamaan vikaa prizeään. GaMe laskee energioitaan discissä ym ja lataa Pachirisuaan. Passaan uudestaan. Toinen enu Pachirisulle ja pass. Saisin Junkattua Catcherin tai muita Traikkuja mutta mikään ei tuntuisi pelastavan tässä kohtaa. Pelkään sitä et jos kopsun niin GaMelta tulisi Super Rod+Collector combo jolla saisi ladattua. Olin pelannut Eviolitenkin Cleffaan ettei Zekromin Outrage kopsuisi sitä Catcheristä huolimatta. GaMe tais nostaa loppupakkansa Juniperillä ja sai vikan enun. Retreat Pachiin ja Catcher. PAchi löi 30 damagea. olisin voittanut lähinnä vaan deckaamalla GaMen.
Prizetilanne: 3-0
2-4Kolme peräkkäistä peliä jossa Typpis ei tule ollenkaan peliin, yhdessä pelissä kolme Reshiä Prizeissä? Never again...

En paljoakaan kerennyt seuraamaan top-cuttia kun piti tehdä eri ihmisten kanssa tradeja. Turnauksen jälkeen viimeisetkin orjat lähtivät etsimään syömäpaikkaa. Orjat kävivät tsekkaamassa Amarillot, Rossot, ym läpi mmutta jokaisessa liian täyttä isommalle porukalle. Osa lähti pizzan perään, loput meni Heseen. Hesen jälkeen bussilla satamaan odottamaan.

Laiva oli aika meh. Lähes koko ilta meni siinä kun seurasin muiden rahapelejä. Kahdentoista jälkeen siirryimme hyttiimme hakemaan pahveja jotta pääsisimme buildaamaan Kumiksen ja Aonon kanssa pakkaa kyseisille sankereille. inspisteltiin kaikenlaista roskaa sellaiset 2½h kunnes orjat saivat pakkansa valmiiksi. Tässä ajassa moni muukin tuli kyseiseen hyttiin rölläämään. Kahden jälkeen laiva alkoi jo heilumaan hieman epä-heterosti vaikka olimmekin 2. kannella. Päätin jäädä tuonne lattialle nuq koska meidän 3. hlö hyttiin oltiin otettu Roxu ja Matius sisään koska niiden hytin kanssa oli käynyt joku kriittinen evotus ja toinen syy tuohon Aonon hyttiin jääminen oli se, etten halunut ottaa selvää kuinka pärisyttävää 7. kannella on. Sain Aonon ovasta ja nuq loppuyön puoliksi Aonon sängyn alla. Aamul raidasin omaan hyttiin hakemaan Potion tränssit ym pöydältä.

Aamulla lähdimme kävelemään Mäkkärin suuntaan. Mäkkärin lähettyvillä näkyi lompakko maassa. Avasin ja näin, että siellä oli kyseisen laivan kortti jonka numero oli lähellä SP:n/Esan hyttiä. Epäilin tästä, että kyseessä voisi olla Aonon lompakko. Päästyäni Mäkkiin kysyin Aonolt et onks toi sen lompsa; ei ollu. Piti sit kattoo jostain plussakorteista tjv et näkyykö nimeä. Kysees oli Sampan lompsa. Vein sen Sampalle ja menin toiselle puolelle Mäkkiä modaamaan pakkaani. Olin laivalla inspistelly et modaisin deckiäni noin 6-7 kortilla. Sellainen fiilis päällä etten jaksanut pelaa juuri ollenkaan ja päätin tehdä radikaaleja muutoksia edelliseen listaan nähden. Modasin listani tällaiseksi:4-2-4 Typhlosion
4 Reshiram
1 Cleffa
= 15

10 Fire
2 Rescue
= 12

4 Collector
4 Sage
2 PONT
2 N
1 Black Belt

2 PokéGear
4 Candy
4 Rocky Helmet
1 PlusPower
4 Junk Arm
3 Catcher
1 Super Rod
1 Switch
= 33Råund 1: Miska S. (Porot/Digimonit aka 6 corner)
Alotan Reshiramilla ja Miskalla tais olla Tyrogue edessä ja Virizian penkillään. Pelaan Rescue enun Reshiramille, Collectoroin, sain kait 3 Cyndaa, 1 Reshiramin ja Cleffan peliin T1. Switchaan Cleffan eteen, pelaan sille Kivikypärän. Kumpikin lollahtelee aika pahasti tossa kohtaa. Ihme ettei tullu mitään warningia siitä et liian hauskaa (ei olis eka kerta ruotsissa). Eeeeeekkaan mut ei jää sleeppaamaan. Miskalla ei ole Energiaa kädessä ja pelaa PONTin, ei nosta energiaa. Tyrogue kopsuu Cleffan ja ottaa 20 damagea kivikypärästä. Miska flippaa sleepin ennen kun olen tuonut aktiivisen Pokén. Sanon et Sleep flip tulee vasta sen jälkeen kun tuon Pokén aktiiviseks. Eka flip olis ollu heads, tokasta tuli harmikseni tails. Olin tuonut Cyndaquilin eteen koska en halunnut ottaa riskiä, että Reshi ottaa turhaa damagea. Pelaan nostosuppoa, Catcheröin Virizianin ja lyön 20 siihen Cyndaquililla. Miskalt tais tulla Switch, ei enua, PONT -> lolrage vilautti kättä ettei vielkää enua. Eviolite saattoi mennä Virizianiin kiinni. Penkille tais mennä kanssa Zekromi. Tyrogue lyö 30 ja nuq. Taisin saada Typpiksen peliin, Quilava eteen, Retreat ja ladattu Reshiram. Taisin Outragetella prizeä. Miska tuo Zekromia eteen ja näyttää et onnistu top-deckaamaan Grass Energian. Miska kuiteskin Juniperaa tuon Energian pois koska haluaa saada DCE enun Zekromiinsa. Tulee aika hysteerinen PP-naurahdus kun vieläkään ei tullu Energiaa. Matsin aluussa Miska vielä kertoi vaihtaneensa yhden energian pois, että saa Energy Switchin tilalle. Kyseinen lappu kyllä löytyi kädestä. xD
Noh, Miska Catcheröi Typpiksen eteen ja passaa. Sain toisen Typpiksen peliin tässä kohtaa. Onnistun xiittaamaan kait Switchin Junk Armilla tai sitten oli tarpeeksi energiaa retreattiin, sekä Blue Flareen. Blue Flare PlusPowerin kanssa. Miska tais tuoda viime vuorolla penkitetyn Terrakionin eteen, pelaa Poké Gearin -> viisi enua top-deckissä, ei suppoa. Miska pelaa uuden Gearin; pelkästään Collector. Miska Junk Armaa Catcherin ja gustii Typpiksen eteen. Miska kattoo käteensä ja toteaa et unohti ettei saanu gearillaan mitään hyvää ja päättää scoopata.
Prizetilanne: 4-5
1-0


Råund 2: Zenja I. (Kyurem/Cobalion/Electrode)

Mulligoin. Alotan pelin Cyndalla ja isken 10 dmg Voltorbbiin. Zenjalla on 2 Voltorbbia pelissä ja tais passata heti vuoron kun nosti vuorokortin. Olin et ok, noin hyvä käsi. Retreattaan T2 Reshiramiin, Typpis peliin Candyllä, Energia ja After Burneri Reshiramiin ja Outrage. Kädessäni ei ole ollut Supportteria. Totean vaan et voitan ellei saa raahattua Typpistä eteen tai nostettua mitään peliin. Zenja näyttää kätensä mis oli kait 2 Trode Primeä ja energiaa. Paiskaa top-deckinsä pöytään, PONT. Trode peliin, PONTilla uus käsi mist tais nousta 2 Kyuremia. Vuoroenergia Kyuremille ja Troden pamautus mikä disci 2 Trode Primeä sekä kaiketi 5 Traineria. LOL. En tainut saada nostettua PlusPoweria taiko Rocky Helmettiä minkä takia päätin iskeä Outragea. Zenja tais saada Collectoria ja molemmille penkilliselle Kyuremille Eviolitet kiinni ja alkoi lataamaan manuaalisesti Kyuremejaan. Aluussa Black Belt pyöri kädessä mutta tuol ei tee mitään jos johtaa useammalla prizellä. En myöskään nosta Catchereitä jolloin voisin raahailla Kyuremeita eteen. Menin kait lopulta 3-4 prizellä johtoon, loppupelissä joka vuoro tuli 30 damagea kaikkeen penkillä ja 60 damagea eteen. Saan spämmittyä Kivikypäriä ympäri kenttää mut harvemmin ne hyödytti kun aina joku muu raahattiin eteen silloin kuin tuolla damagella olisi jotain väliä. Loppupuolella peliä Zenja retreattaa Kyureminsa ja tulee sniputtamaan Elekidillään 20 damagea Reshiramiini jolla tais olla 80 damagea päällä. Sleep tais mennä Headsiksi. Totesin vaan et tois ei ollu mitään järkee, häviit pelin jos nostan Catcherin. Zenja oli kattonut et mul oli 1 prize jäljellä eikä 2. En nosta mitään nostoa, Junk Armia tai Catcheria. Vaikka saankin prizen, häviän Spreadiin joka nostaa 4 prizeä kerralla. Mikäli tuo spreadi olisi tullut iskemään ennen Elekidiä niin olisi noussut kolme prizeä ja edes Catcher ei pelastaisi enään. Hävisin matsin mulliganin tuomaan extrakorttiin. HB.
Prizetilanne: ~1-0
1-1


Råund 3: Joku ruotsalainen (Zekrom/Pilvimiehet/Ankerias)

Aluussani tais olla Reshiram, vastustaja aloitti Tynamolla. Retreat, Sähköpilvi eteen, sähköenu sille, Collectorilla roskaa penkille, enun imasu pakasta. Revin Zekromia eteen Catcherillä, taisin Switchata Cleffaa eteen Collectorin pelaamisen jälkeen ja Eeeeeekkaa. Vastustaja pelas kait enun eteen ja passaa. Taisin pelaa nostosuppoa, saan 2 Quilavaa penkille ja Eeeeeekkaa kaiketi uudestaan. Vastustaja tais saada Ankeriaan mut ei energiaa. Ankerias tais antaa enun SähköPilvelle ja passaa. 2 Typpistä peliin, Rocky Helmettejä Reshirameille, lataan Reshiramin, Catcheröin ankeriaan ja kopsun sen Blue Flarella. Pilvi tais tulla lyömään 80 eteen. Saan Energiat reshille ja kopsun tuon takaisin. Zekrom tais tulla eteen. Energiaa ja Catcher tais tuoda toisen Reshini eteen jolla oli 10 päällä After Burnerista. Zekrom ottaa kivasti 60 damagea. Kopsun tuon Kivikypärä Typpiksellä. Tulin iskemään tällä koska olin aiemmin huomannut, että 2 Reshiä oli prizeissä. En ole varma et nostinko tuollaisn kanssa ekasta tai tokasta prizestä, lol. Taisin tulla PlusPower Reshiramilla kopsumaan Eviolite Pilveä Catherin kanssa. Vastustajalla on vain 3 Tynamoa pelissä ja itselläni on 1 prize jäljellä. Vastustaja lollaa et pistää mut koht parlyysiin. Toteen vaan Kivikypärä FTW! Vastustaja totes jonkun eeppisen "nooooo" commentin. Pilvi penkille, ankerias penkille, kaksi enua Pilvelle. Pass. Eh? En kyl tajua et miks ei halunnu yrittää pistää parlyysiin jos muutenkin häviää pelin suoraan siihen ettei yritä mitään. Catcheroin tuon Pilven eteen 4 lulz. The Game.
Prizetilanne: 0-5
2-1


Råund 4: Hampus E. (Beartic/Vileplume/Reuniclus)

Peli alkaa todella hitaasti. tälläisten matsien takia päätin pelata 4 Rocky Helmettiä; jos saan pari-kolme peliin ennen Traikku-lukkoa, pelistä tulee lähes auto-win. Päätän olla kopsumatta mitään kunnes Traikkulukko astuu voimaan. Poltan Catchereitä ja pari Junk Armia jotta ne eivät häiritse peliä traikkulukon saapuessa. Revin pikkunalleja eteen ja lyön niihin halpoja damageja. Näin ne eivät voi jäädä eteen ilman sitä, että on Traikkulukko pelissä, sekä Reuniclus siirtänyt niiden damaget. T3 paikkeilla tuon omaa Cleffaa eteen, saan Typpiksen peliin ja Eeeeeekkailen ja pelaan Suppoja seuraavat vuorot. Tässä noin viidessä uudessa kädessä saan vain yhden Kivikypärän jonka pistin manuaalisesti ladatulle Reshiramille penkilläni. About T6 tuli Vileplume Commareilla. Olin saanut yhen Typpiksen peliin Candyllä ja vain yhden kivikypärän, ei näytä lupaavalta. Nostan pari ekaa prizeä jostain mitä jätettiin uhrattavaksi (Cleffa, Solosis, jne). Kun Hampus tuo jäänallensa ja OHKOaa Reshiramini, tuon kivikypäräorjan eteen. Lataan Reshiä penkillä ja lyön 120. Vasta 3. Twinssillä Hampus hakee Reunicluksensa peliin; olin jo ajatellut et molemmat ehkä prizeissä kun ei ollut näkynyt. Damaget pois tuolta ja iskee nallen alempaa iskua. blue Falreen nallen alas. Black Belt pyörii kokoajan kädessäni. Hampus tais siirtää damagea jollekkin turhalle et sai lisätilaa penkilleen ja Twinssas lisää jäänallea jota alkoi latailla. Joku Zekrom tais stallia kivasti edessä. Hankin penkin täydeltä Reshirameja ja päätän Blue Flaretella joka vuoro kun saan toisen Typpiksen peliin. Kun nalle oli ladattu niin se kait Retreattas Zekrominsa DCE:llä ja tuli jäänallellaan kovistelemaan. Tulen Typpiksellä discimään enua. Fisherman lol. Jäänalle kopsui pari seuraavaa lihaansa joka tasoitti pelin. Tässä kohtaa tulen Cyndaquililla eteen, Afterburni siihen, Cleffa penkille, Retreat siihen. Yritän jotain bluffia et yrittäisin Cleffa-deckaa vastustajaa. Nostan kuusi pahvia, totean et meh (Black Belt nousi), heitän sleeppi flipin. Toivon salaa Headsiä, mikä onnistui. Tiputan käden pöytään kuvapuoli alaspäin ja yritän näyttää siltä että häviäisin. Hampus ei siirrä damagea minnekkään, pelaa varmuuden vuoks 5. enegian nallelleen ja kopsauttaa Cleffan. Vika Reshiram eteen, After Burnereita, Black Belt, Blue Flare kops. Täs kohtaa Hampus tais tajuta hävinneensä. Reshiram tai Zekromi eteen, pass. Seuraavat about 4 vuoroani lataan Reshiramiani ja lyön 120. Yhessä kohtaa Blissey Prime tuli healaamaan damagensa. Tiesin että kaikki DCE:t oli discissä. Jos eteen tulisi Fire enua, Typpis vaan eteen ja discimään niitä joka vuoro. Lopulta voisin pistää kans tarpeeksi damagea Reshiramille jolloin Outrage nostaisi kanssa prizeä. Jonkun kuuden vuoron stallimisen jälkeen Hampus ei jaksa siirtää enää damagea ja passaa vuoron. Outrage kops.
Prizetilanne: 0-1
3-1Viereen oli kiertynyt jonkin verran porukkaa koska tämä tais olla vika käynnissä ollut peli. Pari orjaa tais jopa onnitellakkin kun onnistuin voittamaan tuon pelin.


Råund 5: Mauri "Roxu" V. (Reshiram/Typhlosion)
Muistan sen verran, että taisin aloittaa Reshiramilla ja latasin sitä Firellä T1. Pelasin kans Sagen mil sain Cyndaquilin ja cleffan penkille, sekä 2 Fireä roskiin. Kädessäni oli kans Switch jolloin Fire meni vielä Reshiramiinkin kiinni. Kivikypärä Reshiin ja Eeeeeek. Roxu tais pelaa T1 Collectorin jolla haki Reshin ja kaksi Cyndaa penkilleen. Fire enu eteen ja yht 4 Cyndaa peliin. Cynda lyö 0 damagea nukkuvaan Cleffaan 4 lulz. Herään ja saan Typpiksen peliin. Taisin pelaa enua Reshiin ja Eeeeeekkaa, nukun. Catcherillä Typpis eteen, Rescue enu Cyndalle eteen joka lyö 20 damagea Typpikseeni. Candyyn toisen Typpiksen ja pelaan sille kans Rescuen ja After Burnaan kaksi enua kiinni. Flaretan Rescuen pois Typpikselläni.
Reshiram tuli eteen ja pass. Catcher ja kops. Reshi eteen ja outrage? Catcher, Retreat ja Blue Flare. Cyndaquiliin. Roxu tais saada vihdoin Typpiksensä peliin pelattuaan N:n. Reshi kopsui omani ja tuon uutta Reshiä eteen. Taisin saada kolmannenkin Typpiksen peliin ja pelaan pari kivikypärää lisää peliin. Ajelen aivottoman Blue Flaretuskisan voittoon koska nostin 4 prizeä eteen.
Prizetilanne: 0-4
4-1Jee, olen todennäköisesti vielä jatkossa vaikkakin hävisin R2. Zenja oli tässä kohtaa viel 4-0 tilanteessa mikä sentään boosti vähän resistejä. Kaksi tais olla 4-0:ssa, kaksi 3-1:stä pelasi vastakkain ja yksi 3-1 vs 2-2 matsi. Zenja meni voittamaan, 2-2 pelaaja (Ville V?) voitti, jolloin yksi 4-1 tippuisi. Kumis meni vahingossa anti-deckaamaan Juuston jolloin Kumis hävisi pelin. jonkin ajan päästä tulee ständingejä jossa olen 4. mukana ja joudun toistamiseen Zenjaa vastaa. Ei tätä match uppia. ;_;Top-4, peli 1: Zenja I. (Kyurem/Cobalion/Electrode)
Mulligoin kahdesti. Aloitan ja taisin N:ttää T1. Nostan ihan kivat laput tuosta. Lyön 10 damagea eteen Cyndaquililla. Zenja pelas Collectorin joka tais hakea pari Kyuremia ja Voltorbin energian eteen. Voltorbit ja Kyuremit penkille ja pass. Catcheröin toisen Kyuremin ja lyön sitäkin kympillä. Zenja tais pelaa jotain nostoa, enua eteen ja pass. Reshi eteen, Junk Arm Catcher kolmas Kyuremi eteen ottamaan damagea outragesta. Tais tulla Trode jostain nostosupposta (N?), Trode poksahti ja tais tulla 5 energiaa, 3 Metal, 2 Water. Eviolite tais mennä jonnekkin penkille ja Catcher Outrage kopsui Cyndan. Spämmin Kivikypäriä kiinni Reshiramille, sekä Typpikselle ja pelaan PONT tjv. alan saada Typpiksiä piakkoin peliin ja Reshit swarmaa tarpeeksi hyvin. Pelaan peliä pienehköllä penkillä (max 4 pelis samaan aikaan) ja droppailen Reshirameja alas silloin kun tarvis. Saan Kyuremeita kivasti alas PlusPowereilla. Jossain vuorolla pelaan Tupla Plussan jotta saan Eviolite Kyuremin alas. Peli tais mennä vikaan prizeen jolloin Kyuremilla ei ollut tarpeeksi energiaa voittaakseen. Kyurem ei tainut uskaltaa edes hyökätä vikalla vuorolla kun pelkäs kädestä löytyvää energiaa (mitä ei ollut). After Burnit ja Plussa viimeisteli pelin.
Prizetilanne: 0-1
1-0


Top-4, peli 2: Zenja I. (Kyurem/Cobalion/Electrode)

Pelin kulkua en pahemmin muista. Mulligoin kerran ja alkuni oli aika sukka. Sain sentään T1 Collectorin. Pelaan T2 Kivikypärän eteen ja PONTtaan. Nostan kolme Kivikypärää lisää ja pelaan jokasen kaikille pelissä olevalle pokélle ja vähän kaikki rupes nauramaan vieressä. ~It's fun to stay at the Y-M-C-A.~ Tämän jälkeen totean et pidän huolen siitä et mulla on ainaskin työturvallisuus kohdalla. xD
Eli joo, peli menee siihen et Trode räjähtää liian nopsaa ja siitä tulee taas liikaa energiaa. Liikaa Catchereitä joka OHKOttaa kivasti Cyndaquilin ja Cleffan penkiltä. Kohta olenkin usemman Prizen jäljellä eikä kädessäni ole mitään hyvää, edes energiaa. Scooppaan.
Prizetilanne: ~5-3
1-1


Top-4, peli 3: Zenja I. (Kyurem/Cobalion/Electrode)

Mulligoin taas kahdesti. Oikeasti? Neljä peliä, joka kerta mulligoin vähintään kerran. Yhteensä 6 Mulligointikertaa. >_>
Saan semihyvää starttia, mut taas tulee Trodeja boomailemaan T2. Liikaa enua, liikaa Eviolitejä pelissä. Catchereitä vaan tulee ja tulee. Typpiksiä jumitetaan, Cyndia OHKOtaan. Jossain vaiheessa evotan kun unohdin laskea outragen weaknessin. Päädyin hakemaan Switchin ja ajattelin et Reshiram menis 10 dmg päähän kopsusta. Pelaan enun ja Black Beltin jonka jälkeen passaan. LOL. Kivat pelit vaik olikin vähän jäätävä match up.
Prizetilanne: ~4-2
1-2Olisi pitänyt mennä siihen Geariin ja nostosuppon etsimiseen. Black Belt ja Outrage olis kyl saanut tuon alas ens vuorol. Pelkäsin kans samal mahdollista Catcheriä kun penkilläni oli tuossa kohtaa vaan 1 Reshiram. Esa onnistui voittamaan Jounin jolloin Zenja kohtaa Esan kynttilät finaalissa. Täs kohtaa lähin tradeemaan lappuja orjien kanssa. Onnistuin tradeemaan lisää ERLejä, Tropical Beachin, Promoja, ym. Viime hintojen tsekkaamisesta oli jonkin verran aikaa jollon 50-50 trade oli ennemminkin 80-20 sille keneltä vaihdoin Beachin. Electrodejen hinnat olivat näymmä melkein kolminkertaistuneet jolloin muutaman dollarin lapusta oli tullut lähemmäs kympin lappu. Magnezone oli about samassa hinnassa. Mewin hinnat olivat taas jälleen nousseet hieman. Beachin hinta oli puolittunut siitä mitä olin kattonut joku pari kuukautta sitten. Sain sentään pari kämästä promoakin päälle mut tuo ei liikuta tradea minnekkään suuntaan. Nyt sentään on se Tropical Beach hommattuna mistä ei tartte enään huolehtia. kyseisen lapun hinta varmaan lähinnä dropannut sen takia, että kohta alkaa olla jo pelattavia Stadiumeja formaatissa.

Tässä kohtaa olin menossa katsomaan finaalia ja kysyn et mikä pelitilanne. 2-1, Esa voitti. PP, en nähny matsia. xP
Mentiin laivan suuntaan kävellen, oltiin terminaalissa melkeen 2h. Kumis vs. Aono PokéBattle vemps oli eeppinen joka muuttui vaan huonommaksi mitä enemmän orjia alkoi tulla seuraamaan tuota. Laivassa sama battle jatkui. Jossain vaiheessa päätin vaan stallata hytissä lähemmäs 30 minsaa kun en jaksanut tehdä mitään järkevää. Piti sit käydä Tax Freessä joskus klo 21 jälkeen. Aono oli niin hieno mies et osti orjille 1e maksavia Hello Kitty suklaaalentereita. Thx. :3
Seiska kannella jatkui rahapelit jota jouni kovasti häxeröi kun pöydässä kakkos pari ja kädessä 3. tai 4. kerran peräkkäin pata 2. Rahaa kertyi tuolla kädellä se 25,20e tjv (yli puolet pelissä olleessa potista). Ei vaan jaksanut seurata enään kun laiva alkoi heilua koko ajan vaan enemmän. Puol yheltä hyttiin, järkkään kamoja lähemmäs 30 minsaa, päätän mennä nuq. Lefa tuli hyttiin kait about 30 min myöhemmin. Seuraava muistikuva oli, että heräsin jossain kohtaa ja katsoin sen verran et Lefa oli mennyt kans nuq. Joskus puol 3 tai puol 4 aikaa heräsin siihen kun Kumis käveli hytissä aika zombimaisesti... ei mitään hyvää luvassa siis. Aamulla joku tuli spärdöömään herätystä oven taakse. Menin stallimaan eri kerroksiin lähemmäs tunniksi ennen kuin muita orjia alkoi näkymään. Jossain kohtaa Lefa tuli ylös ja sanoi et se ei saanu Kumista ees hereille ja laiva satamassa 20 minuutissa. Aono oltiin kuulemma laitettu herättämään keppii eikä sekään oikeen heti onnistunut. Lefa meni jonkun ajan pääst takas hyttiin. About 10 min ennen satamaan saapumista Kumis oli saatu hereille. Menimme terminaalin aulaan. Ainaskin suurin osa porukasta missasi junan. Jossain vaiheessa Keppi sit kyselee et missä sen 80e arvoset kirjat on. Aono lähti takas laivaa ettimään ja ne löytyi kaiketi hytin edustalta, lol. Kyyti tuli hakemaan noin 10 yli 8. Dropattiin Kumis suoraan himaansa ja onneksi Kumis heräsi itse juuri ennen stoppia. jatkoimme kohti "kotia" josta Lefa ja Julia lähti kohti bussipysäkkiä. Oli vähän spärdö olo niin lykkäsin rapsan tekemistä jonkin aikaa. Päätin et yritän saada tän postattua vielä tän päivän puolella mikä taitaakin juuri onnistua minuuttien tarkkuudella. :>PRÅPSIT:
+lol joku Typpis
+Top-cuttasin
+Voitin ruotsalaisia
+Sain lainalappuja takas
+Tradet
+Seura
+Aonon antama joulukalenteri :3
+Team Kekkosen 2x 2. sijoitusta
+Esan tuplavoitto
+Kivikypärät
+Sain Tropical Beachin


SLÅPSIT:
-Kolme Typpiksetöntä peliä peräkkäin
-Kumiksen evotus
-Kumiksen pärinät
-SP ei pärjännyt
-LOL 2-4
-Omat evotukset
-Mahdolliset virheet
-Notepad saattoi pilata jotain kohtia rapsasta
-Formaatti = theoromonyä ja net-deckaamista
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

ViestiKirjoittaja R0xu » 06.12.2011 01:40

Hampuksen karhuja halataan.
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1073
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

ViestiKirjoittaja Hero » 06.12.2011 02:10

Onneksi valitsit Kivikypärät, miehen valinta.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

ViestiKirjoittaja aono » 07.12.2011 02:25

HB top cutista Ruotsissa, vaikka oli kyllä hieman PP ne top-4 pelit... :x typpiksiä kun ei meinannut millään tulla peliin... Mutta kiitoksia kuitenkin matka- ja hyttiseurasta :D toivottavasti päässäsi ei ole kuhmua, siitä ovesta minkä pamautin päähäsi yöllä xD
Avatar
aono
 
Viestit: 252
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 07.12.2011 10:23

Ei se ovi osunnu ihan päähän kun ehdin väistää sen verran. Taisin saada stopattua/pehmitettyä ovea kait kädellä tjv. Muistan vaan et toi ovi ei osunnu ainakaan mitenkään ikävästi.

Kiitti kans matkaseurasta, Kepin pakan inspistelystä/buildaamisesta, Kepin herättämisestä, joulukalenterista, jne. Toivottavasti ens kerral sit uudestaan... :3
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Turku/Tukholma CC - Työturvallisuus - 23. & 4. sija

ViestiKirjoittaja Shadow Lugia » 07.12.2011 17:10

Onnee topcuttauksesta. 4 Rocky Helmet on kyl aika hieno, täytyy itekkin varmaan jossain pakassa testailla xP. Ja jos vaikka enskerralla pääsisin itekki Tukholmaan pelaamaan, kun kuulosti siltä että oli hauskaa.
So, I Herd U Liek Mudkipzz?
Waihtola
Regigigas ;______; <3
Avatar
Shadow Lugia
 
Viestit: 559
Liittynyt: 01.11.2010 15:43
Paikkakunta: Tampere


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa