Poron CC Raportti

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Poron CC Raportti

ViestiKirjoittaja Pokegamer » 20.12.2011 18:35

Viimeksi Turun CC:ssä pelasin ZPST mutta se hävisin joka matsin liian helposti jos ei tullut T1 aloitusta, joten voitin siellä vain yhden matsin Donkilla, joten vaihdoin pakan Zekrom/Ankeriaaseen joka oli huomattavasti tehokkaampi vaikka aina ei tulisi loisto aloitusta.
Ps. Listaa voin kirjoittaa jos joku sen haluaa nähdä, sen sanon että pakka Evioliteilla ei Rocky Helmeteillä kuten jotkut sitä pelaavat.

Round 1: VS (En muista nimeä), Vanilluxe
Pelkäsin häviämäni tämän koska en pelannut Helmettejä jotka helpottavat tätä vastaan, en muista kunnolla miten matsi mutta lopun muistan
Prizet olivat 1-2, Jäätelö oli menettänyt damaa 80 joten hän tiesi että voinut voittaa koska jos olisi knokannut Thundurukseni (Minulla oli penkillä täyteen ladattu Zekrom) hän olisi hävinnyt... Hän siis yritti stallia Cleffallaan Trainer Lukon alla
Juuri kun olisin hävinnyt hän heitti Cleffallaan heads. Jos hän olisi heittänyt Heads minulta olisi loppunut ja olisin hävinnyt.
1-0
Win

Round 2: VS (En muista nimeä), Yanmega/Magnezone/Donphan
Tämä oli pahempi kuin ensimmäinen, hän T3 Donphanin iskemään.. Sain kuitenkin iskettä T2 80 Donphanilla jolla 1 Phanpy kaatui, tässä nostin ekan Prizen
Sitten hän kaataa Catcherin ja Plussan avulla pöydällä olevan Zekromin joka täyteen ladattu Dynamotoreiden avulla ja nostaa prizen... Tämän laitan Tornadussille Evioliten sekä Defenderin joten Donphan teki kahdella vuorolla 0 damaa ja Donphan kaatuu kahdella Hurricanella (tässä vaiheessa hänellä oli jo 2 Magnezonea (Hän alkoi iskemään Yanmegallaan.. Loppupeliä en tarkoin muista.(Hän teki pelissä yhden virheen eli hän olisi voinut knokkaa Tornadus Magnezonellaan jolloin olisi voinut voittaa pelin, joten hän ei saanut tornadus koskaan alas koko pelin aikana)
Prizetilanne: 0-1
2-0 Tässä vaiheessa ajattelin että menee vielä ihan hyvin
Win

Round 3: VS (En muista nimeä), Mirror
Tiesin voittavani jos olisi tullut Thundurus alkuun jolla saa T2 aloituksen 95% varmuudella mutta ei aloitin Tynanolla jolla sain T1 Paralyzen hänen Tornadussilleen.
En muista tarkoin pelinkulkua, mutta sain itse koko pelissä vain yhden Eelektrikin ja hän sai 4 (sain liian huonon aloituksen jonka takia hävisin)
Prizetilanne: 3-0
2-1 Lose

Round 4: VS (En muista nimeä), TyRam (Tämä on mielestäni helpoin pakka jota vastaan voi pelata Zekrom/Eelektrikillä)
aloitin Tynamolla T1 Paralyzed, saan muistaakseni T3 mennessä jo 2/3 Eelektrikiä (Ajoin pelin yli helposti
Prizetilanne: 0-4 tai 0-3, en muista tarkkaan
3-1 Win

Round 5: VS Esa Juntunen (Kynttilä/Trainer Lukko/Dodrio
Sain OK alun T1 Zekrom DCE:llä, Catcheröin eteen Esan Oddishin mutta puuttuu 1 Plussa jotta saisin sen OHKOlla, tämän takia luultavasti hävisin pelin (Jos olisin Plussan olisin saanut knokattua hänen kaikki oddishinsa ennen Plumen tuloa... Sain 2 Prizea ennen kuin Vileplume tuli peliin, sen jälkeen Esa rupesi vätämään Prizeja..
Prizetilanne: 1-0 (Olisin voittanut seuraavalla vuorolla mutta Esa sai Kynttilän Abilityllä Eelektrikin alas jolla oli päällään jo 60 damaa) Too Bad
Thundurus alku olisi muuttanut asiaa with T2 80
3-2 Lose

Round 6: VS (Taisi olla Jouni nimeltään), TyRam
Sain OK aloituksen... Knokkasin Cyndaquilin T2 Thuduruksella jos oikein muistaisin
tämän jälkeen hänellä on pelissä 4 Cyndaquilin, 1 hankittu Revivellä takaisin. Sen jälkeen päätin että OHKOan mielummin hänen Reshiraminsa Zekromilla kuin yrittäisin ottaa Catcherillä Quileja alas... Pelin lopussa kummallakin taisi olla 2 Prizea jäljellä, laskiskelin että jos laitan N:n ja tulee Catcher tai Junkki voitan varmasti pelin ja sieltä tuli Junk Arm, edessä siis 0 Retreat Emolga. Laitoin Tornadussille DCE:n kädestä ja 2 enua diskistä koska tiesin että hän Retreattaa DCE: jolloin en voisi retreattaa seuraavalla vuorolla Tornadusta, Catcheröin Quilavan ja OHKOsin Tornadusilla. Hän iski Typhlosionilla ja Diskasi minulta DCE:n, nostin vuoro kortin Retreattasin, Junk Armilla Catcherin ja nostin vikan Prizen.
4-2 Win

+ Voitin kaikki Reshiram pakat
+ Vain 1 Zekrom koko turnauksessa
+ Voitin Jäätelön
+ Pääsin Esaa vastaan
+ Sain tuloksen 4-2 vaikka en ole käynyt monessa kisassa vielä (Tämä oli 3. kisa), enkä kerennyt paljoa harjoittelemaan Zekrom/Ankeriaalla koska rakensin sen 2 viikkoa sitten

- Hävisin Mirrorin huonon alun takia
- En Top Cuttannut
- Hävisin Esalle koska en saanut Plussia tarpeeksi alussa
Viimeksi muokannut Pokegamer päivämäärä 20.12.2011 19:15, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Pokegamer
 
Viestit: 619
Liittynyt: 04.11.2010 17:03
Paikkakunta: Espoo

Re: Poron CC Raportti

ViestiKirjoittaja Shadow Lugia » 20.12.2011 19:13

Onnee hyvästä suorituksesta, varsinkin kun oli vasta 3. turnauksesi. Silmääni pisti tosin yksi kohta;
Pokegamer kirjoitti:Juuri kun olisin hävinnyt hän heitti Cleffallaan 2 tailssiä putkeen (Toinen Fliptinin Abilityllä) joten voitin pelin.

Victinin abilityllähän siis EI voi flippiä Babyjen sleeppejä, koska sleep ei ole iskun effecti. Baby menee iskullaan sleeppiin ja sleepin flippi tapahtuu vuorojen välissä. Olen nähnyt tätä ennenkin turnauksissa, niin ajattelin nyt mainita että tästä eteenpäin ihmiset tietäisivät miten asia on.
So, I Herd U Liek Mudkipzz?
Waihtola
Regigigas ;______; <3
Avatar
Shadow Lugia
 
Viestit: 559
Liittynyt: 01.11.2010 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Poron CC Raportti

ViestiKirjoittaja Pokegamer » 20.12.2011 19:14

Shadow Lugia kirjoitti:Onnee hyvästä suorituksesta, varsinkin kun oli vasta 3. turnauksesi. Silmääni pisti tosin yksi kohta;
Pokegamer kirjoitti:Juuri kun olisin hävinnyt hän heitti Cleffallaan 2 tailssiä putkeen (Toinen Fliptinin Abilityllä) joten voitin pelin.

Victinin abilityllähän siis EI voi flippiä Babyjen sleeppejä, koska sleep ei ole iskun effecti. Baby menee iskullaan sleeppiin ja sleepin flippi tapahtuu vuorojen välissä. Olen nähnyt tätä ennenkin turnauksissa, niin ajattelin nyt mainita että tästä eteenpäin ihmiset tietäisivät miten asia on.


Unohdin eli hän flippi vain kerran ja veti heads
Avatar
Pokegamer
 
Viestit: 619
Liittynyt: 04.11.2010 17:03
Paikkakunta: Espoo


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa