Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

ViestiKirjoittaja Flyffel » 21.06.2013 03:57

“Vähän” myöhässä tulee, mutta tässä on SM-rapsani josta kirjoitin kuitenkin 95% SM-iltana. (Just!)

Ajattelin nyt kirjoittaa rapsan kun kerrankin kävin mittelöimässä Pokémon-ystävieni kanssa. Vähän niin kuin ensimmäinen ja viimeinen kerta.

Kuva
Gliscor Gliscor GLISCOR ;__; Sinun piti olla hauska lappu, olit huono!

No, olenhan minä pelannut aiemmin peräti kahdessa turnauksessa: Vähän sen jälkeen kun olin alkanut käymään Tampereen liigassa, tulin katsomaan Tampereen CC:itä (kai) ja minulle lyötiin Infernape GL-pakka käteen, pelaa nyt kun tulit. Jotenkin tolleen siinä kävi, kun olin kysynyt ennakkoon että olisiko pakkaa lainaan. En tiennyt tarkalleen miten tätä minulle uutta pakkaa pitäisi pelata, mutta vedin kuitenkin 3-3. Toisen kerran menin trollimielellä pelaamaan turnaukseen, jota uskoisin Tampereen BR:äksi. Pelasin äärimmäisen roguehtavaa Gilscor Ninja Fangia, joka on suoraan sanoen huonoin pakka jolla olen varmaan ikinä pelannut. Fake Outilla ei kun siis Ninja Fangilla ei kai vain ollut sijaa (siinäkään) formaatissa. Paralyysin sain sillä ehkä kerran turnauksen aikana, ja huomasin koko ajan pelaavani muulla tavalla kuin pakan pääidea oli, eli sitä parempaa Gliscoria (yllätys) ja paragliscor oli vain tukkeena. Pelasin kuitenkin taas 2-2 tai 3-3.

Ja nyt tulee aikahyppy: melkein nykyaika. Nukuin SM:iä edeltävänä yönä kaksi kellon kierrosta koska unen rytmini oli mennyt hieman epätavoiteltavaksi kun olen ollut lähes kolme viikkoa vapaalla. Kello 5 herätys, 6 Tampereen juna-asemalla, näen ihanan SOS Prikaatini jäsenen Samin. Sami YKSI. Nousemme samaan vaunuun, ja asettaudun torkkumaan hänen vierelleen. Joo siis yritin. Eihän siitä mitään tullut. Pelattiin siis kaksi peliä Pokémon lapuilla. Koska vaunumme oli varusteltu Modernilla Teknologialla™, piti irroittaa pöydät edessä olevista istuimista ja kiinnittää omiin istuimiin - wtf. Maahaini vastaan kilppariponimustapallot. Hävisin molemmat pelit, vaikka huomasin Samin tekevän useammankin virheen. Ai kun ihanaa, tai ihahaa sanoi poni. Jotain pahaa nostopulaa oli ainakin toisessa peleistä.

Kuva
Venaile Rauhassa

Mutta mitä ihmettä. Pian olimmekin jo ihan Pasilan aseman edessä - ehkäpä 40 minuuttia etuajassa?! Nousimme ja kävelimme toiseen vaunuun jossa voisimme jopa kuulla mahdolliset kuulutukset, koska ©Moderni Teknologia™®. Samalla vauhti alkoi hidastumaan. Valehtelisin jos väittäisin etten aavistanut pahaa jo kun huomasin Tikkurilan rakennukset ja kyseenalaistin Ajan Rakenteen Vakauden. Totisesti, pysähdyimme aivan aseman eteen 40 minuutiksi, joku autojuna-asema. Kirosin Absolia. Sitä Plasma Absolia. Kortit lenteli maahan. Cobalion kasvatti Viikset.

Pääsimme kuitenkin lopulta Poromagiaan. Hmm. Asuin neljä vuodenaikaa Helsingissä mutten koskaan kehdannut mennä tarkistamaan millaisia sisuksia Porosta löytyy. Turvauduin Wikipediaan; ei siellä ollutkaan kuvaa pihvistä. Poromagian logo on vain liian miehekäs ja pelottava. Ei sellaista uskalla lähestyä!

Image
PREPARE TO BE CUT TO PIECES BY THIS TERRIFYING DRAGON'S BLADE!

Kirjoitin pakkalistan. Olin junassa poistanut siitä ainokaisen Switchini ja laittanut tilalle sittenkin sen neljännen Gabiten. Kolmella Gabitella on vain niin epämukavaa jos yksi on sitten prizeissä, ajattelin. Olisi pitänyt laittaa tilalle se kolmas Super Rod. Poistin kolmannen Harvinaisen Karkin (koska 3 Skyla/4 Gabite) ja laitoin tilalle energian numero 10, koska olin huomannut enupulan jo useammassa pelissä kun oli 9. Listani oli siis:

4-4-4 Garchomp
3-3 Altaria
2 Emolga

4 Professor Juniper
4 Cheren
2 N
1 Colress
3 Skyla
3 Pokémon Catcher
3 Level Ball
2 Hypnotoxic Laser
2 Rare Candy
2 Max Potion
2 Super Rod
1 Tool Scrapper
1 Life Dew ACE SPEC

6 Fighting Energy
4 Blend Energy WLFM

Kuva
fuwa fuwa ;A;

Jos nyt tekisin uusiksi niin olisi varmaan tämmöinen:
Spoiler:
4-3-4 Garchomp
3-3 Altaria
2 Emolga

4 Juniper
4 Cheren
2 N
1 Colress
3 Skyla
4 Catcher
3 Level Ball
2 Hypnotoxic Laser
2 Rare Candy
1 Max Potion
3 Super Rod
1 Recycle koska lol
1 Tool Scrapper
1 Life Dew ACE SPEC

5 Fighting Energy
4 Blend Energy WLFM

Voisi olla hauskempi. Mutta ei voi mitään!
Miksi valitsin tämän pakan? Koska tykkäsin siitä paljon; olin pelannut sitä koko kevään aikana liigassa. Halusin että SM:issä olisi edes yksi ihana Garchomp/Altaria, joten täytyihän minun tuoda se sinne itse!

Kuva
Vaseammalta oikealle: Absol, Karppi, minä, SwamperMan, Jake_Lioner1986

Kun olin kirjoittanut listan menin hengaamaan lopun SOS Prikaatini kanssa. Kukaan keijoistani ei tullut. ;__; Ei keijot saa tehdä työtä! Ainakaan Sunnuntaisin! Mugi olisi kauhuissaan! Painostimme SOS Absolin joka ei ollut varma jaksaako pelata pelaamaan Reiskanankeriata.

Kieroutuma 1 VS. Sami KAKSI (Rayeels) (Qahwi)
Heads vai Tails? Heads vastaan hyväuskoisena.
Kuva
Jos et tiedä tätä hahmoa niin minä en edes.

Minulla yksinäinen Gible. Samilla Reiska. Sähköenergiaa. Dragon Pulse. Mikä se GG olikaan suomeksi? PP?
Hävisin pelin!
Pelattiin sit joku hupipeli jonka voitin.

Kieroutuma 2 VS. Sami KOLME (Rayeels) (kuka)
Reiska vetää puoleensa Reiskoja. Loogista (?).
Taisin saada jopa Emolgan alkuun, nyt menee hyvin! Vai meneekö? Katson kättäni. Juniper, Garchomp, Garchomp, Super Rod ja kaksi sillä hetkellä täysin turhaa korttia. Ei energiaa. Vuoro kaksi, nostan turhaa. Tuntuu pahalta. Jos en kohta saa jotain kunnon nostoa, häviän. Vuoro kolme, turhaa. Pakko pelata Juniper. Discin siis kaksi Garchompia ja Super Rodin. Call For Family. Huomaan että yksi Garchomp on prizeissä. Saan pian sen viimeisen pakassa olevan Garchompin peliin ja otan sillä kerran kaksi palkintoa Reiska EX:stä - ei maahaita. Kun Garchompini kopsuu, en nosta enää sitä toista Super Rodia.
Hävisin pelin!

Kuva
SM:issä oli ihan jäätävästi Reiskoja!

Sanon että joudun nyt varmaan Prikaatini Samia vastaan. Olisi aika Samiturnaus. Ehkä tämä on piiloviesti Amerikan armeijalta Minulle. He haluavat minut. Muistelen onko se toinen Tampereen Sami eli Sami NELJÄ eli PikaPika myös jo masterseissa, mutta ei. Viimeistä turnausta senioreissa.

Viime aikoina PikaPikaa ei muuten ole näkynyt paljoa liigassa. Ilmeisesti hänen aikansa kuluu suurimmaksi osaksi tyttöystävän etsintään, joten onhan se ihan ymmärrettävää. Tai sitten hän on jo löytänyt tyttöystävän, mutta unohtanut hänet jonnekin, ja sitten hän on etsimässä sitä tyttöä uudestaan. Uskoa Ken tahtoo, tahtoo muttei pysty.

Kieroutuma 3 VS. Matius (Darkrai EX) (Ironlion)
Taisin saada T2 Garchompin ja catcheröin Sableyen, pilaten vähän setuppia. Matius pääsi kuitenkin sweeppaamaan hieman Darkrailla, ja hän kaatoi ainakin yhden Garchompin jolla oli Elämän Pisarat kiinni. Sain kuitenkin setupin ja sweeppaan. Prizet vissiin (nostettu määrä) 6-2 tai 6-1? Taisi valittaa jotain nostosta. No just.
Voitin pelin!

Ruokatauko! Menen Hiker Taavin ja Sami YKSI kanssa etsimään ruokaa. Alkuperäinen suunnitelmani oli hakea LIDL:istä jotain syötävää ja juotavaa, mutta Taavi pysähtyykin kebupaikalle ja hän valitsee taistelutoverikseen rullakebun. Pohdin vähän aikaa ehtisikö itsekin odottaa kebun valmistumista mutta päätän että aika on KORTILLA (heheh) joten minä ja Sami YKSI ryntäämme LIDL:iin ja ulos. Mukaan tarttui jotain hasselpähkinähillotäytepullaa. Oikeasti mitä. HasselpähkinäHILLO? No jotain semmoista se oli – täyttävää kunnon ruokaa siis! EI oo pähkinäbänniä! Ja energiajuoma tuli myös hankittua. Nyt täytyy sanoa, että en kannata energiajuomia. Mutta kun olin nukkunut sen kaksi tuntia...
Joka tapauksessa saavumme onnellisina takaisin Poroon. Syön.

Kuva
Miksi LIDL:issä ei myydä samanlaisia suklaasarvia kuin Lucky Starissa syödään? LIDL, pilasit koko elämäni!

Kieroutuma 4 VS Samu VIISI (Ho-Oh EX/Terrakion EX) (kuka)
Uncle Sam iskee taas! Tällä kertaa Samun muodossa. Et voi hämätä minua! Nyt minä näytän sinulle! No, näytin ainakin missplayn. Samu aloittaa Ho-Oh:illa ja lataa sitä. Hän lataa lisää Ho-Oh:ia, ja Terrakion EX ilmestyy penkille. Sillä välin olen jo saanut setupin, ja olen valmis aloittamaan sweeppaamisen. Kaksi lintua penkillä, ja Garchompkin on ladattu Dragon Bladea varten (140). Ho-Ohilla on 10 päällä laserista ja poison. Luulen kuitenkin, että sateenkaarilinnulla on 170-180 HP koska "kaikilla" EX:eillä on sen verran tai sit joku 110, joten catcheröin Terrakion EX:än koska sillä on pelottavammat iskut ja Ho-Oh voi uudelleensyntyä. Sitten huomaan että olisin saanut OHKO:ttua Ho-Ohin koska sillä oli poison ja 160 max HP. Hienoa minä! No, isken Terrakioniin Mach Cutilla kai. Taisi tulla Max Potion. Saan kuitenkin pian Ho-Ohin pois laudalta, ja Samu tulee hyökkäilemään pari kertaa 50 Terrakionilla. Rebirtheistä tuli kolme kertaa tailsit kunnes vihdoin headsit, ja lisää lintuja ilmestyi Ultra Pallolla. Itselläni on kuitenkin tässä vaiheessa jo täydellinen setup joten vastustaja ei saa kopsuttua mitään. Aika huonosti tunsi nostavan alkuvuoroilla.
Voitin pelin!

Kuva
TO KEEP PLAYING THE POKÉMON TCG!

Kieroutuma 5 VS EMT (Rayeels)
En muista mitään, mutta...
Voitin pelin!

Kieroutuma 5 VS Registeel (Darkrai EX/ Absol)
Karsea alku, en nosta suppoja. Swabluni ja Gibleni kuolevat kun en voi tehdä mitään. Taisi olla T4 kun saan ihmeen kautta kaksi Garchompia peliin, kummatkin karkitettu Gibleistä ja saatu ilman suppoja, woo. Kopsaan kai Absolin. Resurssit loppuivat kuitenkin siihen, ja nostin vain enua, turhaa Max Potionia jne. ... ja Tool Scrapper. Jos olisin huomannut, että minulla oli Tool Scrapper kädessä ainoana korttina (olin jo tottunut siihen että kädessä "ei ole mitään") ja vastustajalla kaksi Dark Clawia jotka antavat OHKON, niin olisin saanut edes pitkitettyä peliäni parilla vuorolla ja saanut vissiin tuplaprizen lisää josta voisi nousta jotain ihanaa. Mutta huomaan sen vasta kun kerroin hyökkääväni. Fail! En kyllä varmaan olisi voittanut, mutta kyllä se hieman ärsyttää kun tekee virheitä tällaisessa tilanteessa.
Hävisin pelin!

Perinne jatkuu siis. 3-3. Voitan yhtä paljon kuin häviän. Ikuista keskinkeraisuutta keskinkertaisilla pakoilla! En listaa plussia ja miinuksia.

Jos jaksoit lukea, niin saat palkinnoksi keijoa:
Spoiler:
http://images5.fanpop.com/image/photos/27800000/K-on-k-on-27872241-500-700.jpg
Tahtoisin vain lisää keijoliigaa. ;__; Olisko Egyptiläiset Teekutsut mitään?
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4284
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

ViestiKirjoittaja Hero » 21.06.2013 10:48

Täähän oli kaiken kaikkiaan keskimääräistä laatua kohden ihan hyvä.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

ViestiKirjoittaja Staryu » 21.06.2013 16:07

Kiitos kivasta rapsasta! :)
Avatar
Staryu
 
Viestit: 519
Liittynyt: 17.08.2012 17:40
Paikkakunta: Helsinki

Re: Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

ViestiKirjoittaja Tonu » 21.06.2013 20:03

Keltainen Rayquaza kirjoitti:Minulla yksinäinen Gible. Samilla Reiska. Sähköenergiaa. Shred. Mikä se GG olikaan suomeksi? PP?


Dragon Pulse. kthxbai
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

ViestiKirjoittaja Jake_Lioner1986 » 21.06.2013 20:19

Hehe hyvä raportti ^^

Uskon kyllä että jos vaan yritän vielä ahkerasti pelata ja opetella kunnon pelaamistakin,voisi noiden virheiden tekemisen mahdollisuus multa vähentyä. Muutaman kuukauden kokemuksella,voin sanoa että vielä opittavaa on siis paljon sekä toivottavasti myös tuuri on parempi ensi kaudella. :P

Kieltämättä meidän vaunu oli kyllä "modernimmasta päästä" ja hehe wow, kiitos erityismaininnasta raportin alussa.
Vai että meillä on SOS Prikaatti kasassa?
Avatar
Jake_Lioner1986
 
Viestit: 107
Liittynyt: 25.02.2013 22:57
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Se Pokémon SM 2013 Raportti by Keltainen Rayquaza

ViestiKirjoittaja Flyffel » 22.06.2013 17:26

Tonu kirjoitti:Dragon Pulse. kthxbai

Oho, kiitos. :3
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4284
Liittynyt: 31.08.2010 23:41


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron