Poron Regionalsit - RoskaDarkrai - 8. sija

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Poron Regionalsit - RoskaDarkrai - 8. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 24.11.2013 19:59

Vaihteeksi vois tehdä turnausrapsan ajallaan. Pari viikkoa sitten huomasin, että tämä Poron regionals on 23. päivä. Tulee siis olemaan pitkä päivä kun pitää mennä pelaamaan, katsoa MLP:n neljännen kauden kaksi avausjaksoa, sekä Doctor Whon 50v special jakso.

Pari viikkoa ennen tätä turnausta alettiin Jaxin kanssa harjoittelemaan Garchomp vs Darkrai ex/roskalukko matchuppia. Oli hyvin todennäköistä, että Darkrai ex/roskalukkoa tulisi taas kerran esiintymään turnauksessa rutkasti. Jaxi modaili jokaisella liigakerrallaan Garchomppiaan niin, että se voittaisi Garchompin usein... siinä onnistumatta.

Kun olin pelannut pakalla pari liigakertaa juurikaan häviämättä pelejä, päätin et haluan modata sen Escape Ropen tai Switchin sisään kun kerran hävisin 1-2 peliä siihen et jäin Laaserilla nukkumaan kriittisessä kohtaa peliä. Seuraavalla parilla liigakerralla en tainut hävitä peliäkään, jolloin päätin et haluun pelata ite tätä pakkaa ja et teen viel pari pikku modausta listaan.

Vikalla liigakerralla ennen turnausta Jaxi totes ettei tiedä mitä pelaisi turnauksessa. Vikana iltana meno oli vielä sama. Tohon totesin sen et techaa vaik se yks Terrakion ja tunge 2-3 Laaserii ja toivo headsejä. Eipä tos juuri muuta vaihtoehtoja tunnu olevan.

Olin hyvissä ajoissa Poron edustalla (klo ~9:45) ja menin kaappaamaan jostain pöydän itselleni heti kun sisään päästettiin porukkaa. Kävin korttikasojani lävitse ja keräilin joitakin lappuja joita muut tarttivat lainaan kyseistä turnausta varten. Mitään kovinkaan mainitsemisen arvoista ei tapahtunut ennen turnauksen alkua. Nyt siirryn siis itse peleihin.


Råund 1, peli 1: Petri "Kumis" T. (Kyurem/Absol/Thundurus ex/Deoxys ex)
Ugh... tää matchup on aika 50-50 ellei jopa hieman suosiollinen pakalleni, tosin, en kyl saanu kovinkaa hyvää starttia. Taisin aloittaa Sableyella ja sain ongittua jotain T1 koska Kumis aloitti. Taidan pelaa T2 N:n, Ultralla haen Trubbisin ja Garbodor on prizeissä ja missaan vuoroenergian. Kumis saa ladattua Thunduruksellaan Kyuremiä penkillään. Taisin pelaa Juniperin ja missaan energian ja ongin jotain. Kumis saa Deoxysin peliin ja lataa toisenkin Kyuremin kahdella energialla ja nostaa prizen. Taisin tuoda uutta Sableyee, pelaan N, missaan TAAS energian. Päätin täs kohtaa scoopata kun käteen ei noussut edes sitä suppoakaan. Parempi koittaa voittaa kaks seuraavaa kun se et tuskailen pari vuoroa kunnes varmasti häviän.
Prizetilanne: 6-5
Pelitilanne: 0-1

Råund 1, peli 2: Petri "Kumis" T. (Kyurem/Absol/Thundurus ex/Deoxys ex)

Päätän aloittaa pelin, saan ihan siedettävän alun. Sain muistaakseni T1 Laser+Virbankin ja missasin tässä pelissä Darkrain saannin peliin ekoilla vuoroilla, mut sain Absolin ladattua T3. Tässä vaiheessa Sableyeni oltiin ammuttu alas Kyuremillä ja Absolini oli ottanut 60 damagea. Olin pelannut Trubbisin peliin baitiksi, sillä Garbodor oli taas vaihteeks prizeissä. Pehmitin Kyuremiä ja Kumis sai tuon alas Kyuremillaan. Täs vaihees sain kolmen energian Darkrain ulos vuoroni aikana ja alan myöskin nostella prizejä. Jossain kohtaa peliä huudettiin et 20 minsaa jäljellä. Kumis healas Thundurus exän 30 damagea Max Potionillaan jossain kohtaa, Kumis onnistuu missaamaan OHKOja Darkraihini ja itse onnistun saamaan OHKOja Kyuremeihin Night Spearien spread -pehmityksien jälkeen. Vikalla vuorollani Garbodor on vika prizeni, saan Laser Headsin edessä stallivaan Deoxys exään, Hammeroin yhden Plasma energian Kyuremiltä jolla lisäksi kaksi Wateria, pakassani 9 korttia, kädessä pari korttia joista yksi Juniper, pakassa kaksi Juniperiä, Colress ja pari mahdollisuutta saada Escape Rope. Kumiksella oli penkki melkee täynnä ja kaikki lähtisi Darkrain 110 iskuun. Kumiksen Deoxys jäi nukkumaan, Skyla haki Switchin ja pelkään et tulee Bangle-Kyurem ja kolmas Deoxys peliin... Kumiksella on kuiteskin yksi Catcher. Millään pokellani ei ole damagea. Kumis flippaa headsin ja saa ainoan ei-exäni, Trubbisin eteen kopsuttavaksi. Olis ollu viel 10 min aikaa hommaa tasapeli vikasta matsista. xD
Prizetilanne: 1-0
Pelitilanne: 0-2
0-1


Råund 2, peli 1: Rea V. (Darkrai ex/Absol/Garbodor)

Vastustaja voittaa aloituksen ja pistää minut aloittamaan. Taisin saada energian aktiiviselle Sableyelle, sekä Pätsillä toisen Darkreille. Vastustaja tais ettii T1 Trubbisin penkilleen Darkrain seuraksi ja onki jotain Sableyellaan. Saan vuoroenergian, Reatreat ja Energy Switch kops. Vastustaja saa taas saada kaks energiaa Darkraille joka oli edessä. Taisin saada penkille 1-2 Darkrai exää lisää ja yhdelle niistä energia jos toisenkin. Samalla tuli spoilattua et pelaan kanssa roskalukkolinjaa pakassani. Tässä pelissä saan selkeästi yliotteen ja vien pelin noin vartissa.
Prizetilanne: ~0-4
Pelitilanne: 1-0-0

Råund 2, peli 2: Rea V. (Darkrai ex/Absol/Garbodor)

Minut pistetään aloittamaan toistamiseen. Sain taas energian Sableyelleni, sekä yhden Darkrai exälleni. Kädessä oli taas Enu Switchi ja vuoroenu. Sableyeni meni Laaserista nukkumaan ja pysyi nukkuvana kaksi seuraavaa vuoroa. Näillä vuoroilla Supportereja pelaamalla onnistuin silti missaamaan Escape Ropen, sekä Skylat. Vaikkakin vastustajalla oli muutaman ekan vuoron ajan vain Sable ja Darkrai pelissä, hän sai muitakin Pokéja peliin juuri ajallaan. Kun viimein Sableyeni heräsi, se oli ottanut 50 damagea poisonista ja pääsin viimein iskemään Darkrai exälläni ja pehmitin Dakrai exää. Darkraini tais mennä nukkumaan laaserista ja Darkrai tuli iskemään kostoksi. Molemmat saivat Absolin, sekä kolme Darkraita ladattua pelin aikana. Jossain kohtaa tulin vahingossa Darkrailla eteen. en saanut tuolla vastustajan Darkraita alas, sekä hän saattaisi saada omani alas mikäli häneltä löytyisi Clawi ja Laaseri. Tossa kohtaa olis pitäny tulla uhraamaan oma Absoli Darkrain pehmentämistä varten. Vastustaja onnistui saamaan tuon Clawin ja Laaserin; sniputti Sableyeni kanssa penkiltä. Täs kohtaa Judge piti pyytää paikalle kun kerran pelin aluussa olikin vahingossa pistetty 7 prizeä. Aika huudettiin juuri oikeessa kohtaa kun harkitsin yhtä aika riskiä movea jolla voisin voittaa pelin mikäli tuo nukkuva Darkrai jäisi nukkumaan. Päätin sit tulla vaan stallimaan Damagemattomilla Darkrailla. Omalla tokalla vuorolla hain Skylalla Max Potionin ja healasin Darkrai exäni joka oli kait 10-30 damagen päässä kopsumisesta. Penkkini oli kans siinä jamassa et mikään Darkraistani ei pysty lähtemään OHKOlla normaali Darkraita vastaan. Toka peli menee tasuriksi.
Prizetilanne: ~2-2
Pelitilanne: 1-0-1
1-1-0


Råund 3, peli 1: Mikael H? (Dragonite/Garbodor)

En tuntenut vastustajaa ennestää eikä itselläni ollut mitään käryä siitä et mitä hän pelaa. Heti kun näin Dratinin, tiesin, että tämän matchupin tulisi olla hyvinkin simppeli mikäli saisin normaalin alun, eli viimeistään T3 neljä energiaa peliin. Näin ei kuiteskaan käynyt. Vastustaja saa T2 Deafen lukon päälle jonka jälkeen Itemini muuttuvat hyödyttöiksi. Olin onnistunut missaamaan T1 energian kiihdytyksen, sekä Ultra Pallot. Sableyeni lyö T2 toivoen Confuusia, Tails. Sain toisen energian viimein toiselle Sableyelle ja retreattaan toiseen Sableyehen jolla yritän Confuusia, Tails. Sain kait yhden Sablen taas penkille mutten energiaa, heitän kyllä Confuusista Headsin. Vastustaja iskee Confuusissa itseään 30 jolloin sillä on 60 damagea päällään. Sain vuorollani yhden Dark pätsin, saan Energian, sekä Eneu Switchillä kolmen Energian Darkrain eteen, Clawin Darkraille ja Sableyelle. Täs vaihees vastustaja tais saada uuden Dragoniten eteen, sille Bangle, Scrapperilla Toolini pois ja roskalukko peliin. Taisin taas missata energian ja nostan vain pari pätsiä käteen. Taisin saada vastustajan N:llä pari energiaa ja Darkrain käteen. Päädyn taas viskelemään Sableyellä Confuusia seuraavat kolme vuoroa kunnes se lähti sableyen tekeiin damageihin. Kolmas Dragonite tuli ja sweeppas loppupelin.
Prizetilanne: 4-0
Pelitilanne: 0-1

Råund 3, peli 2: Mikael H? (Dragonite/Garbodor)

Päätän aloittaa jos vaik saisin paremman alun kun viimeksi. About sama homma käy kuin viime pelissä. Missaan energiankiihdytykset, mutta saan sentään Ultralla toisen Sableyen peliin Darkrain kaveriksi. Muistan et onnistuin saamaan T2 Darkrain ja sain aikaiseksi jonkinlaista pressurea vastustajan puolelle. Bangle Dragonite uh-oh. Peli menee samanlaiseksi nysväämiseksi kuin edellinenkin, mutta tällä kertaa taisin saada pelin aikana kolme Darkraita ladatuksi. Vastustajan pakasta loppui tehot ja hän hävisi tämän matsin kun peliaikaa oli jäljellä noin 5 minuuttia.
Prizetilanne: ~0-2
Pelitilanne: 1-1

Råund 3, peli 3: Mikael H? (Dragonite/Garbodor)

Tiesin että tämä peli pitäisi voittaa nopeasti mikäli mielisin voittoa tästä ottelusta. Kolmas huono startti ja jokaisessa matsissa mulligoin 1-3 kertaa. Haen Skylalla T1 hammerin jolla discin DCE:n ja ongin Hammerin takas käteen. Vastustaja pelaa toisen DCE:n, saa Dragoniten peliin ja N:ää. Onnistun missaamaan energian kiihdytykset ja Skylalla Hammer. Tällä kertaa en onkinut Hammeria sillä en odottanut kolmatta DCE:tä. Vastustaja saa kolmannen DCE:n, pelaa lappuja ja passaa. Taisin flippaa Clawin kanssa Confuusia joka tais Onnistua. Vastustajalta tais tulla Escape Ropea ja Float Stonea jol pääs sit iskemään Dragonitellään. Pian huudettiin aikaa, enkä kykenisi kopsumaan Dragoniteä edestä, sekä penkillä kökkivää Dragonairia ja Trubbisia. Tämä peli menee tasuriin.
Prizetilanne: 5-6
Pelitilanne: 1-1-1
1-1-1


Råund 4, peli 1: Lasse P. (Leafeon/Stunfisk/Terrakion/Spiritomb)

Lasse oli manaillut turnauksen aikana muutamaan otteeseen ettei haluaisi pelata vastaani. nämä manaukset tuntuvan usein käyvän toteen...
Pelistä ei juuri muistu mitään erikoista mieleen. Saan nopean startin ja T2 Darkrai ex jyrää kaiken alleen. Vastustaja ei tainut saada tässä 10 minuutissa yhtään prizeä.
Prizetilanne: ~0-6
Pelitilanne: 1-0

Råund 4, peli 2: Lasse P. (Leafeon/Stunfisk/Terrakion/Spiritomb)

Vastustaja päättää aloittaa ja kiroaa sitä et ei pääse iskemään T1 perunakalallaan. Sain kait yhden enun eteen ja yhden penkille Darkraille. Energia tais mennä penkille ja saan 20 damagea Sableyeen ja Darkrai exään. Onnistun saamaan Clawin, enun ja Enu Switchin ja tuun kopsumaan Perunakalan. Täs kohtaa tais Spiritomb ja Mr.Mime tulla peliin. Zoroark tuli lyömään Banglella Darkraini 40 damagen päähän. Kopsun tuon Darkraillani. Darkraini tais lähtee Leafeoniin. Saan Darkrain Laaserilla ja vien tuon Leafeonin. Eevee tais tulla eteen, energia Terrakionille penkilä ja pass. Saan Virbankin, Laaserin, Energian Sablelle ja Clawin. Retreaattaan ja kopsun ton. Tässä kohtaa Leafeon taidettii tuoda uhrattavaks ja DCE Terrakionille. Retreat, Laaser, Hammer, kops poisoniin. Vastustaja tuo Terrakioninsa ja tajuaa pian sen et se edellinen kuolikin poisoniin, eikä damageen. Otan 60 damagea. Saan Laaserin, Clawin, kops. Täs kohtaa vastustaja scooppaa. Täs pelis olis halunnu sen roskaläjän peliin mut ei noi tai pallot noussu. En päässy käyttää Ace Specciäni toistamiseen tässä matsissa.
Prizetilanne: ~1-5
Pelitilanne: 2-0
2-1-1


Råund 5, peli 1: Jari "Jaxi" K. (Garchomp/Altaria)

Viime pelin aikana sain vasta tietää mitä Jaxi pelas. En vain jaksais tätä matchuppia, eikä täl kertaa ollut tietoa mitä ylläreitä pakasta löytyisi. Tiedettiin et todennäköisesti se voittaisi kumpi vie ekan pelin, sillä tähän matsiin menee usein se puoli tuntia. Taisin aloittaa ja sain ihan ok starttia. Sain kait T2 roskalukon peliin ja pääsin iskemään viimeistään T3. Saan pehmietettyä Garchompia edestä ja penkiltä Gabitea. Ens vuorol taisin saada Escape Ropea, uuden Toolin roskalukolle, sekä vaadittavaa energiaa toisella Darkrailla hyökkäämiseksi. Sain helpon prizen ja snipulla toisen prizen Garchompista. Jaxi ei saa OHKOa Garchomppiini ja itse saan Clawin kanssa OHKOa ja pehmennystä penkille aina seuraavaan Garchomppiin. Jaxi taisi pian scoopata pelin ajan säästämiseksi.
Prizetilanne: ~2-4
Pelitilanne: 1-0

Råund 5, peli 2: Jari "Jaxi" K. (Garchomp/Altaria)

Aikaa oli varmaankin kulunut lähemmäs 30 minuuttia, tiesin et pitää saada vaan pressurea alkuun niin voin viedä pelin sit helposti aikaan ja voittaa pelin tuolla. Yksi ongelma... tai paremminkin 7 ongelmaa. Aloituksessani on Sableye ja kädessäni 4 Darkkia, Energy Switch ja Dark Patch. Jaxi aloittaa, pelaa T1 Beachin peliin, saa pari Gibleä ja Swablun peliin T1 jonka jälkeen Beachaa. Top deck Dowsing Masiina. Energia, Beachaan yhden; nostan toisen Sableyen. Jaxi laskeskelee sitä et saisko OHKOa aikaiseksi. Yksi Altaria, Gabite löisi vaan 40. Tuohon totesin et viel ku olis se "väärä Gabite" ja Laaseri nii voittais. :D
Gabite päätyi iskemään 40 damagea. Taisin nostaa uuden energian top deckistä. Energia eteen, Enu switch penkille, Patch, Junkilla Pätsi takas käteen ja nostin biitsillä noin 5 lappua. Jaxi setuppaa penkkinsä aika mörkömäiseksi ja kopsuu Sableyeni. Saan kaks Darkraita peliin, toiselle kaks enua mut missaan Juniperillä Enu Switchit ja pätsit. Päädyn sit onkimaan muistaakseni kaks pätsiä. Sableyeni lähtee surukseni OHKOlla. Sain Virbankin, en saa Garchomppia OHKOllakoska missasin Laaserin. Sentään Clawi löytyi jolloin sain tuohon 110 damagea. Onnekseni Darkraini ei lähtenyt OHKOlla. Onnistuin kans saamaan Escape Ropen jol sain kaks Prizeä toisella Darkraillani. Jossain kohtaa huudetaan aika ja itselläni Jaxilla on kaksi vuoroo aikaa saada kolme prizeä. Harmikseni aikaa ei huudettu omalla vuorollani, jolloin Jaxin vikalla vuorolla ei ehtisi tulla poison damagea. Vuorolla nolla Jaxi sai kahdella Altarialla, Banglella ja Laaserilla Darkraini alas. Pelaan Max Potionin ja pelissä kaksi damagetonta Darkraita. Laaseri ei tainnut nukuttaa Garchomppia. Jaxi etsi jollain pakalla jotain ja halusi et leikkaan pakan kun hän pelaa just suppon. Päätän shufflata pakkaa noin 15 sekkaa ja tarjoon pakan leikattavaksi mistä Jaxi kieltäytyi. noin 12-14 kortin pakassa oli pari laaseria ja Suppo vielä käyttämättä ja Jaxi missasi nuo. Vikalla vuorollani retreattaan ja tuun lyömää for lulz. Ajalla tasuriin.
Prizetilanne: ~3-1
Pelitilanne: 1-0-1
3-1-1Olin swisseissä seitsemäs ja Jaxi päätyi 12. seedille. sentään Rai sai swissinsä kulkemaan hyvin. :>


Top-8, peli 1: Stian N. (Empoleon/Leafeon/Jirachi ex/Mr. Mime/Exeggcute)
Ekas pelissä vastustaja aloitti ja itse taisin saada ekal vuorol Laaserin josta Tails, sekä energian eteen Sablelle ja pääsin Junk Hunttaamaan T1. Vastustaja retreattas Pipluppinsa toiseen ja taisi hommaa penkilleen Prinplupin. Kädessäni oli Escape Rope, Energy Switch ja Skyla. Päätän Skylaa enu Searchin mut toi oli prizeissä kutan Garbodoorinikin. Päädyn pelaa taas laaseria ja Junk hunttaamaan jotain. Vastustaja tais saada T3 kaks Empoleonia ja Exeggcuten jonka jälkeen joka vuoro tuli ilmaset 2-4 korttiä käteen Empon Abilityllä/Abilityillä. Täs kohtaa pelasin Trubbisin peloitteeksi, sillä en halunnut disciäkkään sitä. Pelaan melkein kokoajan kolmen penkillä ja päädyin hyökkäämään Absolilla siinä vaiheessa kun se lähtisi OHKOlla mikäli vastustajan penkki täynnä. Vastustajan Max Potion tuli pilaamaan suunniteltuja pläänejä. En onnistunut kertaakaan saamaan Empoleonia OHKOlla alas. Kun olen menettänyt yhden Sablen, yhden Absolin, yhden Darkrai exän enkä saanut toista Darkkista ladattua; päätän scoopata pelin.
Prizetilanne: ~3-2
Pelitilanne: 0-1

Top-8, peli 2: Stian N. (Empoleon/Leafeon/Jirachi ex/Exeggcute)

Sain T1 yhden energian eteen Darkraille, N:llä taisin nostaa Juniperin, Energy Switchin, Ultran ja yhden energian jonka discin siihen et sain Sableyen penkille. Vastustaja retreattaa toisen Piplupeistaan ja tuo Exeggcuten eteen ja passaa vuoron. Pelaan top-deckatun pätsin Sableen, siirrän tuon Darkraille Energy Switchillä, missaan Juniperillä vuoroenergian, päädyn käyttää toisen Energy Switchin ja huitasen Laaserin ja päätän iskee Confuse Rayllä tuon kympin päähän vaik olis varmaa pitäny vaa ottaa kaikki roskat vaa discistä kätee... ugh. Olisin kyl voinu käyttää ens vuorol ton Escape Ropenkin kädestä ja tarvittaes voinu knockaa sen Egin sielt penkiltä joskus myöhemminkin. Sain sentään ens vuoroks Darkrai ladattua ja pääsin aloittaa mäiskeen.
Jossain vaihees pelii Mr. Mime tuli peliin jolloin en saanut enään penkki damageakaan Darkrailla. Sain muistaakseni tokasta tai kolmannesta prizestä Garbodoorin, pääsen pelaa N ja saan Escape Ropella helpon prizen ja samalla pehmitettyä Empoa kopsu rangelle. Tässä vaiheessa vastustaja alkaa vähän panikoida ja jatkaa Empola ja Leafeoneilla lyömistä. Aikaa alle 10 min jäljellä ja oon sniputtanu Jirachi exää kahdesti penkillä. Vastustaja saisi Darkraini alas ja itselläni kahden enun Darkrai penkillä. Kädessäni kolme roskaa lappua eikä yhtään energiaa. Vastustaja katsoo kelloaan ja päättää scoopata tän matsin.
Prizetilanne: 1-2
Pelitilanne: 1-1

Top-8, peli 3: Stian N. (Empoleon/Leafeon/Jirachi ex/Exeggcute)

Shufflatessa kysyin et mitä tapahtuu jos peli menee aikaan. Saan vastauksen et jos peli tasan niin menis Suddeniin. Vastustaja päättää aloittaa. Itsellä kaks Darkraita aluussa. Pelaan Laaserin Pipluppiin, Energian eteen ja pass. Vastustaja tais missaa T2 Empon mut sai retreatattua Pipluppinsa toiseen. Pelaan T2 Skylan jol koitan ettii Energy Searchiä sillä kädestäni puuttui energia siihen et pääsis iskee Darkrailla T2. Tuo oli prizeissä Garbodorin kanssa. Pian huudettiin aika ja vastustaja sai ens vuorollaan Dussen, Mimen ja Empon Banglella joka iski ~130 damagea täydellä penkillään. Tässä kohtaa itel tais olla penkil yhden energian Darkrai ja edessä oli kahden energian Darkrai. Pelaan energian penkille, retreattaan, Max Potiotan ja flippaan Laserin Headsiksi. Pelaan Juniperin jol saan Dark Clawin, Dark Pätsin ja Energy Switchin. Isken 120 eteen.
Vastustaja on flippaamassa heräämistään ja kysyn et miks flippaa ku tää on menos Suddeniin. Vastustaja sanoi et peli jatkuu seuraavaan prizeen asti. Kysyttiin judgelta ja hän lopulta meni tuohon "seuraavaan prizeen" sääntöön. Onneks en sentään käytin Max Potionin, enkä tuonun non-exää eteen. xD
Vastustaja herää, Max Potion, pelaa Suppon, pelaa uuden energian eteen ja iskee taas ~130 damagea ja ite ottaa 10 damagea poisonista. Hmm... Kädessäni on Absol, Dark Claw, N, sekä mahdollisesti muuta roskaa. Pelaan Absolin, sille Clawin, Dark kädestä siihen, katon roskista ja huomaan et jos nostan Energy Switching, Dark Patchin, Dowsing Machinen tai Virbank gymin niin voitan varmasti. Jos nostan Catcherin niin voitan 50% todennäköisyydellä. Escape Ropella voittaisin vaan jos vastustaja toi väärän Pokén eteen. xP
Pelaan N ja sekotan pakkaani kunnolla ja tarjoan sen leikattavaks. Missaan nuo kaikki kortit. Sain kuiteskin Ultra Ballin ja pääsen vielä katsomaan kertaalleen pakassa. En ollut evottanut sitä et roskalukko oli prizeissä. Top deckissä olis ollu tarvittava kortti, pakas oli viis muuta korttia jotka olis voinu pelastaa. Isken Empon kympin päähän Darkraillani. Vastustaja siirtää jonkun roskani alas penkiltä ja voittaa. Kurkkaan prizet ja siel oli roskalukon lisäksi yks Enu Switcheistä. Sinne meni. PP.
Prizetilanne: 6-5
Pelitilanne: 1-2
3-2-1asdf... olis kyl ollu ihan eri pelipläänit mikäli olisin saanut tietää tän et menee seuraavaan prizeen. Olisin lähteny puskemaan kolmella Darkrailla josta yks on Escape Rope turva. Kun kerran vastustajallakin oli sen verran hidas alku täs pelis, T3 Darkraikin olis melkein voittanu tän. no jos jotain positiivistä tästä lopetuksesta pitää keksiä nii ei sentää tarvinnu mennä Heseen jatkamaan Top-4 pelejä.


PRÅPS:
+Tein rapsan suht ajallaan
+Rapsalla enemmän pituutta kuin osalla viime topicin rapsoista
+Top-8
+Rain 4-0-1 swissit
+Escape Rope imba
+Fluttershy suojat olivat ihan hyvät
+Joku mainitsi top-cut pelini aikana Rättiksen
+Doctor Whon 50v Speciaali jakso
+MLP:n Season 4
+very very SOON (13.12.13)

SLÅPS:
-En spoilannut taaskaan pakkalistaani
-Garbodor melkee aina prizeissä
-Kaikki muukin tärkeä oli usein prizeissä
-Onnistuin missaamaan pari tärkeää energian saantia turnauksen aikana
-Top-cut sääntöevotus
-Omat evotukset peleissä
-Rai tippui kans top-8
-Jaxi ei yltänyt top-8
-Kumiksen ja SP:n droppaus kun turnaus failas heidän osaltaan
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa