Turnausta Hypeconiin 27.6.?

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Rai-chan, Play! Pokémon -järjestäjät

Turnausta Hypeconiin 27.6.?

ViestiKirjoittaja HyvinkäänNupa » 20.01.2015 11:27

Hyvinkäällä järjestetään taas ensi kesänä anime-, manga- ja pelitapahtuma Hypecon. Kyseinen tapahtuma eroaa Suomen muista coneista etenkin siksi, että sen pääjärjestäjänä toimii kaupungin Nuorisopalvelut. Kävijän kannalta se näkyy pääasiassa tapahtuman maksuttomuutena. Tapahtuma on yksipäiväinen ja tänä vuonna se toteutetaan lauantaina 27.6. noin klo 10–20.

Hypecon on ollut lyhyen historiansa aikana kovassa kasvussa. Vuonna 2012 tapahtumassa vieraili noin 450 kävijää, 2014 jo noin 1150. Toiveena ja tavoitteena on saada tänä vuonna vielä enemmän porukkaa paikalle. Hyvinkäälle on helppo tulla niin pääkaupunkiseudulta kuin Lahdesta, Tampereelta, Hämeenlinnasta tai Turusta, sillä juna kulkee ja moottoriteitä kulkee kaksin kappalein vierestä.

Tänä vuonna tapahtumassa on aiempaa enemmän tilaa erilaiselle pelitoiminnalle. Niin paljon, että nyt tarvittaisiin apuja ohjelman järjestämiseen. Aiempina vuosina pelitoimintaa on ollut mm. Warhammer -turnaus ja megapelejä, Pokémon-turnaus, konsoliturnauksia, Beybladea, MtG-demotusta jne.

Tiloja saadaan todennäköisesti riittämään kaikelle mitä porukka on valmis ideoimaan ja toteuttamaan, mutta tekijöitä siis tarvitaan. Hyvinkäällä on monien isompien kaupunkien sijaan huono tarjonta ylemmistä jatko-opiskelupaikoista, minkä vuoksi aktiiviset vanhemmat polven pelaajat muuttavat usein opiskeluiden perässä muualle.

Tarjoamme siis ohjelmanpitäjille tarvittavat tilat, pöydät, apua mainostamiseen, palkintojen hankkimiseen, mitä vaan tulee mieleen.
Lisäksi tekijät pääsevät mukaan promoamaan omaa harrastustaan sekä osaltaan huolehtimaan siitä, että Hypeconin kaltaisia maksuttomia tapahtumia toteutuu myös jatkossa. Monelle alan harrastajalle yksipäiväinen, maksuton tapahtuma on helpompi tulla tutustumaan coneihin ensimmäistä kertaa, ja Hypecon on monessa tilanteessa ”sisäänheitto-con” pysyvämmälle harrastamiselle.

Hyvinkään Nuorisopalvelut toimii osaltaan promoamalla kaupunkien osallistumista vastaavankaltaisen toiminnan järjestämiseen ja tukemiseen koko con-skenessä, jolloin erilaisten pelitapahtumien järjestäminen ympäri Suomen olisi esim. tilojen ja lupien saamisen suhteen helpompaa.

Tiivistettynä: ilmoittakaa itsenne järjestämään esim. turnausta Hypeconiin. Me jeesataan järjestelyissä ja palkinnoissa yms. käytännön jutuissa. Vastatkaa vaikka tähän ketjuun, yv:nä, Hypeconin suunnitteluryhmään https://www.facebook.com/groups/195421740630788 tai sähköpostilla mika.joensuu@hyvinkaa.fi

Terveisin,
Mika
Hyvinkään kaupungin Nuorisopalvelut
HyvinkäänNupa
 
Viestit: 13
Liittynyt: 11.04.2012 09:37

Re: Turnausta Hypeconiin 27.6.?

ViestiKirjoittaja HyvinkäänNupa » 23.04.2015 14:47

Ei ole vielä kukaan ilmoittautunut, mutta olisi hienoa jos Pokemonitkin olisivat turnauksen muodossa edustettuna. Löytyykö järkkääjiä? Käytännön asiat, pöydät, tilat, palkinnot jne. voidaan jeesata teidän puolesta. Kunhan saadaan väkeä pelaamaan ja joku joka hoitaa itse eventin!
HyvinkäänNupa
 
Viestit: 13
Liittynyt: 11.04.2012 09:37


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa