Paluu Tammerpurilaiseen... Huvin vuoksi!

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Paluu Tammerpurilaiseen... Huvin vuoksi!

ViestiKirjoittaja Pikapika » 28.11.2015 23:49

Siitähän on varmaan tuollainen kaksi kolme ikuisuutta kun meikäläinen on viimeksi tehnyt turnausrapsan, joten voisinpa sellaisen pitkästä aikaa tässä raapustaa. Eli eilisiltana sain mielijohteesta sellaisen idean että voisin pitkästä aikaa osallistua johonkin turnaukseen lähinnä katsoakseni millaisia pakkoja nykyään pelataan, tai tiedän kyllä millaisia pakkoja pelataan mutta millaista olisi pelata sellaista nykymetapakkaa vastaan. Siinä sitten illalla laitetaan ilmoviestiä turnausvetäjälle samalla kun otetaan pölyyntynyt korttikokoelma kaapista ja rakennellaan jonkinlaista pakkaa vanhoista lappusista. Noh, siinä sitten kahden aikaan yöllä petiin kun on saatu pakat kasaan, pakkalistat tehty, tms.

Turnausaamu oli hyvin tyypillinen: Nukutaan pommiin, laitetaan päälle sitä mitä ensimmäisenä kaapista löydetään, hotkaistaan jotain pikaisesti ja hurautellaan kiireellä turnauspaikalle. Aluksi olin pakan suunnitellut niin, että minun tarvitsisi lainata ehkä muutama lappunen joltakulta. Muutamien muuttujien jälkeen lainattavia lappuja tuli lähes kymmenen ja meinasi turnausvetäjä repiä ihan täydellisesti pelihousunsa kun piti alkaa uutta pakkalistaa raapustelemaan kolme minuutia ennen deck-chekkien loppumista. Noh, sain lopulta pakkani täysin kasaan, kortit lainattua ja lopputulos oli suunnilleen tätä luokkaa:

Taistoturrikat: 19

3x Kling [Monesta eri sarjasta]
1x Klang BW
2x Klinklang BW (Ability)
2x Drilbur (Monesta eri sarjasta)
2x Excadrill PRC (Ancient Trait)
1x Sceptile-EX
1x Yveltal-EX
1x Mew-EX
1x Charizard-EX (Fire Blast)
1x Zekrom
1x Landorus-EX
1x Seismitoad-EX
1x Darkrai-EX
1x Keldeo-EX

Tavarat, Hörhelöt, Stadikat : 30

4x Professori Sycamore
3x N
2x Lysandre
2x Pokémon Fan Club
2x Skyla
1x Shauna
1x Colress
1x Xerosic

3x Max Potion
2x Ultra Ball
2x Muscle Band
2x Rare Candy
1x Startling Megaphone
1x Heavy Ball
1x Float Stone
1x Computer Search
1x Ghetsis

Energiat: 10

4x Metal Energy
4x Rainbow Energy
2x Prism Energy

Ottelu 1 - Pikapika VS. EX-sörsseli (Hoopa, Giratina, Seismitoad)

Alkukäsi sen verran sökö ja vastustajan pakassa sen verran vahvoja örkkejä että tiesin tämän autolossiksi heti pelin alettua, ja niinhän se meni: Meikäläisen puolella ei noussut mitään ja peli alkoi rakentua ehkä tyyliin vasta T8-T10 sillä aikaa kuin vastustaja lataili rauhassa steroidiörvelöitään vaihtopenkillä ja kopsutteli pokémonejani yksi kerrallaan pitäen joko item- tai supportertoolspessuenutms-lukkoa lähes koko pelin, ja meinasi mennä jo sekaisin mikä oli lukotettuna ja mikä ei.

TAPPIO!
0-0-1

Ottelu 2 - Pikapika VS. Wobbuffet/Crobat

Pidin tätä pakkaa jännänä kohdata joskus livenä, sillä pelaan itsekin tätä pakkaa hyvin paljon Pokémon TCG Onlinessa. Pakan voittaminen osoittautui kuitenkin yllättävän helpoksi, vaikka häviö oli monesti melkoisen lähellä. Sain hammasrattaat sekä omat steroidiörvelöni melkoisen nopeasti vauhtiin ja sen jälkeen alkoikin hautuumaa täyttyä yhdestä Crobatista ja Wobbufetista kerrallaan.

VOITTO!
1-0-1

Ottelu 3 - Pikapika vs. EX-sörsseli 2

Pakka oli hyvin samantyyppinen kuin ensimmäinenkin, mutta huomasin kuitenkin pelityylissä selkeitä eroja ensimmäiseen vastustajaani liittyen, vaikka tulos oli hyvin saman sorttinen kuin ensimmäisessäkin pelissä. Erona oli vain se että sain tehtyäkin jotain steroidiörvelöiden latauksen lomassa ja olinkin saada tilanteen jolla olisin voinut voittaa, mutta asiat eivät tupanneet siinäkään tilanteessa menemään kuin siellä kuuluisassa Strömsöössä.

TAPPIO!
1-0-2

Ottelu 4 - Pikapika vs. T. Reksi ja peltiveikot

Luulin, että olisin voinut voittaa tämän kyseisen pakan, mutta osoittautuikin että olin väärässä. Sain kyllä omiakin örkkejänikin toimintaan, mutta ensimmäinen asia joka pilasi pelini oli tämä uusi hieno stadikka jonka takia penkkikokoni vähentyi kolmeen. Lisäksi meikäläistä vietiin kuin pumpattu T. Reksi kumppaneineen pisti yksi kerrallaan kaikki taistoturrikkani nätissä paketissa hautuumaalle.

TAPPIO!
1-0-3

Ottelu 5 - Pikapika vs. Kukkanen/Mansikki/Jääkoleemi

Yhdessä vaiheessa harkitsin pelaavani tätä pakkaa tässä turnauksessa, mutta matsin jälkeen olin iloinen että tulin toisiin aatoksiin: Hammasratas ja kumppanit olivat muutamissa vuoroissa paikalla ja valmiina pieksemään ja sain vastustajan hirviöitä hautuumaalle nopeaan tahtiin, vaikkakin sai ikävästi päästyä niskan päälle sillä jääkoleemillaan ja sen resistanssilumimyrskyllään.

VOITTO
2-0-3

Ottelu 6 - EX-Sörsseli versio 2

Samaa kuin muutkin hävityt erät: Meikäläistä vietiin kuin kilometrimittaria, mutta tämä johtui lähinnä omista pelivirheistäni ja siitä että yritin epätoivoisesti saada ladattua tuliliskoani Stokella kolme kertaa epäonnistuen jokaisella kerralla. Tosin olin kyllä saada voittoisan tilanteen toisella erällä, mutta sekin meni kun vastustajani sattui omistamaan Lyssen kädessään pelin loppumetreillä.

TAPPIO!
2-0-4

Pelien jälkeen palauttelin kortteja omistajilleen, vaikkakin siinä kesti koska ihan hemmetin huono kasvomuisti. Vaikka lopputuloksessa ei ollut hirveämmin kehumista, pidin kyllä kuitenkin tästä turnauksesta ja paljon! Lisäksi... Tiedämpähän varautua ensi kertaan hiukkasen paremmin...

Pråps :

+ Eka turnaus tänä vuonna
+ Lisäkokemusta
+ Huvin vuoksi pelaaminen on aina hauskaa
+ Pitkästä aikaa sai ihan oikeasti pelata pokémonkorteilla

Slåps :

- Lainaamisen hankaluus
- Pakan olennainen huonontuminen viime metreillä
- Tulokseni
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 631
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Tampere, Suomi

Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa