Buzzwole ja pari techiä

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Buzzwole ja pari techiä

ViestiKirjoittaja Hero » 17.06.2018 15:27

Moi,

Kävin Porossa lauantaina.
Olen missannut kaksi edellistä settiä ja mietin mistä saisin pahveja. Mauri pudotti lopulta kortit Buzzwoleen. Kiitos.
Edellisenä iltana ryhdyin rakentamaan Buzzwolea ja mietin, että tähän tarvitaan omanlainen vääntö. Sellainen mitä muut eivät pystyisi odottamaan.

Lopulta muutin Buzzwolen ympärille muutaman techin, mitkä antaisivat edun mirror-otteluihin. Myös piti nujertaa Malamar-pakat. Ei hätää lisäsin niitäkin varten muutaman kortin.
Zoroark-pakat olisivat auto-win, koska pelasin Buzzwolea.

Pokémon
1 Buzzwole FLI
3 Tapu Lele GX GRI
1 Mewtwo EVO
1 Mew EX LTR
2 Latios SM88
3 Wimpod BUS
3 Golisopod GX BUS
2 Remoraid BKT
2 Octillery BKT
1 Marshadow SHL

Energy
4 Double Colorless Energy
4 Rainbow Energy
2 Grass Energy

Trainer
4 Float Stone
2 Field Blower
4 Guzma
2 Cynthia
1 Brigette
2 Acerola
4 Choice Band
4 Ultra Ball
1 Rescue Stretcher
2 N
3 Professor Sycamore
1 Evosoda

Kahden testipelin jälkeen pakka oli täydellinen.

Paikalle taas sopivasti viittä vaille kymmenen ja turnaukseen.


Ensimmäinen kierros
Tuntematon pelaaja ja Guzzlord

Ennen turnausta olin analysoinyt sen faktan, etten voisi voittaa mitään Zoroark-variaatiopakkoja niiden psychic-resistancen vuoksi.
Pakkani ei tee myöskään yli 200 vahinkoa ilman weakness-etua. Vastustaja kääntää Guzzlordin ja huokasen "No niin."
Vaihtoehtoni rajoittuvat suoraan Tapu Leleen ja Buzzwoleen. Golisopod ei tee mitään ja todennäköisesti Guzzlord hakee sen neljä palkintokorttia.

Jos saan lyötyä neljän palkintokortin lukon, niin saan Buzzwolen toimimaan. Tarkastin pakastani tämän ja se oli siellä. Hyvä.
Lyön Tapu Lelen eteen. Guzzlord nappasee sen kaksi palkintokorttia. Taisteluampiainen hakuun ja pöytään. Guzzlordin toimiessa nyrkkeilysäkkinä Buzzwole lyö suoraan 240 vahinkoa tauluun.

Vastustajallani ei nähtävästi ollut muuta keinoa energiakiihdyttää kuin tulla tekemään kuin ylintä hyökkäystä, jonka jälkeen sain kaksi palkintokorttia Buzzwolella.
Tämä myös toistui kolmannen kerran. Sain tästä ensimmäisen voittoni.


Mitä juttelin vastustajan kanssa, niin selvisi ettei hänellä ollut niin sanottuja staple-kortteja. Guzzlord ei pystyisi lyömään Golisopodia alas, koska koko pakassa ei ollut esimerkiksi Choice Bandia.
Toisessa pelissä Guzzlord ilmeisemmin rikkoontui. Yksi Guzzlord ja pääsin pyörimään Golisopodeilla. En edes päässyt siihen pisteeseen, että ylös olisi saatu neljän palkintokortin lukko.
Sain nopeasti toisen voittoni.Toinen kierros
Tessan Buzzwole ja Lycaroc

Koko pakka oli käytännössä suunniteltu Buzzwolen myllyttämiseen, joten sain hyvän testieläimen vastaan. Emmin hieman kahta Latiosta, mutta Tessan ottelu osoitti tämän toimivaksi.
Latiokset olivat yhden palkintokortin uhreja. Tein hyvin pehmittämistä ja peli kääntyi minulle päin. Golisopod odotti kiltisti penkillä, kunnes Tessa pelaisi Lycanrocin pöytään. Ottelussa ei oikein ollut mitään ihmeellistä kuin napsin palkintokortteja tasaiseen tahtiin.
Yllättäen Latios olikin kelpo kortti, kun pystyi lyömään eteen ilman Choice Bandia 60 ja penkille 30.


Toinen peli meni hieman ikävämmin. Pakka ei ollut todellakaan varma ja pystyin ajamaan tämän suoraan suohon. Pelasin Remoraideja, koska vastustajalla oli Brooklet Hill aina pöydässä. Kiitos tästä. Myös oma Buzzwole haettiin nopeasti peliin, jos jouduin antamaan eteen pieniä lihoja. Valitettavasti syöpäsin momentti oli Buzzwolessa, että se teki asioita vaikka sinulla ei olisi mitään. Tessalla riittä piestä Jet Punchia sinne tänne ja silti sai nostettua palkintoja. Itse yritin nyplää ja hakea DCE:tä pokémoneilleni.

Suojelin omaa Mewtwoa viimeiseen asti, koska Choice Band, DCE ja Mewtwo saivat suoraan yhden isomman Buzzwolen alas. Tämä oli tärkein vaihto pelissä. Lopulta olin saanut onnekseni ajettua peliä kiltisti siihen tilanteeseen, että voittoni näytti hyvältä. Tessan kanssa tasapeliin ja edesä olisi Buzzwole, mikä pitäisi saada alas nyt. Haettuania kaikilla mahdollisella tavalla en saanut irrotettua DCE:tä Mewtwolle. Harmi. Tämä osottautui ratkaisevaksi ja hävisin pelin.

Kolmatta ei edes alotettu, koska aikaa oli jäljellä ehkä viisi minuuttia.Kolmas kierros
Matiaksen Buzzwole ja Lycaroc

En muista tarkalleen otteluita. Ensimmäinen ottelu meni painaessa taas Buzzwoleja alas Latioksilla ja Mewtwolla. Golisopod käy välillä muurittamassa. Lycanrocista helpot kaksi palkintokorttia, koska ruoho-heikkous.
Toisessa ottelussa sain hitaamman alun ja jään Buzzwolen jalkoihin. No niin.

Kolmas ottelu olikin tämän kierroksen helmi. Kumpikaan ei saanut mitään järkevää. Kortin nosto ja vuoron passaus. Onnekseni taas minun meedio-pokémonit tekevät asioita yhdellä DCE:llä. Latios matkaan. Kiitos luojalle sain vielä Rainbow Energyn seuraavalle vuorolle. Pystyin lyömään 140 vahinkoa Buzzwoleihin. Pienemmistä suoraan palkintokortti ja isommat tippuivat kahdella hyökkäyksellä. Kuumottelin koko ottelun ajan sitä, että Latios lähtee suoraan kuuseen, jos Matias nostaa Beast Ring, Max Elixir mitä näitä nyt on millä saa vauhditettua yhden Buzzwolen. Onnekseni tämä ei tapahtunut ja pystyin surutta Latioksella viemään itseni voittoon tässä ripulifestivaalissa.Neljäs kierros
Tonun Buzzwole ja Lycaroc

On ilo aina pelata Tonua vastaan. Voi jaaritella niitä näitä. Olimme toisessa pöydässä ja oli tärkeää, että voittaisin tämän.

Olin jo toistanut tätä samaa teatteria jo useamman kerran. Wimpodit pöytään, taas se yksi Brigette alkukädessä ja Latiosta hakuun. Latios tekee saman mitä Buzzwole tekee minuun. Tippuu penkkivahinkoa ja yritän kasaa peliä pystyyn. Golisopodit nousevat muurittamaan. Ensimmäisessä pelissä painoin Buzzwolen alas. Tonulla näytti olevan enemmän vaikeuksia resurssien hallinnassa ja nähtävästi loppuivat kesken. Pystyin nujertamaan taas tämän saman ampiaisen.

Sama kuin Matiaksen kohdalla. Tärkein elementti oli selviytyä aikaan asti. Yllätykseksi mentiin sitten kolmanteen peliin.

Kolmannessa pelissä tasapeli oli lähellä. Sain suoraan kolme Golisopodia ja pyrin muurittamaan niillä, koska Buzzwole ei pystyisi tiputtamaan tällaisia. Jouduin hieman ongelmiin, kun en nostanut kortteja oikeassa järjestyksessä. Valitettavasti. Pääsin jopa kerran karkaamaan Golisopodilla penkille. En nähnyt Acerolaa missään ja yritin pelastaa Golisopodei, jottei Tonu saisi neljää palkintokorttia yhdellä Jet Punchilla. Aika kului ja päädyimme tilanteeseen, missä jo ryhdyttiin huutaa aikaa. Itse olin niskan päällä ja voittokortit kädessä. Tonun ainoa mahdollisuus oli saada yhdessä vuorossa käytännössä kaikki kortit millä oystyy Guzmaa Golisopodin eteen ja lyömään 70 vahinkoa eteen ja 30 vahinkoa penkille.

Tätä ei tullut ja näytin Guzman. Lycanroc lähti Golisopodilla kuuseen.Viides kierros
Jullen Buzzwole ja Lycaroc

Otin suosiolla tasapelin, koska jos joutuisin Jullea vastaan topeissa niin säilyttäisin yllätysetuni.


Topcut
Ilyan Lucario ja Zoroark

Vaihteen vuoksi joka kerta tämä sama rumba topeissa. Viidennellä kierroksella Tessalla oli mahdollisuus toppaa. Vaihtoehdt olivat saada vastaan Jullen Buzzwole, Matiaksen Buzzwole, Tessan Buzzwole ja Ilyan Lucario.

Jaa ok. En tee mitään, koska en pysty saamaan Lucarioo tai Zoroarkia alas.


Hyvä päivä.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Buzzwole ja pari techiä

ViestiKirjoittaja Ciel Phantomhive » 22.06.2018 22:49

En tarkoita mitään epäkohteliasta tällä ja saatan muistaa meidän pelin väärin, mutta eikös sulla ollut ainakin yksin Mysterious Treasure? Hait Lelen sillä? :) Ja nopsaan laskettuna pakkalistan taitaa olla 59 korttia, mutta saatoin laskea senkin väärin xD
"So what? You're another person, so of course you look different. What do you need to be ashamed for? Besides, I'm free to be with whoever I want. No one has the right to say anything about it."
-Ciel To Snake
Avatar
Ciel Phantomhive
 
Viestit: 156
Liittynyt: 07.11.2015 22:00
(: Tähänkö sai jotain raapustaa? Hups, nyt käytin koko tilan...

Re: Buzzwole ja pari techiä

ViestiKirjoittaja Hero » 24.06.2018 21:26

Joo, voi olla. En muista kovin montaa yksityiskohtaa, koska pelasin neljä kierrosta käytännössä samoi matsei. :F
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Buzzwole ja pari techiä

ViestiKirjoittaja Victoryteam » 28.07.2018 01:07

olet oikeassa yllätysedusta!

treenasin myös goli/oct/latiosta, koska sillä oli voitettu league cup muissa maissa. tosin tämä marshadow voi kääntää edun siihen että buzzwole alku vuorossa 4 käsikortissa ei tee valtavasti mitään. en tienyt marshadowista. Onnitelut league cup top 4 sijoituksesta!
Avatar
Victoryteam
Vantaan Liiga-Leader
 
Viestit: 50
Liittynyt: 29.11.2015 23:26
Paikkakunta: vantaa
(: Liekkivä voima tulee sydämestä <3


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron