Shoppailu parantaa mielen!

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Shoppailu parantaa mielen!

ViestiKirjoittaja dAcktor » 20.12.2010 02:35

Tulee melkein kuukausi turnausten jälkeen... Tiedän, että osa (mukamas) odotti shoppailuraporttiani kuin kuuta nousevaa. Tämä ei tule saavuttamaan teidän raportille asettamia maagisia mittasuhteita - valitan. :/

Turku ja Tukholma raportti

Turku
27.11.2010
Auran Panimo


Eka turnaus tällä kaudella. Aiemmin ei jaksanut pelata, todennäköisesti Starcraft päällekkäisyyttä jne. Pyysin Tonulta jotain pakkaehdotelmia mitä on tarjolla, mistä valitsisisin mieluiseni roskan. En halunnut pelata randomia, josta moni pettyi mm. Miska. xD Harmi, kun pelien välissä ei heitetä uutta pakkaa... Tuossa tapauksessa pelaisin aina randomia. :)

Kotikyyti failasi pahasti ja Tonun kautta tuli tietoa, että Malkilta voisi saada kyytiä. Ei muuta kuin järjestelemään asioita ja sain kyydin. Perjantaina oli Korso miitti, jonne muakin yritettiin saada mukaan monen orjan voimalla. Olin menossa aluksi, kun oli vielä kotikyyti, jonka feilattua en jaksanut. Lopulta olin perjantaina koululla jonnekin klo. 18-19 asti, vaikka mun piti lähteä ajoissa hoitamaan asioita, joita en edes muista. xD Taisin jäädä suustani kiinni enkä päässyt lähtemään...

Raahauduin lauantaiaamuna Leppävaaraan, josta kyydillä Turkuun. Koomailin ja juttelin osan ajasta Millan kanssa. Taisin onnistua luomaan jatko-opiskelusta hyvin pelottavan kuvan ja tietyssä mielessä ihan realistisen kuvan... Turussa käytiin Hese-hotellilla aamupalalla, vaikka samaan aikaan kai alkoi deck check. Ei se mitään, kukaan muukaan ei ollut vielä paikalla. :)

Paikan päällä kirjoittelin decklistiä. Ai sitä tunnetta, kun ranne antaa periksi kirjoittamisen takia. Joo-o... En kirjoita tätä nykyä oikeastaan mitään, kun kaikki kirjoittaminen on LaTeX ladontaa. Ranteet valmiiksi rikki alkoi pelaaminen. Toki turnauksen edetessä kädet hajoilivat lisää. Ei muuta kuin Swiss-kierrosten ihmeelliseen maailmaan.

1. kierros
Terhi [Magikarp]


Terhi aloittaa Sableyella ja hakee Impersonatella Collectorin avulla 2 karpia ja Regicen. Ei ollut vaikea arvata mikä pakka oli vastassa. Päätin pelata sitten Giratinan ja viedä orjat pois kädestä ja helpottaa omaa peliäni. Ei tainnut olla mitenkään erikoinen käsi muutenkaan. T2 samat temput Terhiltä ja vastaan Judgella. Saan samasta syystä myös 'varoituksen', kun huusin Judge. =P Myös kolmannella vuorolla samat jutut ja alkupeli on ollut loistava, kun 3 Collectoria kulutettu saamatta Karppeja disciin. Loppupeli oli tasaista vääntöä ja evottamista kunnes huudettiin aika. Kolmen siirretyn vuoron jälkeen prizet tasan 1-1. Olisin voinnut sacrificeta Gigasini edestä, mutta päätin voittaa pelin. xD

1-0

2. kierros
Kysyjä [MachoMies]


Uxie rush all-in. =P Vastustajalla Machop ja hän aloitti ja passasi. Katsoin, että T1 donkkaus olisi mahdollinen. Mietin hetken, että pitäisikö riskeerata koko peli tämän takia. Lopulta ajattelin Starcraftin marine ja SCV rushia. Myös 6pool kävi mielessä. Mitä jos vain rushaisin ja katson mitä tapahtuu.

Belt Uxieen ja jää 10 vajaaksi. Crobat pitää kusettaa pakasta. No kun ei noussut mitään. Tuli karkki ja iso mies, joka halasi Uxieni pois. Eipä tässä mitään, kun tilanne on sama kuin ensimmäisellä vuorolla, että on mahdollista saada samalla kombolla pihalle. Oli Uxie, nousi beltti ja Crobat G. Ei GG vaan PP. :)

"If you 6pool and win, you're a n00b. But if Jaedong 6pool twice in a row, he is a genius."

2-0

3. kierros
Tonu [Sceptile]


Tonun kommentit ennen peliä oli, että PP ja autoloss. Piti kuulemma pitää power lukkoa yllä ja se on siinä. Aloitin Jirachilla, metalli enu kiinni ja Swiftiä. T2 tai T3 heittelin Cyrus^2:sta pari (auto) tailsiä ja naurettiin ihan kippurassa eikä pelaamisesta tullut mitään. Oli vielä mahdollisuus käyttää Jirachilla heti perään toinen Cyrus. Päätin lyödä... Testi heitolla tuli myös tupla tails.. Loppupelin pidin Tonun orjilta turvat tukossa... :)

3-0

4. kierros
Kekkonen [Magikarp]


Kekkonen saa paljon nopeamman setupin kuin Terhi ekassa pelissä. Kusetin pelissä kaikkea Belt, Crobat pelleilyä, jolla ohkotin Gyaradosia. Taisin myös sekoittaa Pedopallolla jonkun orjan pakkaankin. Voi hyvinkin olla, että tässä pelissä hyökkäsin pikkupallolla, kun ollut muutakaan ja se P enukin oli sopivasti kädesssä. xD Kekkonen odotti koko pelin ajan epic top deckiä.

4-0

5. kierros
Miska teh Maailmanmestari [LuxGay]


Hirveää pelleilyä alku. Kummallakaan yhtään mitään. Menee puoli ikuisuutta nostaa yhtään mitään. Eka Sacrifice sprayattiin, mutta sen jälkeen ei tullut muuta kummallista. Battletoads tuli kerran lyömään Gigasin 10 päähän... Hihii, osaan summata kymmenlukuja. =P Heti perään evotin, kun piti käyttää Seekeriä, niin halusinkin heittää Curys^2:sta. :) Peli meni tiukille, vaikken muista pelistä mitään. Noh Miska evotti jotain ja hävisi.

5-0

Olin kuulemma ainoa orja 5-0. Sen verran PP...

6. kierros
Tia [F*cking Magnets]


Peli alkaa sillä, että Tia huutaa "Tri älä nouse".

Sen verran hyvä alku, että T1 Giratinalla sekoitettiin käsi pakkaan. Nostin 2 metallia, Gigas X:n ja DCE:n. :) Eipä tuosta sen enempää. Sain jossain vaiheessa jotain roskaa peliin, mutta tuli lolgend ja ampui orjat alas. Mutta hei, sain Jirachilla lopullisen toiveen, jolla toivoin itselleni kaksoset. :) Ei pelaamisesta tullut yhtään mitään, kun kummatkin vain nauroivat.

5-1

Swissien jälkeen toinen, Miska vei ekan sijan.

Top Cut

Lulz, Top cuttasin. Gigas on hieno pakka, kun on wannabe Item Finderit, joita on niin kiva käyttää ja muut ihme pahvit, joista kuulin ekan kerran turnauksessa, esim. Kaksoset.

Top 8
J-P [Syöpä Gallade]


JP:n alku oli jotain hämärää. Ei se munkaan alku tainnut olla kovin kummallinen. Koko peli oli Sacrifice ja KO pelleilyä. En halunnut päästä prize johtoon, kun JP:ltä olisi tullut kaksonen ja Smeargle orjalta toinen. Smeargle näki kädessäni aina kaksosen eikä oikeastaan muuta. :) Vedeltiin aina 1-1 tilanteeseen asti. Eikä JP kusettanut viimeisellä vuorolla kuten SM-kisoissa. =P Vein ekan pelin.

1-0

Toista peliä ei sitten koskaan tullutkaan. JP scooppasi lähti muiden seurassa syömään.

6-1 (2-0)

Top 4
Tia [F*cking Magnets]


Vemps pelleilyä. Lukotin Spiritombia Chatterilla 25 min. Vuorot olivat tyyliin kortti "sun", Chatter. Jos tuli enu, niin pysähdyttiin miettimään. Pari kertaa onnistuin kusettamaan Judgen jälkeisellä leikkauksella Tialle magneetteja käteen. Halusin lukottaa, kun se on niin kivaa vaikkei tuossa vaiheessa ollutkaan mitään iloa.

Toinen peli oli jotain pelleilyä ja lolgend vei prizet.

6-2 (0-2)

Miska vei toisen Top 4 pelin eli olin kolmas. Ei tullut tälläkään kertaa ensimmäistä CC voittoa.

Lähdin Tonun ja Murren kanssa ostamaan hiukan sapuskaa ja palattiin takaisin turnauspaikalle kysymään terminaaliin siirtymiskuvioista. Malk ystävällisesti kuskasi meidät terminaaliin. Terminaalissa tuli sitten vaihdettua muutama sananen muiden orjien kanssa ja siitä mitä pellepakkoja kukin oli pelaamassa Tukholmassa. Joo ei...

Laivalla hyttiin, joka oli viimeisessä nurkassa. JES, pienemmällä todennäköisyydellä pellejä käytävällä örveltämässä. Käytiin Tax Freessä ostamassa juotavaa ja katsottiin hienoja Hello Kitty tuotteita. xD High School Musical leffoja en nähnyt. :/ Seuraavaksi lähdettiin etsimään paikkaa, jossa voisin pelata Starcraftiä. Pallomeren vierestä löytyi täydellinen paikka. Pöytä oli turhan nihkeä hiirelle. Jotain orjia kerääntyi pelaamaan pokeria. Yllätykseksi laivalta löytyi langaton netti, jolla pääsin nettiin pelaamaan. :D Okei netissä pelaaminen oli hirveää lagia, ettei yksiköitä pystynyt millään mikroamaan. Samalla tuli muita orjia viereen huokaisemaan "Ei, Tri, ei!". Mesetin oman aikani ja kävin ostamassa patonkia iltapalaksi ja takas hyttiin, jossa Murre ja Tonu todennäköisesti nukkuisivat. Muuten hyvä, mutta kun pahvikortti ei avannut ovea. Takaisin pyytämään Kekkosta avaamaan ovea. Takas ja tesmin uusiksi ja ovi aukesi. Hyi, mitä pelleilyä... Iltapala naamaan ja nukkumaan. Kekkonen taisi saapua joskus klo. 2-3 välillä nukkumaan...

Tukholma
28.11.2010
Milloin missäkin. :)


Perus... Herätykseni failasi, kun iPhone osaa vaihtaa automaagisesti aikavyöhykettä. Eli se siitä Rickrollaukseen heräämisestä, noh aina ei voi vottaa. =P Tällä kertaa tuli otettua mukaan reppu ja olkalaukku, joten halusin ainakin repun säilöön. Säilöntäkaapit olivat sen verran hyviä, että eivät hyväksyneet ollenkaan 5 kruunun kolikoita. Matius meni myös evottamaan noiden kanssa, kun oli muutenkin jo pula 10 kruunun kolikoista. Joo, mutta saatiin kamppeet lopulta kaappiin nro 3, joka oli toki pääasia. xP Sitten vain tarpomaan kohti uimaha... siis McDonaldsia, joka oli tällä kertaa jo valmiiksi täysin kurainen ja siivooja oli vasta aloittamassa. Kävelymatka paikan päälle tuntuu joka kerta lyhyemmältä, ehkä sitä on vain tottunut kävelemään tuota pätkää edes takaisin. :) Mäkkärissä tuli tilattua appelsiinimehua ja munapekonihampparin. Eelis(?) taisi haluta BigMaciä, mutta kun sitä ei myydä aamupala aikaan. :/ Aamupala nassuun ja aloitin kirjoittamaan tätä raporttia ja tajusin etten muistanut peleistä yhtään mitään... Okei jotain tuli mieleen, mutta lopulta nukahdin. Eipä musta olisi ollut tavalliseen tapaan puheseuraksi, kun koomaillut joka kerta ja tehnyt omia juttuja.

Havahduin jossain välissä, kun tuli yhtäkkiä hiljaista. Ilmankos, kun ihmiset pakkailivat tavaroita ja olivat valmiina lähtemään turnauspaikalle. Osa orjista ehti jo lähteä aiemmin... Itse en jaksanut pelata. Tuntuu siltä, että viikonlopunputki on vaan turhan raskas ja vain voittaja saa bling blingiä kaulaan. Kävelyä ja Malkin kanssa mentiin sivupoluille katsomaan kauppakujia ja kuninkaanlinnaa. Lopulta myös turnauspaikalle, jossa jouduttiin odottamaan aulassa paikan aukeamista. Kävin moikkaamassa turnausemäntiä ja kaupan puolella etsin Starcraft lautapeliä. Selailujen perusteella Suomesta sai halvemmalla, joten ei tarvitse raahata jättimäistä ja painavaa pakettia himaan.

Lyöttäydyin sitten muiden vanhusten mukaan kiertelemään kauppoja, kun tästähän piti tulla shoppailuraportti. =P Kävelyn aikana sain kunnian kertoa mitä olen opiskellut ja mitä teen nykyään. Vuosien mittaan on tullut selitettyä säätötekniikkan periaatteita hissiesimerkin avulla, joten homma sujuu ihan itsestään. :) Kävelyä torille ja siinä kupeessa sijainneeseen kauppakeskukseen. Jäätiin sitten stallaamaan johonkin kahvila-baari viritelmään. Tarkkailin pitkälti myyjien toimintaa, kun joka välissä olivat poistamassa pölyä viinipulloista jne. En oikein ymmärrä mikä idea tuossa oli, mutta ei niillä näyttänyt olevan hirveästi muutakaan tekemistä. Lähdin jossain vaiheessa hiippailemaan paikalliseen GameStopiin katsomaan mahdollisia tarjouksia. Löysin lähinnä pelejä ylihintaan. Tämä päti yleisesti ottaen kaikkiin tuotteisiin mitä näin. Kiitos Irlanti, kun menit sopivasti konkkaan ja valuuttakurssit levisivät taas vaihteeksi. BR-leluissakaan ei näkynyt olevan mitään mielenkiintoista. Tai noh olihan tuolla yksi hyllyrivi täynnä Hello Kitty tuotteita ja tutunnäköinen kannettava kanssa. :) Katsoin myös, josko MacPeoplessa olisi ollut jotain MiniDP to HDMI kaapelia, mutta ei näkynyt olevan mitään tarjolla. Palasin takaisin muiden luokse ja oltiinkin jo pikku hiljaa valmiita palaamaan turnauspaikalle. Kävin hra Kivimäen kanssa Burger Kingissä. Joku Dbl Whopper tuli syötyä, joka oli ihan hyvää. Olikohan toinen kerta kun ko. nimisessä puljussa käynnyt. Ekalla kerralla ei jäänyt yhtä positiivista muistikuvaa, tosin olin tuolloin hyvin pieni lukiolainen...

Kadulla oli myös wannabe Michael Jackson, joka veti aika hienon Moonwalkin. :) En jaksanut ottaa hepusta kuvaa, kun ei ole tapana ottaa kuvia ihmisistä. Muiden palatessa turnauspaikalle, pistin kuullokkeet korville ja kuuntelin Starcraft Soundtrackia ja pyörin kauppakaduilla. Eksyin matkan varrella paikalliseen Stokcmannin tapaiseen puljuun, jossa oli jotain ihmejuttuja menossa, kun ihmiset olivat kerääntyneet kaiteille pällistelemään. En tiedä miksi, mutta ainakin tuolla roikkui ja pyöri jättikokoinen joulukuusi. :) Kirjapuolella bongasin Eukleideen Elementan 6 ensimmäistä kirjaa yksissä mustan puhuvassa kannessa. Maltoin kuitenkin mieleni enkä ottanut mukaan, hintakin oli reilu 60-70 euroa. Toisaalta Elementa on maailman myydyin kirja ja siitä on otettu ties kuinka monta eri painosta eri kielillä ja Suomessakin sitä käytettiin matematiikan opetuksessa hyvin pitkään. Prkl... Ehkä se olisi pitänyt sittenkin ostaa. :D

Seuraava etappi oli joulumarkkinat. Ei ollut mitenkään erikoiset... Mitä nyt pari pikkulasta kävelivät jättikokoiset (1m x 1.5m ?) Maraboun suklaalevyt kourassa. Olisi kelvannut itsellenikin, vaikken mä saisi tuota mitenkään syötyä yksikseni. Lähdin lopulta pyörimään lisää katuja pitkin ja eksyin muutamaan Mac kauppaan enkä löytänyt mitään. Myös jotain urheiluliikkeitä kävin läpi ja toki myös Gigantti. Kirjakaupassa yksi myyjä kyseli, että etsinkö jotain ja toki ruotsiksi. Vastasin toki englanniksi, kun ei mun virkamiesruotsista ole mihinkään. xD Tosiaan mua palveltiin tuolla aina ruotsiksi, vastaavasti Suomessa saan palvelua aina englanniksi. Ei se mitään, alkusyksystä yksi opiskelija lähetti sähköpostin englanniksi. Joka tapauksessa pyörin monta tuntia eikä mulla ole oikeastaan mitään erityistä sanottavaa asiasta. =P Niin joo päivän aikana malliratkaisujen laatimisvuorossa ollut assistentti oli yrittänyt soittaa pari kertaa. En tosin huomannut mitään, kun mulla on kännykkä aina äänettömällä ellen oikeasti odota puhelua.

Päädyin lopulta takaisin turnauspaikalle. Kävin ostamassa myös täysmehua ja pahaksi osoittautunutta salaattia. Mustikka-vadelma mehu maistui banaanille. Olin aika wtf?, mutta se tosiaan sisälsi mm. banaani ja muita hedelmiä ja marjoja. Aika kiva ylläri allergisille... Turnauspaikalla päätuomari kertoi, miten olivat huollissaan rosterin kanssa. Mut oltiin nähty aamulla, mutta nimeä ei löytynyt listalta. :) Malk taisi spoilata, etten pelaakaan. Pikkunaperot yläkerrassa pelasivat jotain Honia(?), kun Starcraft 2 olisi ollut myös tarjolla. Huono pelimaku pikkusilla. =P Kuitenkin suomalaiset veivät ruotsalaisia sen verran hienosti, että finaali pelattiin laivalla. :) Ei viitsitty lähteä kävelemään takaisin päin ja tilattiin taksia osittain ruotsiksi ja englanniksi, muttei sentään suomeksi. :) Lopulta jäi 5 orjaa ja mahdutettiin itsemme perustaksiin, jossa tunnelma ei ollut kovin viihtyisä.

Laivalla peruspelleilyä ja buffetiin. Tällä kertaa oli jouluteema eli käytännössä niin perinteistä jouluruokaa kuin olla ja voi. Viimeksi saatiin sentään strutsia. :) Vetelin sapuskaa ja trollasin Kekkosta lipeäkalalla. Kekkonen trollasi itselleen liian suuren toisen annoksen... Jälkiruokaa tuli otettu myös liikaa - aivan liikaa, mikä ei ole määritelmän mukaan edes kai mahdollista. ;) Söin kuitenkin sen mitä otin, siihen kun ollaan ihan pienestä pitäen opetettu. Tax Freessä pyörimistä ja ostin Geishaa ja sain ihQun pinkin damage counter pussukan, jonka sisällä oli ranne- / kaulaketju... En jaksanut lähteä katsomaan finaalia enkä myöskään pelata Starcraftiä, joten nukkumaan. Aamulla ei taaskaan onnistunut Rickrollaus herätys.

Team Starcraft, olin ainoa Starcraftin pelaaja, sai sitten kyydin Malkilta takaisin Helsinkiin. Okei, Kekkosella oli joku kuolemankyyti. xP Nukuin ajomatkan ja jossain vaiheessa kuului herätyskello. xD Sitten kun ei pitäisi tulla Rickroll herätys, niin sellainenhan tulee tietenkin. =P Pysähdyttiin jollain ABC asemalla, jossa Hese oli vielä kiinni. Siispä ei tullut syötyä aamupalaa. Jatkettiin sitten matkaa päädyttiin lopulta Rautatientorille ja Heseen aamupalalle. Murre feidasi ja lähti Rä... kotiinsa. =P

Ehdin himaan sopivasti katsomaan GSL pelejä. Otin päivän ihan suosiolla vapaaksi, kun ei musta olisi ollut mihinkään koulussa... Yllättäen en muista noista peleistä yhtään mitään. xD

Pakolliset plussa ja miinukset...

+ Malkin kyyti edestakaisin
+ DH:n Gigas promot
+ Olin 3. Turussa - lol
+ Voitin Maailmanmestarimme Miskan
+ Jirachi ja Uxie rush :)
+ Starcraft, Naama vei Dreamhackin turneen. Sain kaverin nimmarin opiskelijan kautta. <3
+ Chatter...

- Chatter, 25 min saman sanan toistamista ei jaksa. Sand Tomb oli kivempi. =P
- Irlanti meni konkkaan
- Todella pahanmakuinen salaatti
- PP
- Taiko 3:n biisilista on kuraa. Nukahdin ohjain kädessä sohvalle.
- Tää raportti ei vastaa asetettuihin odotuksiin.
- Tuli "vähän" myöhässä tää roska
Kuva
dAcktor
 
Viestit: 33
Liittynyt: 31.10.2010 16:48
Paikkakunta: [insert]-avaruus

Re: Shoppailu parantaa mielen!

ViestiKirjoittaja LefaLefa » 20.12.2010 11:49

GG, paras ja ainoa rapsa Turku-Tukholma viikonlopusta, jonka jaksoin lukea kokonaan. Sunnuntain osuutta arvostan, pokemon on PP.

dAcktor kirjoitti:- Taiko 3:n biisilista on kuraa.

Komppaan.
Avatar
LefaLefa
 
Viestit: 652
Liittynyt: 01.11.2010 01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Shoppailu parantaa mielen!

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 20.12.2010 13:15

I heard u liek Starcraft! Hienoa että 6poolisi onnistui ja sait vastustajaltasi varmasti raget päällesi!
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Shoppailu parantaa mielen!

ViestiKirjoittaja Kysyjä » 20.12.2010 15:48

dAcktor kirjoitti:2. kierros
Random [MachoMies]

Yo.
Ei niin aktiivinen
Avatar
Kysyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: 01.11.2010 16:06

Re: Shoppailu parantaa mielen!

ViestiKirjoittaja dAcktor » 20.12.2010 16:33

Huomasin, että ennen Turun turnausta puuttui alkuitkut... Kirjoitan bugipatchin toivon mukaan vielä tämän päivän aikana...
Kuva
dAcktor
 
Viestit: 33
Liittynyt: 31.10.2010 16:48
Paikkakunta: [insert]-avaruus


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron