Helsinki/Espoo CC - Magneetit & Karpit - top-8 ja 2. sija

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Rai-chan, Play! Pokémon -järjestäjät

Helsinki/Espoo CC - Magneetit & Karpit - top-8 ja 2. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 20.12.2010 16:32

Viikko sitten Kivikero lainasi Magnezone Primen, Mew Primen ja sanoi pystyvänsä lainaamaan Magnezone lvX:n. Tällöin päätin, että pelaan Magnezonea jompana kumpana päivistä. Perjantaina piti väsäillä deckejä, jolloin päätin kasaa Magnezonen. Illan aikana joku 6 eri tyyppiä kysyi jotain lainaa viikonlopuksi. Aamulla herätessä piti vielä viimeiställä paria deckiä. Turnauspaikalla annoin kortteja lainaan ja sain mm Collectoreja lainaan sunnuntaiksi. Deckini on:


4-3-3-1 Magnezone lvX (2 SF, 1 TM)
2-2 Drifblim (2 Shiny, 1 SF/1 UD)
4 Spiritomb
1 Lucario GL
1 Azelf
2 Uxie
1 Unown Q
= 24

5 Lightning
1 Metal
3 Rainbow
3 DCE
2 Warp Enu
= 14

4 Collector
2 Bebe
4 Judge
2 Twins
1 Palmer

2 BTS

1 Luxury Ball
2 Expert Belt
1 Night Teleporter
2 Rescue
1 Warp Point
= 22

(Meinasin pelaa tosa 1-1 LunaRockia mutten kehdannutkaan xP)


Råund 1: Minna (Magnezone SF/Prime)
Pelin aluusta en muista muuta kun, että Minnalla oli Electrike ja Roarasi aktiiviseni pois. Joudun pari prizeä tappiolle (mm Power Wavea johon Unown Q kopsu) kunnes sain setuppini kuntoon. Kumpikin spinnaa seuraavaksi yhdet prizet. Tämän jälkeen spinnaan Tombin alas jättäen Spinnaajani eteen (en oleta, että saa BTS+Magneton/Candy, Magnezone Prime ja energian ~4-5 kortin kädellä). Minna teki saman tempun jättäen Belt Magnensa eteen. Saan Magnezone Primen peliin, Warp enutan ja tulen discimään 2 Rainbowia ja DCE:n nolla-avaruuteen. Minna taisi saada Twinssillä uuden Spinnerin peliin ja spinnasi jotain eteen. Syön sen spinnerilläni tuoden Drifblimmiä iirc. Ei tainut nostaa prizeä tuosta ja taisin tulla pian hakemaan vikan Prizen iskien ~200-300 damagea Magnezone Primellä.
Prizetilanne: ~0-2
1-0


Råund 2: Niko(?) T. (Charizard/Typhlosion Prime/Ninetales)

Tämä oli PP. Cyndaquil ja itellä Spiritomb Startti. Pystyisin yrittää saamaan T2 Uxie donkkia mutten halunut pilata setuppia tuollaiseen. Hommaan peliin muistaakseni T3 Magnezonen jolla donkkaan. Pelattiin toinen peli jossa spinnailin Tombia eteen jolloin Candyt eivät toimi ja Pokéjen peliin saaminen oli pilattu.
Prizetilanne: 5-6
2-0


Råund 3: Riikka-Lotta P. (Kingdra Prime/Machamp)

Down-Pairing. Sen verran muistan, että alkuni oli kauhea. Tombi aluussa ja joudun pelaa Lucarion alas ja Lightningin Tombille. Vastustaja hommasi omalla Tombillaan Machoken penkilleen. T2 kädessä 2 Rainbow, Twins, Judge, Rescue ja BTS. Pelaan BTS, Light enu Tombille ja Judgeen. Nostan takaisin samat 2 Rainbow, Rescue ja Twins ja totean et PP. Annoin Rainbowin Lucariolle ja passaan. Taisi tulla toinen Machoke peliin ja Tomb haki Machampin. En nosta mitään ja passaan. Vastustaja pelasi toisen energian Machokelleen ja Tombitti tohonkin Machampin. Nostan Azelffin, saan Prizeistä Magnezonen iirc, retreatin Tombin aiemmin liitetyllä enulla ja tulen Lock Uppaamaan Tombin eteen (50 päällä). Vastustaja taisi passata. Nostan top deckistä Magnemiten, retreattaan ja evolvoitan sen Magnetoniksi. Vastustaja retreattaa Tombinsa ja Take Outtaa Tombini. Tuon Magnetonin eteen, teen siitä Magnezonen, Twinssillä haen DCE+Uxien, powerilla Lightning kiinni Zoneen. Taisin spinnaa Uxiella nostetun Tombin eteen. Vastustaja Take Outtaa seuraavat pari Tombia jotka tuon eteen ja jossain vaiheessa Kingdra Prime tulee kopsuu eteen Spinnatun Azelffin. Alan kopsautella Kindgra Primee, kaks Machamppia, pari uhrilahjaa Spinnaten eteen kahta Drifblimmiä. Vastustaja oli yhessä kohtaa pelannut Uxielleen väärän energian jolloin ei päässyt enää lopussa hyökkäämään Kingdrallaan. Joudun Spinnaamaan Magnezone Primeni eteen toivoen, että vastustaja ei nosta Machamppia, Fighting enua, Belttiä, Seadraa ja Kingdraa. Machamp ja Kindga Prime tuli ainaskin, PONTIlla ei tainut nousta loppuja kortteja ja vastustaja skooppasi.
Prizetilanne: 1-1
3-0


Råund 4: Tia T. (Magnezone SF/Prime/Flygon)

Tia aloitti Unown Q:lla. Itselläni Tombi edessä, kädessä Uxie ja DCE. Collectaraan ja voitan pelin T1 ellei prizeissä ole Azelf ja Unown Q. Ei ollut, halpa donkki. Pelattiin toinen peli mistä saan turpiini. :s
Prizetilanne: 5-6
4-0


Råund 5: Mauri V. (Luxray GL/Garchomp C)

Muistan vain, että alkuni on kauhea, mutta tupla-Tombaus hidastaa LuxChomppia äärettömän paljon. T2 Judgeen Roxun kaksi Cyrusiä kädestä ja alan yrittää setuppaamista. Joskus T5 paikkeilla sain MAgnezoneni vihdoin peliin ja Roxulla discissä pelkästään 1 Cyrus. Alan Spinnaamaan ja heti tulee Luxray GL lvX, trainerlock rikki, saa pelattua paljon kamaa ja Uxie nosti paljon; tuosta lähti alamäki. En nosta vähään aikaan Judgea ja kaikki Tombit lähtee aina Fläshillä alas. En nosta Belttejä jolloin en saa edes Basic SP:tä alas pelistä OHKOlla. Jossain kohdassa jouduin pelaamaan lvX:n ettei lähe Garchompin snipulla alas ja jouduin Warppaamaan Drifblim UD:n eteen ja vein Luxrayn pakkaan tuoden Tombia eteen. Pari vuoroa myöhemmin sama Luxray tulee peliin. Peli menee lopulta aikaan ja johdan prizellä. Vikalla vuorollaan tulee Luxray GL lvX, Bright Lookkaa Uxien eteen, kaksi Crobat droppia joista toinen kopsu penkitetyn Tombin jolla 50 päällä ja Fläshillä Uxie alas. En nostanut koko pelin aikana Belttiä. Sinne meni...
Prizetilanne: 2-1
4-1


Råund 6: Tuomas K. (Mew Prime/Rhyperior lvX)

Lucario startti tän matsin huonoin startteri. Kekkonen pääsee Mulligoimaan (ei ollut edes yhtä Psy enua kädessä), tokallakaan kerralla ei tule Psy enua. Taisin alottaa ja passaa. Smeargle otti Collectorin kädestä ja sai Basicceja. Uxie nosti vielä kait 1 kortin eikä sekään ollu Psy; passaus. Taisin alottaa Zonejen setuppaamista. Mew meni ottamaan ekan prizen minkä jälkeen tämä matchup on todella vaikea enää voittaa (ilman Dialga G lvX). Itselläni vaan yksi Zone pelissä jolloin spinnailen Tombeja muiden Pokéjen puutteen takia. Vaihdetaan prizejä kunnes tilanne 2-1 Kekkoselle. Saan Twinssattua pari lappua. Saan Zone lvX, Sille Belt, Night Teleporter headsiksi, hain Metallin sille, nostan 6 lappua, saan toisenkin Beltin. Judgetan Dialgan pois Kekkosen kädestä, Retreattaan Spinnerin etten ja spinnaan Zone lvX:n mill Belt ja Special Metal kiinni, eli Mewin pitää iskee vähintään 190 sen kopsumiseksi (4 Energiaa). Prizeistä nousee Collector (FFFUUU-). Smeargle eteen, kekkonen nosti Judgesta oman Collector ja Cyclone enun. Tulee Dialgalla 3 enua top deckiin, Cyclone enu. Mikään ei kestä penkilllä tuota kolmea energiaa jolloin tuon Lucarioni ottamaan iskun. 5 Energiaa, 500 damagea. HB.
Prizetilanne: 1-0
4-2Pääsin toppeihin jee-jee. Topeissa mukana 4 LuxChomp, Magnezone, Mew, Machamp ja Gigasi.


Top-8, peli 1: Miska S. (Luxray GL/Garchomp C)
Taisin saada huonon alun, Miska hyvän. Jossain vaiheessa pistin Rainbowin Tombiin mutta unohdin hyökätä. Seuraavalla vuorolla muistin hyökätä Tombillani. Tombin kopsuttua tulin spinnerilläni joka ei saanut kopsuttua Ambipommia koska sillä oli se 10 HP liian vähän. xP
Taidettii pelata noin vartti kunnes skooppaan kun en nostannut Judgesta tjv energiaa edes Spinniin.
Prizetilanne: ~5-2
0-1


Top-8, peli 2: Miska S. (Luxray GL/Garchomp C)

Sain hyvän Startin, Miskalla Azelf startti toistamiseen (iirc). Light enu Tomb haki Magnetonin. T2 saan Zonen, DCE, ja Uxiella nostan Beltin donkkiin.
Prizetilanne: 5-6
1-1


Top-8, peli 3: Miska S. (Luxray GL/Garchomp C)

Mitään muistikuvaa tästä vikasta pelistä ei ole. Taisin aluuksi vähän johtaa, sitten tuli Luxray, Trainerlockista eroon, liikaa kamaa peliin ja ylilyöntiote. jossain vaiheessa Uxie Sprayattiin kun en saanut Tombia eteen ja Zone lähtisi ensi vuorolla. Miska ajeli nätisti yli ja taisin scooppaa.
Prizetilanne: ~3-1
1-2Top-8 eikä tullut palkintoja. näihin aikoihin jotkut taisi mainita, ettei kukaan uskaltaisi mennä huomena Gyaralla kun oli liikaa Magnezonea ja LuxChomppia liikenteellä. Bussi meni mukavan täydeksi kun kaikki orjat hyppäsi samaan bussiin. Jatkot oli sitten Tennispalatsin Hesessä noin 8 orjan voimin. Kotiin päästyäni piti sitten kasata deckejä/etsiä lappuja yhteensä 5:n deckiin. En jaksanut keksiä deckiä itelleni niin päätin kasaa vain Gyaran. Toxille piti unproxyy ~40 korttia Drapioniin, Murrelle väsäsin Toxin kanssa aamulla Tyranitar Prime deckin. Kumikselle ja Jaxille oli kaivettu suurin osa lapuista valmiiksi turnauspaikalle. Gyara listani:


4-4 Gyara
4 Smeargle
2 Sableye
1 Regice
1 Combee
1 Crobat G
1 Azelf
1 Mesprit
1 Uxie
1 Unown (Dark)
2 Unown Q
= 23

3 Warp
2 Rescue
1 Darkness
= 6

4 Collector
1 Bebe
3 Seeker
1 Sage
1 Volkner
1 Black Belt

4 BTS

1 Luxury
1 Communication
2 Belt
3 SSU
4 Junk Arm
1 VS Seeker
1 Reversal
1 Warp Point
2 Rescue
=31


Råund 1: Romeo L. (Salamence)
Sableye startti vastaan Romeon Tomb+Bagon Startti. Hain Collectorin jolla sain basicceja. Taisi tulla Collector ja Tombaaminen Shelgoniksi taisin Regimoovata Tombin penkille ja Belt Gyaralla Azelf alas. Romeo joutui seekeröidä Shelgoninsa, jotta sai Unown Q:nsa takaisin käteen ja Tombin eteen. Saan kolmannen Karpin disciin ja nostan prizeä. Q Bagon eteen, Fire enu kii, evolvaus (retreat nousi) ja sit vasta pakoon (pelin vienyt evotus). Tomb tuli hakee toisenkin Salamencen peliin. Mesprittaan ja Volkneroin toisen Seekerin käteen, kolmas Seeker tuli Prizeistä. Pidän powerlukkoa 3 vuoroo päällä ja kädessä 1 Seeker, 3 Junk Armia, pari muuta lappua. Romeo skooppas kun ei saanut Fire Energiaa eikä päässyt käyttää Sally lvX:n poweria tai pamauttamaan Trode Primeään.
Prizetilanne: ~2-6
1-0


Råund 2: Esa J. (Luxray GL/Garchomp C)

Yksinäinen Magikarp aluussa, Esa aloitti eikä donkannut. Saan Collectorin jolla Basicceja. Taisin saada T2 Gyaran jolla kopsuin Beltin kassa jonkin SP basicin. Tuo taisi lähteä ja sain saman Gyaran takaisin Rescue enulla, pelaan Beltin ja Black Beltin ja kopsun Luxray lvX:n tai Garchomp C lvX:n edestä. Karsin kaameaa kättä ja nostan onnekseni Sagen prizeistä. Vaihdetaan prizejä ja pidin power lukkoa pari vuoroa josta ei tainut olla juuri haittaa. Lopulta edessä Gyara, penkillä Regice ja Mesprit Q:lla. Seekeröin Mespritin peliin ja pelasin sen takaisin ajattelematta, että voittaisin jos en pelaisi sitä. Junk Armitan Beltin ja annan Gyaralle (muuten Belt Regice niin ei olisi ollut mahdollisuutta saada tota alas). Prizet menee 1-1. Esa toteaa et DCE niin voittaa, 2 jäljellä. toinen oli prizeissä (jep, kurkattiin). PONTilla nousee 6, cuttaan DCEn pakan vikaksi kortiksi. xP
Prizetilanne: 0-1
2-0


Råund 3: Laura S. (Scizor Prime/Machamp SF)

Olen innoissani aloituskädestäni (2 Smeargle, 1 Sableye, Warp Point, Warp enu, Magikarp, Seeker). Lauralla kaksi Basiccia ja joutui aloittamaan. Scyther Sworditti (penkillä Machop). Mikäli Collector kädessä niin donkkaan... Twins ja Palmer. Noh, tulen sitten Sableyella hakemaan Collectorin. Laura topdeckaa nytten sen Collectorin ja pelastaa pelinsä tuolla. xP
Tulee T2 Scizor Prime kopsuu Sableyeni. Tulen Smirkkelöimään Twinssin kädestä, Retreattasin toiseen ja uusi Twinssi, tämän jälkeen taisi tulla 2 Karppia Disciin, Warp Point ja Gyara iski 60 Scytheriin. Scizor Prime tuli iskemään 70. Heitin Ssu:n headsiksi ja Healaan Gyarani. Crobatilla kopsun jonkun Scytherin jolle tein aluussa 60. Black-Belt+Belt Gyara kopsautti Scizorin. Laura pääsi Twinssaamaan ja toi jtn uhrattavaksi. Nostan prizeä ja Machampin vuoro tulla flippaamaan 1 Heads Hurricane Punchista. Lyön 110 Machamppiin. Laura pelasi jostain syystä lvX:n tohon, energian ja Ragetti (60+110-30 = 140, Belt Gyaralla oli 10 päällä jo). Saan Gyaran ja kopsun Machampin. Pian tämän jälkeen voitinkin pelin.
Prizetilanne: ~0-2
3-0

Råund 4: Jesse M. (Magnezone/Drifblim)

HB, että Hero oli pelannut näin hyvin lähes samalla konseptilla mitä pelasin päivää aiemmin. Toxin konseptit FTW! Sanoin ennen peliä, että donkkaan voiton tai muuten tulee varmaa turpiin. Hero aloitti Tombilla, itsellä 2 Smearglea ja Sableye. Hero taisi antaa enun ja passata. Yritän saada Collectoria (jos on, voitan)... 3 Judgea ja Twins tais olla kädessä. Saan uuden huonon käden ja SSU:tan toisen Smearglen eteen. Pelaan toisen penkille ja Portraittaan uudestaan Collectorin toivossa... Pari enua, Palmer ja joku turha neljäs lappu. Retreattaan Rescue enulla ja Sableyeen Collectorilla Karpin muotoja. En nosta mitään nostetulla Sagella ja PP:tän sitä et penkil ei oo tilaa. Collecteroin jtn lisää. Hero passaa taas. Haen seuraavaksi Bebeä Sableyellani ja tajuan ettei ole edes BTS:ää Gyaralla donkkausta varten... keksin hakea Seekerin, jotta sain yhen Smearglen pois penkiltä. Hero ei nosta taaskaan mitää ja passaa. Unown Dark, Crobat G, Unown Q ja Sableye kopsautti Tombin. Ens vuorolla olis tullu Uxie joka ei olisi nostanut mitään. Harvinaisen PP. Pelattiin toinenkin peli jonka skooppasin tilanteessa ~2-4 Herolle.
Prizetilanne:5-6
4-0


Råund 5: Jouni L. (Luxray GL/Garchomp C)

Smeargle starttia pukkasi ja sain ok alun. Jossain vaiheessa Juusto pääsi selvään yliotteeseen ja teki melkeen mieli skoopata. Taisin nostaa BlackBeltin ja Volknerin oikeaan kohtaan jolloin sain pelastettua oman pelin. Reversalkin taisi mennä hedsiksi joka auttoi kivasti. Juusto ei Sprayannut Mesprittiäni, haki Twinssillä vahingossa Aaronin Rescuen sijasta ja muisti powerlukon vasta Twinssin jälkeen mikä kostautui. Juusto skooppasi...
Prizetilanne: ~2-2
5-0


Råund 6: Isto J. (Luxray GL/Garchomp C)

Katselen vierelleni ja 3 viereisintä pelaa LuxChomppia, vähän kauempana Magnezone, VileGar, Drapion, jne... tiesin ettei tulisi kivaa Top-cuttia. xP
Sain muistaakseni taaskin Smeargle starttia ja aloin setuppaamaan. Taisin saada T2-3 Gyaradosin ja napsin prizejä turhista SP basiceista. Luxray tuli nopeasti orjuuttamaan Gyaria alas. Jossain vaiheess viimeistelin Luxray GL lvX:n Sableyellani. Peli menee prizejä nostellessa ja Isto taisi PONTittaa lopussa jotain ja nosti mitä tarvitsikin voittaakseen.
Prizetilanne: ~2-0
5-1


Swissien eka ja pääsin SP:tä vastaa (wut, oli 1-2 tilanteessa). Toxi oli puolestaan jompaa kumpaa Juntusta vastaan ja Murre tippui resisteillä. ;_;Top-8, peli 1: Viljami S. (Luxray GL/Garchomp C)[/b]
Sain ok startin ja alotan pitää Mesprit lukkoa heti sen jälkeen kun Cyrus haki Collectorin käteen. Saan kait T2 Gyaran jolla napsin prizejä. Taisi tulla Reversal ja SSU Headsit. Mesprit Sprayataan, Seekeröin uuden Mespritin powerin. Pidän lukkoo kait 4 vuoroa päällä Seekereillä kunnes Gyarani lähti. En saa VS Seekeriä, kaikki SSU:t Tailsseiksi, tulen Gyaralla taas. Noston puute, loppupelin yht ~6 Tailssia takaa häviöni.
Prizetilanne: ~2-0
0-1


Top-8, peli 2: Viljami S. (Luxray GL/Garchomp C)

Combee Startti ja olen että PP top-cut. Saan kuiteskin Collectorin, Warp Pint Smearglen, uuden Collectorin ja Powerlukon T1 lähtien. Saan pidettyä lukkoa kun Smeargle hakee Seekereitä. T2 Gyara taisi tulla hakemaan prizejä. Kun Powerlukko loppuu kesken niin oma käsi aika PP. SP haki Collectorilla muistaakseni Crobat G:n ja Lucario GL:n. Pelasi Crobatin ja kopsui Belt Gyarani. Omalla vuorolla saan uuden Gyaran ja top-deckasin sopivasti Beltin. Kun kopsun niin Crobat taisi tulla eteen. SP pelasi nopeasti penkilleen Lucarion minkä huomasin jolloin Judge huudettiin paikalle. Otti kaksi turhaa prizeä, spoilasin että toinen Beltti kädessä, yritti peitellä unohtuneen Lucarion, jne -> Game Loss.
Prizetilanne: ~2-2
1-1


Top-8, peli 3: Viljami S. (Luxray GL/Garchomp C)

10 min aikaa jäljellä ja taisin saada taaskin Smeargle starttia ja jouduin alottamaan. Collectoroin SP:n Collectorilla T1 Mespritin ja uutta Smearglea jolla Karppeja käteen. Crobat heittää Toxicit. Tuun toisella Smearglella hakemaan Cyrusilla Seekerin jolla powerlockaan ja taisin passata. uus Toxic. SSU Heads ja powerlock jatkuu, Saan Gyaran 2 Karppia Disciin ja Beltin ja nostan prizen. SP:n vuorolla huudetaan aika kesken Collectorointia. Tulee PP kommentti ja strategia uusiksi. Taisi tulla Poisonia tjv. Warp Enu, Portrait, Seeker, Powerlukko, Gyara eteen, toinen Prize. Olen kaksi prizeä edellä, powerlukko ja SP:n vika vuoro nostaa kaksi prizeä. Ei saa mitään alas ja voitto taattu. Nostan vielä yhden prizen jolloin voitin.
Prizetilanne: 3-6
2-1Top-4, peli 1: Jouni L. (Luxray GL/Garchomp C)

Ensimmäinen peli ja itselläni pelkkä Magikarp Crobat G:tä vastaan. Totean et PP ja flippaan Karpin iskusta Tailssin. Juusto pelaa Psycicin kiinni ja toteaa et PP ja passaa. Kädessä Gyara, Collector ja jtn muuta. Hommasin T2 Gyaran hain 2 Karppia ja Uxien. Commarilla pistin Uxien pakkaan ja hain saman takas. Junk Armaan Karpit roskiin ja tuolla Commari kouraan (käytän taas turhaan hakemalla Uxien). Uxie nosti joku 5 lappua. SSU headsiksi, Uxien takas käteen. Pelaan Unown Darkin ja käytän poweria (katson et olisko noussu Beltit ja onko molemmat pakassa, molemmat oli peräkkäin puolessa välissä pakkaa). Pelaan Junk Armin ja otin vahingossa SSU Commarin sijasta (ehkä oli hyvä vaa et otin ton vahingossa). Uxiella taisi nousta 4 lappua, vika oli Belt. Kokeilin vielä SSU joka onnistu, Uxie ylös, enu kiinni, Belt kiinni, nousi 3 lappua lisää. Mikäli Belt ei olis noussu niin en olisi saanut donkattua. Todennäkösesti seurrava top-deckauskaan ei olisi pelastanut enää.
Prizetilanne: 5-6
1-0


Top-4, peli 2: Jouni L. (Luxray GL/Garchomp C)

Muistan sen verran, että tuli ihan kiva startti ja sain T1 Cyrusilla haettua jotakin. Juusto nostaa hyvin, Mesprit Karppi ja joku muu prizeissä joka haittasi ääröttömän paljon. Azelffini Sprayataan muistaakseni kolmesti. Alan nostella itsekkin prizejä kopsauttelemalla Belt/BlackBelt Gyaralla Basicceja/lvX:ä. Juusto pystyi palautumaan KO:staan, itse en. Tämä peli oli ohi varmaankin alle 20 minuutissa.
Prizetilanne: ~3-0
1-1


Top-4, peli 3: Jouni L. (Luxray GL/Garchomp C)

Taisi olla Smeargle startti ja pistin Juuston aloittamaan. Juustolla PP käsi ja saan itse setupattua liian nopeasti. Juustolla on lappuja kädessä muttei päässyt tekemään mitään kun myöskin powerlock taisi hieman haitata. Joku pari vuoroo putkeen power-lukkoa (IMO ainaskin powerlukotin pari kertaa) ja peli on ohi. Edes kädessä ollut Uxiekaan ei olisi nostanut mitään järkevää. xP
Prizetilanne: ~2-5
2-1Finaali, peli 1: Esa J. (Luxray GL/Garchomp C)

Pää ei meinaa kestää kun 10. peli LuxChomppia vastaan samassa turnauksessa oli alkamassa. Sain ok alun, Esa nosti kaiken aika nopsaa vaikka Azelf alku+prizetty Lucario GL vähän haittasikin. Taisin päästä aluuksi hieman johtoasemaan joka kirittiin heti kun Lucario GL nousi Prizeistä. Belt Gyarat lähti OHKOlla jolloin hävisin pelin nopsaan.
Prizetilanne: ~2-0
0-1


Finaali, peli 2: Esa J. (Luxray GL/Garchomp C)

Alotuskädessä Magikarp, Unown Q ja Regice. päätän alottaa Karpilla ja Q penkillä. Esa aloitti ja taisi tulla energia kiinni ja passaus. Saan Smearglen top-deckistä tai Luxuryllä/Commarilla, T1 Gyarados BTS:llä, Uxiella nousi kivasti lappuja. Saan kaks Karppia disciin, mutta Belt puuttuu. Kädessä oli vielä Seeker. Pelasin hyvin aggressiivisesti ja yritin powerlukottaa moneen kertaan ja 2-3 Spraytä meni Mesprittiin. Pysyin yhen prizen joholla lähes koko pelin ajan. Prizejen oltua 1-2 hyväkseni, Esa Bright Lookkasi Regiceni eteen (discin vahingossa Warp enun pari vuoroa aiemmin kun piti jättää toi käteen) ja löi siihen 70. Käteni koko oli 3-4 korttia. Vuorokortti, Smeargle, Pass. Esa tekee jotain ja passaa. Vuorokortti, Smeargle, Pass. Esa tekee tuo Uxien eteen, level uppaa sen, Trade offaa ja toteaa et Warp enu puuttu voittoon, pelaa enun eteen(?) ja passaa. Vuorokortti, Sableye, Pass. Esa Retreattaa, Bright Lookkaa Combeen eteen, pelaa Cyrusin, Trade Offaa toisenkin energian, pelaa energian Luxraylle ja lopulta pelaa pari Turnia jolloin Regice lähti ja Combee meni Flash Impactilla.
Prizetilanne: 1-0
0-2


Taas vaihteeks Finaalissa ja jälleen kerran se kävi Espoon CC:ssä (viime vuonna sama Espoossa Absol G:llä). Sain 10 voittoboosteria josta nousi Gengar Prime, Absol Prime, DP bottom, DC bottom, 3 Twins, 1 Seeker, 1 Black Belt, 1 Junk Arm, 2 Rescue enu, sekä muuta vähän turhempaa lappua. Hyvä turnaus, hyvät boosterit (vaikkakin olisi voinut tulla enemmän Seekereitä/Junk Armeja). Kiitokset vielä kaikille jotka onnittelivat, kannustivat ja seurasivat pelejä.


PRÅPS:
+2/2 top cuttausta
+5-8. ja 2. sija
+11-5 viikonlopun voittosaldo
+Tox top-cuttas Drapionilla
+Murre oli 3-1 -> 4-2
+Magnezone/Pedari
+Gyarados
+~8/14 Smeargle starttia
+Night Teleporter ~5/5 Heads
+kaikki jotka lainasi kortteja (Collector, BTS, Azelf, jne.)
+Murre on hyvä Angry Birdissä
+Kekkosen turnausmenestys Mewillä
+GSL miitti (Tox, Lefa, Rapu)


SLÅPS:
-En voittanut taaskaan turnausta
-En ollut undefeated swisseissä
-Lefa droppas 2-2 tilanteessa Mewillä
-Tox hävis Top-8 pelinsä
-Kumiksen 50. kortin pakka evotus ja 2-4
-Murre tippu jatkosta resisteillä
-LuxChomp
-Donkkasin liikaa
-En donkannu kertaakaan Sableyella mitään T1
-Malk ei tiedä Magneetti-meemiä
-Kaksi bussia missas vuoron kun Jaxi ootti bussia
-Tein vasta tänään rapsan
-TypotPS: Kaikki jotka lainasi kortteja eikä saanut vielä takaisin, itkekää PM:llä. Voin tuoda seuraavaan turnaukseen, ehkä Tampereen CC:n tai lähettää (en tiedä kuinka hyvä idea alkaa lähettämään lappuja jouluruuhkan aikaan).
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Helsinki/Espoo CC - Magneetit & Karpit - top-8 ja 2. sij

ViestiKirjoittaja R0xu » 20.12.2010 21:25

Tosiaan, lauantaina sulla kusi kun et saanu belttiä, oli tuskane peli xP

Onnitteluu gyaralla finaaleihin pääsystä :P
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1072
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: Helsinki/Espoo CC - Magneetit & Karpit - top-8 ja 2. sij

ViestiKirjoittaja Hero » 21.12.2010 00:35

Magneetteja on myös täällä! Props.~
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1673
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Helsinki/Espoo CC - Magneetit & Karpit - top-8 ja 2. sij

ViestiKirjoittaja Juusto » 21.12.2010 00:58

Onhan noi meidän matsit ihan väärässä järjestyksessä (oikein olisi Donk -> ajelin ja sprayasin -> en nostanut mitään). Et tosin pitänyt minua vastaan ollenkaan top4-peleissä Psychic Bindiä kun sen ainoankin Sprayasin o__O

HB nyt kummiskin topcuteista! Mukavaa nähdä sut pelaamassa kunnolla Octrollailun jälkeen (=
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34

Re: Helsinki/Espoo CC - Magneetit & Karpit - top-8 ja 2. sij

ViestiKirjoittaja Tonu » 21.12.2010 01:13

ok, en muistanut paljoakaan noista matseista ja luulin että meni jotenkin tollain. Muistelin, et olisit voittanut ekan pelin mut sit noi alotukset konfliktais liikaa. Todellakin oli niin, että toi vika peli oli se ettet nostanut mitään. :s

Fixaan koht järjestyksen. Kiitti viel replyistä.

PS: sul on vieläkin hieno trolli-ilme. :>
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa