Etkoilta jatkoille.

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Etkoilta jatkoille.

ViestiKirjoittaja Hero » 10.01.2011 23:56

Heippatirallaa lapsukaiset. En meinannut kirjoittaa ollenkaan tyhjästä turnauksesta, mutta ihmiset ahdistelivat messengerillä ja IRCillä.

Ruoskat
4 Magnemite 66-SF
3 Magneton 42-SF
2 Magnezone 6-SF
1 Magnezone 96-TM
1 Magnezone 142-LA
3 Spiritomb 32-AR
1 Azelf 19-LA
2 Uxie 43-LA
1 Uxie 146-LA
2 Drifloon SH1-SF
1 Drifblim X-UD
1 Electrike X-PT
1 Manectric X-PT
1 Drifblim 16-SF
1 Unown Q 49-MD

Rainerit
3 Pokémon Collector
2 Bebe’s Search
3 Judge
1 Twins
1 Palmer’s Contribution
1 Broken Time-Space
2 Expert Belt
1 Bench Shield
2 Junk Arm
1 VS Seeker
1 Luxury Ball
1 Pokémon Rescue
1 Night Teleporter
1 Warp Point

ES:t
6 Lighting Energy
3 Double Colorless Energy
2 Rescue Energy
2 Metal Energy Special
1 Warp Energy

Alkuviikosta mietin mitä pelaisi sunnuntaina. Turnaus joka olisi ns. tärkeä. Magnezone olisi idiootin varma, koska olin pelannut sitä ennen. Dialgachompia ei jaksa, Regigigasta pitäisi harjotella. Vaikka DHawkin kanssa kasasimme SD:n perjantai-lauantai yönä, en pelannut sitä – olisi varmaan kannattanut. Mutta eipäs jossitella, vaan itse asiaan.

Lauantaina oli tarkoitus pitää ”Kasataan Kumikselle” –pakkatapahtuma, mutta homma karkasi hieman lapasista tarkoituksellisesti (Kiitos heille, ketkä olivat paikalla.) DJ Herojen viskelyiden jälkeen homma muuttui K-18 aiheiseksi, ja aamulla oli tuntuvan hyvä olo. Kumis ragee olohuoneen lattialla, kun nousen makuuhuoneesta ihmettelemään mikä on homman nimi. Lähdetään peruslinjalle, Kumis heittää pakkansa kasaan viidessä minuutissa, ja lyö nippuun (näin ollen pakassa oli 1 crobat g ja 3 turn, vaikka olisi pitänyt olla 2 ja 2.) Lähdemme metroasemalle minun, Kakkiksen, Tonun, Annin ja Esan voimin. Metrossa lagaamista, junassa enemmän lagaamista ja kaupan kautta turnauspaikalle. Turnauspaikalla Roxun spurdoilujen vuoksi, häneltä olisi voinut tempoo nenän poskelle. Loppuaika hajoilua appelsiinimehun ja Rodeon kanssa – argh.

Turnaus alkaa vaihteen vuoksi, ja näppituntuma on ”ei voisi vaan kiinnostaa.”

1. Peli – Master.Nalle – Norsu prime / Machamp prime / Machamp SF
Magneetit pöytään Norsua vastaan! Nallelta tulee nopeasti Norsu iskemään Spiritombejani alas, ja olen hieman “huoh”-fiiliksellä, koska Magneetit eivät lyö oikeasti mitään Norsuun. Saan kuitenkin setupattua Magneetti Lv.X:n ja tietty pelissä on ainoastaan spessuenuja mitä Lv.X eipä siirräkkään. Noh, Norsu taas tappaa lisää porukkaa ja olen hieman ”fufu”-ilmeellä.

Peli jatkuu vitkutellen, Take awayaan Norsuja takaisin pakkaan, koska Magnezone prime ei tapa niitä mitenkään. Muutenkin pelaaminen oli todella vaikeaa ja tuskaista. Machamp prime tulee sadalla energialla eteen, ja pedopallolla takas pakkaan. Nakkelen spessuenuilla kamaa takaisin pakkaan niin kauan ettei Nallelta tullut enää mitään. Spiritombeja nakkelin aina eteen take awayn jälkeen. Lopulta viimeinen Judge teki Nallen pelistä selvää, ja olin aika selvä voittaja parin Gyro spinnin jälkeen.

1-0


2. Peli – Suomipoké – Luxray GL / Garchomp C
Katselen alkukättä ja totean mielessäni “ei näin.” Saan kuitenkin warp enuilla kikkailtuu Spiritombia pois edestä, viskon Luxury palloi mäkeen ja muuta setuppia pystyyn. Sain muistaakseni T2 Manectricin Bench Shieldillä. Setuppaan normisti Magneetit kehiin, ja SP viskoo SP:t matkaan. Dragon Rush ei tee mitään, mutta pakkoeteen tuotavat Spiritombit lähtivät nopeasti ohkoilla. Jouduin antamaan törkeästi prizei eteen, jotta saisin pelin pystyyn. Tilanne oli jotain 5-1.

Setup viimein pystyssä, ja alan kiskoo prizei. Yllättäen, kuroin tilanteen 1-1. Aika huudeltiin, Judgetukset ja lukot päälle. Totta kai SP topdeckaa Uxien, nostaa Aaronin ja kuolleet Garchomp C:n ja Luxray GL:n level upit käteen. Ensi vuorolla tuli Bright look ja helppo prize.

1-1


3. Peli – Red Head Bro. 2 – Luxray GL / Garchomp C
En kyllä muista ottelun alkupuoliskoa, mutta muistan saaneeni nopean Bench Shieldatun Manectricin penkille, ja Magneetit pystyyn. Noh, ottelu meni kuin perus Magne vs Luxchomp. Helpot lihat lähtee alas Dragon Rushilla, ja orjia eteen Bright Lookilla.

1-2


Ruokatauolla lähdimme rushimaan Kumiksen kanssa kolmen euron kebab-mestaa. Josta saimme röllirullia, jotka kuolasivat lopulta SiaBBon takille. Ainoa viihdyke kyllä päivän aikana.


4. Peli – Jaxi – Machamp SF / Metagross LA
Joopa joo. Setuppaan Magneetit peliin yhtä nopeasti kuin Jaxi saa Metagrossin ja Machampin. Machamp ei saanut energiaa, ja passataan vuoro. Pelissä vaan spinnailen Magneettei edes takaisin, Spiritombia eteen, kun Fighting energiaa ei näy. Jaxi heittää tailsit Metagrossista joka kerta (paitsi vikal vuorolla.) No, pelissä ei oikeastaan ollut mitään järkeä. Machampien lähdettyä mäkeen, Judge ja lukko. Tässä sitten spinnailtiin loput prizet kasaan ja hurraa.

2-2


Matsin aikana oikeallani istui SiaBBo joka rölli parhaansa mukaan Roxua sanoilla ”Nyt meni krediitit! OWWW!” Hauskaahan se oli, kun Roxu oli tosissaan kuitenkin pelaamassa (verrattuna minuun ja SiaBBoon.) Aika hassua sinänsä..


5. Peli – Kysyjä – Gengar SF / Machamp SF
Just, Unown-q alku. Annan vuoron ja Kysyjä alkaa vetää omaa showta. Lopulta kun on pelannut kaiken, hän alkaa rageemaan kun ei donkannut Unown Q:ta – njust. En muista sainko Night Teleporterilla Collectorin vai topdeckasinko jotain. Peliin 2 Uxie, 2 magneetti, 1 Unown Q (jolla on kiinni DCE ja special metal.) Spiritomb eteen ja pakkoevolvausta. Huomataan Kysyjän evottaneen Azelfin kanssa, saan 2 prizea – jahuu.

En saa setupia aikaiseksi millään, enuton Magnezone prime on Shadow Roomin kohde. Spinnailen Uxieilla edes takaisin belttien kanssa. Pelistä ei tunnu tulevan mitään, kun en nosta oikeita kortteja tai ei tule mitään nostoa. Uxiet ovat ainoat joilla saan tehtyä damagea, ja Shadow Roomit vain tappavat ja tiputtavat enuttomat Magneettini.

No, matsihan oli ohitse, kun magneetit tippuvat ja Take Outit raikaavat. Kysyjä vinesi matsin aikana että olen ”-skan hidas pelaaja.” Okei.

2-3


Ottelun aikana Minnake oli tullut valittamaan turnausmenestystään, ja parhaani mukaan olin ”There, there..” Vaikka Kysyjä huutelikin kuinka surkea ja hidas pelaaja olinkaan – jännää. (Tsk, tsk, naise > pokeyman?)


6. Peli – Luffy McAnkka – Norsu prime / Machamp prime / Machamp SF
Tupla Spiritomb-alku, kiva, kiitos hei.

2-4


Nopean matsin jälkeen lähdin hajoilemaan paikasta A paikkaan B. Pöllin pahvejani takaisin, heitin Kumiksen kanssa nopeeta läppää, kunnes.. GaMe pöllähtää jostain eteeni, kyselemään ja juttelemaan. Lopulta hän iskee rintataskuuni Pokémon-boosterin, jonka hänen piti antaa Miikulle – aww <3 Kiitos tästä. Nostin Haunter TM:n parhaana korttina siitä läjästä.

Otin metron kotiin, ja huomasin että iltapäivän aikana rakas siskoni oli tiskannut kämpilläni. <3

Pråps
+ ”Poro-etkot” ennen turnausta
+ SiaBBo / Milla / GaMe / Kumis
+ Anni mietti saakelin tarkkaa mitä laittoi kommarilla/bebellä takaisin pakkaan
+ lolTonu
+ ILOTULISTAAAAA
+ ”OWWW SINNE MENI KREDIIITIT”

Slåps
- Kaikki kuusi matsia olivat todella, todella huonoja.
- Vielä huonoista matseista muutamat olivat vielä huonompia.
- Ow, Minnake
- Riksumiehen evotukset
- Judgee sai oikeasti huutaa huoneesta toiseen.

Valitan, että raporttini oli hieman sisällötön, mutta niin.
Viimeksi muokannut Hero päivämäärä 11.01.2011 00:51, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Etkoilta jatkoille.

ViestiKirjoittaja Tonu » 11.01.2011 00:17

Luin koko roskan. Magtetonut on hienoja. :3

Peli ei tiedä miten magneetit toimivat mistä syystä 2-4. PP ja parempi onni ensi kerralla. :s
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa