Tre:n CC

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Tre:n CC

ViestiKirjoittaja Kysyjä » 16.01.2011 10:48

Rapsa taas Team Turkun puolesta.
En ollut koko viikkona miettinyt menenkö ylipäätänsä Tampereelle vai en. Lopulta päätän lähteä kun muutakin Team Turkua oli lähdössä, pakkaa en kuitenkaan jaksanut sen enempää miettiä joten pelasin GeChamp, varmaan oli täysin sama lista kuin viimeksikin.
Paikalle päästään varmaan pari tuntia etuajassa joten pitää laittaa pöytää ym. paikoilleen.
Kaikilla muilla Team Turkulaisilla oli ongelmia pakkavalinnan kanssa, Patemon ei osannut päättää pelaako DusGaria vai LuxChompia, MEntei mietti Magnezonea LuxChompinsa tilalle mutta ei lopulta päätynyt pelaamaan sitä, ja Registeel oli ollut varma siitä että pelaa Gyaraa, mutta päätyy 15min ennen turnauksen alkua ´pelaan Donphan´.

Sitten pairings (saattaa olla väärässä järjestyksessä kun näin ulkomuistista kirjoittelen):
1. Kysyjä VS. Keltainen Reiska (Gliscorplume)
Mitä, Keltainen Ray pelaa korteilla? En tiennytkään joten oli aika yllätys kun hän kertoi foorumi nickinsä.
Matsi ei mennyt omalta osaltani ihan putkeen, sain hakattua pari Gliscoria Macho lv.X:n avulla, mutta vastaan tulee Shedinja. Trainerlukon takia en voi pelata Warp Pointia, ja 3:tta enua Macho X:lle ei tunnu saapuvan. Odotan sitten 3 vuoroa tekemättä en mitään ja odotan että Shedinja tappaa Machoni.
Tulen kostamaan Gengarilla ja otan prizen/2 penkkikamasta kun en Shedinjaa voinut edelleenkään lyödä. Lopulta eteen tulee Gliscor joka ei saa mitään aikaiseksi koska minulla on dama jo ennestään Rainbow Enun ansiosta. Lyön Polteria ja hakkaan Gliscorin. Lopulta vastaan tulee jtn, snipaan kuitenkin penkiltä viimeisen prizen.
1-0

2. Kysyjä VS. ? (Scizor prime)
Vastaan tulee nainen Scizorin kanssa, joka oli juuri voittanut Red Head Bro.:n LuxChompin :p
Aloittelijalta hän kuitenkin vaikutti kun piti vähän selittää Gengarin Shadow Roomin damage countereita ja miten niihin eivät vaikuta Resistance tai Spec. Metal enut. Alussa teen taktiset ja käytän Seekerin kun vastustajalla on edessä joku ja penkillä 3 enua ladannut Scizor, 3:n vuoron lataukset hukkaan, jees. Tulen lopulta paukuttamaan Macho lv.X:llä jonkun Scizorin alas, ja sen jälkeen hakkaan Scizorin/2 pelkästään Shadow Roomilla.
Lopetan pelin Warp Point + Machamp combolla.
2-0

3. Kysyjä VS. Hai (Uxie Donk)
Jee, downpairing Pasianssia vastaan. Aloitan 2:lla basicilla ja Tapsa yhdellä. Aloitan lyömällä Tapsan Uxieta Azelfillani, jos tapsa ei nyt saisi toista basiccia, voittaisin. Tapsa pelaa Dual Ball... Tuplatails :o olen ihan jee, mutta Tapsa täräyttää pöytään Blowerin, heads. Lisäksi tulee vielä tupla Drawer, joten siinä meni se haave donkista. Tapsa hakee Beltin ja Seekerin ja donkkaa minut. GG.
2-1

4. Kysyjä VS. Xeanrot (Uxie Donk)
Fooruminicki unohtui kysyä.
Aloitan Gastlyllä ja Pitch-Darkitan about 3 vuoroa kunnes saan Machon ja tulen hakkaamaan prizen. Tämän jälkeen peli onkin aika tasaista puolintoisin hakkaamista, kunnes tilanne on 1-1 :o Vastustajan voittoon riittää enu. Uxie + 1 drawer = ei enua :o vastustaja ei saa tappavaa hyökkäystä ladattua, joten minä tulen ja otan viimeisen prizen.
3-1

5. Kysyjä VS. Hero (ChompRaptori)
Taas Heroa vastaan, mutta onnekseni Hero on vaihtanut pakkansa SyöPään. Saan nopeasti Machampin ja tulen hakkaamaan sillä. Otettuani pari prizeä, Hero tuo Apinan peliin joka siirtää Machon enun Azelfille. Käytän Lookerin ja nostan kaivatun enun ja hakkaan Ambin. Otan prizen. Mutta Hero tuokin Ambin uudestaan Aaronilla ja siirtää enun taas Azelfille. Olen ihan FFFFUuu, mutta muistankin juuri nostamani prizen, Seekerin. Otan koko Azelfin ylös ja nyt on 2 Rainbow enua kädessä jatkon varalta. Kysyn Heroltä ´joko sää skooppaat´, mutta Hero päättää olla mies ja pelaa loppuun asti. Mutta Hero ei saanut mitään peliin vaikka pelissä olikin Raptori ja Fast Callilla sai mitä halusi. Hakkaan itseni voittoon Macholla, sain kaikki prizet, Hero nolla :3
4-1

6. Kysyjä VS. Revo (Uxie Donk)
Jeah, kolmas Pasianssi tässä turnauksessa, hävetkää D:
Saadaan Revon kanssa kuitenkin todella tiukka matsi aikaiseksi, ohkoan ja Revo 2 ohkottaa, mutta lappujen takaisin peliin saaminen oli minulle vaikeampaa joten todella tasaista. Prizejen ollessa 1-1 lyön täys HP:sella Gengarilla Crobattiin 60 Shadow Roomilla, ajattelen että voitan koska Gengar ei kaadu edes Uxien max hyökkäyksestä, mutta unohdan Cyclone energian :p Revo lataa sen penkillä, siirtää, mutta koska hän piti enua kokoajan puoliksi kädessään, sai hän muuttaa sen niin että oli ladannut sen aktiivisena. Switchaan eteen jonkun penkki roskan, kaikilla -80 HP jäljellä joten meh, Revo voittaa. Tiukka matsi, ei voi muuta sanoa.
4-2

Turnaus oli siltä osin ohi, MEntei kuitenkin pääsi toppeihin, mutta hävisi heti ensimmäisen pelin, myöskin Revo hävisi ensimmäisen top pelinsä, harmi.
Sitten lähdetään Maciin ja junalla takas Turkuun, matkalla Freze... FÄGÄÄÄ! Häpeä Freze. Ja samat Patemonille, kummatkin huutaa vaunussa kurkku suorana ´ÄLÄ NYT PÄKI!´ ´ET SAA PÄKKIÄ´ ´MITÄ ****** SÄÄ OIKEIN TEIT´ ´ÄLÄ HUIJAA SIINÄ!´ ´EI SUL NOIN PALJON ENUJA OLLU!´
Hävetkää kummatkin.

Jee:
+ Seura on aina mahtava, tällä kertaa Patemonkin oli mukana
+ Tiedän nyt kuka Energy on
+ 4-2 on jees
+ Pakka toimi niitäkin vastaan joita vastaan oli erittäin vaikea pelata

FFFUUUu:
- Frezen fägäys JUNASSA
- Oli niin lähellä se 5-1 ;<
Viimeksi muokannut Kysyjä päivämäärä 16.01.2011 18:56, muokattu yhteensä 1 kerran
Ei niin aktiivinen
Avatar
Kysyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: 01.11.2010 16:06

Re: Tre:n CC

ViestiKirjoittaja xeanrot » 16.01.2011 18:43

RO.4 = Minä :P, kyl muuten enu oli, mut lol joku plussa puuttu, 2 korttia pakas, 1 uxie ja plussa... drawer lolololol kädes joku 9 korttii uxie auttaa :D
Hero kirjoitti:Pokémonissa ei ole muita 'kovia pelaajia' kuin peppukipeät turkulaiset, serious business Juntuset, peppukipeät Kivimäet joiden vanhemmat ahdistelevat SiaBBoa PM:illä.

Pahvikausi 2011 - 2012
12-6, 66.67%
Avatar
xeanrot
 
Viestit: 74
Liittynyt: 01.11.2010 16:46
Paikkakunta: Kangasalalalala

Re: Tre:n CC

ViestiKirjoittaja Kysyjä » 16.01.2011 18:58

xeanrot kirjoitti:RO.4 = Minä :P, kyl muuten enu oli, mut lol joku plussa puuttu, 2 korttia pakas, 1 uxie ja plussa... drawer lolololol kädes joku 9 korttii uxie auttaa :D

Näinkö se sitten olikin :p skooppasit vaan ennenkuin laitoit edes sitä enua niin luulin että sen takia hävisit.
Ei niin aktiivinen
Avatar
Kysyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: 01.11.2010 16:06


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa