Steelix VS Skrillex

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja Hero » 24.01.2011 00:23

Valitan, etteivät turnaukset ole lauantaisin! Baww, oikeasti..

Kuva
Metalli-Steelix
VS
Pörinä-Skrillex

Ruoskat
3 Onix SF
3 Steelix UL
1 Chansey PT
1 Blissey PT
3 Smeargle UD
2 Skuntank G PT
1 Azelf LA
2 Uxie LA
1 Shaymin UL
1 Unown Q MD

Rainerit
3 Hups! Sage unohtui!
4 Pokémon Collector
3 Bebe’s Search
2 Twins
1 Seeker
1 Lucian’s Assignment
3 Ruins of Alph
2 Expert Belt Pokémon Tool
4 Moomoo Milk
2 Junk Arm
1 Pokémon Rescue
1 Luxury Ball
1 VS Seeker
1 Warp Point

Ensut
3 DCE
4 Metal Energy Special
3 Metal Energy
3 Warp Energy

Moi! Kävin vähän pelaamassa Hyvinkäällä!
Olin keskiviikkona pohtinut mitä pelaisi Sunnuntaina, kun juuri viime viikolla SP:t pelattu läpi ja puhki. DHawk alkoi ihmettelemään Steelixiä, ja saimme jotain listaa kasaan. Kekkonenkin yhtyi tähän pakkainspistelyyn, mutta me kolme emme päässeet ns. yhteisymmärrykseen pakan linjoista. Lopulta jokaisella oli ”omanlainen” versio pakasta. Perjantaina pelattuania DJ Heroa iltaa pitkin, tuli pohdittua useampaan otteeseen haluanko pelata mitä pakkaa. Ajattelin ottaa kuitenkin Steelixin osat mukaan, jos haluan pelaa kyseistä läjää. Olin kasannut ”metagame”-laatikon; DHawkin Regigigas, Juuston Vilegar, Esan Luxchomp ja Tonun Gyarados. Oli ainakin pakkoja mistä valita, mitä voisin pelata!

Olin tosiaan lähtenyt lauantaina Riihimäkeen vanhempieni luo, jossa illalla aloin kasailemaan Steelixiä kasaan. Ajattelin etten jaksaisi pelata sunnuntaina ollenkaan, ja kun Steelixille ainoastaan joku lol-Magnezone olisi huono match up. Lauantai-yön pimeydessä Kumis ragee Mitsuni takapenkillä koko Steelixiä, ettei voita mitään ja muuta yleispätevää vinetystä. Ei se mitään, olenhan aina pelannut ties mitä säätöi.

Sunnuntai-aamuna saan kyydin asemalle, ja lähden kohti Hyvinkäätä. Samassa junassa oli Lahden porukat, ja Zaro oli korvattu Murrella. Samaan junaa kerkesi viimeisillä minuuteilla Toni (Aono) ja Kumis! Kumis oli yöpynyt Tonilla viime yön, kun en viitsinyt majoittaa häntä vanhemmilleni.

Junalla Hyvinkäälle, huomaamme että onkin sunnuntai ja kaupat aukeavat vasta kello 12:00. R-Kioskin kautta, myyjä oli onneksi rento ja heitteli perusläppää. Minulta hän kysyi ”Onko täällä joku tapahtuma vai?” ”Joo, me mennään pelaamaan!” ”Ai mitä te pelaatte.” ”No Pokémonia!” Hänen ilmeensä oli: :WUT?

R-Kioskilta turnauspaikalle. Deckcheckauksen jälkeen kömmin nukkumaan, kun hieman väsytti viime öiset rallit Mitsulla. Tia tuli vaihtelemaan Itsemurhatirppaa, ja sain kyseisen Lv.X:n – jee! Tämän jälkeen turnaus alkoi, olin melkein innostunut aiheesta!


Taso 1 – Red Head Bro. 2 – Luxray GL / Garchomp C
Totean Karrille, että nolla testipeliä takana. Aloitan tupla Smearglella, pari Onixia taakse, ja setupin kasaaminen. Yllättäen saankin Steelixin eteen hutkimaan vahinkoa naamariin. En muista mitä kikkailuja Karri väänsi, mutta Dragon Rushilla lähti tavaraa ympäriltä (kts. Uxiet.) Heittelen taktisella ranneliikkeellä Moo Moo Milkit, ja Steelix parantuu. Lopulta Karri scooppaa ottelun, kun mitään ei ollut tehtävissä. Ensimmäistä Luxchompia halattu.

1-0


Kuulin että Minnake oli voittanut Luxchompin! Näin kyynisenä ihmisenä kyynelkanavani ovat kuivuneet, ja enkä muista kuinka itketään. Olisin voinut vaikka tirauttaa kyyneleen tästä suorituksesta! Ottelu oli kuitenkin kestänyt tappiin asti, ja Minnake oli voittanut reilusti Luxchompin! Elämäni ei ole vielä tarkoitukseton!


Taso 2 – Ironlion – Magnezone
Olin valinnut läpällä Steelixin, ja ajattelin että se häviäisi periaatteessa ainoastaan Magnezonelle.. No, siinä oltiin varmasti turnauksen ainoata Magnezonea vastassa. Matius pyörittää Spiritombeilla parit Magneetit kehiin. Itse setuppaan trainer-lukon läpi Smeargleilla (tupla Collectorit jälleen kerran.) En uskaltanut kiinnittää kaikkia resursseja kiinni yhteen edessä olevaan Steelixiin, koska tiesin Magnezone primen tulevan ohkottamaan kyseisen orjuuden alas.

Ennen kuin olin saanut edes 2. Steelixille DCE:tä, niin Magnezone prime tulee ja Lost Burnaa Steelixini alas. Esa käy jo kummittelemassa kuinka häviän ottelun, ja vain 10 minuuttia aikaa voittaa. Totta kai olin kerinnyt nostaa vain yhden prizen, ja Matius nyt kolme. Toista Steelixiä eteenpäin tappamaan porukkaa. Pakosta Expert Beltiä kiinni, ja Metalli pumppausta. Laskeskelin että jos Steelixiin tarvitsee disciä neljä energiakorttia Lost Zoneen, Magnezone prime ei tulisi eteen riehumaan – näin kävi. Magnezone prime kävi kerran pelin aikana Lost Burnaamassa.

En muista mitä vääntöä aloimme tekemään, mutta päädyimme tilanteeseen 1-1. Ajan päätyttyä ”pääsimme” pelaamaan viimeisestä prizesta. Kummallakin oli selkeästi ongelmana saada tapettua ”se oikea” alas. Yritin kärkkyä Junk Armia jolla saisin Warp Pointia, ja Matius Switchiä, Matiuksen piti aina Gyro pallottaa edessä oleva Magneetti penkille, ja tuosa 120 HP:inen Magnezone eteen. Minun piti vain iskeä eteen, ja pehmittää Magneettei. Olikohan se jo 7. vuoro kun stallasimme peliä vuorosta toiseen.. Noh, lopulta Matiuksen Magneeteissa oli jo niin paljon osumia, ettei mikään enää kestänyt Gaia Crushia. Oho, voitin Magneetit.

Esa valitteli että Matius oli evonnut, kun Junk Armilla olisi saanut kikkailtua voiton itselleen.

2-0


Taso 3 – Kivimakij male – Luxray GL / Garchomp C
Istuimme pelaamaan ykköspöytään – jee! En tiennyt pelasinko koko Kivimäen poppoota vastaan vai vain ainoastaan Jonia vastaan? Jonin oikealle puolelle istuutuu Kivimäki Jr. ja vasemmalle Kivimäki female.. Juu! Naureskelin mielessäni tätä asetelmaa, mutta pelailemaan!

Teen ”perus”alut, Smeargleilla tupla-Collectorit ja menoksi! Olin huomannut jo 1. Luxchomp-matsissa, ettei Luxchompit oikein tiennyt mitä heidän ”pitäisi” tehdä. Saan Steelixin nopeasti eteen hutkimaan turpaan. Joni taisi vaihtaa tähän ”Läski”-taktiikkaan, missä Dragon Rushataan pikku orjat – k! Ottelu jatkuu, mätän turpaan Steelixillä, ja Joni pieksee Uxieita alas. Setuppaan toista Steelixiä.

Tässä vaiheessa peliä oikealle puolelleni istuutuu Esa ja vasemmalle Kumis. Mietin onko tämä joku tiimi A vs tiimi B? Kyseenalaistinkin jossain vaiheessa peliä, pelaanko koko Kivimäen tiimiä vastaan.

Lopulta Kivimäki saa tuhottua ensimmäisten Steelixin – onnea. Seuraava tulee jo. Joni taisi valitella että hänen resurssinsa meni siihen yhteen Steelixiin, eikä tiennyt kestääkö pakka toista Steelixiä. Mättään lisää turpaa Steelixillä, ja olen jo mielessäni ”Nyt tuli voitettua tämä peli.” Ei vaiskaan! Sieltä tulee joku tech Expert Belt! – Fuuu! En saanut ohkolla, joten piti 2hkoa. Luxray löikin nyt 80, joten se pystyi 2hkoomaan minut. En muista kaivoinko Moo Moo milkei, vai mitä oikein kikkailin.. No, hiilattuani Steelix otti viimeisen orvon Luxrayn alas! Toinen halattu Luxchomp.

3-0


Eniten kismitti Steelixin pelaamisesaa, että kaikki kolme ottelua olivat menneet aikaan. Tämäkin matsi oli mennyt aikaan, ja lähdin rushaamaan kauppaan. Sattumalta Otto eksyi mukaani S-marketille. Nopeasti joku einesruoka ja energiajuoma mukaan. Saavuttuani turnauspaikalle kuuluu kuulutus ”Puoli minuuttia aikaa!” No jopas! Safkat naamariin, ja ensu mukaan! Otto oli ostanut uutta Madcrock Cola – aika jees!


Taso 4 – Shadow Lugia – Regigigas
Ihmettelin alkukättäni, ja olisin tarivnnut vain Ruins of alphin, niin olisin pystynyt ottamaan Skuntank G:llä Uxien alas. Vastapainona Shadow Lugian vuorolla kaksi Uxie Lv.X otti minun ainoan Pokémonini alas – ffuu!

3-1


Vastapainona tämä ottelu olikin vain sen viisi minuuttia, pelasimme uuden pelin joka keskitin monta kymmentä minuuttia. Hävisin kyllä ottelun lopulta, yllätyin kovasti kuinka Steelix pärjäsi power-lockin alla.


Taso 5 – SiaBBo – Luxray GL / Garchomp C
Aloitin Unown Q:lla, ja olen jo varma että minut donkataan. SiaBBo ei pystynyt millään saamaan Unown Q:tani alas, mutta setupasi penkille Garchomp C:n DCE:llä ja Energy Gainilla. Saan Skuntank G:n top deckistä! Alkaa hurja vemputus, kun olin hyökännyt Skuntank G:llä SiaBBon Uxieehen. SiaBBo tuo Garchompin uhkailemaan, kun teen seuraavanlaiset moovit. Saan Chanseyn penkille, siirrän Skyminilla DCE:n Chanseylle, vuoroenu Skuntakille ja Unown Q. Karkuun Skunkilla, ja Chansey Bullet Punch! SiaBBon ilme oli hyvin priceless.

Kummatkin vemputtelevat minkä kerkeävät, kun niin huonot alut. Saan kuitenkin Steelixin rohmuumaan eteen, ja Luxray Bright Lookailee eteen roinaan. Warp Enuilla karkuun, ja Gaia Crushia. Ottelu kuitenkin meni hyvin tiukoille, kun kamaa vaan meni eteen, ja yritin parhaani mukaan saada hyökättyä joka vuoro SiaBBon puolelle.

En muista miten loppukäänteet kävi, paitsi kun Ambipom G kävi heittämässä energian penkille. Pelasin Warp Energian, ja Gaia Crush. Kolmas Luxchomp halattu.

4-1


Tämänkin ottelun meneessä aikaan, ehdin mietitä tulisiko minua vastaan Kimpsun Vilegar vai manaava Juusto!


Taso 6 – Juusto – Luxray GL / Garchomp C
Juuston ilme on hyvin hauska, kun hän ei todellakaan halunnut pelata Steelixiä vastaan. Eipä se SiaBBokaan ollut järin innoissaan Steelixistä. Saan ainoan Skyminin eteen, joka on siinä neljä vuoroa orpona, ja Garhomp C lyö sen alas. Ei sitten halailla.

4-2


Harmittelin, että olin hävinnyt noin helposti ja hyvän match upin. Milla lohdutteli ja näytti että minulla olisi liian kovat prosentit että tippuisin ulos Top-8. Noh, en olisi yhtään yllättynyt vaikka olisin jäänyt ulos top-cutista. Enemmän ihmiset jännäsivät kuinka Kumiksen käy. Kumiksen ollessaan 9. hän lähtee huutamaan karmaa ja muuta. Kumiksen tiputtua 10. hän heitti pakkansa seinille. Kumiksen noustessaan 8. hän juhli viimeistä päivää.

Sain kuulla jo etukäteen, että olisin jälleen kerran Luxchompia vastaan – jesh!


Taso 7 – Essillore - Luxray GL / Garchomp C
Peli 1
Taisin manata jo Unown Q –alut. Saan sellaisen, ja minut donkataan! Pakollinen Unown Q –peli oli nyt alta pois.

0-1

Peli 2
Saan Smeargleilla revittyä hyvän startin, Riikka saa Garchomp C:t ja Luxray GL:t penkille. Katselen tilannetta, ja olen hieman ”joo-o.” Ottelusta olisi tulossa perus Steelix VS Luxchomp –ottelu. Kumpikaan ei nosta prizea, ja peli jumittaa. Riikalla oli selvästi huonompi alku, kun en saanut Smeargleilla muuta kuin nostettua Aaronilla Skuntank G:t takaisin käteen.

Luxrayt Bright Lookailee tavaraa eteen, ja Ambipom G Snap Tailaa kaikkia turpaan. Warp Energioin tai Warppaan karkuun, ja Steelixillä eteen mätkimään turpaan. Riikka oli saanut Dialga G Lv.X:n peliin, ainoa Luxchomp-matsi jossa se oli pelissä! Crobat G käy puraisemassa metallin kovaa Steelixiä. Katselin kättä, ja harmittelin etten saisi poisonia mitenkään pois.. Nerokkaat ideat olivat tässä vaiheessa kultaisia, kun tupla poison painaa päälle ja Ruins of Alph pelissä. En voinut tietenkään olettaa, että Uxiet tulisivat Zen Bladeemaan heti seuraavalla vuorolla, mutta.. Ihmettelin hetken, ja myrkytän Steelixin Skuntank G:n powerilla. Ilmeeni: Myrkytys muuttui lievemmäksi, joka aiheutti hilpeyttä yleisössä.

Ottelu jatkuu, ja alkoi näyttämään ettei Riikka saisi mitään aikaiseksi. Kysyin haluisiko hän scooppaa. Hän vastaa, että häntä kiinnostaa miten pakka toimii, jotta tietää mitä tekee viimeisessä pelissä. Steelix lyö 30 ja lataa, jonka jälkeen lyö vain 100, 100 jne? En tiedä, hassuja nämä ihmiset. Voitan pelin viimein..

1-1

Peli 3
Viimeistä viedään, ja annan Jaxin leikata pakkani. Huomaan että kun antaa Jaxin leikkaa oman pakkansa, se vaikuttaa myös vastustajan pakkaankin. Kummatkin aloitti Uxiella! Jee! Olin jo aika varma, että minut donkataan. Riikka käyttää kaikki resurssit siihen, että saa Crobateilla 30 Uxieheni, roskaa ja käyttää turhaa trainereita, että nostaa Setupista. Uxie nostaa Riikalle kuusi korttia. Esa on jo valmis julistamaan Riikan voittajaksi, mutta! Jaxihaxi . Riikka ei nostanut energiaa! Huhhuh!

Raivolla takaisin peliin. Smearglet, ja munapäät lentelee. Kivimadot kehiin, ja Steelixiksi. Vaikka kuinka raivolla tulin peliin, niin peli kirjaimellisesti jumahti pystyyn. Steelixillä Warp Energy ja DCE. Riikka ei pystynyt tekemään mitään. Vuorot olivat tyyliin tämänlaisia ”Topdeck.. Hmm, sun!” Jossain vaiheessa sain nostettua metallia kiinni, ja peliin riehumaan.

Steelix ottaa raivolla alas Luxrayt ja Garchompit alas, mitään jää jäljelle. Steelixin kaverit käyvät edessä Bright Lookilla, mutta ei ollut mitään pelkoa toisista Bright Lookeista. Poké Turnit olivat menneet heti alussa Crobateihin, joten.. Käytin huoletta Warp energioita aktiivisiin, ja Steelix takaisin. Tilanne taisi olla jotain 5-5, kun huudeltiin 10 minuutta aikaa! Revin lopulta kovan prize-eron, että Riikka scooppaa suosiolla. Jälleen kerran yhtä Luxchompia halattu.

2-1


Taso 8 – Shadow Lugia – Regigigas
Peli 1
Kaksi Luxchompia, yksi Regigigas Top-4:ssä. Mitä saan vastaan, no tietenkin Regigigaksen! Ottelussa välittömästi Power-lockit naamaan, ja Smearglet jumiin. Voi hurraa. Muutaman vuoron jälkeen scooppaan.

0-1

Peli 2
Ottelu alkaa samanlailla. Shadow Lugia heivaa Power-lockit enkä nosta mitään! Stallailen ottelua, ja lopulta ”Lol, scoop.”

0-2


Lyhyen top-pelien jälkeen sain palkintoboostereita, jee! Availimme Millan kanssa boosterit, joista nousi legendin puolikas, kolme Twinsiä, pari Hunteria ja muuta peruskivaa.

Saatuani itseni väännettyä Tian ja Tonin seuraan, painoin pään kansioiden päälle nukkumisasentoon. Alkoi jo väsyttää liikaa tämä touhuuminen.. En tajunnut kuinka aika oli mennyt nopeasti ohitse, ja jengi alkoi kerätä kamoi kasaan. Tian kyydissä kohti Hesburgeria. Kumiksen, Jaxin ja Tonun olevan hieman negatiivissa mielentiloissa, olin jo ettei tästä matkasta tule helppoa. Huomaan puhelimeni soivan ja katson ”DHAWK SOITTAA…” Tekee höpöö, ja olen ”No kerro?” ”Kelpaisko sulle kyyti sörkkään?” ”No totta kai kelpaa!” DHawkin tultua 10 minuutin päästä siihen Hesburgeriin, niin lähdimme melkein saman tien kohti Helsinkiä!

Helsingissä nappasin metron kohti kotia! 3 Sellainen turnaus.. Nyt kuukauden pahvitustauko.

Pråps
+ Kaiken kaikkiaan mukava viikonloppu (perjantaista sunnuntaihin.)
+ Öinen ralli Kumiksen ja Tonin kanssa.
+ Juuston toteama ”ai te kolme?” (Minä, DHawk, Keksik.)
+ Steelix-listaa
+ Minnake voitti Luxchompin!
+ Halailin Luxchompeja.
+ Monta hauskaa ja viihdyttävää ottelua.
+ Minä VS SiaBBo
+ Jaxin taikaleikkaukset – olen taikauskoinen
+ Steelix-pakan raivoisat alut Smeargleilla!
+ Jee Tiaa, jota olen ignorennut.
+ Top-4

Slåps
- Turnaus sunnuntaina
- Juuston Luxchomp pääsi livahtamaan karkuun!
- Sain ’gigaksen vastaan Top-4:ssä.
- Hesemättö ei ole hyvä vatsalle, baw
- Huomenna töihin.. Baww

Kiitos, ja kuittaan. Seuraavat turnaukset taitavat olla vasta kuukauden päästä. Call of Legendsiä, ja Crystal Shard –reprint toivomusta odotellessa.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 24.01.2011 00:35

;__; Sulla oli vaan Unown Q edessä ja sait vielä alottaa. Sitten vielä kusetat basicin. :< Jos olisin alottanut, niin olisit donkannut. :> Ja kun aika loppu niin se oli ihan ihme kusetusmuuvi. Vuoro ykkönen kuulu mulle!
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja Juusto » 24.01.2011 00:38

^valivali kun äijä ei osaa pelata! Olisit voittanut ILMAN vuoroa "1" jos osaisit :----D
HB rautaläjän pelaamisesta, se on älyttömän söpö<3 varsinkin kun kivimadot lähtee T2 eikä supoa? ((=
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja aono » 24.01.2011 00:39

Se on tony! Y:llä Hiirou! ;__; Grz top 4 cutist, jätkä vei :D
Avatar
aono
 
Viestit: 252
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja Kekkonen » 24.01.2011 00:45

Kiitos ihana jesse kun toit Steelixille kunniaa kun dh ja minä lintsattiin ;_;<3 Tiesin että pystyt halaamaan kaikkia luxchompeja! Ja kuinka voimakkaita ne halaukset olivatkaan. Ps. powerlukko on sitä ihteensä
pikapikapikachuuuu kirjoitti:Nykyään mä huudan niil banaani jos ne huutaa jotai enkä välitä koska pearl on paras ds peli koskaan!
Tästä asenteesta me kaikki voimme kaikki oppia jotain :)

Täydellisen keskinkertaisuuden tavoittelua Herran vuodesta 1993.
Kekkonen
 
Viestit: 133
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 24.01.2011 01:09

Lehtis kirjoitti:^valivali kun äijä ei osaa pelata! Olisit voittanut ILMAN vuoroa "1" jos osaisit :----D
HB rautaläjän pelaamisesta, se on älyttömän söpö<3 varsinkin kun kivimadot lähtee T2 eikä supoa? ((=

^Stfu. :< Eihän mulla edes ois riittäny kortit siihen? Oisin voinu ampuu sen Blisseyn, mut sen jälkeen en ois saanu sillä Luxraylla Uxieta alas.
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja R0xu » 24.01.2011 01:32

Onnee Kivikasa
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1073
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja Tonu » 24.01.2011 09:20

Tonu kirjoitti:Hero, toppaa sitten Hygessä! :s


Jeee!
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja Roseanni » 24.01.2011 13:42

HB, Jesse!
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: Steelix VS Skrillex

ViestiKirjoittaja Juusto » 24.01.2011 16:40

Siabbo: Crobat G Blisseyhyn (oli kädessä), Dragon Rush ja imo Zen Blade riittää vallan mainiosti Bronzongin ja Luxraylla olleen energian kera (= Tämä kaikki, koska ET revi Blisiä turhaan eteen!
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 02.11.2010 00:34


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa