Hyvinkään CC - Failaavat karpit - 14. sija

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Hyvinkään CC - Failaavat karpit - 14. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 24.01.2011 12:54

Torstaina Poromagian liigassa itselläni oli normi Gyarados lista pelattavana. Se vei jokaisen pakan jota vastaan sillä pelattiin, myös sen 3-5 mirror matsia pelaajasta riippuen. Heti kun muut olivat kokeilleet pakkaani liigassa niin jostain syystä kaikki alut alkoivat olla todella huonoja. Oletin, että kun nämä huonot alut oltaisiin nostettu liigassa niin niitä ei sitten tulisi turnauksessa.

En jaksanut keksiä mitään uutta pakkaa joten päätin pelata taaskin Gyaralla. Ajattelin, että haluisin jotain LuxChomppia vastaan, sillä tällä kaudelle LuxChompit on ollut hyvin pelattu pakka. Ideani oli Portraittaa vastustajalta Cyrus jolla saan koko roskan peliin vuorossa. Tämä temppu antaisi tasoitusta varsinkin Beltillistä LuxChomppia vastaan. Päätin dumpata Unown Darkin+Darkness energian, sekä Beben jotta sain kyseisen Promocroakin+Psy+Gainin sisään. Listani oli siis:


4-4 Gyara
4 Smeargle
2 Sableye
1 Regice
1 Combee
1 Crobat G
1 Toxicroak G Promo
1 Azelf
1 Mesprit
1 Uxie
2 Unown Q
= 23

3 Warp
2 Rescue
1 Psychic
= 6

3 Collector
3 Seeker
1 Sage
1 Volkner
1 Black Belt

4 BTS

1 Luxury
1 Communication
1 Dual Ball
2 Belt
1 Energy Gain
3 SSU
4 Junk Arm
1 VS Seeker
1 Reversal
1 Warp Point
2 Rescue
=31


Lauantaina kävin rauttikselta noutamassa Revon "kotiin". Revo pääsi mm. saunomaan ja testaamaan KTGA3-peliä jonka "julkaisu" on "kohtapuolin". Kasasimme Murrelle hieman modatun Tyranitar pakan jolla hän pelasi 4-2 Espoon CC:ssä. Tällä kertaa pakkaan oli viskattu jopa pari BTS:ää ja Spiritombi. Jaxille kasasimme kanssa Gyaradosin jota varten löytyi vain 3 Smearglea. Sunnuntaina lähdimme noin klo 8:35 ja poimimme Jaxin kyytiin klo 8:45 paikkeilla. Saavuimme Hyvinkäälle non klo 9:35 jälkeen jolloin lähdimme kolmistaan suunnistamaan koululle päin. Päästyämme koulurakennukseen dumppasin Roxulle hänen tilaamansa DP blister-vemps-boxin jonka noudin hänelle poromagiasta. Noh, Mastereissa oli monta Gyaraa näkyvissä (minä, Jaxi, Roxu, Lauri sekä Water ainaskin) jolloin tiesin, että mirror matsit voisivat olla hieman tuskallisia kun omassa listassa on 3 turhaa lappua tuota matsia vastaan. Kyseiset laput toimisivat varmaankin Luxray variaatioita, sekä Gigasia vastaan joita kumpaakin näkyi olevan turnauksessa pelattavana.


Råund 1: Tapio V. (Regigigas)
Oujee, Gigas vastassa. Mikäli saan ihan hyvän alun niin matsin pitäisi olla ihan suosiollinen. Jos jäisin kauheaan Power-lukko-pyöritykseen enkä nostaisi Supporttereja niin tulisi turpiin.
Aloituskädessäni oli pelkästään Combee ja kasa Trainereita joilla en tehnyt mitään (BTS, pari Junk Armia, Energy Gain, SSU, jne. ja Seeker oli ainoa Supportterini). Joudun aloittamaan, mutta onneksi edessä oli Relicanth (joka techattiin sisään koska Tapsa ei saanut Uxie lvX:ää lainaan). Nostan Psy enun ja Red Alert! Tapsa pelaa enun penkilliselle Gigasilleen, power-lukottaa, Let Loossaa/Judgee ja passaa. Nostin 2 SSU, Regice, Unown Q ja top-deckaan jonkun roskan (Junk Arm iirc). Pelaan Pokét penkille ja Red Alerttaan Unown Q:n eteen. Enu penkille, uus Mesprit ja passaus. Retreat ja Red Alertilla Q takas eteen (nostan Sagen!). Tapsa ei saanu enua ja passaa. Sagetan, 2 Karppia ja joku Trainer disciin. Red Alertilla Q taas eteen. Taisi tulla Retreat, Gigas lvX, Säkkäyksellä 3. energia Gigasille ja Combeeni Dragattiin alas. Muistan, että heitin Reversal Headsin jolla toin Relicanthin eteen. Red Alertatulla kortista tai vuorokortista tulleella Dual Ballilla viskasin 2 Headsia jolla hain Magikarpin ja Uxien peliin. Karppi+Gyara+Belt peliin BTS:llä ja nostin Uxiella lappuja. Nostan Mespritin ja powerlockaan ettei minua powerlockata ensi vuoroksi. Tail Revengellä prizeä. Uxie taisi tulla eteen leveluppaamaan ja tuli lyömään 60. Saan muistaakseni Collectorin jolla Crobat G, Magikarp ja Smeargle käteen. SSU:lla taisin saada Power-lukon aikaiseksi, Crobatilla 10 eteen ja Tail Revengellä alas. Gigas taisi tulla hakkaamaan Gyaradosin palasiksi. Saan Gyaran peliin, Seekerillä power-lukko ja lyön 90 Belt Gigasiin. Muistaakseni tuli Azelf tjv eteen Switchillä/Warp enulla, tjv. Ens vuorolla Seeker -> Power-lukko ja kopsun ton. Tapsa tulee Uxiella lyömään 20 ja meni pakan alle tuoden Giratinan eteen ja jättäen gigasinsa ja Mespritin penkilleen. Pelaan uudestaan Seekerin. Hieman mietittyään Gigas nousee käteen ja kopsun Giratinan omalla Belt Gyarallani. Vähän aikaa miettii ja sanoi, ett' Mesprit pakan alle scoop. GG.
Prizetilanne: ~1-3
1-0


Råund 2: Otto A. (Dialga G/Garchomp C/Drifblim FB)

Aloitin pelin Magikarp edessä ja penkillä Toxicroak G promo (0 Supportteria kädessä). Psy penkille ja Sea Spray failaa. Karppi huitastiin alas Garchompilla ja Crobat taisi tulla laittamaan kympin Toxicroakilleni. Totean et oli PP ja top-deckaan Sableyen. Sable penkille ja "Leap Away - sprayaatko?" "En." Heads. Toxicroak G penkille Psy enun kanssa ja Hain Karppeja Sableyellani. Tuli Crobat Drop, DCE penkille, Gain ja lvUppi eteen ja penkiltä Rushattiin. Taisin munkittaa top-deckistä Daul Ballin jolla 1-2 Headsia. Saan Pokéja peliin ja Impersoon toistamiseen. IIRC niin Psy/Metal enu meni eteen, vast Retreattaa ja tuo uuden lvupin peliin ja Smeargleni ammuttiin penkiltä alas. Sain kaksi Karppia lisää disciin Junk Armilla, Saan Gyaran peliin, Reversal heads jolla enullinen Garchomp eteen ja kopsun sen. Garchomp tulee ja ampuu eteen 80. SSU:ni menee Headsiksi, Unown Q:ni Sprayattiin iirc, Warpilla Gyara takas eteen ja kops Garchomppiin. Muistaakseni Azelf tultiin uhraamaan ja Drifblimmiä ladattiin penkillä. Kopsun Azelffin ja peli 3-3. Drifblim FB ampui Unown Q:ni penkiltäni. Unown Q penkille, kysyn sprayaamista ja meni lävitse (oletan ettei ola Spraytä kädessä). Rescuaan Crobat G:n discistä käteen ja "Flas Bite?" "Menee läpi."
Noh, Drifblim sanoi kops. En muista kunnolla loppupelin kulkua. Drifblim tuli jotenkin eteen ja sain poimittua Uxieni Seekerillä/SSU:lla käteen jolloin penkilläni ei ollut enään Drifblimin ruokaa. Lyön 110 Drifblimiin eikä vastustaja saa turnia jolla nostaa Drifblim edestä. Seekeröin Crobatin jolla kopsun Drifblimin edestä ja Dialga G lvX tulee eteen. Rescueen Regicen discistä ja kysyn ettei vieläkään varmaankaan oo Spraytä. GG, onnistuin voittamaan vielä kolmen prizen etumatkasta huolimatta.
Prizetilanne: 0-2
2-0

Råund 3: Kim R. (Gengar SF/Vileplume)

Aloitan pelin. Crobat G, Uxie, Warp Energia ja loppukäsi roskatrainereita. Sain mulliganin josta nostan yhden roskan lisää. Edessä taisi olla joko Gastly. Aloitin pelin joten en voi pelata Trainereita. Ilman tuota Trainersääntöäkään en olisi voinut pelata mitään, sillä kädessäni oli vain Trainereita joita en olisi pystynyt pelaamaan. En viitsi nostaa Uxiella yhtä korttia ja toivon, että tulee Judge. Noh, taisi tulla Collector, Warp enulla Spiritomb eteen ja Gloom penkille. Pelaan Uxien, sille Energia ja lyön Spiritombbia 20:llä. Tuli Haunter ja Vileplume kädestä, Tombi haki Gengarin peliin. Kopsun Uxiella Tombin. Twins hakee parit lappusen jonka jälkeen tiessin jo hävinneeni. Poltergeist teki Uxieeni 7x 30 + 20 eli 230 Damagea. Top-deckaan Smearglen. Smearglaan muistaakseni PONTin jolla saan huonon käden, mutta sentään tuli jotain basicceja. Saan maistaa Judgea josta taas huono käsi. Portraitin Judgea kädestä josta taas huono käsi. Jossain kohtaa toivoin, että vastustajan kädessä olisi Seeker, jjolloin saisin ensin Uxien vastustajan käteen jonka jälkeen omalla Seekerilläni Vileplumen jolloin Dual Ballini, Commarini, ym toimisivat edes vuoron. Judgea/Ponttia pääsen repimään yhteensä joku 6 vuoroa kunnes nostan 2 Karppia ja BTS:n peliin. Ens vuorolla sain jollain konstilla kummankin Gyaradosseiksi. Lopulta saan käden missä vain 1 Trainer, joku 5 muuta lappua ja pelissäni vain kaksi Gyaradosia. Prizetilanne tässä kohtaa oli 5-1. Noh, tulee Judge ja 4 Traineria käteeni. Warp Enu+Seeker sentään healasi Gyarani ja pelasin tuon takaisin peliin. Olin matsin aikana tähän mennessä lyönyt yhteensä
3 kertaa Tail Revengellä. Sanoin, että heitä vielä se Fainting Spell Heads että päästään pois tästä pelistä. Heads. PP alkuun ja nostoon meni tämä matsi.
Prizetilanne: 4-0
2-1


Råund 4: Antti K. (Umbreon/Espeon/Flareon/Vaporeon/Houndoom LA/mahd Prime)

Käteni oli kuraa, mutta sentään oli Smeargle startti Crobat G:n kanssa! Aloitan pelin ja totean Portraitin iloisesti. Tutkiskelen Antin käsi on kanssa aika kurainen. Energiaa, Energy Exchanger ja Palmer. :d
Pelaan Crobatin ja passaan. Eevee DFF:ttä kolme Eeveetä lisää ja yksi noista osasi etsiä evoluutioita. Portrait, Palmer, pass. Toinen Eevee tuli eteen ja etsi Umbreon UD+Espeon MD:n. Portrait interviewer! nään, että pakkani päällä 8 lappua olisi ollut täyttä kuraa. BTS, Gyara, Junk Arm, Belt, Reversal, Seker, ym. En löydä energiaa ja passaan. Eevee taisi etsiä Flariadosin ja Vaporeonin varmuuden vuoksi käteen, koska hän ei tiennyt vieläkään mitä pelaan. Portraittaan Interwieveriä uudelleen ja top-8 laput olivat vieläkin täyttä kuraa. Passaan. Kahden Special Darkin Umbreon tuli lyömään 50 Smeargleeni. Portrait ja vieläkin vaan Palmer kädessä. Top-deckatulla Warp enulla Crobat eteen. Nytten tulee kolmas Special Dark ja Belt kopsumaan Crobattini. Top-deckaan Combeen. Menen vahingossa sanomaan Portrait ja jouduin viskaamaan Crobattini deckiin Palmerilla. xD
Combee penkille, Psy enu kiinni, Retreatilla Red Alerttaan ja jätän Combeen eteen. Combeeni lähti lentämään. Taisin munkittaa portraitilla Collectorin, ja/tai Dual Ballin. Saan 3 Karppia Disciin ja Magikarpin Beltin kanssa penkilleni. Pelaan Black Beltin (Umbreonilla 130 HP) ja Uxieni nostaa 6 lappua joista tarvitsen Gyaradosin ja Unown Q/Warp enu/SSU head/Warp Point+Reversal Heads jotta saisin tuon Umbreonin alas. Sain Gyaran mutta en Energiaa/Unown Q:ta jolloin jouduin uhraamaan Smeargleni. Saan Collectorillani Smearglen+Q:n ja tulen Gyarallani ensi vuorolla lyömään 110 umbreoniin. Umbreon jäi eteen ja flippasi Headsin iskullaan lyöden 110 Gyaraani. Warp Energy + Seeker -> Gayra takas peliin ja kopsun Umbreonin. Flareon tulee huitaisemaan 80+Burn. Warp Energy + Seeker -> Gayra takas peliin ja kopsun Flareonin. Houndoom LA tuli eteen ja huitaisi 60 damage. Warp Energy + Seeker -> Gayra takas peliin ja kopsun Houndoomin. Tässä kohtaa Antin resurssit olivat loppuneet ja pelissä oli muistaakseni jäljellä Houndour, Eevee ja Espeon. Scoop.
Prizetilanne: 2-2
3-1


Råund 5: Joni K. (Luxray GL/Garchomp C/Purugly G)

Aluussani Magikarp + Unown Q. Nostan kahdesti mulliganit ja jouduin aloittamaan. Edessä Purugly. Käteni oli täydellisen spärdö (huono) ja flipin Sea Spraytä. 5 Headsia. Joni tyhjentää kättänsä ja nosti Uxiella kait 4-5 huonoa lappua ja Gain-kissa discii 8 lappua kädestäni. Ainoan Supporterini, Commarin/Luxury Ballin/Dual Ballin tjv, Junk Armin, pari muuta ok lappua ja Magikarpin. Pelasin Q:n karpille, tulin Smearglella eteen, Seekeröin Karppini ja sain Q:n eteen kiinni ja Karpin penkilleni. Portraitilla näkyi, että huono käsi ja Aaron kädessä. Kissa vie pari seuraavaa vuoroa 1-3 lappua kädestäni kun joudun passailla vuorojani. Sain Gyaran kahden Karpin discissä peliin ennen muita SP Pokéja. ja en saanut edes kissaa alas edestä. Tässä kohtaa top-deck Sage/Collector joka pelasti vastustajan pelin. Hän saa pelinsä kulkemaan, minä en. Gain/Psy/Promocroak joku oli prizeissä jolloin en saanut edes Croakkia Luxrayta vastaan. Belt Gyarani nosti pari ekaa prizeä, Garchompit ja Luxrayt tasoittivat pelin nopeasti. lopussa Portraittaan ja kädessä vain Sage ja itselläni 5 korttia pakassa. reversal failasi jolloin en saannut Belt Luxraytä eteen kopsuttavaksi Black Belt-Gyaran avustuksella. Garchomp C lvX tuli ja ampui vikan prizen. Tasaisen PP matsi aluussa joka muuttui yliajoksi.
Prizetilanne: 2-0
3-2Tässä kohtaa menin kyselemään resistejäni. Kuulin, että olisi todella hyvät mahdollisuudet top-cuttaukseen jos vain voittaisin tämän pelin. 3-2:ssa oli tässä kohtaa kait 3-4 Gyaradosia ja Kumis, sekä muitakin deckejä. Kumis halusi Gyaradoseja vastaan, itse en mielellään halunnut jos alkuni olisivat samanlaisia kuin koko turnauksen ajan. Kumis sai Down Pairingin Tatun Nido-pakkaa vastaan.


Råund 6: Lauri H. (Gyarados)
Aloituskädessäni oli muistaakseni Smeargle, Magikarp, Toxicroak, Sableye, kaksi muuta Pokéa ja Energy Gain. Totean et paras käsi täs turnaukses. Pelasin Smearglen eteen, Sableyen ja Karpin penkille. Lauri aloitti ja Portraittasi käteeni ja naurahti sukalle alulleni ja passasi vuronsa. Portraittasin, mutten muista oliko tuolla mitään. Sain kuiteskin T1 Sableyen eteen jolla Collectraan Basicceja. Lauri taisi Portrayaa, saattoi pelata Suppon ja passaa. Sableyaan Sagen jolla nostan Gyaran ja BTS:n. Lauri pääsee Rescue enu Magikarpillaan Sea Sprayaamaan 0 Headsiä. Saan Gyaradosin peliin, Pelasin kait Daul Ballin tai Luxury Ballin. Kun käyn pakkaa lävitse niin ajattelin, että tämä peli meni hyvin kun satuin munkittamaan aluussa Supportereilla ja mitään tärkeää ei ole ollut vielä Prizeissä. Tässä kohtaa heitän käden pöytään ja totean hävinneeni. Prizet unohtu pistää aluussa. xD
Olin pelannut jo 1-2 Collectoria, Sagen, Pakasta hakua jolloin tiesin, että Judgekaan ei voisi todeta muuta kuin Game Loss. Noh, päätimme jatkaa peliä. Hain random basicin sillä pallolla, lisäsin pakan päältä 6 prizeä. Junk Armilla 1 Karppi disciin, Portrayaan ja nään, että käsi on sukka. Itselläni ei ole Seekeriä kädessä jolloin en jaksa pistää mitään turhaa viidettä Pokéa alas. Tail Revengellä 30 damagen kops Magikarppiin. Noh, Lauri top-deckaa Judgensa ja Portraittaa tuon jälkeen tyhjää. En saa Basicceja penkille kun niitä ei noussut. Noh, kopsun ja nostan Prizen josta tulee Seeker. Portrait, minun Seekerini ja nostan Uxieni käteen. Smeargle kädestä penkille, Warp Point jolla Portrait Seeker ja nostin Regini käteen koska laitoin vahingossa Smearglen eteen. Seuraavaksi Lauri pelaa oman Seekerinsä jolloin Gyara käteen. Viidestä kortista nosti siis Warpin, Smearglen ja Seekerin ja itse nostan Seekerin prizeistä. joo-o... noh, Uxie nosti 6-7 lappua. Tulee Junk Arm jolla toinen karppi disciin, SSU:lla Uxie nosti joku viitisen lappua lisää. SSU heads joku pois pelistä, Crobat G peliin, Gyara kädestä. Pahin munkitus mitä oon ikinä nähny. xP
Prizetilanne: 4-5
3-3


Noh, Keppi ragetti Down Pairingiaan ja oli paineissa Tatua vastaan matsissaan vaikka hän veikin pelissä. Dragon Rush lopetus peliin. Tässä kohtaa Keppi oli 9. kun muutaman matsia oli vielä käynnissä. Kun yksi peli oli enää jäljellä niin Keppi tipahti 10. jolloin alkoi rageeminen. Vikan pelin päättyessä Keppi nousikin 8. jolloin oli vielä top-cutissa mukana mistä tuli kauheat spärdötuuletukset & juoksemiset. wtf. Noh, Keppi otti Gigasilta naamaan vaikka saikin yhen pelin ERLillään tasuriksi jonka jälkeen vie Suddenissa. Hero pääsi onnekseen pidemmälle kuin Keppi. Sama SpyrdöGigas vei Steelixiä mennen tullen. Jatkot Hesessä. Hesessä huomaan, että finaalin jälkeen oli omat 15e ja hesen ranskiskuponki hävinny. Saan Jaxilta Euron lainaan jolloin pääsen itsekkin syömään. DH tuli kaappaamaan Heron sillä aikaa kun itse olin jonottamassa Hesessä. "Koti"kyydin saapuessa viskasimme Kepin ja Jaxin himoihinsa. illala en jaksanut kirjoittaa rapsaani koska kello oli jo 21:30 ja koko turnaus oli omalta osaltani PP.PRÅPSIT:
+Kumis Top-8
+Hero Top-4
+Jaxi edes 3-3
+Luxchomp ei vieny
+Maijala vei
+Heron Steelix-madot
+Sain foil Magbyn (TM)
+3 uutta vastustajaa tän kauden aikana
+Minna vei LuxChomppia!


SLÅPSIT:
-Gyarat ei top-cutannu
-Syöpiäää...
-Toxicroak G ei toiminut ainaskaan tänään
-6/6 ihan PP alkua
-Pelasin vaan 3-3
-Rating vähän tippumassa (mikäli joskus saadaan nään premier-rating-tägit)
-C-c-c-c-combo Breaker! (viiden top-cut putki rikki)
-Unohdin prizet
-Murre & Revo 2-4 :s
-Tia 1-5, mitä tämä on? :<
-Antti 2-0 -> 2-4 ;_;
-Minna lähti liian nopsaa etten kerennyt/muistanut/huomannut/saanut vaihdettua kahta korttia


Ens turnauksessa sitten jotain muuta kuin Gyaradosia (toivottavasti)!
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Hyvinkään CC - Failaavat karpit - 14. sija

ViestiKirjoittaja luxuss » 24.01.2011 13:15

Lauri pelaa oman Seekerinsä jolloin Gyara käteen. Viidestä kortista nosti siis Warpin, Smearglen ja Seekerin ja itse nostan Seekerin prizeistä. joo-o... noh, Uxie nosti 6-7 lappua. Tulee Junk Arm jolla toinen karppi disciin, SSU:lla Uxie nosti joku viitisen lappua lisää. SSU heads joku pois pelistä, Crobat G peliin, Gyara kädestä. Pahin munkitus mitä oon ikinä nähny. xP=) Skills oli et sain kikkailtuun tommosen eikä tuuria , tai hieman mut silti ;)
Avatar
luxuss
 
Viestit: 45
Liittynyt: 01.11.2010 14:01

Re: Hyvinkään CC - Failaavat karpit - 14. sija

ViestiKirjoittaja Hai » 24.01.2011 16:45

Komea rapsa, ihmettelen kuin heittelet aina ulkomuistista noi matsit noin tarkasti..

Lollasin pahasti tolle meidän matsille, oli kyllä niin outoa settiä. Failasin sen energian liitämisen sillon vuorolla 3 tjv, kun olisin päässyt sitten yhden vuoron aikasemmin saamaan sen Gigas X:n peliin ja Twinssikin löytyi kädestä. Fail^2 oli toi Uxie pakan alle mutta mikäs siinä. Oli se komea peli. xP
Avatar
Hai
 
Viestit: 70
Liittynyt: 01.11.2010 19:22

Re: Hyvinkään CC - Failaavat karpit - 14. sija

ViestiKirjoittaja Hero » 24.01.2011 23:48

Korttihai, olemme ennenkin ihmetelleet Tonun muistia. Yhdellä selauksella pystyy heittämään lähes kortilleen koko pakan.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa