Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Shadow Lugia » 24.01.2011 18:18


Eilen ei jaksanut enää mitään rapsaa vääntää kun illalla 22 aikaan olin kotona ja 13 tiukkaa peliä takana.

Perjantaina oli taas perinteisesti tylsä koulupäivä, tosin lohtua siihen toi se että viimeinen tunti, joka oli psykologiaa, kesti vain 5min koska opettaja ei ollut paikalla. Illalla sitten mietiskelin että pelaanko Gigasia vaiko jotain muuta, lopulta kummiskin päädyin että pelaan Gigasta, koska sillä nyt oli pelattu paljon ja oli topcutattu muutaman kerran. Illalla myös väiteltiin Tapsan ja Miikun kanssa Miikun pakkaideasta (Magnezone/Machamp/DPL), että kuinka se ei tule toimeen jne. Siihenkin saatiin kulumaan aikaa aika paljon.

Lauantaina sitten lähdin isäpuolen ja äidin kanssa käymään isäpuolen äidin luona Hangossa. Minut heitettiin Hangosta Karjaalle, josta lähdin junalla kohti Lahtea. VR taas toimi ja jouduttiin venailemaan ensin että toinen juna menisi ohi ja sitten uudestaan että joku toinen juna saataisiin pois raiteilta kun oli mennyt rikki. Päästiin kuitenkin vain 10min myöhässä pasilaan, josta vaihdoin junaan joka veisi lahteen. Lahdessa sitten Tapsa oli vastassa, haettiin pizzaa ja päästiin Tapsalle. Sitten alkoi pakkojen testaus. Olin kasannut LuxChompin, jota vastaan sitten pelasin koko illan. Aluksi Gigasissani oli 1 Pokemon Reversal jonka tapsa oli viikolla ehdottanut sinne laitettavaksi. Itse en kuitenkaan siitä niin hirveästi tykännyt, joten otin pois ja heitin ihan läpällä sisään 3 Poke Healeria. Nekään eivät sitten oikein suostuneet toimimaan, joten ne vaihtuivat Life Herbeiksi. Niistä kaikista tuli tailseja, joten vaihdoin Healerit takaisin, lisäten vielä sen neljännen mukaan. Ajattelin että mennään näin, oli vaan ihan pakko päästä pelaamaan Healereita kun ne oli niin hienot xP. Pelattiin myös TCGn ohessa pari erää Reiskaa. Yöllä joskus 12 jälkeen nukkumaan.

Aamulla herättiin joskus öö kai ennen klo 8, syötiin aamupalaa jne. Muokkasin vielä pakkaa ja poistin 4. Junk Armin ja laitoin 3. Uxien, koska olin yhden dropannut Healereiden tieltä. Pakattiin tavarat ja Tapsan isä heitti meidät asemalle. Asemalla odotettiin Tattaria ja Reeaa, joskin Reea sitten scooppasi koko turnauksen. Junassa sitten tavattiin Murre, joka ei meitä aluksi huomannut kun oli syventynyt Angry Birdsin saloihin. Juteltiin sitten niitänäitä ja tehtiin pakkalistat jne. Riksussa Hero, Tony ja Kumis liittyivät seuraan. Hyvinkäällä sitten oli aikomus käydä kaupassa, mutta se olikin kiinni. Mentiin edeltä Tapsan ja Tattarin kanssa turnauspaikalle, tosin matkalla huomattiin R-Kioski jossa käytiin ostamasa juotavaa jne. Missattiin Heron ja kumppanien episodi siellä kun lähdettiin kun ne tuli ;___;. Turnauspaikalla sitten lainasin Tonulta Tattarille 4 Healeria (sain suostuteltua pelaamaan niitä =D). Deckcheckiin jonotettaessa muokkasin sitten vielä 3. PONTin Judgeksi, koska ajattelin että Judgea tarvittaisiin kuitenkin jossain tilanteessa.

2-2 Regigigas
1 Azelf
3 Mesprit
3-1 Uxie
1 Crobat G
1 Giratina
1 Regice
1 Unown Q
=16

4 Collector
2 PONT
2 Twins
2 Judge
1 Seeker

4 SSU
4 Poke Healer+
3 Junk Arm
2 Belt
2 Pokemon Rescue
2 Communication
1 Switch
1 Premier Ball
1 VS Seeker
1 Luxury Ball
=32

3 DCE
3 Fight
3 Water
3 Metal
=12

1. Roxu, Gyarados
Luulin että Roxu olisi pelannut LuxChomppia, mutta sieltä paljastuikin Gyarados. Peli meni aikalailla minun komennossani, lukotin joka vuoro ja ajelin kaiken yli. Roxu iski kai 3 kertaa Tail Revengeä, jokaisella kerralla 0 dmg. Donkkasin lopulta Seekerin avulla, kun edestä kopsui Gyarados Crobattiin ja eteen tullut orja lähti Hammerista. Pelin aikana Roxu iski 0 dmg xP.

1-0

Tässäkohtaa ajattelin, että pakassani on 56 tarpeellista lappua ja 4 turhaa lappua (Healerit).

2. Janina, Vilegar
Vilegarit ei ole kivoja, kun ovat niin vaikeita ;___;. Noh, Janinan startti vähän hidastui kun powerlukotin ja työnsin tombia pois Regicellä ja sain käyttää trainereita. Gengarit kävivät pelottelmassa, mutta Belt Giga Blaster + Crobat hoitivat homman. Kun minulla oli enää 1 prize, raahasin penkiltä Spiritombin eteen. Se retreattasi ja onnekseni ei tullut seekeriä vaan Twins (taisi joutua etsimään sillä energian) ja huokaisin helpotuksesta, koska saan viimeisen prizen kun Dragaan Spiritombia vielä kerran.

2-0

Näköjään se Vilegar matchup ei olekaan niin paha, yhden matsin sille olen turnauksessa hävinnyt, Espoossa Matille.

3. Kumis, LuxChomp/ERL/Dialga
SP spoilasi minulle Kumiksen ERLin, joten osasin varautua. Startti kusi, alotin Uxiella ja powerlukotin. Sain Giratinan/Judgen, mutten nostanut mtn, Rescue ja jotain. Noh, Kumis tulee ja Zem Bladettaa Uxieni pois. Topdeckasin Twinssin, jolla sain Gigasin jne ja sit Rescuella Uxie ja pääsin mukaan peliin. Loppupelin powerlukotan ja ajelen, Raitei taisi tulla lopussa pelottelemaan mutta Regi Movesin sen vain pois tieltä ja otin viimeisen prizen Crobatista.

3-0

Safkatauko, Tapsalla kesti matsissa niin kauan että mentiin Tattarin kanssa mäkkäriin. Tattari tarjos aterian kun ostin Pasialla sille aterian. Eipä siinä mitään muuta erikoista tapahtunut.

4. Hero, Steelix
Ykköspöytä :D. Aloitan Uxiella ja isken 20 Heron Skuntankkiin. Hero on stadiumin päässä voitosta, mutta kun ei ole niin antaa DCEn Skuntankille ja Smokescreen. Collector + Communication hakee Uxie X ja kädestä enu ja kops.

4-0

Pelattiin sitten toinen peli putkeen, jossa olikin sitten jotain ideaa. Joudun jopa käyttämään Healereita tässä pelissä :D.

5. Kim Roos, Vilegar
Noh, Tässä pelissä Vileplume sitten tulikin aika aikaisin, joten trainerit menivät sinne. Onneksi sain kai yhden vuoron alussa, jolloin sain käyttää trainereita. En uskaltanut liittää belttiä Gigasille, kun ajattelin että rushin vain läpi Fainting Spelleista. Taktiikka muuttui parissa vuorossa, jolloin toivoin että olisin liittänyt sen Beltin ;___;. Noh, Gengarit tulivat aika myöhään peliin ja sain trainereita roskattua pois. Vileplumelle oli ilmestynyt Rescue enu, joten en nähnyt tarvetta raahata sitä kertaakaan koko pelissä. Eka Gengar kopsui Giga Blaster + Uxie + Crobat, jonka jälkeen minulla olikin enää pari prizeä. Taisi tulla yksi uhrilahja kun ei haluttu että Giga Blasteroin uuteen Gengariin. Olin vain pelottavasti saanut käteen 5 traineria, jotka haittasivat aika paljon. Onneksi Gengar ei päässyt Polteroimaan Gigasiani alas. Raahasin Spiritombin eteen ja tajusin, että se ottaakin vain 10, joten en voisi raahata sitä ensivuorolla uusiksi ja kopsuttaa samalla. Noh, Kim käytti PONTin nostaakseen energian, kun sitä ei noussut hän scooppasi.

5-0

Yay 5-0, varmasti topeissa :D. Juteltiin sitten Kimin kanssa niitä näitä tässä välissä kun aikaa oli aika paljon, samalla saatiin katsoa Heron ja SiaBBon hienoa matsia xP.

6. Antero, LuxChomp/Dialga
Antero kusetti ja sanoi ettei hänen pakassaan ollut Lucariota ;___;. Ilkeää. Noh, powerlukotan taas perinteisesti ja Judgetan Anteron liiankin hyvän käden, jonka jälkeen ei nouse mitään ja ajelen vain läpi. Antero scooppasi kun tiesi ettei voi enää pysäyttää Gigasta.

6-0

Trololo puhtaat swissit, ekat vähän isommassa turnauksessa (viimeksi Espoon CC viimekaudella Shuppetilla, joka olikin eka kerta). Sitten vain jännitin että kenet saan vastaani. Pitkään näytti, että Waterin Gyarados tulisi vastaan, mutta lopulta sain vastaani Kumiksen.

Top8
1. Kumis, LuxChomp/ERL/Dialga
Jeps, uudestaan! Powerlukkoa naamaan ja dragaan chompit ja dragoniten jne roskaan Giga Blasterilla vielä ERLin puolikkaan.
1-0
2. Kumis, LuxChomp/ERL/Dialga
Sain huonon startin, joten Kumis sai aluksi pari prizeä tjv. Lopulta Raitei kävi heittämässä pelin suddeniin. Suddenin sitten hävisin, koska sain vielä huonomman alun.
1-1
3. Kumis, LuxChomp/ERL/Dialga
Joo ei kiva, jos ERLi vie tämänkin matsin suddeniin niin... Sain onneksi päättää kumpi aloittaa, joten laitoin Kumiksen aloittamaan. Collectorasin jotain jne perus alku, Gigas, Mesprit ja Giratina. Kumis ei nostanut yhtään mitään taaskaan, lopulta olin monen prizen etumatkalla, kunnes ERLi ilmestyi peliin. Kumis pelotteli 2 kortin kädellään, kun tapoin edestä jotain. Noh, ERLi tuli eteen ja Kumis näytti kätensä, jossa oli 2 Spray ja kätteli.
2-1

7-0

Huhhuh, oli kyllä tiukat matsit. Ekaa kertaa sitten 09 SM-kisojen olen päässyt top8 jälkeen top4 :D.

Top4
1. Hero, Steelix
Jepjep, ei tässä pelissä oikein tapahtunut mitään, kun Hero ei saanut mitään peliin, ajelin powerlukottaen yli ja healasin kai yhden Gaia Crushin Healereilla tjv.
1-0
2. Hero, Steelix
Samanlainen kuin edellinenkin, tosin tässä Hero ei koskaan iskenyt muuta kuin Energy Streamia (mod Smearglella Tail Rap).

8-0

Lol ekaa kertaa ever finaalissa asti :D. Heron kanssa ei pelattu kovinkaan kauaa, joten jouduin hiukan odottelemaan että Juusto ja Joni saivat selvitettyä kumpi on parempi. Noh, "yllättäen" Joni voitti xP.

Top2
1. Joni, LuxChomp/Dialga
Revanssia Tampereelta, jossa hävisin Jonille suoraan 2-0 top8. Sain taas perus alun, powerlukotan jne. Raahasin Lucarionkin eteen, joka sitten tyytyi iskemään vain 120 Gigasiini (3 enua kiinni). Noh, Sacrificetän, Twinssillä haen toisen Healerin, joilla healaan loputkin damaget pois ja Hammeroin Lucarion alas. Lucariota ei sitten enää näykkään koko pelissä, joten saan suht helposti otettua loputkin prizet.
1-0
2. Joni, LuxChomp/Dialga
Taisin aloittaa tämän pelin (yllättäen). Sain T1 powerlukon. Uxiella starttasin ja iskin jonin Uxieen 40. Joni taisi iskeä takaisin 40 omalla Uxiellaan. Haen Uxie Lv.X peliin, toinen enu kiinni ja Restorella kops. Joni tuo Roseraden, jolla hän laittaa poisonin. Mietin hetken ja päätän liittää Beltin Uxielle ja Zem Bladetan Jonin Roseraden. Purugly G tulee pelottelemaan ja roskaa kädestäni muutaman lapun, mutta Uxielle jää 10 HP. SSU heads ja Uxie takaisin käteen ja Gigasilla riehumaan. Muutaman vuoron päästä saan idean, että pelaan toisen Gigasin peliin, jotta voin mahdolliset Lucarion damaget healata retreattaamalla ja Seekeröimällä Gigasini pois ja uppaamalla uuden eteen ja sacrificellä enut takas. Noh, Lucariolle tulee Belt ja se kopsuu Gigasin ;___;. Tuon Uxien eteen kun oli ainoa millä enu. Laskeskelen tässä, että voitan jos saan Uxie X ja Beltin. Mietin vielä hetken että miten saisin sen helpoiten ja tajuan, että saan sen alas ilman belttiäkin, jolloin kaikki katsojat lollahtivat xP. Joo hyvin kulki ajatukset tässä pelissä :D. Päädyn hakemaan VS Seekerillä Puruglyn roskaaman PONTin ja alan lyömään kortteja pöytään pakan päältä. Ei sitten tullut Uxieta. Heitän SSU heads ja otan Uxien penkiltä käteen ja pelaan toisen kädessä olevan Uxien, jota ei sprayata. En kuitenkaan nosta Uxie Lv.Xää, joten päädyin pelaamaan toisen Uxien ja Joni Sprayaa, taas kaikki lollahtivat xP. Päädyn vain iskemään 40 Lucarioon. Joni taisi turnata Lucarion ja otti Belt Uxiella uxiestani prizen ja lähti piiloon. Tuon Gigasin, powerlukotan, DCE kiinni ja passaus. Joni liitti kai energian Luxraylle ja passaus. SSU heads, powerlukotus, enu kiinni ja dragaan Dragoniten. Prizet nyt 1-1. Joni miettii pitkään ja lopulta päätyy tulemaan iskemään Puruglyllä sen alempaa (muista nyt nimeä) ja heittää headsin ja iskee 80 ja menee sleeppiin. Totean sitten "Jos nyt liitän tälle Gigasille tän enun niin toi kopsuu eikö?" Jolloin Joni sitten jo kätteleekin minua.
2-0

9-0

Lol voitin koko roskan xP. Sain mitalin ja boosterit jne, pakattiin kamat ja lähdettiin heseen. Hesestä sitten lähdin Revon kanssa kohti Helsinkiä (kiitokset seurasta!), josta sitten suuntasin Kamppiin josta otin bussin kohti vaihtoal... Nummelaa.

+/-
+ Voitin ekan turnauksen ever
+ Pääsin ekaa kertaa finaaliin
+ Poke Healer+
+ Regigigas
+ Kaikille ketkä muistutti kun unohtu healata Gigasilta muutamia countereita välillä
+ Tapsalle majoituksesta jne
+ Kaikille hienoille ihmisille seurasta
+ Tapsalle kun löysi aiheeseen sopivan kuvan :D
+ Sain byen ja mitalin :3

- En keksinyt enempää plussia
- Lucario GL on ilkeä kun ohkoaa Gigasit ;___;
- Tattari ja Miikku pelas 2-3 ja Tapsa 3-3

Matsien selostukset on välillä vähän sinnepäin, kun en nyt tahdo muistaa mitään muita matseja tarkasti kuin viimeisen finaalipelin. Lisäilen plussia ja miinuksia kun kerkeän, nyt alkaa olemaan jo kiire japanintunnille, joten enempää en kerkeä keksimään.
Viimeksi muokannut Shadow Lugia päivämäärä 24.01.2011 21:03, muokattu yhteensä 5 kertaa
So, I Herd U Liek Mudkipzz?
Waihtola
Regigigas ;______; <3
Avatar
Shadow Lugia
 
Viestit: 559
Liittynyt: 01.11.2010 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Roseanni » 24.01.2011 18:30

Onnea ekasta turnausvoitostasi + SM-kisa byestä! :> Gigas, uhoh!
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Hai » 24.01.2011 18:32

Hehe, komea suoritus, HB yms. xD
Lollailin kyllä kun ne Healerit sitten toimi noin ku ei vielä lauantaina ottanee yhtään tuulta alleen. .__.'
No jatkapa stateis sit samaan malliin.... :D
Avatar
Hai
 
Viestit: 70
Liittynyt: 01.11.2010 19:22

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Regimeta » 24.01.2011 18:36

Onnee SL! Sait puhtaat swissit ja voitit koko turneen. :p Kuulin/luulin että Joni ois voittanut, mut parempi näin, saat byen. Itse missasin koko turneen, olin laiska ja jätin vaan välistä.
3DS Friend Code: 0130-1968-0220
2DS Friend Code: 2895-7897-3802
Avatar
Regimeta
 
Viestit: 347
Liittynyt: 01.11.2010 19:30
Paikkakunta: Turku

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja R0xu » 24.01.2011 18:50

Non-Luxchomp voitti, onnee gigasmies
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1073
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Mint Nature » 24.01.2011 19:20

FInaaleissa jossain vaiheessa kun Joni lukotti Roseradella sun Gigasia ja käytit sitten Tuplahealerit ja Gigasille jäi 10 niin päätit säkkää ja taidettiin lollaa siinäkin vaiheessa ja varsinkin kun Joni sano: oisin saanu ton alas
Valloitamme Mailman Kahvi kupilla.xp
Spoiler:
ökääh
Avatar
Mint Nature
Järvenpään Liiga-Leader
 
Viestit: 219
Liittynyt: 01.11.2010 16:23

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Water » 24.01.2011 19:42

Kokonaisissa otteluista undefeated, ei tuollaisesta voi kuin onnitella.
Myönnän kannustaneeni Kumista top8-ottelussanne, mutta sen kun voitit niin ei siinä sitten mitään, ansaittu voitto todellakin.

HB ja pari muutakin onnentoivotusta - hieno pakka, hieno mies.
Avatar
Water
 
Viestit: 118
Liittynyt: 01.11.2010 19:07

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Kekkonen » 24.01.2011 19:54

Hyvää työtä, olitkin sitte ensimmäine joka onnistu saamaan mastereissa byen kolmikon Miska, Esa, Joni ulkopuolelta! Pitkään oot pelannu niin ansaitsitki jo isomman voittos, gj!
pikapikapikachuuuu kirjoitti:Nykyään mä huudan niil banaani jos ne huutaa jotai enkä välitä koska pearl on paras ds peli koskaan!
Tästä asenteesta me kaikki voimme kaikki oppia jotain :)

Täydellisen keskinkertaisuuden tavoittelua Herran vuodesta 1993.
Kekkonen
 
Viestit: 133
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Shadow Lugia » 24.01.2011 20:04

Näköjään vika lause jäi kumittamatta kun tuli hiukan kiire lähteä xP. Kiitos kaikille onnitteluista .

Hai: Joo siis ne Healerithan ei toiminu yhessäkään testipelissä, koskaan ei ollut 2 Healeria kun olis tarvinnu olla xP.
Mintti: En kyl muista tollasta, mut oli kyl vähän paineita jne niin voi olla et sen takia en vaan muista xP.
Kekkonen: Joo taitaa olla "vasta" 5. kausi menossa, sai kyllä odottaa pitkään mut odotus näköjään palkitaan .

Unohdin mainita rapsassa, etten kummassakaan finaalimatsissa tainnut iskeä Giga Blasteria kertaakaan xP.
So, I Herd U Liek Mudkipzz?
Waihtola
Regigigas ;______; <3
Avatar
Shadow Lugia
 
Viestit: 559
Liittynyt: 01.11.2010 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Master Entei » 24.01.2011 20:14

Göö, onnea voitosta. :D
Avatar
Master Entei
 
Viestit: 509
Liittynyt: 01.11.2010 11:27
Paikkakunta: Turku

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja JayEm » 24.01.2011 20:46

Onnea voitosta ja SM-byestä!
Avatar
JayEm
 
Viestit: 851
Liittynyt: 05.10.2010 10:14
Paikkakunta: Jyväskylä
(: I used to be a league leader, but then I forgot how

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Waker » 24.01.2011 20:54

Lolol, onnea, hyvä että meidän ihmiset pärjää taas välillä xB Hmm€ meni se kolmas draggeri hyvään osoitteeseen.

Ja Healerit on tosiaankin hyvä lisä gigakseen, jos ensi kerralla sitten pelaisin vaikka sen 5-1 ettei tarvitse aina olla 4-2.

E:
Hai kirjoitti:Lollailin kyllä kun ne Healerit sitten toimi noin ku ei vielä lauantaina ottanee yhtään tuulta alleen. .__.'

Tuuli mainittu.
Viimeksi muokannut Waker päivämäärä 24.01.2011 21:07, muokattu yhteensä 1 kerran
Veri jo päällemme pauhaa,
soitamme Garbodorin rauhaa,
Garbodorin kunnia olkoon,
Örvelön ihanuus tulkoon.
Avatar
Waker
 
Viestit: 480
Liittynyt: 01.11.2010 10:35

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Shadow Lugia » 24.01.2011 21:03

Kiitos vaan edelleen onnittelijoille

Waker: Joo oli ne Healerit ihan hyviä, käytin niitä oikeastaan vasta finaalissa, muuten ne oli aika hyödyttömiä, mitä nyt muutamia Roseradejen poisoneita joissain peleissä healasin. Täytyy kehitellä sitten uuden setin jälkeen uusi toimiva lista xP.
So, I Herd U Liek Mudkipzz?
Waihtola
Regigigas ;______; <3
Avatar
Shadow Lugia
 
Viestit: 559
Liittynyt: 01.11.2010 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja The Miikku » 24.01.2011 21:57

Jooh onnee nyt sulle, hienoa kun ei tarvinnut facepalmaa sun pelaamiselle kertaakaan :D

Saatiin molemmat muuten ekat voittomme ikinä samalla kaudella, samalla pakalla, ja lähes samalla recordilla, ja eniten kohtaamamme pakat olivat luxchompit. Jotain yhtenäisyyttä :D
Original ~~
Avatar
The Miikku
 
Viestit: 39
Liittynyt: 01.11.2010 16:41
Paikkakunta: Nurmo/Seinäjoki

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 24.01.2011 22:11

Luin: SSU heads. No jooh, enköhän ole jo ennenkin tehnyt mielipiteeni Gigastista selväksi, mutta kaipa sitä pitää onnitella ensimmäisestä voitosta.
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Shadow Lugia » 24.01.2011 22:15

Miikku: Niin no, taisit vetää kans undefeaded (7-0?), teillä kun ei ollu 6 kierrosta ja top8 niin on paha vetää 9-0 xP.

SiaBBo: Joo Gigas on taitopakka, se on todistettu monta kertaa xP.
So, I Herd U Liek Mudkipzz?
Waihtola
Regigigas ;______; <3
Avatar
Shadow Lugia
 
Viestit: 559
Liittynyt: 01.11.2010 15:43
Paikkakunta: Tampere

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Tonu » 25.01.2011 12:28

Shadow Lugia kirjoitti:6. Antero, LuxChomp/Dialga
Antero kusetti ja sanoi ettei hänen pakassaan ollut Lucariota ;___;.


Omasta pakasta tai pelitilanteesta suora valehtelu lasketaan "epäurheilumaiseksi pelaamiseksi" (tjv) josta tulee seuraamaan vähintäänkin caution mikäli huijaaminen tulee ilmi. Tässä tapauksessa voi alkaa viilaamaan pilkkua jolloin tämä väite pitäisi paikkansa. "Lucario GL" on eri kortti kuin Lucario, jolloin Anteron mainitsema kommentti on täysin totta. xP

HB vielä tosta 9-0:sta ja ekasta turnausvoitostasi. :>
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sacrificing your friends may let you win aka Hyge CC

ViestiKirjoittaja Mint Nature » 26.01.2011 17:31

Shadow Lugia kirjoitti:Näköjään vika lause jäi kumittamatta kun tuli hiukan kiire lähteä xP. Kiitos kaikille onnitteluista .

Hai: Joo siis ne Healerithan ei toiminu yhessäkään testipelissä, koskaan ei ollut 2 Healeria kun olis tarvinnu olla xP.
Mintti: En kyl muista tollasta, mut oli kyl vähän paineita jne niin voi olla et sen takia en vaan muista xP.
Kekkonen: Joo taitaa olla "vasta" 5. kausi menossa, sai kyllä odottaa pitkään mut odotus näköjään palkitaan .

Unohdin mainita rapsassa, etten kummassakaan finaalimatsissa tainnut iskeä Giga Blasteria kertaakaan xP.


No mutta kun se isto sanoi: hei eiks toi 10 hiillaannu Saccaycsen jälkeen. Sä: kuinka syvältä olisi hävitä yhteen 10 ja joni sano: ooisin saanu ton alas

Ton tapahtuma ketjun muistan
Valloitamme Mailman Kahvi kupilla.xp
Spoiler:
ökääh
Avatar
Mint Nature
Järvenpään Liiga-Leader
 
Viestit: 219
Liittynyt: 01.11.2010 16:23


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa