"Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

"Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja badganondorf » 23.02.2011 02:46

Ennen kaikkea

Honchkrow ”Big Boss” Pokémon


Päätimme lähteä ECC:seen, kun siitä tuli ensimmäisen kerran topic pokegymille. Jo viime vuonna meidän piti vierailla Benelux Cupissa, mutta tämä visiitti jäi ilmoittautumisen tasolle. ECC kiinnosti kahdesta syystä enemmän kuin edellisen vuoden Benelux Cup: eri maista olisi tulossa enemmän pelaajia kuin edellisenä vuonna ja tänä vuonna se olisi hyvä alustava kansainvälinen turnaus ennen MM-kisoja, joihin viime vuodesta poiketen olen jälleen menossa elokuussa.

Pakkavalinta oli yksinkertaisin koskaan. Luxchomp on varmuudessa ollut lähes samalla tasolla kuin MetaNite kultaisella 2006-2007 kaudella. En kuitenkaan ollut aivan samanlaista tunnetta saanut Luxchompista kuin MetaNitesta, mutta tällä hetkellä se oli kaikesta huolimatta paras vaihtoehto.

Listan testaaminen jäi vähemmälle, sillä liigakerrat menivät siihen, että pelasin Tommin ja Ökan kanssa Lostgarilla kun muut liigalaiset tekevät jotain muuta kuin keskittyvät pokemoniin. Luxchompin testaaminen liigassa jäi siis nollaan. Se ei sinänsä haitannut, koska ainut ongelmani Luxchompin kanssa oli se, miten counteroin Vileplumen tai Mewtwon. En halunnut mennä jälleen turnaukseen autolossin kanssa. Dialga on yleisin vaihtoehto Luxchompissa, mutta se ei ole koskaan tuntunut omalta pakkaani.

Ratkaisu counter ongelmaan tuli yllättävältä taholta. Eräänä päivänä menin koneelle ja otin MM-kisavihot syliini. Lehtis tuli spämmimään mesessä jotain epämääräistä Luxchompista ja jotenkin keskustelu ajautui MM-kisapakkoihin ja Dialgaan Komatsudan MM-kisavoitto Luxchompissa. Tulimme puhuneeksi myös siitä, ettei yhdelläkään MM-kisapakalla ollut koskaan yhtään autolossia, koska kaikilla oli joku autoloss counter pakassaan. Väitin että näin on, ja Jouni väitti ettei ole. Tulimme siihen tulokseen, että asia on näin, tosin tiesin sisäisesti huijanneeni Jounia, sillä Miskan pakallahan ei ollut Ursaring counteria LunaRockissaan. Mutta se on eri tarina. Techeista ja Luxchompeista puhuessamme osui silmääni Hiroki Yanon MM-kisa Luxchomp, jolla hän tuli 4. Seniorissa. Lista oli omituisin Luxchomp, jota olen koska nähnyt, mutta kortti mikä silmääni pisti eniten, oli Honchkrow(SV). Olisiko tässä vastaukseni Mewtwo counteriksi? Siltä näytti. Juteltuamme Honchkrowista hetken tulimme Jounin kanssa siihen tulokseen, että etenkin tähän metagameen se on täydellisyyttä hipova counter Luxchompiin 7 syystä:
1) Lostgarin heikkous darkiin
2) Donphanin type(Honchkrowin resisti)
3) Machamp – Take Outilla 20 ja Honkun OHKO Machampiin
4) Gyarados – saa Magikarpit penkille tai pakottaa pelaamaan kaverin penkin täyteen, jottei Karpeja ilmesty penkille, myös mahdollinen OHKO Gyaradosiin
5) Steelix – Basicit eivät yksinkertaiseti lopu penkiltä kesken, tekee lähes autolossista suoran autowinnin
6) Gengarin heikkous darkiin kuten LostGarin, hyvä myös VileGaria vastaan
7) Ei ole Basic – Mewtwo counter

Juttu oli sillä selvä ja Honchkrow alkoi levitä tunnin sisään kulovalkean tavoin suomalaisten ECC-lähtijöiden Luxchomp listoissa.

Itselläni oli myös pakollinen fetissi mirroreiden voittamiseen, sillä uskoin, että niitä tullaan näkemään – ja paljon. Joten tungin pakkaani kaikki mirror techit, tiputin energian 10 ja lisäsin noston kolmeentoista + SP Radarit. Nostossa oli lisänä mm. Pokemon Communication, joka osoittautui sairaaksi turnauksessa.

”Mun pakasta loppuu aina tehot kesken”

Lähdin keskiviikkona koulun jälkeen Istolle, jossa yöpyisin yön ja valvoisin to-pe yön, sillä lento lähtisi aikaisin perjantai aamuyönä. Tarkoitukseni oli pelata koko ilta Red Alert 3:sta, mutta yllätyksekseni Isto halusi pelata – lol - Pokemonia. Pelasimme monta mirroria ja totesin, että on ihmeellistä, että voitin vain vähän yli puolet mirroreista. ECC tulisi olemaan ongelmallinen, mikäli mirrorit tulisivat menemään yhtä tiukoille. Minulla ja Istolla oli identtiset listat, paitsi hänellä oli Luxury Ball kun minulla oli Unown Q. Aluksi Iston listasta puuttui myös Toxi G tai Ambi G, mutta se ilmestyi pakkaan, sillä mirroreista ei tullut ennen sitä yhtään mitään. Lopulta koukutuin koko yöksi Red Alert 3:seen ja hakkasin Red Alert 3 Uprisingin kampanjoita yö kolmeen, jonka jälkeen nukuin 12 päivällä, åelasin vähän URMRGAY2:sta, josta lähdin suoraan hakemaan Annia TKK:lta. Päästyämme Istolle, Isto soittikin heti ja menimme TKK:n TF:lle syömään lounasta, jonka jälkeen painelimme kotiin.

Takaisin Istolle päästyämme jatkoin Marion pelaamista, kunnes Kivimäet saapuivat. Okei – jatkoin myös tunnin sen jälkeen. Pääsin n. 90 tähteen. Lopulta kyllästyin Cosmic Medalien etsimiseen ja aloin pelaamaan Jonin kanssa mirroreita. Jonilla oli Dialga ja Saget tuttuun tapaan Luxchompissaan. Hakkasimme yli 10 mirroria ja lähes jokaisen ottelun kahdella viimeisellä vuorolla Joni valitteli ”aina mun pakasta loppuu tehot kesken”. Tästä tuli klassikko matkan aikana. Isto tyytyi sanomaan Jonille, että ”katsotaan niin tehot ei lopu kesken Roxua vastaan mirrorista”. Voi sitä ironiaa…

”Jounia vastaan ei lopu tehot kesken”

Kello läheni yö kolmea ja lähdimmekin Taxilla lentokentälle kohden kokoonpanolla minä, Isto, Anni , Joni ja Niko. Taxi-kuski oli hieman hömppä, mutta Isto halusi todistaa, ettei jää tyhjän puhumisessa kakkoseksi, josta hän suoriutuikin kunnioitettavasti siihen kellon aikaan.

Saavuttuamme lentokentälle kävin nostamaan 100 euroa käteistä, siltä varalta, ettei Hollannissa kortit toimisi ja lagasin Kettusten porukkaa odottaessamme. Vihdoin Kettusten porukka saapui(johon kuului Matti, Heikki, Jouni, Roxu ja Ville ”Random Senior”), kävimme yhdessä Check In:ssa ja lähdimme kohti turvatarkastusta.

Turvatarkastuksessa bling-kenkäni näyttivät, että kannoin metallia mukana ja läpivalaisun jälkeen turvatarkastaja vei minut tuttuun tapaan sivuun ja tutki kansioita sen varalta, että omistaisin ____’s Pikachua, mutta en edellenkään kanna sitä mukanani. Jo yli pariskymmenes turvatarkastaja joutui tästä pettymään ja pakkasi kansioni pettyneenä takaisin reppuuni ja ojensi sen nyrpeänä käteeni.

Kunhan kaikkien kansiot oltiin tutkittu, etsimme hyvän paikan jossa mahtui pelaamaan ja istumaan. Lagasin kun Niko(?) pelasi Jounia vastaan mirroria ja lopulta lähtivät jonnekin baarin auettua. Isto halusi pelata yhden ottelun Jonin pakalla Luxchompiani vastaan, jotta ymmärtäisi miksi Saget on tuossa pakassa. Hirveän väännön ja Iston topdeckailun jälkeen onnistuin kuitenkin voittamaan ottelun yhdellä prizella, vaikka johdin 3 prizella parhaassa vaiheessa. Isto alkoikin filosofoimaan Sagen merkitystä tappiolta nousemisessa mirrorissa.

Tästä mirrorista ja Nikon ja Jounin mirroreista johtuen Isto keksi alkaa rölläämään Jounia ”Jounia vastaan ei lopu tehot kesken”. Niko oli rölläyksessä mukana ja Jouni mytristeli kasvojaan ja jakeli solvauksia samaa tahtia kun Isto dissasi häntä. Rölläys – ja väsyneissä tunnelmissa menimme lentokoneeseen, jossa yritin saada nukuttua. Kone oli pieni Air Balticin potkurikone ja Isto alkoi kertomaan, kuinka potkurikoneet ovat turvallisempia kuin turbiinikoneet. Muistan itsekin lukeneeni tämän jostain, mutten vain muistanut mistä. Tunnin lento Riikaan ei kuitenkaan ollut tarpeeksi pitkä siihen, että olisin onnistunut nukahtaa.

Saavuttuamme Riikaan totesimme, että - niin – seuraava lento lähtee 5 tunnin päästä. Noh, menimme portin viereen ja totesimme, että turhaan. Läpiveto oli niin armoton, että vaikka yritti nukkua patterin vieressä, oli aivan liian kylmä. Menimme siis yläporttien paikoille, joissa oli lämmin ja kaikki nukahtivat sivuttain vieden vähintään 3 paikkaa porteilta. Itse nukuin epätasaisesti 2 tuntia ja heräsin joka 10. minuutti tarkistamaan ettei kukaan ole pöllinyt lompakkoani tai passiani. Hieno alitajunta meitsillä.

Herättyäni 8, pelasin Jonia vastaan Vilegarilla pari ottelua ja otin kauniisti turpaani Dialgalta. Vaihdoin Steelixin ja nöyryytin Luxchompia vaikka 20% flipeista taisi mennä vain headseiksi. Kello tuli tarpeeksi ja lähdimme kylmille porteille. Pääsimme lentokoneeseen nopeasti ja tällä kertaa kyseessä oli pitempi lento ja epävarmempi turbiinikone. Olin suht pirteä nukuttuani ja yritin vain keksiä jotain tekemistä matkalle – siinä kuitenkaan onnistumatta.

Amsterdamin autonvuokraus

Saavuttuamme Amsterdamin lentokentälle Matti kertoi kokemuksiaan Hollannista, jossa oli ollut monet kerrat pikaluistelukisoissa. Etsimme lentokentältä ensin autonvuokrauspaikkaa. Seurasimme kylttejä ja löysimme Burger Kingin, jonne pysähdyimme syömään. Olimme niin hukassa syömisen jälkeen, että seuraavana ihmiset päättivät mennä etsimään SuperMarketista Soup-a-Cupia(josta vielä lisää tässä raportissa). 20 minuuttia myöhemmin Isto, Ville ja Heikki tulevat kaupasta, ja Istolla on kauppakassi täynnä Soup-a-Cupeja – kaikkia mahdollisia makuja tietenkin. Kassa oli saattanut hieman ihmetellä, miksi hullut suomalaiset ostavat kaupan Soup-a-Cup varastot tyhjiksi, ja niin ihmettelet varmasti sinäkin, mutta selitys tulee vielä tämän raportin aikana.

Autonvuokrauksen etsintä jatkui seuraavana vessapysäkillä. Tässä kohtaa emme olleet nähneet viimeiseen tuntiin autonvuokrauskylttejä, mutta se ei vauhtia haitannut. Lähdimme harhailemaan lentokentälle, käännyimme vähintään 2 kertaa kokonaan ympäri kunnes löysimme autonvuokrauspisteen aivan Burger Kingin vierestä.

Matti oli hommannut autoa vuokratessaan GPS:n autoonsa, joten haettuamme autot lähdimme Matin johdolla kohti Arnheimia.

Amsterdam-Arnheim perjantairuuhka

Amsterdam on Helsinkiä isompi kaupunki. Liikenteen määrä rauhallisena iltapäivänä on siis…massiivinen. Kuskimme Isto ja Matti olivat todennäköisesti nukkuneet edellisinä yönä ehkä maksimissaan yhteensä 6-7 tuntia, joten täydellinen ruuhka kuudella kaistalla oli yhtä painajaista. Jotenkin GPS:n avulla ja parinkymmenen uhkarohkean ohituksen jälkeen pääsimme Arnheimiin. Iston hermot olivat jo kireät tässä kohtaan.


”Make a U-Turn when possible”

Arnheimissa liikenne olikin sitten rauhallisempaa ja saimme etsiä rauhallisesti oikeaa paikkaa. Yksi ongelma vain osoittautui ylitsepääsemättömäksi –hostellimme sijaitsi GPS:n mukaan keskellä metsää. Lähdimme siis pyörimään ilman GPS:aa Arnheimissa, joka on n. Tampereen kokoinen kaupunki. Pyörimme puoli tuntia, teimme 20 U-käännöstä,pysähdyimme aiankin 6 kertaa, kävimme 2 infopisteellä, kysyimme suuntaa kahdelta eri ihmiseltä, löysimme kyltit hostelliin, mutta silti löysimme perille vasta kun Anni spottasi piilotetun kyltin hostelliimme. Matin auto jatkoi edessämme matkaa jonnekin aivan muualle kun kävimme katsomassa onko Hostelli sinne minne piilotettu kyltti näytti – olihan se. Joni soitti Matille ja haimme heidät kyseisen kaupungin sairaalan vierestä.

Saavuttuamme hostelille Isto totesi, ettei ajaisi enää senttiäkään sinä päivänä. Matin lähdettyä Heikin, Nikon, Roxun ja Villen kanssa pizzalle, kävimme kysymässä päivällistä hostellista. Heillä oli kuitenkin liian vähän työvoimaa siihen sille päivälle. Söimme suklaapatukat ja totesimme, että tästä ei tule mitään. Isto pyörsi sanansa ja kysyimme Jounia ja Jonia mukaan, jos menisimme syömään. Lähdimme randomilla suuntaan X kohti kaupungin keskustaa ja näimme siinä avoinna olevan Marketin. Isto etsi parkkipaikkaa Kadunvarresta(joka oli täysin mahdotonta Hollanissa, jonka kaduilla on parkkeerattu autoja oikeinpäin, väärinpäin, sivuttain ja kävelykadun päälle). Löysimme pienen paikan 2 korttelin päästä ja kävelimme Marketiin.

Saavuttuamme Marketille huomasimme – ei se ollutkaan marketti vaan kebabpaikka. En yleensä suostu käymään suomalaisissa kebabpaikoissa, koska hinnoista näkee suoraan, etteivät ne maksa veroja. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut suomalaiset verorahat, joten olin valmis syömään mitä vain niin nälkäisenä. Tilasimme ruuat ja limut ja odottelimme ruokiamme. Isto oli tilannut ruuan ensimmäisenä ja oli kaikista nälkäisin. Huvittavaa kyllä kaikille muille tuli ruuat ennen Istoa ja kun Isto kysyi kebabinsa kohtaloa vastasi myyjä vain kohteliaasti ”Oh, sorry, I forgot”. Isto vastasi kohteliaasti hymyllä, käänsi päänsä pöytää kohtaa ja päästi suustaan pari perisuomalaista sanaa.

Lopulta Isto kuitenkin sai kebabinsa ja sai vielä lohduksi Annin ja minun pizzastani 2 palaa, koska jostain syystä pizza täytti aivan karmean nopeasti. Isto rölläsi Jounia koko ajan siitä, ettei tulevilla vastustajilla tulisi loppumaan tehot Jounia vastaan, mutta Jouni oli kohteliaasti eri mieltä. Saimme vielä kaupanpäälle yhden ylimääräisen Light Colan, sillä myyjälle oli käynyt kämmi kassakoneen kanssa. Otimme Colan ja lähdimme autolle päin. Pimeys oli jo laskeutunut Arnheimin ylle ja käännyimme väärässä risteyksessä, mutta Anni onneksi hyväsuuntavaistoisena huomasi virheemme ja emme lähteneet ihan ulapalle.

Ajoimme takaisin hostelliin, menin sänkyyn ja totesin, ettei nukuta ollenkaan. Nukahdin 10 minuutissa.

Lauantai 19.02.2011 – turnauspäivä

Heräsimme 7 paikallista aikaa(tunnin aikaero) ja menimme aamiaiselle. Lähes sen jälkeen lähdimme hyvissä ajoin turnauspaikalle, jos GPS sekoilisi tututtuun tyyliin. Seurasimme Mattia matkan ajan ja päivittelimme ainakin 10 kertaa matkana aikana kuinka Matti vilkutti vasta viime hetkellä mihin suuntaan olimme menossa.

Saavuimme perille ilman sen suurempia sekoiluja ja näimmekin pihalla kauhean läjän autoja. Tanskalaiset olivat nähtävästi saapuneet asuntoautolla ja nukkuivat läheisellä Camping-alueella. Helppohan se oli kun Hollanissa oli se -+0, joka tuntui taivalliseelta Suomen pakkasten jälkeen.

Menimme rakennukseen sisään, kaivoimme pakkalistat ja pakat valmiiksi, ilmottauduimme ja menimme deck checkiin. Kohdalleni osui rento saksalainen deck checkaaja, joka ei jaksanut kauheasti kiinnostua sleevieni kunnosta(toisin kuin eräs toinen deck checkaaja sankari). Pääsin helposti läpi ja menin odottelemaan ylös katsomoon kun muut pääsevät deck checkeista läpi. Annin kohdalle siunaantui hienompaakin hienompi ruotsalainen tuomarimme Heidi, joka passitti joka toisen tarkastetun resleevaukseen. Näky oli huvittava, sillä Heidille odotti aina 5 ihmistä jonossa näyttämässä uusia suojiaan, kun yhdellekään muulle deck checkaajalle ei ollut missään kohtaa jonoa. Noh, deck checkaus meni ohi ja odottelimme turnauksen alkua.

Alku myöhästyi tuttuun tapaan, mutta sain jännitykseni purettuani kun menin puhumaan Hollantilaisen kaverini Matijsin kanssa, joka pelasi DH:n antamaa Gigas-listaa yhden kortin muunnoksella.(Matijs pääsi Gigasilla jopa top8:n itse turnauksessa). Selitin hänelle kuinka karmeaa armeija on ja yleiset kuulumiset Suomesta ja kuin huomaamatta aikaa kului sen verran, että pairingsit tulivat seinille. Pelasin siis Luxchompia Honchkrowilla


1. kierros David Booij(Hollanti)(Mirror)

Hei, ensimmäisellä kierroksella jo herraa vastaan, jonka tiesin osaavan pelaavan edes jotenkuten. Kyseinen herra oli siis Miskan vuoden 2006 MM-kisojen finaalivastustaja Senioreissa. Hänellä on allaan myös yksi Hollannin mestaruus viime vuodella Luxchompilta, joten oletin, että tuskinpa pakka mihinkään oli vaihtunut. No eipä ollut. Hän aloittaa pelin Ambipomilla ja Callaa penkilleen Luxrayn ja Garchompin. Alkukäteni on roskaa ja Cyrus, joten tyydyn etsimään Cyrusilla PONT:n ja SP Radarin, jotta saan 3 SP:ta peliin Sprayta varten. Poltan Sprayn Bright Lookiin ja käytän PONT:n. Jään Pontin nostosta SP Radarin päähän vastustajan Garchompin tappamisesta ja annan vain vuoron. Topdeckin ollessa nostaa ja kaveri nostaessa topdeckeistaan joka vuoro DCE:n ilman Trade Offia vs. minun ei yhtään DCE:ta, saan pelin aikana 2 prizea. Prizeissa oli pelissä Toxi, Psy enu, Azelf, Bronzong, DCE ja Premier Ball. Vähän liian rankat prizet siis mirroriin. Pakkaani jäi pelin lopussa mm. 3 Gainia ja 3 DCE:ta
0-1

Olo oli kummallinen. En edes muista, millon hävisin viimeksi ensimmäisen kierroksen turnauksessa. Siitä täytyy olla monta vuotta. Luotto laski myös huonoon nostoon ja siihen, että hävisin mirrorin, jonka ei pitäisi olla mahdollista listallani. Tiesin kuitenkin, että 0-1 tarkoittaa jotain randomia vastaan seuraavalla kierroksella. Ihmettelin myös sitä, että Joni hävisi kanssani 1. kierroksella kun taas kaikki muut suomalaiset taisivat voittaa.

2. kierros Mies hollannista(Ampharos/Donphan)

Kaveri ei pelannut BTS:aa, Uxieta tai starttereita. Nuff’ said.
1-1

Sitten klassiseen tapaan ruokatauko. Oikeasti wtf – turnaushan vasta alkoi ja tulemme tahkomaan koko turnausta ilta 8 asti. Noh, en syönyt tapani mukaan mitään ja jatkoin turnausta tunnin lagaamisen jälkeen.

3. Hollantilainen(Tyranitar/Nidoqueen)

Kaveri vetää turbo T1:sen. T1 Tyranitar ja Nidorina. Olin onnistunut vahingoittamaan Nidorania 1. vuorolla Uxiella 40 damagen edestä ja kaverilla on vielä Tomb edessä. Huomaan Azelfilla, että 2 Cyrusta on prizeissa, joten joudun etsimään Bebella Uxie LV.X:n ja tapan Uxie X:lla Tombin. Kaveri tuo Tyranitarin eteen, pelaa Uxien, nostaa 5 korttia, littää Tyranitarille DCE:n ja Beltin ja käyttää Judgen. Penkilläni on Ambipom ja Garchomp ilman energiaa ja hänellä edessä Tyris Prime Spec Darkilla, Beltilla ja DCE:lla. Ja Uxieni kuolee heti Judgen jälkeen. Kaveri Power Clawaa Uxieni ja tuon Ambipomin rölläämään eteen. Nostan DCE:n Judgesta ja liitän sen Garchompille, Gain Ambipomille ja siirrän DCE:n penkki Azelfille. Vastustajani katsoo hetken wtf ja lukee Ambipomin. Seuraavalla vuorolla Queen peliin ja Spread. Huomaan, että nyt on pakko tappaa Queen kun se on vielä mahdollista kiitos Uxien 40 damagen ja tuon Garchomp C LV.X:nj iskemään 80 Queeniin, otan Cyrusin prizeista ja kaveri Judgee uudelleen. Hän ei kuitenkaan nosta energiaa. Loppu peli menee siinä, että tapan penkiltä NIdoranit ja hän tappaa lopulta penkiltään kaikki pokemoninsa. Otan viimeisellä vuorolla 2 prizea Crobatin Flash Biteilla. En iskenyt Tyranitariin yhtään damagea pelin aikana.
2-1

Tuntui, että tästä se turnaus vasta alkaa, sillä nyt oltiin noustu takaisin random roskan seasta mahdollisten voittajakandidaattien joukkoon. Ja siitähän se sitten lähti.


4. kierros Kevin de Mooij(Mirror)

Muistan kaverin, hän voitti Lunarockilla Hollannin mestaruuden sinä vuonna kun Miska voitti kyseisellä pakalla maailmanmestaruuden. Tiesin hänen olevan siis aivan jepa pelaaja. Hänellä oli pakassaan myös Call energioita ja repi sen jotenkin alkukäteen. Voitin pelin kuitenkin kiitos Toxicroakini, joka tappoi hänen Ambipominsa ja Luxraynsa, ja jota hän ei saanut kertaakaan tuhottua. Outo tilanne tapahtui tässä kun itselläni oli Ambipom pelissä ja hän iski siihen Flash Impactin. Hän nosti vahingossa prizen vaikka Ambi ei kuollut. Huomautin siitä ja pyysin tuomarin paikalle. Tuomari höpötti jotain Kevinin kanssa hollanniksi, näytti prizen minulle ja laittoi sen takaisin paikalleen. Tuomaroinneena tiesin, että kyllähän se prize nyt pitäisi edes sekottaa, sillä hän ei ollut käyttänyt Time Walkiaan ja nyt hän tiesi missä prizeissa on Power Spray. Wtf tuomarointia. En jaksanut valittaa, koska tiesin, että voitan pelin jokatapauksessa kahdessa vuorossa.
3-1

Tunsin oloni hieman itsevarmemmaksi, sillä pakka oli alkanut toimimaan ensimmäisen kierroksen tunkkaisuuden jälkeen erittäin kiitettävästi.

5. kierros ?(Mirror)

Tältä kierrokselta ei ole mitään muistikuvaa. Mirror, joka oli turnauksen toiseksi helpoin. Kaveri scooppaa kun olen tappanut 3 garchomp C.ta häneltä. (Hänellä 3-1 linja Garchompeja)
4-1


6. kierros Anni Parkkila(Jumpluff)

Haistakaa nyt ihan oikeasti. Matkustin varmasti Hollanttiin asti pelaamaan Annia vastaan. Istuimme pöydän ääreen ja pohdimme mahdollisuuksia siitä, mitä tekisimme, voisin luovuttaa periaatteessa tahallani, sillä luultavasti voittaisin seuraavat 2 kierrosta ja pääsisin siis jatkoon silti. Ajatus turnauksen riskeeraamisesta ei kuitenkaan huvittanut joten päätimme pelata pelin. Vähän ennen kuin aloitimme, sanottiin, että kierros repairataan. Emme jaksaneet kerätä korttejamme pöydästä, koska repairingi koskee aina vain yhtä tai kahta paria. Kävelin tarkistamaan tilanteen ja thank god, parit vaihtuivat. Kävin infoamassa Annia ja

6. kierros Hollantilainen(Mirror)

Tämä mies oli huumoriveikkoja. Hänellä oli pinkit Dragon Sleevet joista hän tuntui olevan erityisen ylpeä. Kysyi oikein innostuneena ”tykkäätkö suojistani”. Katsoin häneen kylmästi silmiin ja totesin, että ”normipäivä Suomessa”. Kaveri hänen vieressään oli kuitenkin sitä mieltä, että pinkit sleevet olivat homot – nobot. Tämä mirror oli täyttä hallintaa. Sain Uxie LV.X:n kiitos Communicationin T2 ja kaveri ei koskenut siihen koko pelin aikana. Hän myös käytti Lost Removerin DCE:hen Dragonitellani ja näytti erittäin ovelalta sen tehdessään, mutta jätti Dragoniteen iskemättä ja antoi vain vuoron ja toi Crobatin eteen. Mietin hetken mitä tekisin, sillä olin polttanut jo 2 DCE:ta pelin aikana(kädessäni oli 3. ja 15 muuta korttia). Sillä aikaa kaveri sanoi ”Et varmasti odottanut tuota, haha”. Katsoin hetken häntä, Turnasin Dragoniten ja iskin Crobatia Uxiellani joka oli jo menettänyt 10. Vastustaja pelaa Garchomp C:n, DCE:n, Gainin, Crobatin, jonka Sprayaan ja Turnin jolla saa 10 lisää Uxieeni ja Earthquakee Uxieni pois. Jään töllöttämään ihmeisseäni Garchompia edessä ja pelaan Gain, Dragonite DCE:n kädestäni, tapan Garchompin ja loput 2 pokemonia, jotka hän tuo eteen sillä.
5-1

Anni hävisi tämän kierroksen, joten olin tietysti pettynyt siitä, sillä 5-1 olisi voinut riittää Annin jatkoon pääseemiseen 5-3 tuloksella. Vielä minulla olisi kuitenkin yksi kierros pelattavana, jotta pääsen jatkoon.

7. kierros Steffen Eriksen(Tanska) (Mirror)

Pelkäsin aluksi, että hän oli sukua Kim-Erik Eriksenille 2009 vuoden MM-kisoista, mutta onneksi hän ei ollut. Erittäin mukava kaveri, jonka kanssa pystyi juttelemaan pelin keskellä. Taisi saada 3 prizea pelin aikana. Ei kuitenkaan tappanut Dragoniteani ja Uxie LV.X:iani jälleen kertaakaan pelin aikana. Dragonite jyräsi tässäkin pelissä n. 4 prizea. Mirror jumala.
6-1

Olin jatkossa, kello oli 7 illalla, eikä sinä päivänä pelaaminen jotenkin enää jaksanut kiinnostaa. Viimeisellä kierroksella

8. kierros Tupakalta haiseva random saksalainen(Vilegar/Kingdra Prime)

Kaverin haju tarttui toiselle puolelle pöytää ja kiinnotukseni oli muutenkin nollassa. En myöskään välittänyt 7-1 tuloksesta, koska saisin kiitos prosenttieni todennäköisesti, jonkun random Machampin vastaani sijalta 30. joka ei etenkään huvittanut. Jos vetäisin 6-2 saisin ”paremman” vastustajan, joka tarkoittaisi todennäköisesti Luxchompia, jonka olin tajunnut turnauksen aikana jo lähemmäs autowinniksi. Pelailin vähän sinne päin ja pääsin 5-6 tilanteeseen, koska viimeisestä Fainting Spellista tuli heads.
6-2

Vastustajani oli aivan innoissaan voitosta, joten hyvä, että voitti. Hän sitten tippui top16 random gigasille…(Matijsille)

Swissien jälkeen tuli kauhea stallaus kunnes standingsit tulivat seinille. Katsoin aluksi, että joudun Jonia tai Mauria vastaan, mutta pääsinkin jotain hollantilaista vastaan kiitos hyvien prosenttien. Sijoitukseni oli alkukierrosen jälkeen 14. Kysyin Matijsilta tuntisiko hän vastustajaani ja hän vei minut syrjään ja sanoi minulle ”Joo, tää kaveri on pelannyt koko kauden Gyaradosia, ja nyt se vaihtoi Luxchompiin, jota se ei osaa ollenkaan pelaa, että en tajuu miten se veti 6-2. Pitäs olla ihan helppo sulle”. Kiitin Matijsia vaikka kansalaisensa pettikin ja lähdimme turnauspaikalta pois.

Menimme ”suoraan” jollekin toiselle kebabpaikalle, jossa myyjät eivät osanneet sanakaan englantia. Sain tilaamani pizzan, mutta esim. Ville sai jotain aivan muuta kuin mitä tilasi. TV:sta tuli myös joku aivan random elokuva, jonka jälkeen sieltä tuli Steven Seagalin random väkivaltaa, jossa ihmisiä ammuttiin keskellä kirkasta päivää ja vielä kuolleenaakin, niihin laitettiin pari laukausta…Joo…

Menimme hostelille, johon lagasin jälleen sänkyyn ja nukahdin sen suurempia ajattelematta. Sovimme, että me top32:n ihmiset(minä, Joni ja Roxu) lähdemme Iston kyydillä ja Anni kartturina sunnuntaina turnauspaikalle.

Sunnuntai 20.02.2011 – Top32

Söimme aamiaisen, lähdimme turnauspaikalle Matin GPS:n kanssa arvatulla osoitteella. Osoite vei jonnekin paikallisen kirkon luokse. Hermostuimme, sillä aika oli rajattu ja soitimme oikean osoitteen. Saavuttuamme vähän arvioitua myöhemmin turnauspaikalle huomasimme, että ihmiset olivat vasta päässeet sisään. Hollannissa ei näköjään pidetty mitään kiirettä asioiden kanssa.

Istuimme katsomoon ja Anni huomasi yhden eilisistä vastustajistaan päässeen top32:een. Tummaihoisen kaverin, joka sekoitti vastustajan pakan joka välissä(ja katsoi tietenkin sitä sekoittaessaan). Anni ei pitänyt kaverista ollenkaan, mutta ei kuitenkaan muistanut hänen nimeään kun kysyin sitä häneltä. Noh, top32 pelaajat pyydettiin pöytään ja katsoin minkäsnäköinen kaveri asettuu vastaani.


Top32 Emmanuel Da Silva(Mirror)

1. ja 2. Ottelu

Ja kukas muukaan kuin juuri tuo Annin vihaama vastustaja asteeleekaan siellä vastaani. Kaveri oli pelannut myös Jounia vastaan jollain kierroksella(en tiedä oliko voittanut), mutta kuulemma oli erittäin puhelias kaveri. Itse en kauheasti jaksaisi puhua toppi otteluissa, joten onneksi pelastava enkeli istui vieressäni. Andrea Ceolin, jonka kanssa puhuin aikaisemmin lauantaina ja joka pyysi Glaceon vuonna nimmariani Glaceon LV:X:aansa. Keskustelu meni näin:

Vastustaja: Oletko hyväkin pelaaja?
Minä: Ihan hyvä joo.
Vastustaja: Ootko maas parhaita?
Minä: Joo, oon parhaiden joukossa.
Andrea vierestä: Esa on kuule kuuluisa.
Vastustaja: Aijaa?
Andrea: Se on niin kuin rokkitähti.
Vastustaja: *Hiljaisuus*

Tämä ihana hiljaisuus kesti kahden ottelun loppuun asti.


Otteluista ei jaksa erikseen selittää. Vastustaja sai kahden ottelun aikana 4 prizea(oma Dragoniteni otti 6 prizea kahden ottelun aikana) ja hänellä ei tainnut olla muita mirror techeja kuin Toxicroak pakassaan. Tapaani ei kuulu kuitenkaan pelata mirroreita Luxraylla joten sekin oli aivan turha. Todennäköisesti turnauksen helpoimmat pelit. Uskoisin myös, että se, että vastustajani tiesi minun olevan hyvä pelaaja mursi hänen peliään – psykologia on kuitenkin myös osa peliä.

2-0(8-2)

Tiesin, että seuraava vastustajani tulisi olemaan tämä kyseinen Andrea, jonka tiesinkin jo italian parhaaksi pelaajaksi.

Joku kerjää verta nenästään

Tässä välissä kuitenkin minua pyydettiin haastatteluun tuomarin puolelta. Hän vei minut sivuun ja alkoi kyselemään kaikenlaisia yleisiä kysymyksiä harrastuksestani ja kaikkia random kysymyksiä parhaista muistoista siihen, että kummasta pidän enemmän Brockista vai Mistysta. Brockista – luonnollisesta. Tragikoomisin kohta haastattelua kuitenkin oli varmasti se, kun puheeksi tuli kausi 2007, jolloin vedin 52-2 ja jäin 5 pisteen päähän Hawain matkasta(sama vuosi jolloin Tom voitti maailmanmestaruuden). Olin jo unohtanut kaiken vihan, joka oli silloin herännyt ranking kusetuksista. Haastattelija päätti kuitenkin koputella jäätä kepillä.
Haastattelija: Mikä on paras suorituksesi?
Minä: Luultavasti top8 MM-kisoissa 08 tai 52-2 07
H: Sait siis matkan silloin?
M: Itse asiassa jäin 5 pisteen päähän invitesta sinä vuonna.
H: Muistan sen vuoden, luovutin pisteeni Delambrelle(joka meni siis ohini viimeisessä päivityksessä), sori siitä, hahahaha.
Tunsin kuinka kaikki unohdetut, tukahdetut tunteet nousivat pintaan ja en ole varmastikaan ollut koskaan elämässäni ollut niin lähellä lyödä kaveria siltä seisomalta päin näköä. Rauhallisena persoonana kuitenkin hymyilin hänelle kohteliaasti ja vaihdoin aihetta. Idiootteja riittää...

”Merkatut” ja merkatut sleevet

Joni hävisi mirrorin heikkoon nostoon Top32:ssa, jota ihmettelin suuresti, mutta huono säkä käy aina jossain kohtaa turnausta näköjään. Roxu veti itsensä mirrorista läpi Top32:een – oikeasti - jätkä on seuraava Miska. Ökä onnistui myös häviämään Senioreissa matsinsa vaikka oli 6-0 – toivottavasti ei scoopannut tällä kertaa…

Hieman top32:n loputtua nimeäni kuulutetaan. Menen alas ja minun käsketään resleevaamaan koko pakkani. Katson tuomaria epäuskoisesti ja hän selittää minulle, että osassa on taipuneet reunat. Hän oli kuulemma opetellut ne ulkoa. No hän päättää näyttää minulle miten ne tunnistaa. Hän alkaa selaamaan pakkaani katsomalla suojia:
Tuomari:
- Tässä on PokeTurn *kääntää Collectorin
- Tässä on Luxray*kääntää Garchompin*
- Tässä on PokeTurn *Kääntää Uxien*
- Tässä on Pokemon Collector*Kääntää Poke Turnin*
- Tässä Premier Ball*Kääntää sähköenun*
Tunsin oikeasti myötähäpeää tätä tuomaria kohtaan. Ihan kuin pystyisin itse muistamaan merkatut kortit, kun kerran hänkään ei onnistunut opetella niitä ulkoa. Viimeisten 4 kortin joukosta hän arvaa kuitenkin 50% oikein ”grätz”. No minun pitää kuitenkin vaihtaa sleeveni Palkian sleeveihin ja saan warninging.

Top16 Andrea Céolin(Vilegar)

Teen Set-upin ja katson prizejani. Olen herkällä alkaa nauramaan. Prizeissani on 5 kulunutta korttia ja 1 joka PAISTAA uututtaan. Katson pakkani päällimmäistä korttia ja se kiiltää myös kuin aurinko silmiini. Pakkaani selatessani huomaan, että pakassani on 7 sleevea, jotka paistavat törkeästi uututtaan muista. Olen varma, että olisin saanut seuraavan sleevetarkastuksen jälkeen vähintään game lossin tästä johtuen, koska olin saanut jo aiemmista suojistani warningin.

1. Ottelu

Saan Jumala alun. T2 Luxray ja Uxie LV.X. Nostan 4 prizea, 5 vuorossa ja kaveri scooppaa.
1-0(9-2)

2. Ottelu

Saan jälleen nopeamman alun kuin vastustajani, en kuitenkaan tarpeeksi nopeaa ja 2 Vileplumea tulee penkille. Pääsen 3 prizen etumatkaan, jota hän kuroo tasaisesti Poltergeistilla kunnes tilanne on 2-1. Penkkini on täynnä ja tarvitsisin yhden vuoron aikaa Garchompilla viimeisen helpon prizen ottamiseen. Hän tajuaa kuitenkin ottaa Lostgarilla viimeiset Garchomp ja Luxray LV.X.ni kädestä pois. 2 oli jo discissa ja molemmat Aaronit olin jo joutunut käyttämään. Liitä energian Honkulle ja annan vuoron. Vastustaja Poltergeistaa Azelfin pois edestä, pelaan Bronzongin kädestä, jolla siirrän DCE:n Garchompilta honkulle ja tapan Genkun. Nostan viimeisen prizen ja Fainting Spell. Heads.

Sudden Death

En tuntenut oloani epävarmaksi Sudden Deathiin mennessä, mikä tahansa startteri ja DCE alkukädessä niin homma on paketoitu. Nostan alkukäteni: Garchomp, Premier Ball, 2 Power Sprayta, Poke Turn ja Uxie LV.X ja Bebe. Tuijotan alkukättäni ja facepalmaan mielessäni. Kaveri aloittaa Gastlylla ja pitch darkaa. Etsin Bebella Uxien ja nostan topdeckista ja Uxiella Dragoniten ja Honchkrowin. Kaveri tuo Tombin eteen ja antaa vuoron – wat? Nostan Luxray LV.X:n ja annan vuoron. Kaveri pelaa enun Haunterille penkille ja passaa – wat? Nostan topdeckista Lucarion ja annan vuoron. Nyt vastustajani Darkness Graceaa Gengarin penkille. Nostan kortin – Ambipom…Pidän pokerinaaman, annan vuoron ja kaveri Poltergaistaa minut hengiltä.
1-1(9-3)


3. Ottelu

Äskeiset kaksi ottelua tuntuivat lopun alulta ja loppuhan tuli kun nostin viimeisen pelini alkukäden. Lucario, DCE, Toxicroak, Warp energia, Poke Turn, SP Radar ja Premier Ball. Kaveri saa T1 Uxiella 7 korttia Vileplumen ja Gengarin ja en nosta jälleen koko pelin aikana supporteria. Enpä ainakaan tippunut DQ:heen sleevien takia.
1-2(9-4)


Harmituksen taso oli häviön hetkellä yhtä suurta kuin Glaceonin kanssa. Tällä kertaa en ollut hävinnyt vain huonoon tuuriin vaan myös kaverin flippiin. Osaltaan myös ärsytti se, että peliä katsoi italialainen tuomari, joka oli vastustajani puolella, ja jonka kasvoilta pystyin koko ajan lukemaan mitä vastustajani nosti. Luulisi, että joku muu tuomari olisi löytynyt tuomaroimaan otteluamme. Tuomari oli luultavasti yhtä pätevä kuin minä tuomaroimaan tiukkaa ottelua – eli täysin kykenemätön. Hän oli selvästi enemmän kiinnostunut pelistä kuin tuomaroinnista. Painun siis ärsyyntyneenä katsomoon, toteamme, että Roxu häviää ja haluan vain pois turnauspaikalta. Käyn vielä hyvästelemässä ja toivottamassa onnea Matijsille top8:aan Gigasilla ja lähdemme turnauspaikalta kohti parempaa päivää.


Time ain’t money – unless you live in the Netherlands


Olemme nälkäisiä. Lähdemme siis keskustaan ravintoloita etsimään. Interesting Fact: Hollannin kansalaiset tekevät vähiten työtunteja kehittyneistä maista vuodessa. Ja se näkyi. Menimme tielle, joka oli täynnä ravintoloita – joista mikään ei ollut auki! Kello oli 2 päivällä ja yksikään ruokapaikka ei ollut auki. Kunnes näin pelastukseni edessämme. Keltainen lokki viitoitti tietä edellämme.

Lokki ohjasi oikealle ja joukkomme laahusti kuin Zombiet, ilman omaa tahtoa kohti lokin viitoittamaa suuntaa. Jotkut vahvat joukostamme yrittivät vastustaa lokin suurta vetovoimaa, mutta turhaa. Olin menettänyt jo taistelutahtoni sen vetovoimalle ja seurasin sitä kuin hiiret pillipiiparia. Lopulta lokki oli aivan edessämme. Se läheni vastusteluistamme huolimatta ja ennen kuin huomasimmekaan, olimme jo tilaamassa Medium kokoista Big Macia.

Söimme vatsamme täyteen ja päätimme tulla syömään myöhään illalla ravintolaan joka aukeaisi 4 iltapäivällä.

”Miska suosittelee”

Tulimme takaisin hostellille ja menimme huoneisiimme. Olo oli levoton ja halusin saada ajatukset vain pois turnauksesta. Villen tai Heikin koneella oli animea, jota Miska oli suositellut. Tämän animen ei siis kuuluisi olla missään nimessä huonoa. Istoa kiinnosti, mikä anime oli kyseessä, mutta yllätyksekseen Isto huomasin, että ohjelma ei välttämättä ollutkaan mitään tavallista animea. Sarjan jaksojen nimiin kuuluivat mm. ”Snowhite’s Payback”, ”Calm down, two men”,”Maid to kill”, ”The Vampire Twins Comen”, ”Two Father’s Little Soldier Girls”. Kuulostaa juuri miskanlaiselta animelta.

Jutut menivät sitä levottomammaksi, mitä pitemmälle iltapäivää päästiin. Uhrauduin jopa joutumaan Royco Cup-a-Soup mainoksen uhriksi, joka johti siihen, että tuijotin sen ainakin 10 kertaa putkeen. Ymmärsin vihdoin miksi Isto, Ville ja Heikki ostivat koko kaupan tyhjäksi Cup-a-Soupeista. Mainos oli kerrassaan – vastustamaton.


Väsynyttä menoa

8 aikoihin toteamme, että voisimme mennä syömään. Menimme sovittuun paikkaan ja koko kaupunki tuntui olevan aivan erilaisessa elossa kuin 5 tuntia aikaisemmin. Paikka pulppusi ihmisiä ja jokainen baari oli auki. Menimme kuitenkin ravintolaan, jossa – lol – olivat myös Tommi ja Ökä perheineen. He olivat juuri lähdössä ja suosittelivat meille paikan pizzoja. Tilasin itse pizzan, joka todellakin oli hyvää. 10 hengen populan maksamisessa meni ainakin 20 minuuttia, sillä tarjoilija oli hieman pihalla.

Lähdimme hostellille ja autoradiosta löytyi hyvä kanava, joka soitti iltaan sopivaa automusiikkia. Isto haastoi Matin viivakisaan liikennevaloissa, mutta Isto hävisi surkeasti, sillä Matin autossa oli vain ydympi moottori. Tästä huolimatta Isto kiihdytteli läpi kaupungin. Tunnelma oli katossa ja kun saavuimme hostelille, ei meno hiljentynyt kauheasti ennen kello 12. Aloimme pelaamaan korteilla, joissa ei minusta ollut mitään järkeä kun säännöt olivat niin schaissea, mutta seura ja jutut korvasivat kyllä schaissen korttipelin. Ilta oli ratkiriemukas ja parhaiten muistan sen, kuinka Isto roflaa lattialla varmaan puoli tuntia putkeen ja itsekin nauran lähes koko illan putkeen. Vatsani oli törkeän kipeä illan jälkeen. Väsyneenä ja hyvin mielin menin nukkumaan huomista lähteä mielessäni valmistellen. Olisi kuitenkin valehtelua, jos väittäisin, että en miettinyt flippiin mennyttä peliä laisinkaan. Kelasin koko illan koko pelin vaiheet läpi ja totesin, etten olisi voinut tehdä mitään paremmin. Sain siis nukkua yöni rauhassa.


Maanantai 21.02.2011

Heräsimme, pakkasimme, söimme aamiaisen ja kuulin, että rankingit oltiin päivitetty. Lainasin Roxulta nettikorttia ja katsoin Suomen rankingit. Lähdimme autolla lentokentälle ja automatkalla radiokanava oli jumalallinen. Haluan Suomeenkin radiokanavan, joka soittaa nykymusiikkia, Marvin Gayen Sexual Healingia ja George Michaelin I Want You Sex(part 1.):ia. Jälkimmäinen kruunasi koko reissun.

Lentokentällä pojat vielä ostavat KamaSutra pelikortit, joita Isto sitten analysoi innoissaan. Pojat on poikii…

Lopputulema:

En löydä matkasta mitään negatiivista. Seura oli mahtavinta koskaan, kaikkia ihmisiä röllittiin tasaisesti(no okei, Jounia ehkä muita enemmän), Roxu veti top16,mutta ei valitettavasti 8-0:aa. Matin jutut olivat järjettömän hauskoja koko matkan ajan ja kaikki saivat nauraa enemmän kuin tarpeeksi.

Pakkani toimi lähes moitteettomasti koko ajan ja ilman headsia fainting spellia, olisin todennäköisesti voittanut koko turnauksen näytöstyyliin(top8 luxchomp, top4 machamp(Big Boss sanoo moi) ja finaalissa Luxchomp. En kuitenkaan osaa olla katkera vaikka hävisin surkeimmalla mahdollisella tavalla. Luottoni Luxchompia kohtaan on tällä hetkellä korkeammalla kuin koskaan MetaNitea kohtaan ja vain ihme pystyy estämään sen pelaamisen MM-kisoissa. Niin kauan ainakin jos metagame pysyy Luxchomp painoitteisena – mirrorit kun tuntuivat olevan ne helpoimmat match-upit. Honchkrowita en käyttänyt turnauksen aikana kuin kerran, mutta muut jotka pelasivat Honkkua, pyyhkivät Machampilla lattiaa kiitos Honkun. Ne taas jotka eivät pelanneet Honkkua…hävisivät Machampeille.

Mikäli ensi vuoden porukan laatu tulee olemaan lähelläkään samaa, niin olen menossa maksoi mitä maksoi. MM-kisamatkaa odotellessa. Odotukset ovat erittäin korkealla matkan suhteen. Loppuun vielä plussat ja miinukset.Plussat ja miinukset:

+ Koko matka
+ Luxchomp
+ Honchkrow
+ Pelasin koko turnauksen parhaiten koskaan
+ Koko porukka ja heidän suorituksensa
+ Royco Cup-a-Soup
+ Q-music radiokanava
+ Honkku pyyhki Machampeilla lattiaa muiden otteluissa
+ En joutunut pelaamaan suomalaisia vastaan
+ Luuttusin lattiaa suurimassa osaa mirroreista
+ Hienoimpia Pokemon tapahtumia koskaan
+ Opin enemmän kuin pitkään aikaan
+ Hostelli
+ Jokainen hauska hetki
+ Lukemattomat one-linerit matkan varrelta
+ Second Strike – Matti
+ Iston ajaminen
+ Matijs on hienompaakin hieno mies
+ Ihmiset, jotka vain ymmärtävät
+ Et kuitenkaan jaksanut lukea koko raporttia, vaikka niin aina väität
+ Selvisin lennot elossa ilman suurempia kipuja
+ Paras reissu koskaan


- Ruuhka
- Ihmiset, jotka eivät vain tajua muita
- Judgeeminen voisi hieman kehittyä – ei missään nimessä ollut sillä tasolla missä noin isolla turnauksessa pitäisi ollaMyönnän, tarkoitukseni ei ollut todellakaan kirjoittaa näin pitkää raporttia. Jonku sankari tämänkin varmaan lukee tylsyyksissään kokonaan, mutta joka tapauksessa reissu oli niin mahtava, että tuskin sai lähellekään sitä tunnetta kuvattua tällä kirjoituksella. Paikalla täytyy olla kokeakseen koko hauskuuden. Kokemus oli pelillisesti minulle paras pitkään aikaan, uskon, että unohdin varmasti jotain, mutta toivottavasti muistin laittaa kaiken oleellisen tähän raporttiin. Kommenttia kannattaa laittaa jos jaksoit lukea edes osan, toivoisin, että raportissa on jokaiselle jotain kiinnostavaa. Ajatuskatkoista tekstin seassa kannattaa myös huomauttaa, niin pystyn sitten parantamaan lukukokemusta. Kiitos lukemisesta.
http://www.thedeckout.com - Maailman paras Pokémon TCG-blogi(ni)

Mewtwolover kirjoitti:Pistin kännykkääni jo muistuksen 12.8.(MM-kisat päättyvät 11.8.) kohdalle noiden (Esan) oikkien poistosta.
Avatar
badganondorf
 
Viestit: 832
Liittynyt: 04.10.2010 09:52

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja Roseanni » 23.02.2011 03:42

Hieno raportti oli. Nauratti monessa kohtaa hauskat sanamuodot jne., ja tietysti niissä kohdissa, kun muisti itsekin tapahtumia paikanpäältä. Kyllä, oli mahtava reissu ja omalla kohdallani olit kyllä yksi iso syy miksi se oli niin onnistunut. :> Ja vaikka raportti tosiaan oli pitkä niin silti sen jaksoi hyvin lukea, koska teksti oli niin eloisaa. Kiitos kivasta reissusta ja onnea top16 tuloksesta. Jos se yhtään lämmittää niin imo olit se moraalinen voittaja.
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja Steve » 23.02.2011 15:19

Nauroin. Aivan loistavaa. Propsit.
Nojoo~~~
Steve
 
Viestit: 16
Liittynyt: 01.11.2010 17:06

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja Tonu » 23.02.2011 19:12

Meanwhile in Holland: Vastustaja sekottaa pakkaasi ja kurkkii samalla pakkaasi. Et saa tilaamiasi kebabbeja ellet erikseen muistuta. GPS vie millon minnekkin. Puolet pakasta "merkattuja". Pakan tehot loppuu kesken.

Luin kokonaan ja todella hieno rapsa olikin. Syksystä sitten toivottavasti taas MM-kisoihin toppeihin asti. :>
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja JayEm » 23.02.2011 21:56

Hieno rapsa, jaksoin ilolla lukea pikkuisen flunssan kourissa *niisk*
Toivon mukaan itsekin saan joskus tällaisen reissun kokea :3
Avatar
JayEm
 
Viestit: 851
Liittynyt: 05.10.2010 10:14
Paikkakunta: Jyväskylä
(: I used to be a league leader, but then I forgot how

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja SiaBBo » 23.02.2011 22:05

Turkinpippuri maksaa saletisti veroja!
ざわ・・・ ざわ・・・ ざわ・・・
Avatar
SiaBBo
 
Viestit: 794
Liittynyt: 01.11.2010 01:04

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja Water » 24.02.2011 10:58

Rapsan pituus oli vain hyvästä, koska se oli aivan loistavasti kirjoitettu (luin kokonaan jo eilen mutta kommenttia pukkaa vasta nyt).
Tosiaan Worldseissa toppeihin niin kyllä onnistuu - ja Honchkrow on oikeasti Big Boss.
Avatar
Water
 
Viestit: 118
Liittynyt: 01.11.2010 19:07

Re: "Jounia vastaan ei lopu tehot kesken"

ViestiKirjoittaja Mint Nature » 24.02.2011 14:22

En Scuupannut vaan hävisin ekan pelin siihen et pakassa mikä tahansa muu kortti kuin Spray tisi voiton minulle ja Uxie X pelissä Top Deck ja trade off niistä tuli 3 Spraytä, Tokan voitin kun ei ollut tuurikertointa ja vikan hävisiin siihen kun Toxin koston jälkeen sen pitäisi kyvyllänsä tulla käteen että voisin ottaa kierroksella 3 (ajan jälkeen) Prizen Gengarista ja kiertää sen fainting Spellin, Toinen vaihtoehto olisi 6 kortin uxiesta Cyrys (3 jäljellÄ), Aaron (MolemmaT), Enu (kaikki oaitsi 1 DCE, Psy, Metal), Turni tai SP Radar Zongia vasten no nostan sen Läjän Gaineja ja Spratyä ja Removereita ja Judgen no pelaan sen toivoen enua voittoon no nostan Leveluppeja ja gaineja....

Oli kyl vähän turhaantunu olo toppi pelien jälkeeen...
Valloitamme Mailman Kahvi kupilla.xp
Spoiler:
ökääh
Avatar
Mint Nature
Järvenpään Liiga-Leader
 
Viestit: 219
Liittynyt: 01.11.2010 16:23


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron