Kaikki dissaa Harakirilintua...

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Kaikki dissaa Harakirilintua...

ViestiKirjoittaja Bloodbane » 06.03.2011 21:37

Terve taas, juontamassa on Bloodbane "The Sheik The Shake The Shook of Araby". Lue kirjoja niin keksit mistä tuon pöllin. Anyways, ajattelin kahden hieman epäonnisen syrjähypyn dialgachompin luota palata takaisin vanhaan uskolliseen. Tein mukavia muutoksia pakkaan, lisäsin esim. 1-1 Harakirilintu FaceBookin. Tällä sitten tuli liigassa pelattua ja ikävät ihmiset Antero ja Jouni sanoivat että poista se, ja loita jotain "oikeasti" hyödyllistä sisään. En näin kuitenkaan tehnyt Harakirilinnun hienojen ominaisuuksien ansiosta, kuten Garchomp C countteri, BTS diskijä ja noston varmistaja. Tämän kanssa siteen pelattiin jotain random 3-1 Garchomp C linjaa ihan vain SP-mirroreita helpottamaan. Tästä ei sitten paljoa kokemusta saatu turnauksessa. Kuitenkin, pakka toimi liigassa testauksien kanssa hyvin, joten sillä sitten mentiin. Jyväskyläänkin olin tulossa, mutta ikävä kyllä kyyti failasi, koska isä sairastui. Ikävästi siinä koko perheen reissu pieleen meni. Ikävästi Aarnoksen pitäisi turkunn tulla. Siellä sitten tappelee Mikko. Mutta, rapsaan.

Paikalle tulin 10:10, pyörin ympäri, Azelfin lainasin Ökältä, ennnen kuin sain selville ettei minun pitäisi palauttaa Anteron Azelfia vielä. Tässä sitten juttelin kaikkien kanssa, ja kiitin luojaa siitä että Machoja ei näkynyt missään. Rekisteröidyin ja kohta puoliin kierros nmr. 1 alkoi

Round 1 Vs. Riku Ruuskanen W/ Sablelock

Hienostihan peli lähtee käyntiin, supporttereja ei ole kädessä. Liitän vain energiaa Dragonitelleni. Noh, hänelläkään ei ole oikeastaan mitään. Vetää Iniativen, tuplaheads, naureskelen sille kun kädestä ei voikkaan heittää paljoa mitään pois. Nostan kortin, liitän enun Dragonitelle. SItten hän vetää SP RAdarilla CHatot G luokon päälle. Tällä mitään ihmeempää väliä ollut, omasta pelistään pitänyt mielummin huolehtia. Kuitenkin, peli muuttuu tylsäksi kuin mikä, ja kummatkin vat tekemättä paljon mitään. Jossain vaiheessa pääsen hyökkimään Dragonitella, ja alan pääsemään voitolle kun saan Cyruksen prizeistä. Vastustaja ei saanut loppujen lopuksi oikeastaan mitään aikaan. Harakirilintu sai myös tässä pelissä aikaan paljon, toimi hienona hyökkääjänä lopussa.

1-0

Menen juttelemaan Nikon kanssa, ja Metatti liittyy seuraan. Sitten katsotaan vähän, että kaikki voittivat ja tälläin. SItten kenet. Kolmikkomme tiputti Heikin, Mintin ja tämän randomin seniorin jonka nimi pakenee muistista koko ajan. Kierros alkaakin.

Round 2 vs. Konsta Lantunen W/ Gyarados.

GYaradosta vastaan sitten, hyvällä alula lähden liikkeelle.Suuren osan pelistä unohdan, mutta sen muistan että tapan hänen Smearglensa jonka jälkeen gyara tulee leikkimään. Tokalla vuorolla sitten poistan BTS:än, Judgetasn kädet ja toivon ettei hän osu uuteen BTS:ään. Noh, en saa Remove Lostilla pois Rescue enua, ja hän nostaa BTS:än, ja taas alkaa tanssi. Kuitnekin, poistan jossain vaiheessa toisen BTS:än, ja tapan Gyaran. Uutta BTS:ää kaveri ei sitten saanutkaan, prizeissä kun olin. Ajelin vain yli lopuksi. Harakirilintu sai kunnian hankkai viimeisen prizen, ja hankkia parissa välissä elintärkeitä supporttereja.

2-0

Round 3 Vs GaMe W/Luxchomp

Peli josta syytän itseäni eniten. Hän aloittaa surkeasti, sprayaan kaksi Uxieta ja hän ei tee mitään kun vain tapan seuraavat viisi prizeä. SItten resurssini olivat lopussa, ja tarvin DCE:n jotta voittaisin. Sitten mokaan surkeasti. Judgetan molemmat, vaikka hänellä oli vain yksi kortti. Hieman syytä oli, se että hänen Dragonitensa tuli ilkeäst hönkimään päin. Noh, nostan surkeasti, hän hyvin, hän hankkii kuusi prizeä. Huooooohhh....

2-1

Ruokatauko, kävelen R-kioskille ja haen syötävää. Juttelen kaikkien kanssa ja toivon että seuraavan kierroksen pairingsit ovat hyvät.

Round 4 Vs. Minikettunen, se joka pelasi Mewperioria.

Lyhyt peli. ALoitan, liitän, hän hakee collectorilla kolme MEwiä. Minä collectoroin, haen Dialgan ja hän scooppaa.

3-1

Tässä sitten katson kun Niko häviää Tuomolle, joka pelaa taas Steelixiä, pakkaa joka minusta on vain ärsyttävä. Karmea vahinkonvähennys ja isku+ Järjetön healaus= ei ole hyvä asia minusta. Huomaan että olen toisellä sijalla tähän mennessä.

ROund 5 Vs. Tuomo Hovinen W/ Steelix.

Pitkä peli mutta vähän kerrottavaa. RUshin ja Remove lostailen prixejä, ladattu Steelix tulee esiin, kaksi yritystä Remove lostista. Tails. Warp energy ja Healing Breath. Remove Lost. Tails. AIka hyvin siinä kun steelixill äoli laskujeni mukaan 8 energiaa joista neljä Spec Metalleja.

3-2

Ihmeen kautta pääsen top 4:ään, kiitos häviöni tuomolle.

Peli 1 Vs. tuomo Hovinen W/ Steelix

Toisinto pelistä nmr. 5

0-1

Peli 2

Parempi peli, muttak ulki aika hyvin samaa reittiä. Erona se että saan neljän headsin putken Steelixiin Rmeove lostista. Huono puoli että se oli toinen steelix, ei se jota oli ladattu Spec Metalleilla. Sen kohdalla tuli turpiin, ja viimeinen vitsi-ideani oli ladata Dragonitelle 8 Energiaa ja heittää Giant Tailista Tails.

0-2

Jaah, päätän turnauksen 3-3 tilastolla, surkea omasta mielestäni kun tilastoni on nyt kai jotain 24-13= 65% voittoja. Tuomo menee sitten Nikoa vastaan, ja Niko voittaa pelkällä tuurilla Sudden Deathissä. Voitto kuitenkin. SIinä sitten ihmettelin miksi kaikki dissasi Harakirilintua, vaikka se toimi oikein hyvin.

Props:
+TOp 4 sijoitus, voittaa viime vuoden 20. Sijan Trodgorilla aina
+Niko voitti
+Harakirilintu
+Energyn random-läppäpakat, joita pyöritin 100-0

Slops:
-Tuomo hävisi
-Flipit kolmessa viimeisessä pelissä
-Lopputulos voitot-häviöinä
Viimeksi muokannut Bloodbane päivämäärä 07.03.2011 20:58, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
Bloodbane
 
Viestit: 885
Liittynyt: 01.11.2010 08:04

Re: Kaikki dissaa Harakirilintua...

ViestiKirjoittaja Energy » 06.03.2011 21:48

Lisää plussiin mun läppä-pakat! Ne olis ollu hyvii jos ois toiminut.
AIRSOFT <3
Avatar
Energy
 
Viestit: 70
Liittynyt: 02.11.2010 15:19

Re: Kaikki dissaa Harakirilintua...

ViestiKirjoittaja Regimeta » 06.03.2011 23:19

Riku Ruuskanen ilmoittautuu ensimmäisen kierroksen vastustajaksi.

Tuosta pelistä sen verran, että en tosiaankaan nostanut mitään ja ainoa mahollinenkortti pakasta oli Chatot G, koska prizeissäni oli mm. 1-1 Garchomp C Lv.X. Yritin saada Chatotilla jotain tarpeellista traineria että voisin saada prizen tai pari, joista voisi nousta vaikka supporter. Pelin ainoat supporterit jotka käytin olivat kerran tai kaksi Cyrus's Initiative ja kerran Judge, josta nousi neljä enua :p Chatotin tarkoitus ei siis suinkaan ollut lukottaa xp

Mut joo, hyvä rapsa ja onnea toppauksesta
Viimeksi muokannut Regimeta päivämäärä 07.03.2011 15:48, muokattu yhteensä 1 kerran
3DS Friend Code: 0130-1968-0220
2DS Friend Code: 2895-7897-3802
Avatar
Regimeta
 
Viestit: 347
Liittynyt: 01.11.2010 19:30
Paikkakunta: Turku

Re: Kaikki dissaa Harakirilintua...

ViestiKirjoittaja The Miikku » 07.03.2011 00:51

Hienoa että joku muukin tajuaa että harakirilinnulla saa jotain aikaiseksi :P

Onnee 4. sijasta
Original ~~
Avatar
The Miikku
 
Viestit: 39
Liittynyt: 01.11.2010 16:41
Paikkakunta: Nurmo/Seinäjoki

Re: Kaikki dissaa Harakirilintua...(mää en :p)

ViestiKirjoittaja KooKoo » 07.03.2011 18:16

Konsta Lantunen round 2

Onnee neljäs sija ja ihan btw toi meidän peli oli mun peleistä paras kun muut oli jotain donkkeja tai lostgareja. :(
BLAZIKEN!
Vaihtari: viewtopic.php?f=26&t=202&p=518#p518
National dex Blackissä: 530 napattu! (aion kerätä vielä kaikki...)
Avatar
KooKoo
 
Viestit: 66
Liittynyt: 01.11.2010 16:06
Paikkakunta: Tampere


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa