*yawn* Joop, se on Tyris.

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

*yawn* Joop, se on Tyris.

ViestiKirjoittaja Hero » 07.03.2011 00:54

Kuva

Moro moro, kävin tässä Tampereella. Poron miniturnauksessa pelasin Tyranitar ja Machampia, ja huomasin kuinka säkkipakka se olikaan. Tyranitar on ihan hieno kortti, koska 160 HP:ta. Löin pakan pari viikkoa sitten kasaan, ja totesin eihän tämä nosta ja orvot Shaymin alut – pff. Tox ehdotti Pokegearei, ja kolmatta Expert Beltiä. No, Pokegearit osottautuikin ihan hauskoiksi, koska niillä sai useimmiten pelastettua huonomman alun ja myöhemmin kaiveltua Twinssei tai Lookereita.

Ruoskat
4 Larvitar UL
3 Pupitar SF
3 Tyranitar UL
3 Spiritomb AR
1 Azelf LA
2 Uxie LA
1 Shaymin UL
1 Unown-Q MD
1 Crobat G PT

Rainerit
2 Sage’s Training
4 Pokémon Collector
3 Bebe’s Search
3 Looker’s Investigation
1 Seeker
2 Twins
1 Black Belt
3 Expert Belt
1 Broken Time-Space
3 Pokégear
1 Pokémon Rescue
1 Switch
1 Luxury Ball
1 Junk Arm
1 VS Seeker

Ensuu
4 Double Colorless Energy
4 Darkness Energy Special
4 Darkness Energy
1 Warp Energy


Perusiltama luonani, ja yö menee liian pitkäksi Tian bikini-moskova –korttipelin ansiosta. Kuusi tuntia unta kuuppaan. Aamulla herätessäni Kumis oli jo pelaamassa Wiitä.. Nukuitkohan yhtään tuntia? Kamat kasaan, ja alkometrillä mittaus Kumiksen olotilasta. Lähdimme Kumiksen autolla kohti ”Kotia” josta saisimme ”kotikyydityksen” Tampereelle.

”Kotona” ei kauaan ehditty olemaan, kun olimme jo matkalla kohti riemukasta Tamperetta. Olin mennyt ostamaan erehdyksissä Pokémon Whiten perjantai-iltana Gigantista, kun olin käynyt muutamalla työkaverin kanssa. Hyvä idea hei! Aloin pelaamaan tätä uuden karheaa peliä. Noin puolen tuninn jälkeen nukahdin, ja seuraavaksi olimme jo Tampereella!
Kävin rekisteröimässä itseni, ja selvittelin mistä saisin aamupalaa.. Lähin oli R-kioski, ja sinne meni jopa kuusi euroa! HUHHUH! Takaisin turnauspaikalle pelaamaan Whiteä. Nopeasti hotkittuani aamupalan, turnauskin alkoi.

Taso 1 – Roseanni – Luxray GL / Garchomp C
Odotin jo että häviän ensimmäisen pelin Jumpluffille, mutta jostain syystä Anni oli saanut allensa Luxchomp – I’m okey with this. Jos saisin edes jonkinlaisen starttauksen, veisin pelin aivan pystyyn. Promocroackit tietenkin pelotti, mutta pieni Lookerin avustus poistatti murheet pois.

Aloittelen Spiritombilla, ja revin pystyyn Tyriksen parilla enulla. Alan mättää Lookeria pari kertaa putkeen, ettei Anni nouse. No, Annin peli ei lähtenyt missään vaiheessa oikein nousuun, kun kortit pysyivät siinä viiden paikkeilla. Uxien jälkeen heti Lookerilla rangaistus. Power Clawaus tappoi pikku lihat, ja Megaton Tail otti suuremmat Lv.X:t alas. Kiitos.

1-0


Taso 2 – Xeanrot – Blaziken FB / Sableye
Njust, Blaziken. Mietin että olisi aika selvää ettei Blaziken hirveästi tekisi mitään Tyrikselle. Jet Shoottaus takaisi aina sen, että Power Claw ottaa Blazikenin alas. Spiritomb vs Bronzong G. Tämän jälkeen ei hirveästi peliä ihmetely, kun Juusto Jr:n pelin starttaus oli niin kivistä. Nopeasti taas pari Tyranitarta peliin murjomaan SP:t alas. Pari kertaa Luring Flame otti eteen toisen Tyriksen, muta Switch ja Warp Energia kiittää.

Enpä nyt hirveästi muista pelin loppukäänteitä, kun niitä ei ollut. Tyranitar murjoo kaiken yhdellä iskulla alas, ja Blaziken ei saa mitään aikaiseksi.

2-0


Taso 3 – Kim Roos – Regigigas
En hirveästi ollut ehtinyt pähkäilemään miten gigasta vastaan pitäisi pelata. Eipä tässäkään tarvinnut pohtia sitä. Muistan että aloitin ja setuppasin Tyriksen penkille, Kim pelasi Gigaksen alas penkille ja Crobat G edessä, tulee vuoroni. Seekerillä Gigas käteen, karkuun Spiritombilla ja Power Clawilla ohkot naamaan – hups.

3-0


Nopean pelin jälkeen lähdin Juuston ja Jakin kanssa hakemaan ruokaa Lidlistä. Ostin kolmiovoileipiä jotka olivat järkyttävän pahoi. Onneksi Marlin mehu pelastaa tilanteen.


Taso 4 – RingMaster – Luxray GL / Garchomp C
Nyay! Pääsisin murjomaan nyt uudemman kerran ja parempaa Luxchompia. Aloitin peruskauralla, ja Miska alkoi rakentaa Garchompei penkille. En hirveästi muista pelin väännöstä. Pidin Promocroackia pois Miskan kädestä, ettei 110 kopsu naamalle. Pääsin hyvin jauhamaan Luxrayn naamaa Power Claweilla. Warp Energia ja Shaymin kiittävät, kun tehohiilataan Tyriksia. Miska jotain kämmäili Power Sprayien kanssa, hän voi selittää jos viitsii tai jaksaa.

Pelissä tainnut olla oikein mitään ihmeellistä, kun Power Sprayt menivät oikeista kohdista ohitse. Kummatkin ottivat tasaisesti prizeja (lol, Luxray GL (1 energia) vs Tyris (4 energiaa.)) Lopulta taisin vain oikeasti nostaa kaikki kuusi prizea – lulz.

4-0


Taso 5 – Badganondorf – Gengar SF / Vileplume UD / Lost World
Tätä olin odottanut koko päivän, että pääsisin edes yhden Gengarin kyykkäämään. Tämä osottautuikin haastavammaksi otteluksi molemmin puolin. Kerään kikkailemalla setupin kasaan, jätin Spiritombin pois, koska Azelfilla ja normievolvaamisella sain Tyranitaren peliin. Seuraavaa penkille. Esalta tuli nopeasti Bileplume kehiin, ja Gengar SF Shadow Roomailemaan. Kiskoilla Power Clawilla 100, Crobat G vemppaamista.

Pelihän oli kokoajan predictaamista ettei tule Hurdur into Darkeness, tai Gengar Lv.X:n spread hyökkäyksellä 3-4 prizea. Sagella roskasin surutta kaikki ylimääräiset trainerit ja muut roskat. Käsi pysyi kyllä hyvässä tasapainossa. Kerran Esa käytti Lookerin ja hänen ilmeensä oli O_O, kun näki ettei minulla ollut kahdeksan kortin kädessä oikeasti mitään. Peli jatkuu, käyn spinnaamassa puolikuolleita Uxieta pakkaan, ja ohitan Fainting spellit. Prizet jopa olivat kokoajan tasoissa.

Esa sai johonkin väliin stallausmahiksen, ja minulla jäi Crobat G kolmeksi vuoroksi Psychic Lockiin.

Lopulta loppuu vain löpö kesken, ja tilanne oli 2-1. Kummatkin Tyrikset olivat hyvässä maistissa, ja jos nyt tulisi Tails Fainting Spellistä, voisin vielä voittaa. No, suoraan vaan Fainting Spelliin ja ”hups” – Heads. No ei se mitään, oli varmaan päivän paras peli..

4-1


Taso 6 – Steve – Tangrowth CL
Kummallakin oli jo heti alussa suuria ongelmia pakkojensa kanssa. Steve ei saanut millään Landmin Lv.X:ää, ja itselläni meni himovemppauksen ansiosta koko penkki tukkoon. Orpoilin yhdellä Tyriksellä matsin ajan, ja peläten koska Tangela ohkoo Grindillä koko roskan. Tätä ei tullut, joten sain keposesti toisen Tyriksen peliin, ja mätin Megaton Taileilla Tangeloita ohkolla. En muista olisiko matsissa ollut mitään eeppisyyttä?

5-1


Taso 7 – Steve – Tangrowth CL
Peli 1
Just just, peli alkaa kuten edellinen peli. Parilla Spiritombin uhrauksella ja Twinsseillä peli kasaan. Steve tulee paljon nopeammin tappamaan kuin edellisessä pelissä. Tankki-mirrorit ovat siitä kehnoi, että pitäisi saada otettua prizei. Odottelin oikeaa hetkeä liian kauan, että pääsisin tirvasemaan Tangelat yhdellä hyökkäyksellä. Valitettavasti lonkerot olivat tällä kertaan nopeampia, ja Steve Grindasi Tyrikseni alas.

0-1

Peli 2
Toisessa pelissä Steve oli jo oppinut ettei Spiritombeja kannatakaan tappaa, koska Twinssit aktivoituvat. Piilotin Azelfilla molemmat Twinsit prizeihin, joten niitä ei tarvinnut pyöritellä käsissä. Black Belt varalle käteen. Kiitos Steven lusmuilin, sain kaksi Tyrista peliin, ja aloin murjomaan lonkeroita. Steve pääsee kyllä johtoon 4-2, koska oli pakko päästä tappiolle ja saada kolme spessu Darkkia kiinni. Viimein! Tyranitar eteen ja huikeat 190 tauluun. Tangela tippuu kaikkien enujen kanssa.

Steve saa toisen Tangelan vielä väännettyä peliin, ja kun olen iskemässä ns. viimeistä iskua, niin pandem huomauttaa Landmin Lv.X:stä. Kumpikaan meistä ei enää muistanut sitä.. Joten peli pitkittyi muutamalla vuorolla lisää. Lopulta voitin pelin ja mitä meitä odottaa.. Sudden..

1-1

Peli 3
Jep, yhdet prizet molemmille. Aloin heti hullulla nostolla nostaa pahvei käteen, jotta saisin 160 HP:isen ruoskan eteen. Nostan ainoan BTS:n ja Pupitarin.. Kiitän! Saan Tyriksen eteen istumaan DCE:n kanssa. Steve saa Tangelalle Grass, DCE ja joutuu switchailemaan orjia edessä, koska ei nostanut evoluutiota. No, pari vuoroo menee Power Clawaamiseen (vain 60..) ja yritän saada 2. Dark energiaa kiinni Tyrikselle. Steve ei saa mitään aikaiseksi, ja viimein pääsen iskemään Megaton Tailin!

2-1


Taso 8 – Kekkonen – Gyarados
Peli 1
Joo voi hurja, Gyarados oli se ainoa pakka mitä vastaan oli todella epämiellyttävää pelata. Aloitan orvolla Spiritombilla, ja eiköhän se tiputeta jo vuorolla kaksi.

0-1

Peli 2
Saadaan kunnon peli aikaiseksi, ja saan todella nopeasti kaksi Tyranitarta peliin. Lataan Megaton Tailit, ja lähden liikkeelle. Pakko kokeilla riittääkö Gyaran nopeus jos Megaton Tailaan kahdesti putkeen. Gyara kun ei vaan saa tehtyä 180 damagea Tyrikseen – jeah! Peli jatkuu kutenkin noin, kaksi Megaton tailia, gyaradoksen parit Revenget. Jossain vaiheessa heitän pari uhria eteen, että jään häviölle ja saan energiaa liitettyä Tyrikselle. Black Beltin aktivointi! Ja Rescue enuton Gyarados alas! Keksi ei saa vuorollaan enää uutta Gyaraa, ja Lookerointi päälle. Keksin peli kaatui sitten näihin liikkeisiin.

1-1

Peli 3
Aloitan orvolla Spiritombilla, ja häviän nopeammin kuin pelissä yksi.

1-2


Turnauksen jälkeen istuin ja pyörin. Pelasin välillä Whiteä ja kiusasin Kahwin kanssa Kumista. Kekkosen hävittyä Esalle, lähdimme Heseen! Siellä vietettyä hetki, ”Kotikyydillä” takaisin Heseen. Minä, Kumis ja Kahwi kolmisteen takapenkeillä.. Tiukkaa teki! ”Kotoolta” sain vielä onneksi Kumikselta kyydin kotiin.. Ja mitä kotona odotti? Yöllinen naisvieraani oli tehnyt ja jättänyt ruokaa kaappiin, ja oli vielä tiskannut! Aww..

Pråps
+ Kyyditykset
+ Tian moskovan valloituspeli
+ ”miten tätä vastaan pitäisi pelata”
+ ”mitä hittoa tekee pokegear?”
+ Esan kanssa väännöt
+ RaiRai & Kahwii
+ Kotona odotti yllätys
+ Ei yhtään Unown-q alkua!

Slåps
- En saa varmaan ikinä CL-boostereitani / lasia tai metallia
- Väsymys
- Missä ovat minun tuntemattomat naiseni? (Tia / Milla / jne.)
- Orvot spiritombit
- En jaksanut pelien välissä muuta tehdä kuin pelata DS:llä
- Rapsa on hieman nihkeä.. Jos spurdoilen 1-4 -> mehukkaampaa tekstiä, jos pelaan 5-2 -> kuivaa lässytystä.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1675
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: *yawn* Joop, se on Tyris.

ViestiKirjoittaja R0xu » 07.03.2011 01:08

Hyvä jessee ja mahtavat hirviösi.

Ilkee keksi donkkaili yksinäiset tombisi ;___;
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1073
Liittynyt: 01.11.2010 01:01

Re: *yawn* Joop, se on Tyris.

ViestiKirjoittaja Tonu » 07.03.2011 09:30

Hero... eks muka ollu top-4? Sellanen muistikuva oli et olisit voittanu top-8 pelin ja sit kohdannut Kekkosen. (Hero vs. joku ja Kekkonen vs Roxu top-8). Hyvin tn, että mulla vaan pärisee sen verran et ite oon sekasin. :D


[09:18:24] Roxu: onhan tos jessen rapsas 7.taso se top8peli ja 8.taso se top4
[09:42:24] Tonu [ORLY]: asdf...
[09:42:33] Tonu [ORLY]: katoin et taso 8 = top-8
[09:42:34] Tonu [ORLY]: xPP
[09:42:40] Tonu [ORLY]: olin vaa et wut
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: *yawn* Joop, se on Tyris.

ViestiKirjoittaja Roseanni » 07.03.2011 12:31

Voi lol Tyris.

Njoo eipä ollut mulla juuri mtn saumaa, ihan jepa oli tilanne aluks ja kahden ekan Lookerin jälkeen nous iha kivasti mut se kolmas rankas sit jo niin paljon ettei vaan pystynyt tekee mtn. Emt olisinko ees ite voinu pelata yhtään paremmin, tuskinpa. xP (psst, en osaa pelata Luxchompia)

Ja joo kieltämättä normirapsaas verrattuna lamee tekstiä, mutta gräts nyt kuitenkin top4 sijotuksesta! :> Nii ja ilmeesi kun oot atm Suomen 9. rankingeis.
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)

Re: *yawn* Joop, se on Tyris.

ViestiKirjoittaja Rai-chan » 07.03.2011 16:56

Aww Hero. ^____^ Eikä tullu ees niin paljoo Tampere-ragea tällä kertaa. :D
Avatar
Rai-chan
Poromagian Liiga-Leader
 
Viestit: 755
Liittynyt: 31.08.2010 21:16
Paikkakunta: Tampere


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa