Sivu 1/1

Uxie + Jumpluff + Jumpluff(2., 3., 20.)

ViestiLähetetty: 07.03.2011 18:54
Kirjoittaja SP.
Half lol Deck turnaus

Ma 1.3

Mietin et uxie Donkhan ois ihan yyber half deck formaatissa joten heitän sellaisen kasaan.
Koulu loppui jo kahdelta eli ehdin jonku aikaa chillaamaan himassa. Pikku hiljaa alan hilua kohti Kaisaniemen Fantasia pelejä.

Fantsun edessä seisoskeleekin jo ihmisiä Rasse, Tonu, Jaxi ja Minna. Rasse heittää läppää et puolittaa luxchomppinsa randomil.
Puolen aikoihin(16:30) tunkeudumme Fantsun uuteen pelitilaan, ostan samalla TM Boosterin osallistumismaksuksi.

Turnauksen säännöt oli 30x kortin pakka, 6 korttii alkukäteen ja 3 prize.

Lista: En tod. muista listast paljoo muuta kun sen että se oli erittäin buginen.


Round 1 Junkkari Ampipom G


Eka peli

Junkkari aloittaa ja pelaa penkille sen verran apinoita ettei enää ole Donkki mahiksia ,no käännän pakan diskiin ja alan ottaa prizejä ekasta vuorosta lähtien eli ei mene kuin 3-4 vuoroa.

1-0

Toinen Peli

Joudun aloittaa(iirc). No donkkaan silti.

2-0

1-0


Round 2 Jaxi Sable/Tomb

Eka peli

Jaxi taitaa viel aloittaa sablella, no Donkkailen Seekerin avulla.

Toka peli

Yllätys joudun aloittamaan kädessä: ainakin cyclone ja uxie. Tästä pelistä tulee hirveätä nysväystä Jaxin spiritombit hilluu edes ja takana niin ei onnistu muuku 20 Psychic Restore, Jaxilla kädessä trainereita joita ei halua tulla pelaamaan koska samalla minulta loppuisi trainer lukko. Nysvään pikku hiljaa voiton. Jaxin Uxie prizeis ois kuulemma voittanut sen avulla.

2-0Round 3 ns. Finaali Rasse Uxie

Ekapeli

Flipataan Rasse aloittamaan yksinäisellä Crobatilla, kädessäni vain pari laputus korttia unown r, pokedex, tjv. No ensaa pakkaa käännettyy tarpeeks aikasin.
Scooppaan johonki väliin.

0-1

Toinen peli

Höhöh arvaa kumpi alottaa. Taitaa taas olla vain yksi crobat, no tulen ja kopsaan sen pikaisesti.

1-1

Kolmas peli

Aloitan, no ei tule donkkia Rasselta mutta peli menee siihen että rasse saa vuoron aikaisemmin prizen.

1-2

2-1 (2.)


Venaillaan että pelit loppuu, et saadaan palkinnot, no saan jonkun hikisen aerodactylin ja kahden pelattavan pelimaton. Rasse taas saa voittajana buusterin ja boxin. Melkein heti sen jälkeen lähtö kotia."Kolmas kerta toden sanoo"


Pe 4.3

Lähden isän kyydissä kohti Pieksämäkeä(mummola) jossa olemme 23:00 melkein heti perille päästyä nuq.

La 5.3

Lähden Pieksämäeltä 09:24 lähtevällä junalla kohti Jyväskylää, Jyväskyläs meinaan lähteä väärää tietä, mutta kysyn ohikulkialta väinönkatua ja löydän helposti paikalle.

Sepänkeskukses ihmettelen että missä ihmiset ovat no kumiskyyti ei tulekkaan ja löydän toisestä huoneesta roxun jolta pöllin jumpluffit.

Pakkana toimi siis jumpluff


Round 1 Kekkonen Tangrowth


Kekkonen Aloittaa yksinäisellä tangelalla, no pistän jumpluffia kehiin ja Donkkaan.


1-0

Round 2 Jarkko Karhu vilegar

No Jarkko feilailee trainerlukon(johtuen kuulemma huonosta kädestä) ja faitings spellit, no se peli oli aika nopeasti sit siinä kun trainer lukko ei ollut haittaamassa.

2-0

Round 3 Zami Donphan/Machamp

Tulen taas aika nopeasti jumpuleilla samaan tahtii tulee norsukin. T3/T2 pelissä mulla on jo 3x Jumpluff. Jumpluffin resistanssien ja Zamin huonon käden takia tulee voitto aika nopeasti.

3-0


Round 4 SL GigasGigas

Kusetan taas vaihteeks SL:n aloittamaan ja tulen taas T1 ryminällä. SL:llä ei ole mitään ongelmia ennen kuin hän evottaa Sagella Twinssin roskiin. Peli on jossain 6-7 vuorossa ohi.

4-0


Round 5 random senior luxchomp

Aloitan yksinäisellä Hoppipilla.No voittoon ei mitään muuta tarvita kuin uxie+crobat.

4-1


Top 4 Roxu Ilonpilaaja Viikki Luxchomp/ERL

Eka Peli

Saan taas roxun kait alottamaan. Jumpluffeja + powerroskaa penkille heti T1. Penkille turhaan pelattua regiceä tuodaan eteen kaks kertaa toisella kerralla ei ole warp pointtia joten regice jää eteen ja ERL tulee ja tappaa kaiken.

0-1

Toka peli

Tämänkin peli menee pitkälti samalla tavalla paitsi etten pelaa regiceä penkille. ERLi vie taas lopulta voiton.

0-2


4-2(3.)Käydään finaalien jälkeen kebab housessa jossa ruoan valmistus ja tarjoilu kestää n.3min. Kebab Housen jälkeen Kettusille nukkumaan.Treen Statet


Su 7.3

Heräilyä joskus vartin yli kahdeksan (iirc). Kyyti tampereelle lähti aika ripeästi heräämisen jälkeen.

Inspistelin Steelixiä mutta jatkoin jumpluff linjalla.Round 1 Jyväskyläläinen Steelix

Vastustaja aloittaa yksinäisellä skuntankilla. No Donkkaan sen sit.

1-0

Tylsä peli, lähden tässä välissä R-kioskille.


Round 2 Tonu Gyara

Joudun aloittamaan.Tonu käyttää portreitillä bebeä ja omaa collectoria hakee gyaran ja 3x Karp kait. No saan uxien käytettyä mutta ei nouse paljoa. Joten Tonu Seeker Donkkaa.

1-1

Round 3 Roxu Ilonpilaaja Viikki Luxchomp/ERL

Tämäkin peli menee siihen että joudun aloittamaan muuten olisin Donkannut ja siihen että Roxulla on pakassaan ERL. Jossain vaiheessa ERL+ Crobat tekee tuhoja.

1-2


Round 4 Jakki lostvilegar

Pääsen regicen avulla käyttämään trainreita T1, mutta ei tule kaikkea tarpeellista joten haen oman Tombini prizeistä ja kehitan hoppipin skiploomiksi(kädessä Jumpluff). Jakki joutuu antaa pari prizeä eteen minkä jälkeen genkku Sf Shadow roomailee ja Faitings Spellit menee headseiksi ja Jumpluffit loppuvat aika nopeasti.

1-3

Round 5 Karri SL:n Gyara

Karri aloittaa ja sea sprayailee koska kädessäni ei ole suppoa. Saan pelin pyörimään trainereilla joita kädessäni on ,mutta evotan johonkin väliin kun käytän warp pointin retreatin jälkeen tuon karrille spiritombin ja jätän käteeni jostain syystä uxien. Tähän väliin tulee 3-4 vuoron hidas vaihe jolloin kumpikaan ei tee paljoa mitään minulla johtuen Mespritistä ja Karrilla johtuen huonosta kädestä ja trainer lukosta. Tulen kuitenkin Powerlockin jälkeen mätkimään Karri antaa moneen väliin uhreja. Kun gyarat lähtee belt pumpuliin(Karri penkki täynnä).Lopussa ohkon Belt Gyaran ja voitan

2-3

Round 6 Tony DialgaChomp/ERL

Aloitan vuoro kortti ja vuoro.Tony laittaa aktiiviselle Weawilelleen Beltin ja Call.No Jumpluffit peliin ja tapetaan weawile.Peli menee melkeen silleen että otan joka vuoro Prizen(johtuen osaltansa varmaan tonyn huonosta kädestä). Jossain välissä evotan kun en ota rescue enusta orjaa käteen vaan pistän sen disciin.

3-3(20.)

Katon kun Tankit ottaa Top8:ssa yhteen. Lähden ennen Top4. alkua Tapsan, Tatin, Wakerin, ja SL:n kanssa aseman kebab mestaan jossa huonoa ja halpaa(5,5€) kebabia. Junamatkalla pelataan jtn vaikeaa lauta peliä ja Metaknight vs Flariadosta.+4-0
+Kebab House
+Nopeet pelit pumpulilla
+Heron loltyris
+Kettuset
+Kivimäki jr on kone

+/- Monet ajelu/Donkkipelit

-Roxu on ilopilaaja/aina voittaa (kts. Hesan CC, EspoonCC, Jyväskylän SPT, Tampereen SPT, pasilan random turnee)
-Steelix ei toiminu
-Huono Kebab asemal
-Miikku rölli mua viking linen matkojen hínnoil
-tylsää pelaa 5min ja olla tauolla 45min-50min
-tampereel melkein pelkkiä 50-50 tai autoloss pakkoja

Re: Uxie + Jumpluff + Jumpluff(2., 3., 20.)

ViestiLähetetty: 07.03.2011 23:24
Kirjoittaja Tonu
Råund 2 meni kylläkin:

aloituskädessäni: Regice, Sableye, Azelf, Uxie, Warp Energy, Expert Belt, sekä Black Belt. Aloitan Sablella, voitan aloituksen jolloin "tuplavoitan" aloituksen. Top-deckaan toisen Sableyen, Regi penkille, Azelf penkille (prizeissä 2 energiaa ja 4 Traineria/Suppoa), pelaan toisen Sablen alas, sitten Uxie nosti 4 lappua (2 Gyara, Smeargle, Seeker), pelaan Smearglen penkin täytteeksi. Impersoon Collectorin, jolla 3 Magikarppia käteen. SP pelaa Grassin eteen Azelffilleen, (saattoi hakea Bebellä tjv Uxien käteen) nostaa Uxiella 1-3 lappua ja passaa. Top deckaan BTS:n. BTS pöytään, Seekerillä Sableye käteen, Magikarp penkille, Gyaradokseksi evolvaaminen, Warp Energia eteen, Gyarados eteen, Expert Belt kiinni sille (käteeni jäi Sableye, Gyara ja Black Belt). Tail Revengetin SP:n ainoan pelissä olleen popen. göö!