Tampereen Statet - Trooppinen Gyarados - 17. sija

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Rai-chan, Play! Pokémon -järjestäjät

Tampereen Statet - Trooppinen Gyarados - 17. sija

ViestiKirjoittaja Tonu » 08.03.2011 11:58

Sunnuntaina en kerinnyt tehdä vielä rapsaa, maanantaina en jaksanu. Nyt "pitää" tehdä tämä.

OK. Tavoite oli, että oltaisiin menty porukalla Jyväskylään, mutta tuo plan failasi. Kumiksella oli kansiot jolloin en päässyt inspistelemään kunnolla pakkoja. Jouduin jäämään siis Gyaradosiin...


4-4 Gyarados
1 Combee
1 Regice
4 Smeargle
2 Sableye
1 Crobat G
1 Azelf
1 Mesprit
1 Uxie
1 Unown Dark
2 Unown Q
= 23

3 Warp
2 Rescue
1 Darkness
= 6

4 Collector
3 Seeker
1 Sage
1 Volkner
1 Black Belt

4 BTS

1 Luxury
1 Commari
2 Belt
3 SSU
4 Junk Arm
1 Tropical Tidal Wave
1 VS Seeker
1 Reversal
1 Warp Point
2 Rescue
= 31


Råund 1: Tony P. (Dialga G/Garchomp C/ERL)
Aloitukseni taisi olla Smeargle. T1 Portraitilla kädessä Collector, Cyrus, Pont, Aaron iirc. Collectroin lisää Pokéja. Q kiinni ja retreatin uuteen Smeargleen jolla uusi Portrait Collector. En ollenkaan muista mitä kaikkea Tony duunaili vuoroillaan. Saan T2 Gyaradosin jolla alan sweeppaamaan. Saatuani 3 prizeä ajattelen, etten voi enään hävitä tätä peliä. Kädestä tulee Bebe, sillä toinen osa ERLiä ja kädestä toinen osa peliin ja tuolle Fire energia kiinni. Olin helpottunut siitä, että power lock esti mahdollisen yhden vuoron ERLin latauksen. Tiesin, että Reversalini oli vielä prizeissä. SSU:tan ja Seekeröin kaksi powerillista Pokéa pois penkiltä sillä itselläni oli 5 powerillista Pokéa penkillä, vuoroni jälkeen enään kaksi. Ottaessani 4:ttä prizeä muistin prizeni väärin ja otin Pokémon Rescuen Reversalin sijasta. ERL ei tule paauttamaan ja Tony tekee jotain vuoronsa aikana. Käytin vahingossa Junk Armin jotta sain VS Seekerillä Seekerin käteen. Noh, käytin tuon jolloin penkille jäi enään Regice ja Quutettu Smeargle. Tony toteaa, että "peli menee kymppiin". En kyl tiedä mitä kaikkea olisi pitänyt tulla, että voitto olisi vielä irronnut. Tony taisi scooppaa vuoronsa aikana. PP, että Tonyn peli meni vain siihen, että prizeissä oli Lucario GL ja Lightning Enu.
Prizetilanne: ~1-5
1-0


Råund 2: Viljami S. (Jumpluff)

aloituskädessäni: Regice, Sableye, Azelf, Uxie, Warp Energy, Expert Belt, sekä Black Belt. Aloitan Sablella, voitan aloituksen jolloin "tuplavoitan" aloituksen. Top-deckaan toisen Sableyen, Regi penkille, Azelf penkille (prizeissä 2 energiaa ja 4 Traineria/Suppoa), pelaan toisen Sablen alas, sitten Uxie nosti 4 lappua (2 Gyara, Smeargle, Seeker), pelaan Smearglen penkin täytteeksi. Impersoon Collectorin, jolla 3 Magikarppia käteen. SP pelaa Grassin eteen Azelffilleen, (saattoi hakea Bebellä tjv Uxien käteen) nostaa Uxiella 1-3 lappua ja passaa. Top deckaan BTS:n. BTS pöytään, Seekerillä Sableye käteen, Magikarp penkille, Gyaradokseksi evolvaaminen, Warp Energia eteen, Gyarados eteen, Expert Belt kiinni sille (käteeni jäi Sableye, Gyara ja Black Belt). Tail Revengetin SP:n ainoan pelissä olleen popen. göö!
Prizetilanne: 5-6
2-0


Råund 3: Miska S. (Luxray GL/Garchomp C)

Taisi olla Smeargle startti ja alotin pelin. Luxraylle taisi mennä Dark enu ja Weavile taisi tulla hakemaan syöpä-Basicceja peliin. Portraitti Sprayattiin. Haen omalla Collectorilla Regicen ja kaksi Karppia. Shufflauksen jälkeen tajusin, että otin vahingossa kaksi Karppia kun piti hakea yksi Uxie toisen sijasta. Käteni koostui enään Kahden Karpin discineen Regi Moven jälkeen Magikarpista, Dark Enusta, sekä kahdesta Expert Beltistä. tuun Sea Sprayimään ja tails. Luxray GL lvX tulee imasemaan Smearglen eteen ja kopsautti Flash+Crobatilla tai Trash Boltilla. Sea Sprayn yhden headsin. Karppi taisi lähtee tuon jälkeen Bitellä/Claw Swipellä tjv. Meinasin päästä peliin mukaan, mutta en nosta Gyaradosia muutamaan vuoroon jolloin Miska pääsee nostamaan pari prizeä lisää. Jossain kohtaa pelaan Beltit kiinni, TTW:llä tailssilla kaikki oma roska disciin, BTS takas peliin ja Uxie nosti pari extra lappua. xD
Aika huudettiin Miskan vuorolla jonka päätteeksi hän nosti 5. prizensä. Black Belt+Belt Gyara pääsi kostamaan 150 damagella jonka jälkeen scooppasin ennen vikan prizen nostoa. Peli olisi tn mennyt kunnon peliksi mikäli olisin hakenut aluussa sen Uxien. Miskalla ei ollut kuin yksi Spray pelin aluussa jolloin olisin päässyt rauhassa nostamaan uxiella sen 4 korttia.
Prizetilanne: 5-1
2-1


Råund 4: Mauri V. (Luxray GL/Garchomp C/ERL)

Tupla Smeargle startti. Meinasin pelaa Magikarpin penkille, mutta toivoin Collectoria jolla olisin voinut disciä sen. Judge... nostin muistaakseni ihan ok. Saatoin joutua tulla iskemään Sableyella. Roxua tuo Judge ei tainnut haitata ollenkaan kun kädessä oli Cyrus ja varmaan jotain muutakin. Muistan sen verran, että tässäkään pelissä en nostanut Gyaraa kun vasta sen jälkeen kun olin antanut 1-2 prizeä etumatkaa. Portraittaan pelin aikana kahdesti Judgen joka spärdöö kättäni. Kun kolme prizeä jäljellä niin oma Sage ja Volkner oli vieläkin prizeissä.... Peli menee lopulla aikaan Roxun vuorolla. Omalla vuorolla saan Belt Gyaran ja saan prizet tasoihin. Portraittasin samalla vuorolla ja näin, että kädessä ei ollut energiaa tai mitään tapaa saada Energiaa. Roxulla oli penkillä Gain+yhden Energian Garchomp. Voitan pakosti ellei Roxu nosta energiaa. Top-deck DCE hävisin göö!
Prizetilanne: 1-0
2-2


Råund 5: Eelis P. (Luxray GL/Garchomp C)

Taisi olla taas Smeargle startti. Muistan vaan, että oli suht hyvä alku, mutta en nostanut BTS:ää. Spärdöön T1 Mespritin ja taisin käyttää joko 2 Portraittia tai Portrait+Sableye. Pääsen iskemään T2 Gyaralla mutten nosta edes prizeä. Eelis menee pelaamaan Beltin Luxraylleen penkillä ja nostaa Uxiella kaksi lappua. Judge kutsutaan paikalle power lockin takia. Nuo kaksi korttia shufflattiin takaisin pakkaan ja Uxie jää penkille. Taisin pelaa Karpin penkille ja kopsuu edestä jotain. Luxray GL lvX tuli tipauttamaan Gyarani. Sain Gyaran, Regi movaan ja nostan prizen josta saan viimein BTS:n. Gyarani lähtee ja tulee takaisin käteen rescue enulla. Regi Move taidettiin Sprayata ja tulen impersomaan Basicceja käteen. Luxray GL tipautti tuonkin. Black Belt Gyara sanoo moi ja nosta pari prizeä. Nostan viimein ekan Junk Armini pelin aikana. Eelis menee pelaa Uxien toistamiseen powerlukon aikana ja kun hän on aikomassa nostaa 4 lappua muistutan Psychic Bindistä. :P
Mikäli saisin Expert Beltin oman vuoron aikana, voittaisin. Aloitan pelin ja tilanne 2-1 Eeliksen hyväksi. Saan powerlockin päälle jolloin Bright Look ei imisi mitään eteen kopsuttavaksi. Edessä oli Garchomp C lvX Gainilla varustettuna ja ilman energiaa. Penkillä Luxgay GL energialla ja Lucario GL, sekä Uxie, Bronzong, ym. Selaan disciäni ja huomaan, että siellä ei ole mitään mikä auttaa saamaan Expert Beltin käteen. VS Seekeriä eikä Beelttejä ollut vielä näkynyt pelin aikana. Reversalitan Luxrayn eteen ja kopsun sen etteikö vahingossakaan Trash Bolt kopsauttaisi. Kädestä tuli se DCE ens vuorolla jolloin penkilläni oli pari 70 HP Pokéa jolloin hävisin pelin.
Prizetilanne: 1-0
2-3


Råund 6: Ville V. (Luxray GL/Garchomp C)

Taisi olla taas kerran Smeargle startti. Saan T1 Psychic Bindattua kun Portraitin kädestä Collectoria. Harmikseni en onnistunut saamaan T2 Psychic Bindiä kun Villelle taisi jäädä pari kortin käsi jolloin Uxie nosti 5-6 lappua. Saan pian Mesprit lockin päälle koko loppupelin ajaksi minkä takia onnistun voittamaan. Jos Gyarani lähti, sain sen heti takaisin. Psychic Bind esti Uxiella nostot, Azelffilla prizejen kattomiset, Bright Lookit, Trade Offit, jne. Ville scooppasi sen jälkeen kun olin nostanut 4 prizeä. Olisin saanut Psychic Bindin kestämään vielä ainaskin ensi vuoroksi jonka jälkeen vielä mahdollisesti Junk Armilla SSU:lla uusi lukko vikaksi vuoroksikin.
Prizetinalle: ~2-5
3-3Käytiin swissien jälkeen kaupassa jonka jälkeen jatkoimme toppien seuraamista. Kekkonen ja Hero onnistui pääsemään top-4:n vastakkain kun toisessa pöydässä tunnetut fägärit (Miska ja Esa) taistelivat finaalipaikasta. Hero sweeppasi Gyaraa komeasti ehdessä pelissä, toinen peli loppui kanssa aika lyhyeen. Kolmannen pelin Kekkonen pääsi donkkaamaan Gyarallaan Tomb starttia vastaan (Hero hävisi kun Wispasi damagea [kts Esan Tomb artikkeli]). xD
Kekkonen meni finaaliin ottamaan pataan Genkuilta. fyy-
Jatkot Heseen ja "koti"kyydillä "kotiin".


PRÅPSIT:
+Esa ykkönen
+Kekkonen kakkonen
+Hero 3.
+Roxun neljän turnauksen top-cuttaus lol
+Roxu noussut suomen 10 huonoimman pelaajan ryhmästä Suomen 2. alle kk aikana :D
+Qahwi 4-2
+Sain viimein tehtyä Anteron kanssa yli 6kk kestäneen traden loppuun asti
+Tämä on kait 57. rapsani (vajaassa 4:ssä vuodessa)
+Annilla oli pakka...


SLÅPSIT:
-Annin pakka oli syöpä
-5 syöpää vastassa (se leviää!)
-Lol 3-3
-Oma Rating droppasi noin 10:llä :<
-Kahessa pelissä en nostanut Gyaraa, yhdessä kaikki Supporter nosto prizeissä, yhdessä ennostanut Junk Armeja lähes koko pelin aikana.
-Energian nosto -häviöt :P
-Qahwi ei top-cutannu
-Kekkonen ei voittanu (lol matchup)
-Waterin 1-5 Gyaralla :<
-TTW oli lol lappu
-Tonyn PP-viikonloppu (1-4, 2-4 tjv).
-Postasin rapsan vasta nytten
Turnauskausi 2010-2011:
68-43 [111 peliä] (61,26% W)
Pelatut turnaukset: 18 (4 BR, 8 CC, 5 STP, 1 SM)
Top-Cuttaukset: 5/18
[päivitetty 8.5.2011]
Avatar
Tonu
Helsingin keskustan liigavastaava
 
Viestit: 542
Liittynyt: 31.10.2010 15:39
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tampereen Statet - Trooppinen Gyarados - 17. sija

ViestiKirjoittaja Roseanni » 09.03.2011 16:26

Tonu kirjoitti:+Annilla oli pakka...
-Annin pakka oli syöpä

:DD Joo anteeks kun levitän syöpää. ;< Menipä sentään ihan jepasti tolla vaikka evotuksia oli varmaan enemmän kuin oikeita ratkaisuja.

Enivei, kiva kun jaksoit taas kirjottaa rapsan, vaikka tulos olikin "vaan" 3-3. :> PP ton suhteen. Tuksu-viikonloppuna sit vähän paremmin. :P
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.2009
真実はいつも一つ! コナん<3

Esan blogi - The Deck Out
Avatar
Roseanni
 
Viestit: 267
Liittynyt: 31.10.2010 17:41
Paikkakunta: Espoo (Otaniemi)


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa