Säännöt koskien kisojen järjestämistä

Keskustele uusista pakoista, uusista korteista ja uusista korttisarjoista. Mitä uutta sarja tuo pelaamiseen?
Alue sisältää kattavat suomenkieliset perussäännöt

Valvoja: R0xu

Säännöt koskien kisojen järjestämistä

ViestiKirjoittaja Suicu Azul » 31.10.2010 22:15

Kilpailujen järjestäminen, ohjeet ja säännöt

Foorumillamme voivat myös käyttäjät järjestää kilpailuja. Järjestäjältä edellytetään tosin että tämä on suunnitellut kisansa huolella, miettinyt arvosteluperiaatteita ja että hänellä myös on aikaa vetää kilpailuja. Asiantuntemus aiheesta on myös erittäin suositeltavaa.

Suurin osa kilpailuista voidaan jakaa näihin osa-alueisiin:
A) Wi-fi/Pokemon online -turnaukset
- Kyse on videopelimuodossa tapahtuvista kilpailuista, joissa mitataan yleensä taitoa mitellä Pokemoneilla videopelien kaltaisissa taisteluissa
B) Sprite, AMV ja muut kilpailut (esimerkiksi piirustus-kilpailut)
- Tähän kategoriaan lasketaan kaikki joka liittyy graafiseen tuottamiseen, vanhalla foorumilla on nähty kaikkea tavanomaisesta spritekilpailuista hahmonsuunnittelukilpailuun, jossa piti keksiä myös tarina hahmolle jonka oli piirtänyt.
C) Foorumilla käytävät Pokemon TCG-kilpailut
- OCTGN-turnaukset, Redshark turnaukset ja esimerkiksi pakanrakennuskilpailut. Tässä kategoriassa on nähty vähiten kilpailuja tähän mennessä.


Eri kategorioissa on hiukan eri säännöt, mutta kaikkia kilpailuja koskee kuitenkin se, että kilpailun järjestämiseen on haettava lupa. Luvanhaku onnistuu lähettämällä yksityisviesti sen kategorian vastaavalle johon aikomasi kilpailu kuuluu. (löytyy viestin alaosasta)

C) Foorumilla käytävät Pokemon TCG-kilpailut
Hakuviestistä on käytävä ilmi sallitut korttisarjat, mahdolliset palkinnot, järjestäjät, päivämäärä milloin kilpailun/turnauksen aikoo pitää (mistä mihin) ja esimerkiksi kuinka kauan kierros kestää. Jos kyse on pakanrakennuskilpailuista, tai vastaavista, on käytävä ilmi miten kilpailijoita arvostellaan. Voit vaikka lähettää sen kisan itse aloitusviestin yksityisviestinä, ja hyväksynnän jälkeen postata sen.
Tämän kategorian alla foorumilla voi olla käynnissä korkeintaan 3 kilpailua samanaikaisesti.
Yhden kilpailun kesto saa olla korkeintaan noin 4 viikkoa.

Mikäli halukkaita kilpailujen järjestäjiä on enemmän kuin rajat sallivat, voidaan hakijoita ottaa jonoon. Syy samanaikaisten kilpailujen määrän rajoitukseen on se, että haluamme turvata osallistujamäärän myös uusien järjestäjien kilpailuissa. Selkeisiin sääntöihin ja luvanhakuun syy on se, että haluamme että kilpailut ovat laadukkaita ja kunnolla järjestetty.

Mikäli hakijoita ei ole jonossa, ja sama käyttäjä haluaa järjestää kisan uudelleen, on hänen odotettava kaksi viikkoa ennen kuin hän voi aloittaa uuden kilpailun. Tänä aikana voi kuitenkin joku muu hakea lupaa kilpailun järjestämiseen.
Samalla henkilöllä ei kuitenkaan saa olla enempää kuin yhtä kilpailua käynnissä samaan aikaan, ei edes useassa kategoriassa.

Korttipelialueen kilpailuvastaavat:
Keltainen Rayquaza

Ota yhteyttä häneen yksityisviestillä mikäli haluat järjestää kilpailun.
Vaihtolista
Dropbox +250MB tästä linkistä
Myyntilista
- Tyhjiä boostereita myynnissä base setistä asti.
Avatar
Suicu Azul
 
Viestit: 357
Liittynyt: 31.08.2010 21:42

Paluu Pokémon TCG-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron