Switch to full style
Keskustele uusista pakoista, uusista korteista ja uusista korttisarjoista. Mitä uutta sarja tuo pelaamiseen?
Alue sisältää kattavat suomenkieliset perussäännöt
Lähetä vastaus

Uusi ranking systeemi

17.09.2011 00:13

Olen huolissani, ettei tästä vieläkään ole topicia.

http://www.pokemon.com/us/organized-play/tournaments/
http://www.pokemon.com/us/organized-pla ... ip-points/


Hyviä muutoksia kaiken puolin. Siisteintä on jos oikeesti MM-kisoista saa apupisteitä ensi vuodelle. Erittäin paljon parempi muutos ELO:sta eteenpäin.

Re: Uusi ranking systeemi

17.09.2011 07:50

Sinne meni.

Just kuulin täs parin viikon sisäl et MTG:ssä olis tullu joku tardisysteemi mis jokasesta voitetusta pelistä saisi pisteitä eikä häviöstä menettäisi enään mitään. Tää Pokémonin uus systeemi kans vaikuttaa lähes yhtä naurettavalta. En sit kyl tiiä kuin hyvin tää toimii käytännössä kun kerran Esan mielestä tämä on niin hyvä juttu. Todennäkösesti missaan vaan jonkun näkemyksen tässä vaiheessa mikä tästä tekee "niin hyvän". :/

Re: Uusi ranking systeemi

17.09.2011 09:05

Ei tämä systeemi vielä niin huonolta vaikuta, mutta pidin ELO-systeemistä enemmän koska se on shakissakin.

Ei ainakaan tarvi nyt pelätä sitä että häviäisi 50+ pistettä Regionalsseissa.

Re: Uusi ranking systeemi

17.09.2011 10:09

Tämä systeemi on parempi, koska nyt ei tarvii mennä isoihin turnauksiin j ja mennä 0-2 drop, 0-1 drop, 1-3 drop tai jopa 2-1 drop. Eli kannustaa pelaamaan.

Myös pienillä turnauksilla on väliä joten ei voi myöskään mennä enää stateihin/regionalseih ja nationalseihin ja saada ranking invitet jos pelaa hyvin. Ainakaan yhtä helposti.
Viimeksi muokannut Registeel päivämäärä 17.09.2011 15:31, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Uusi ranking systeemi

17.09.2011 12:37

Niin, kirjoitan varmaa blogipäivitykseen tästä enemmän, mutta se mikä mielestäni tässä systeemissä on tärkeintä on se, että se KANNUSTAA PELAAMAAN. ELO teki täysin päinvastaista. 6-0 drop oli aina parempi kuin yrittää onneaan toppipeleissä. 1850 pisteen jälkeen ei ollut mitään järkeä pelata Euroopassa mikäli oli kiinnostunut invitesta. USA:ssa tämä raja meni 1900. Viime systeemissä oli naurattavaa, että mikäli veti 4-2, pääsi jatkoon ja hävisi heti toppipelin, pääsi lähes varmasti miinupisteille - joka siis on aivan järjetöntä. BR:n pisteet vrt. Citareihin ja Regionalsseihin ovat vaihteeksi aivan isot, mutta jälleen kerran onneksi joudumme kitumaan tällä epävalmiilla systeemilla vain Hawaii vuoden, jolla ei ole mitään väliä, koska ei jaeta kuin inviteja. Tämä systeemi + matkapalkinnot rankingista olisivat aivan naurettavia, koska BR:lla voi saada niin paljon "hyvää" aikaiseksi omaan rankingiin, mutta tosiaan blogissa taidan enenmmän + ja - tästä asiasta analysoida tänä tiistaina.

Re: Uusi ranking systeemi

17.09.2011 16:52

Some Play! Pokémon events have are invitation only or have other restrictions or requirements to play. Please review the event specific FAQ’s for the following events in order to learn more:

Pokémon National Championships
Pokémon World Championships

http://www.pokemon.com/us/organized-play/tournaments/

Mielenkiintoista millaiset SM-kisat on tulossa.

Re: Uusi ranking systeemi

17.09.2011 17:31

Aika mielenkiintoista et SM:t ovat samanlaisia kuin aina ennenkin.

Invite viittaa tohon Wörldseihin, muut asiat viittaa Natseihin. Natseihin pääsee jos täyttää noi muut seikat (maan asukki/jos max kapasiteetti ei ole täynnä/tjv).

Re: Uusi ranking systeemi

20.09.2011 00:38

Mikäli ranking systeemin toiminta kiinnostaa ja ette ole jaksanut perehtyä siihen, niin tämän viikon perjantain päivityksessä tulen julkaisemaan järkyttävän kokonaisen analyysin systeemistä, ongelmista ja plussista.
Lähetä vastaus