Sivu 1/1

New Generation Mass Attack

ViestiLähetetty: 16.12.2011 19:11
Kirjoittaja Pikapika
4-2-3 Empoleon (Dark Rush)
3-2 Donphan Prime GS
1 Pichu GS
1 Cleffa GS


= 16 Poxua

4 Rare Candy
4 Communication
3 Cheren
3 PONT
3 Max Potion
3 Collector
3 Junk Arm
3 Catcher
4 N
2 Juniper
2 Switch
1 PP
1 Cilan

= 36


4 Water Energy
3 Fightning Energy
1 Rescue Energy

= 8

= 52

Empoleon hyökkää penkkipoksujen mukaan. Donphan counteroi ärsyttävät sähköpoksut tieltä. Pichu kokoaa tiimin ja Cleffa vaihtelee kättä.

Re: New Generation Mass Attack

ViestiLähetetty: 16.12.2011 19:17
Kirjoittaja Shadow Lugia
Fliptinit pois, kun et sitä mihinkään tarvitse kun ei sinulla ole pokeja jotka flippisivät. Droppaisin myös Blisseyn, koska Max Potionit toimivat paremmin. Zekromit ovat myös aiak ikäviä, joten suosittelisin kokeilemaan jotain fightning tyyppistä orjaa jolla saisit ohkottua Zekromit. Pelaisin myös enemmän nostoa, kuten Chereniä tai pontteja. Myös 4 Collectoria olisi ihan kiva lisä xP.

Re: New Generation Mass Attack

ViestiLähetetty: 16.12.2011 21:41
Kirjoittaja Zhaituki
Jooh fliptini pois, ei mikään hyökkäys ole flippi noista. Huomaa että voit vaan fliptinil reflippaa hyökkäykset. Kuten Shadow lugia sanoikin, max potionit toimivat paremmin koska se healaa täysin ja empoleonin saa ladattua heti uudestaan.

Perus Zekromiin kyllä riittänee pelkkä empoleon vaikka onkin sähköweak. (Aerodactyl on automaatti plussa kuitenkin) Mutta Zekrom EX voi olla hankala tapaus. En nyt tähän hätään keksi mitään nopeaa fighting tyyppistä... mutta jos joku muu keksii niin jooh. :P

Re: New Generation Mass Attack

ViestiLähetetty: 17.12.2011 12:44
Kirjoittaja Kysyjä
Zhaituki kirjoitti:Perus Zekromiin kyllä riittänee pelkkä empoleon vaikka onkin sähköweak. (Aerodactyl on automaatti plussa kuitenkin) Mutta Zekrom EX voi olla hankala tapaus. En nyt tähän hätään keksi mitään nopeaa fighting tyyppistä... mutta jos joku muu keksii niin jooh.

Empoleon: Stg2, hakkaa Zekromin ehkä.
Zekro: Basic, hakkaa Empoleonin varmasti.
En siis usko että ''Zekromiin riittää pelkkä Empoleon''. Aerodactyl on muutenkin vain kympin lisä niin miksi se sinne pakkaan pitää laittaa? Jos tarkoitit tuolla ''plussalla'' sitä että se hakkaisi Zekromiin huimat 80, niin huono idea.
''Nopea'' fighting tyyppinen olisi vaikka Donphan Prime? 1 enu kiinni ja lyöt Zekromiin 120, plussalla 140. Norsulle kelpaa myös Max Potion.
Tekisin jtn tämmöstä:
Pois:
0-0-1 Empoleon
2-2 Blissey
1-1 Dodrio
2 Aerodactyl
2 Fliptini
2 Twist Mountain
3 DCE
(2 Rescue Energy)
= 16 (-18)

Tilalle:
3 Max Potion
3 Pokemon Collector
2-2 Donphan Prime (3-3 Jos rescuet pois, Max Potionin kanssa Rescue Enu ei hirveän hyvin toimi?)
2 Switch
3 Fighting Energy
1 PlusPower
= 16 (-18)

Jotain tommosta.

Re: New Generation Mass Attack

ViestiLähetetty: 18.12.2011 09:04
Kirjoittaja Suetic
Mietityttää vain se, että jos (joo on pakko jossitella koska pokemon tuuripelin ja stragetia-pelin välimuoto) Zekrom ehtiikin paukuttaa tuon Empoleonin alas ennen kun se ehtii edes kehittyä tai lähtisikö Zekrom-pakoissa oleva Tornadus paukuttamaan. Siinä vasta on mietittävää.

Ross härdelli olisi ihan jees itsessään jos pelaa Norsua. Niin ja ei koskaan tietä milloin Dark Rushin kortit tulevat Suomeen tai tulevatko ne silloin kun formaatti putoaa, jossa kirjaimellisesti menetetään puolet tuon pakan korteista.