Sivu 1/2

korttien suojat

ViestiLähetetty: 02.11.2010 23:47
Kirjoittaja Jontukka
Tätä on aivan varmasti kysytty ennenkin, mutta...
Mistähän löytyisi HYVIÄ suojia korteille ja millä hinnalla? : )

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 03.11.2010 00:16
Kirjoittaja SiaBBo
Esim. Poromagiasta saa muistaakseni 100 kappaletta Dragon Shieldejä 8-9 euroa. Dragon Shieldit ovat parhaat suojat. Kannattaa varoa Ultrapron suojia, vaikka varovasti jos käsittelet niitä niin eipä ne paljoa mene rikki. Dragon Shieldit ovat kuitenkin kestävimmät ja kestää helposti parikin vuotta kunnossa.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 03.11.2010 00:37
Kirjoittaja Jontukka
Kiitos paljon valaisusta. : )

Ei auta kuin sitten hankkia ne suojat.
Ei tunnu paljoa maksavan.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 03.11.2010 20:15
Kirjoittaja Suicu Azul
Ultrapron suojat eivät ole huonoja, mutta useimmat pokemonpelaajat eivät pidä niitä yhtä hyvinä kuin Dragon Shieldejä. Vanhoista prelikoista saatavat suojatkin olivat ultra proita (tietääkseni) ja ovat ihan hyviä. Suosittelen toki itsekin dragon shieldien ostamista.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 05.11.2010 15:33
Kirjoittaja peksu
Ja sen viellä lisäisin mitä olen muilta kuullut ja omasta kokemuksesta tiedän, että DS Ruskeat,Violetit,Mustat ja Punaiset kestävät parhaiten. Suosittelen tietenkin ottamaan sen väriset kun ite haluaa. esim. Oma lempiväri.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 05.11.2010 15:53
Kirjoittaja Jontukka
Moni tuntuisi kehuavan noita Dragon shieldejä. : )
Taidan ostaa aluksi sellaiset ja katsoa miten käy.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 00:50
Kirjoittaja Kekkonen
Dragon Shieldien värien suosittelu on aika satunnaista hommaa, sillä kaikki on loppupeleissä kiinni vain siitä millaisesta erästä ostamasi muovit sattuvat olemaan. Esimerkiksi monien kehumat mustat ovat kummallakin kerralla kun olen niitä ostanut olleet aivan Dragon Shieldien pohjasakkaa. Tietysti jos suuri joukko vakuuttaa tietyn värin olevan loistava, niin siitä voi ottaa vinkkiä, mutta pettymykseen kannattaa silti varautua, vaikkakin yleisesti ottaen Dragon Shieldit ovatkin huippulaatua.

Muita Suomesta saatavia muoveja en suostu turnauspakoissani edes käyttämään, sillä Ultra Pro on mielestäni yleisesti ottaen huonolaatuista ja heikosti kestävää. Kerran olen perus ultra pro -muoveilla pelannut turnauksen ja on varmaa että toista kertaa en siihen erehdy.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 10:58
Kirjoittaja Kysyjä
Kekkonen kirjoitti:mustat ovat kummallakin kerralla kun olen niitä ostanut olleet aivan Dragon Shieldien pohjasakkaa.

Ja jos tällä ei tarkoiteta sitä että mustat on vaan jotenkin kummallisesti levinnyt käsiin, ainakin mustissa näkyy naarmut todella helposti kun läheltä katsoo, merkkaaminenkin olisi helppoa kun johonkin laittaa sivuttain olevia naarmuja ja johonkin pystyyn olevia naarmuja.
En oikein tiedä missä ei näkyisi naarmuja, ehkä hopeissa tai mahdollisesti violeteissa dragoneissa?

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 11:28
Kirjoittaja Regimeta
Itse olen ostin noin puolitoista vuotta sitten hopeiset DragonShieldit turnauspakkaani ja ovat käyttökelpoiset edelleen. Tänä vuonna ostin toisen laatikollisen hopeita Dragon Shieldejä ja sain samantien kahteen Pokémon-pakkaan suojat koska vanhasta erästä oli jäänyt noin 30 kpl. :P Hopeiset ovat minusta hienon väriset, ja kaikki ostamani Dragon Shieldit ovat olleet hyvälaatuisia.
Ultra Prota käytin ennen Dragon Shieldien ostoa, ja Ultra Pron suojissa reunat alkoi halkeilemaan yllättävän äkkiä. :/ Ultra Prot ovat ihan hyviä jos pelaa vaikka välillä vain kaveriensa kanssa, mutta jos turnauksissa käyttää niin minulla ainakin menee todella nopeasti huonoksi. :/
Käytän myös erilaisia Prerelease-suojia niiden hienouden takia. :P Tietyn sarjan prelikkasuojat ovat olleet tosi huonolaatuisia (kuten SW ja SV), mutta tiettyjen sarjojen prelikkasuojat ovat olleet minulla kestäviä (LA, PL).

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 14:01
Kirjoittaja Kekkonen
Kysyjä kirjoitti:Ja jos tällä ei tarkoiteta sitä että mustat on vaan jotenkin kummallisesti levinnyt käsiin, ainakin mustissa näkyy naarmut todella helposti kun läheltä katsoo, merkkaaminenkin olisi helppoa kun johonkin laittaa sivuttain olevia naarmuja ja johonkin pystyyn olevia naarmuja.
En oikein tiedä missä ei näkyisi naarmuja, ehkä hopeissa tai mahdollisesti violeteissa dragoneissa?
Kyllähän ne naarmut niissä kaikissa tietty näkyy, mutta sehän ei haittaa jos kuluttaa muovinsa tasaisesti niin että ne on about yhtä kuluneita kaikki. Ja tarkoitin sitä että niitä mustia alkoi hajoilemaan jo muutaman pelin jälkeen, sivuja aukesi : D

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 18:02
Kirjoittaja SiaBBo
Itse olen ostanut ruskeita, liiloja ja sinisiä ja näistä kolmesta siniset ovat olleet ehdottomasti parhaita. Liilat ovat hajonneet sivusta, ja ruskeiden reunat on välillä taittunut tai revennyt pienesti. Sinisissä kuitenkaan ei ole ollut mitään vikaa vielä.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 18:07
Kirjoittaja Water
Liilat ovat hajonneet sivusta


Juuri näin on parille minunkin liiloille suojille käynyt, yhteensattumaa ehkä mutta silti.
Omistan myös punaiset; niitä tosin on käytetty vain parissa turnauksessa joten olkoot asian laita miten on.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 19:18
Kirjoittaja Hai
Myös Puolenkuun Peleistä saa Dragon shieldejä hintaan 8.90€, jos sijaitsee lähempänä.

Ite hommasin muutamia vuosia sitten mustat Dragon Shieldit ja pelasin niillä about yhden kauden. Hommasin uudet kun edelliset alko olla jo tarpeeks naarmuilla niin kyllä huomas että oli taso laskenut vähän edellisestä. Sivut lähti halkeilemaan kyllä jo parin kuukauden jälkeen. Itellä on noi LA prelikkasuojat kyllä palvellu hyvin ja pitkään mutta kyllähän kaikki suojat joskus tulee tappiinsa. Ostin 200kpl punasia Dragon Shieldejä vähän aikaa sitten ja huomasin heti että näytti jo paremmilta ku taannoiset mustat. Ehkä mustat on ollut niin suosittuja että ne on rushinut niitä vaan lisää laadun kustannuksella nopeasti? No emt.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 19:54
Kirjoittaja Juusto
Löytyy läjiä näitä Dragon Shieldien vuosikertoja, joista vain siniset ovat heittäneet veivinsä, kiitos sille ruotsalaiselle joka istui sellaisen päälle.. Muutoin kaikki ovat "merkattuja" aka saaneet naarmuja ynnä muita painaumia - tasan samaan kohtaan korttia -> pelaan niillä vielä vuosien kuluttua!(=

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 20:06
Kirjoittaja JayEm
Itse olen hassannut mukavasti rahaa Dragon Shieldeihin, joista vain kultaiset ovat menneet ihan tähmäisiksi liiasta pelaamisesta (pitänee ostaa uudet...). Muuten ovat tosi kestävät ja mukavat käyttää, parempia kuin valkoiset perussuojat jotka taittuvat kulmista parin pelin jälkeen...
En tiedä onko off-topic, mutta huomattuani että suojat menevät törkyisiksi ja tähmäisiksi käsieni hikoilun takia, ostin ihan sitä varten sormettomat hanskat. Näin on uudetkin Dragon Shieldit välttyneet liian tähmäisiltä käsiltä :D

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 20:22
Kirjoittaja Shadow Lugia
Dragon Shieldejä olen melkein aina käyttänyt ja kaikki ovat olleet hyvälaatuisia, paitsi harmaat, jotka ostin jonkin aikaa sitten. Kaikki suojat ovat eripituisia ja levyisiä. Osa on leveämpiä alapuolelta, osa yläpuolelta, osa taas pidempiä kuin toiset. Toiste en taida harmaita ostaa, mutta sinisiä olen jo yhden setin kuluttanut puhki (pelasin niillä yhden kokonaisen kauden, vaiko kaksi). Nykyiset ostin ennen kauden alkua ja olen niillä nyt kaikissa turnauksissa pelannut. Tarkoitus olisi että kestäisivät koko kauden. Prelikkasuojat ovat myös olleet hyviä, ainakin RR-sarjan, niitä olen ostanut 4 settiä ja yksikään suoja ei ole hajonnut. SV ja <-MD suojat ovat olleet kyllä todella surkeita. GE suojat hajosivat ekassa turnauksessa, SV suojat hajosivat toisessa...

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 20:30
Kirjoittaja Kysyjä
Itsellä oli myös tuollaiset punaiset Dusknoir suojat, hajosivat about 10 pelin jälkeen :/ toisaalta ne olivat olleet vuoden käyttämättä paketissa että olisivatkohan siellä haurastuneet :/

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 07.11.2010 21:57
Kirjoittaja FireFan
Itse olen ostanut Ultra Pron suojia jotka EIVÄT ikävä kyllä kauhean kauan kestä(tosin vaan yks hajonnu). Dragonit vaan aika kalliita... :S

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 08.11.2010 16:43
Kirjoittaja Water
Dragon Shieldit eivät oikeasti ole kalliita jos vertaa kuinka kauan ne yleensä kestävät - Ultra Proiden hinta vaihtelee, mutta jolleivät ne kestä yhtä kauan kuin Dragon Shieldit jää pitkän päälle tappiolle.

Re: korttien suojat

ViestiLähetetty: 08.11.2010 23:42
Kirjoittaja JayEm
Fakta: Ultra Prota ostettaessa tulee huomaamaan että Dragon Shieldit ovat enemmän hintansa arvoisia. Itselläni ollut useampi Ultra Pron suoja ja melkein jokaisessa on jo kulmia kurtussa ja vaikka mitä muuta epämukavaa.
Ja hyi häpeä sitä joka hankkii molemmilta puolilta läpinäkyvät muovisuojat, kauhein tapa käsitellä kortteja on laittaa ne helposti repeäviin ja kalliisiin minimuovipusseihin.