Switch to full style
Keskustele uusista pakoista, uusista korteista ja uusista korttisarjoista. Mitä uutta sarja tuo pelaamiseen?
Alue sisältää kattavat suomenkieliset perussäännöt
Lähetä vastaus

Topps korttien arvo?

04.07.2016 13:45

Moikka, sori jos kirjoittelen uutena tulokkaana väärään osioon :). Eli kaivelin vanhoja korttejani esiin, ja mietin miten kannattaisi lähteä hinnoittelemaan noita topps-kortteja? Minulla on kaikki alkuperäiset kortit Bulbasaurista Mewtwohon ja paljon holoja ym (mm harvinainen Mew holona).

Re: Topps korttien arvo?

05.07.2016 09:28

PunKy kirjoitti:Moikka, sori jos kirjoittelen uutena tulokkaana väärään osioon :). Eli kaivelin vanhoja korttejani esiin, ja mietin miten kannattaisi lähteä hinnoittelemaan noita topps-kortteja? Minulla on kaikki alkuperäiset kortit Bulbasaurista Mewtwohon ja paljon holoja ym (mm harvinainen Mew holona).


Minun mielestäni kannattaa lähteä vanhempia pokemon kortteja hinnoittelemaan koska vaikka ne eivät enää kelpaa virallisii turnauksiin niin silti niitä voi käyttää hupipeleissä ja täten jotkut vielä niitä ostelee hupipelejä varten. :)

Re: Topps korttien arvo?

05.07.2016 16:41

Topps kortit ovat tosiaan nämä:
Kuva
Eli niillä ei voinut koskaan pelata.

Keräilyesineinä niiden hintaan vaikuttavat ennen kaikkea:
1) Kunto (täytyy olla lähes moitteeton koska kyseessä on keräilyesine!)
2) Harvinaisuus
3) Ennen kaikkea kysyntä!

Topps-korttit eivät nyt mikään erityinen harvinaisuus ole. Saatan olla väärässä, mutta kysyntääkään ei niille taida erityisemmin olla. Tämän takia saattaa olla vaikeata löytää niille ostaja, ihan sama nyt millä hinnalla.

Suosittelen pitämään hinnan avoimena ja jos joku kiinnostuu, voitte neuvotella hinnasta, joka tuntuu kummastakin osapuolesta reilulta.

Edit: Jos sinulla on tosiaankin koko setti, niin en lähtisi myymään irtokortteja, koska settinä sille saattaa löytyä ostaja, jolloin pääset kaikista eroon kerralla, mikä on myös paljon helpompaa sinulle!

Re: Topps korttien arvo?

04.08.2016 12:17

Laitoin juuri ostoilmoituksen korteista kun puuttuu osa ;)
Lähetä vastaus