Switch to full style
Keskustele uusista pakoista, uusista korteista ja uusista korttisarjoista. Mitä uutta sarja tuo pelaamiseen?
Alue sisältää kattavat suomenkieliset perussäännöt
Lähetä vastaus

Nido-Power!! by Bishasaurus

14.01.2011 21:54

Satuin ostamaan pari Triumphantin pakkaa, josta aluksi ei tuntunut tulevan mitää hyvää. Satuinpa sitten huomaamaan, että yksi niistä voisi ihan hyvin toimia, nimittäin Nidoking. Tässä luonosteluani pakkaa varten, joten parannusehdotuksia tänne vaan (varsinkin kun en ole vielä mikään erityinen pakanrakentaja).

Pokét:

4-3-4 Nidoking Triumphant (en tiedä tän lyhennettä...)
4-3-4 Nidoqueen RR
2 Sableye
2 Uxie
1 Unown Q
1 Unown CURE Triumphant (Cliscor X:äntakia enimmikseen)

= 28 Pokéa

Traikut:

2 Rare Candy
2 Expert Belt
1 Luxury Ball

4 Bebe´'s Search
2 Professor Oak's New Theory
1 Pokémon Collector

2 Broken Time-Space

= 14 traikkua

Energiat:

8 Fighting Enu
4 Psyko Enu
2 Cyclone Enu
2 Rainbow Enu
1 Call Enu

= 17 energiaa

Periaatteeseen kuuluu, että Nidot saataisiin mahdollisimman nopeasti peliin, Nidoqueen mielellään ennen Nidokingiä (ykisn luotettavampi kuin kingi). Sitten kun on ainakin yks Nidoqueen pelissä, niin voi alkaa jo ettiä pari Nidokingiä. Miksi Nidoking? Koska sen Bodyn ansiosta se saa +20HP:ta jokaisesta Nidoqueenista mitä sinulla on pelissä! Eli jos nyt olisi ne ihanteelliset neljä Nidoqueenia pelissä ja Nidoking edessä, sen max HP:t olisi 220 eli ei paha, varsinkaan kun se parantaa 40 HP:ta vuorojen välissä! Nidokingin iskukin on ihan siedettävä: 2 Fighting Enua ja 2 Colorlessiä niin lähtee 80 ja poisonedi. Psyko enuja ja rainbow enuja on pakassa lähinnä Nidoqueenin vuoksi; kyllähän sekin pystyy ihan hyvin iskeä, kun ei ole vielä Nidokingiä pelissä.
Luulenpa, että saitte jo jotain mieleen pakan ideasta, joten nyt vain parannuksia peliin! :)

Re: Nido-Power!! by Bishasaurus

14.01.2011 22:14

Sen voin sanoa, ettei kannata pelata kaikkia Nidoqueeneja pelkkinä RR-sarjan kortteina, koska Queenin Bodyja voi olla vain 1 kerrallaan voimassa. Siksi voisit kokeilla pelata 2 Triumphant, 2 RR Nidoqueenia. Lisäksi, Gliscor lv X ei ole niin yleinen turnauksissa nykyään että tarvitsisit Unown Curea. Lisäksi pakasta puuttuu useampi Collector, Rare Candy ja BT-S, sekä Spiritomb ARt, joita kuuluisi tällaisiin pakkoihin useampi. Ja energioista että pelaat Call enuja joko vähintään 2 tai sitten ei ollenkaan. Kokeiles laittaa Callien ja Rainbow Enujen tilalle muutama DCE, että saat ladattua pokesi nopeammin...

Re: Nido-Power!! by Bishasaurus

14.01.2011 22:38

JayEm kirjoitti:Sen voin sanoa, ettei kannata pelata kaikkia Nidoqueeneja pelkkinä RR-sarjan kortteina, koska Queenin Bodyja voi olla vain 1 kerrallaan voimassa. Siksi voisit kokeilla pelata 2 Triumphant, 2 RR Nidoqueenia. Lisäksi, Gliscor lv X ei ole niin yleinen turnauksissa nykyään että tarvitsisit Unown Curea. Lisäksi pakasta puuttuu useampi Collector, Rare Candy ja BT-S, sekä Spiritomb ARt, joita kuuluisi tällaisiin pakkoihin useampi. Ja energioista että pelaat Call enuja joko vähintään 2 tai sitten ei ollenkaan. Kokeiles laittaa Callien ja Rainbow Enujen tilalle muutama DCE, että saat ladattua pokesi nopeammin...

Komppaan. Mielestani voisit kokeilla 1 tai2 nidoking RR. Se pody voi avittaa. :)

Re: Nido-Power!! by Bishasaurus

14.01.2011 22:57

Kiitos paljon maanmainosta vastauksesta, siitä on paljon hyötyä. Varsinkin siitä, että vain yksi Nidoqueen pystyy parantamaan vuorojen välissä, sitä en muistanut/tiennyt. Parannusehdotukset ovat järkeen käypiä, joten aion kokeilla niiden toimivuutta, uskon itsekin, että pakan toimivuus paranee. Kiitos vielä kerran vastauksesta! :)

Re: Nido-Power!! by Bishasaurus

22.01.2011 23:21

Triumphantin lyhenne on TM < jos autto ?
Lähetä vastaus