3.9. Poromagian Pokémon GO lureparty + draft Pasilassa

Täältä löydät tietoa Suomessa toimivista liigoista, joihin voit tulla vapaasti pelaamaan Pokémon TCG:tä, videopelejä tai vain viettämään aikaa samanhenkisten seurassa! Eikö lähistölläsi ole liigaa? Perusta uusi ketju ja kerro mistä olet, ehkä löydät uusia pelikavereita!

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

3.9. Poromagian Pokémon GO lureparty + draft Pasilassa

ViestiKirjoittaja Poromagia » 01.09.2016 17:55

Poromagian ensimmäinen Pokémon Go Lure Party saa jatkoa! Vaikka kesä vaihtuu hiljalleen syksyksi, pysyy tapahtuman paletti samana; luvassa on aloittelijaystävällistä hengailua Pokémon Go'n ja Pokémon-keräilykorttipelin merkeissä!

Viime kerralta tutut esittelypelit ovat jälleen mukana ja henkilökuntamme opastaa kiinnostuneita korttikaksintaisteluiden saloihin. Tällä kertaa lauantain aikana järjestetään myös Steam Siege -drafti, jossa pelaajat pääsevät hiomaan pakanrakennustaitojaan ennen otteluita muita osallistujia vastaan!

Steam Siege Draft alkaa kello 12:00 ja turnausmaksu 17€ sisältää tarvittavat boosterit ja osallistumisen. Jokainen osallistuja saa kolme Steam Siege -boosteria, joista opastetun draftin aikana rakennetaan kullekin pelaajalle oma pakka. Tämän jälkeen pelataan kolme kierrosta "paras kolmesta" -järjestelmällä ennen palkintojenjakoa! Parhaiten pärjänneet saavat palkinnoksi porokrediittejä, mutta kaikki osallistujat saavat myös pitää draftaamansa kortit.

Korttipeliohjelman lisäksi tarjoamme Luret koko päivän ajan ja kukin partypäivään osallistunut saa valita veloituksetta kolme common/uncommon-korttia Poromagian Pokémon-löytöboksista!

Ystävällisin terveisin
Matti, Poromagia Oy
Avatar
Poromagia
Korttipeliliike Pasilassa
 
Viestit: 150
Liittynyt: 04.11.2010 20:57

Paluu Liigat ja peliseura

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron