Popplio, miksi olet niin vihattu?

Kysymykset ja peliohjeet 7. sukupolven peleistä (Sun ja Moon sekä Ultra Sun ja Ultra Moon).

Valvoja: pikanoob

Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja Pikapika » 17.05.2016 01:04

Popplio, miksi olet niin vihattu?


Kuva


Tiedän, tein juuri startteripalstan, mutta tämä kysymys on niin laajalti tapetilla että pakko kysyä asiaa teiltä suomalaisiltakin pokémonfaneilta ihan erillisellä töpöllä.

On Rowlet ja Litten jota kaikki rakastavat. Sitten on myös Popplio, tämä startterikolmikon kaikkein vihatuin. Ensireaktio oli minullakin että "Sirkushylje, MITÄ...tiedätte varmaan mitä!" ja startteriarvostelua foorumille tehdessäni melkein vihasin tätä kyseistä otusta. Huomasin pienen someselauksen jälkeen että melkein kaikki vihaavat Poppliota oikein kunnolla ja siitä pitäviä tuntuu olevan olemassa yhtä paljon kuin viisaita Ruotsissa (ruotsalaisvitsi, kai tajuatte). Yhtäkkiä huomasin että olin tottunut jo kyseiseen startteriin (samalla tavalla kuin ensireaktioni Oshawottiin, en pitänyt siitä yhtään ja nykyään pidän siitä [koska se Herra Ketsupin pikkusaukko]) ja pidän sitä ihan siedettävänä mielipiteellä "Katotaan-nyt-mitä-tästäkin-tulee". Omat syyni ikävään ensireaktioon oli kutakuinkin seuraavat:

  • Design. Hyljedesign on aika monta kertaa käytetty. Sama syy miksi ylenkatsoin Froakieta alussa (sammakkopokémoneja on liikaa), kunnes aloin pitämään tätä startteria pikkuhiljaa hyvänä, ellen jopa loistavana. Mutta takaisin astialle, hyljepokémoneja on jo aika paljon (Seel ja Sphealin kehitysmuodot) ja ellei mitään muuta, pidän Popliota ehdottomasti parhaana hyljepokémonina.
  • Erilaisuus (pellemäisyys). Normaalisti olen pitänyt erilaisuutta eksoottisena ja se on syy, miksi olen pikkuhiljaa alkanut hyväksyä Popplion. Mutta ensisilmäyksellä tämän erilainen design pisti erittäin kovasti silmään. Ja pidin sitä huonolla tavalla erilaisena. Nykyään pidän pikkuhyljettä erittäin potentiaalisena nimenomaan tämän syyn takia, mutta tämä voi palata vihattujen listalle jos Gamefreak ryssii startterien kehitysmuotosuunnittelut.
  • Tylsyys. Oshawotilla on sen simpukka, Squirtlella sen kilpi, Froakiella ne kuplahöskät, mutta mitä Poppliolla on? Paha sanoa... Ainoa erikoisuus sen designissa oli sen kaulassa oleva juttu mikä on monilla sirkushylkeilläkin.

Mikä on sinun kantasi? Vihaatko, rakastatko, vai etkö ole oikein mitään mieltä?
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja BrenkQ » 17.05.2016 16:41

Itse en varsinaisesti pidä yhdestäkään näistä uusista starttereista, mutta yritän kuitenkin positiivisella fiiliksellä mennä. Toivon vain että evoluutiot ovat hienoja. Poppliosta pidän esimerkiksi huomattavasti enemmän kuin Rowletista, Litten taas on ehkä se suosikkini, vaikka en siitäkään juuri pidä.
BrenkQ
 
Viestit: 15
Liittynyt: 13.03.2016 11:29

Re: Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja Nastiina » 01.07.2016 23:56

Minusta Poplio oli melko pettymys vesistartteriksi, joita yleensä suosin valinnassa. Vain viime generaation kohdalla valitsin ennemmin Fennekinin, koska se on söpö kettu ja toisinaan Totodilen sijaan otan Cyndaquilin, mutta muuten menen aina vesistarttereilla...

Poplion suurin ongelma on, ettei se ole uskottava. Siitä on tarkoituksella koitettu tehdä koominen (=sirkuspelle) eikä kukaan halua sellaista aloituspokemoniksi, koska niiden kuuluu olla söpöjä ja cooleja. Kuitenkin oheistuotemarkkinat ja anime pyörivät valtavasti starttereiden ympärillä, joten niitä saa sitten katsella joka tuutista, eikä kukaan halua katsella pöljän näköistä koomista hahmoa.
Image
Avatar
Nastiina
 
Viestit: 37
Liittynyt: 18.04.2014 22:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja Illusions » 01.12.2016 18:49

Popplio on se erilainen lapsi jota syrjitään tarhasta alkaen
3DS FC (ORAS & Sun): 2165-6407-2700
2DS FC (Moon): ?

Ei tule tosin enää paljoa pelailtua poksua. Jos mitään. Valehtelin oikeesti oon nolis ja annan elämän valuu viemäristä alas ku pelaan vaa 24/7
Avatar
Illusions
 
Viestit: 375
Liittynyt: 11.07.2012 16:32
Paikkakunta: Helsinki
(: K18

Re: Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja Bu_fu » 01.12.2016 22:51

Minut voidaan ainekan tästä vihaajakastista ottaa pois. Ja pakko myöntää että Popplio tulee olemaan meikäläisen startteri, vaikka aluksi Rowlet:ii ajattelinkin. Rowletin ensimmäinen muoto on ollu alusta asti eniten mieleeni, mutta sitten kun näin että minkälainen siitä loppujen lopuksi tulee, niin päätin että valitsekin sen toiseksi eniten omaan mieleen olevan startterin, koska Popplio:n viimeinen evoluutio on eniten omaan mielee näistä kolmesta startterista.

Poppilo on aluksi vaan se hauskan näköinen pokemon, joka sitten puhkeaa kauniiseen muotoon runsaan kehityksen jälkeen. :3
3DS Friend Code: 1006-2879-2331 (Toni)
Avatar
Bu_fu
 
Viestit: 117
Liittynyt: 04.08.2011 17:47
Paikkakunta: Heinola/Lahti

Re: Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja Lumina » 02.12.2016 09:24

Myönnetään, itsekin olin aluksi sitä mieltä, että: "tuota en nyt varmasti ota tiimiini", mutta mikä olikaan lopputulos. Popplion viimeinen muoto on oikein hieno kaunotar (omassa pelissä tosin poika, koska soft resattauksen määrä) ja toimii myös omalla kohdallani. Sitä paitsi vikamuoto on mielestäni oivallisen sopiva Moon-pelin startteriksi. Ja, itse asiassa jo Popplion toka muoto oli pelissä yllättävän miellyttävä eli eihän sitä hassun hauskaa Poppliota kovin kauaa tarvinnut edes katsella.

Toinen ja viimeinen muoto on jo ehtinyt pelastamaan ottelun toteemi-pokemonin, kahunan ja parin muun pelissä esiintyvän tyypin pokemoneilta, kun muusta tiimistä ei oikein ollut apua - eikä kyse aina edes ollut tyyppiedusta, pikemminkin uskollinen vesistartterini on tullut pelastamaan juuri silloin, kun tällä ei ole ollut tyyppietua. Tiimin levelitkin ovat olleet tasaiset, joten ei johdu myöskään siitä, että startteri olisi jotenkin ylilevutettu muuhun tiimiin nähden.
Pokemon X friend safari: Water safari: Krabby, Quagsire & Frogadier (FC: löytyy friend safari -topicista)
Lumina
 
Viestit: 56
Liittynyt: 30.01.2014 09:50

Re: Popplio, miksi olet niin vihattu?

ViestiKirjoittaja Inku » 06.02.2017 21:15

Popplion nähtyäni ensireaktio oli "Mikä toi on??" mutta jää alkoi sulaa kun alkoi käydä ikävän selväksi, että melkeinpä koko muu internetti vihaa sitä. Tapahtui jonkinlainen samaistuminen, ja sitten päätin että altavastaajien on pidettävä yhtä. Siispä otin sen starterikseni ja sai jäädä vielä partyynkin, vaikka ei kuulukaan niihin omimpiin primary-tyyppeihin joita käytän (ghost, dark, psychic). Ja tiedättekö sellaisen reaktion, kun on ensin koko ikänsä inhonnut asiaa X, mutta sitten kun saa oman sellaisen, niin se onkin ihana, söpö ja täydellinen? Noh, mulle ja Poppliolle kävi niin.

Nykyisin parhaat asiat Sunissa ja Moonissa on Popplion korvat ja Mimikyun pään vatkaaminen. <3
And in the darkest night, I won't give up the fight
I won't be losing hope, I hold on to what is true

Kotisivuni ~ DA-galleriani ~ Piirroksiani foorumilla
Avatar
Inku
 
Viestit: 92
Liittynyt: 01.11.2010 20:12
Paikkakunta: Oulu


Paluu Pokémon Sun & Moon

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa