IRL Pokemon salihaaste

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Near » 15.10.2012 21:10

Tulipahan eilen Mewstorin kanssa seuraavanlainen idea:

Suomen coneissahan on nyt ollut viime vuosina erilaisia tehtävien suorittamiseen pohjautuvia ”kilpailuja” ja mitä olen kuullut, ihmiset ovat niistä kovasti tykänneet. Suomen coniskenessä liikkuu myös paljon Pokemon-faneja, ainakin myyntipöytien tarjonnasta ja 3DS streetpassien viimeisistä pelatuista peleistä päätellen. Joten miksipä ei kokeilisi yhdistää näitä kahta?

Saanko siis esitellä: Pokemon salihaaste!

Idea olisi kaikessa yksinkertaisuudessaan jäljitellä pelien peruskaavaa: Conissa liikkuu kukin tiettyä tyyppiä käyttäviä Gym leadereitä, joita osallistujat sitten voisivat löytäessään haastaa matsiin BW peleillään. Palkkioksi voittajat saisivat salimerkkejä, joilla brassailla. Ja jos innostuneita olisi tarpeeksi, niin vaikka oikeuden haastaa Elite four, kohota mestariksi ja saada mainetta ja kunniaa.

Kovin tarkkaan emme suunnitelmaa vielä ole lukkoon lyöneet, vaikka ideoita paljon eilen heiteltiinkin. Halusimme ensin tunnustella, löytyykö tällaiseen projektiin tarpeeksi innokkaita osallistujia. Salikierroksesta menee hieman tarkoitus, jos emme saa vähintään kahdeksaa salipäällikköä kasaan. Conia emme vielä päättäneet, mutta puhetta oli enimmäkseen ensi vuoden Traconista, joka tuntuu tällä hetkellä olevan se vuoden suurin con, kun Desuconkin joutuu kävijämääriään rajoittamaan.

Vaikka nämä vasta idea-asteella ovatkin, listataan nyt kuitenkin jotain ehdotuksia mielipiteidenne armoille ja keskustelua herättämään. Päivittelen listaa, jos ihmisille tulee uusia mieleen:
Ottelusäännöt:
- Haastajille kaikki sallittu (koska casual-pelaajat tuskin edes tietävät perus-tiereitä), mutta salipäälliköiltä on uberit kielletty. Eikä koko tiimillistä OU-pokejakaan mielellään. Laittaisin itse rajan ehkä 2-3 OU-poksuun, loput alempia tierejä. Tämän olisi kuitenkin tarkoitus olla mahdollinen haaste myös ilman tietoa IV:istä tai EV:istä.
- Haastajat saavat muokata tiimiään otteluiden välissä niin paljon kuin huvittaa. Tosin todellista haastetta kaipaaville voi ehdottaa yhdellä tiimillä vetämistä alusta loppuun.
- BW- pelien infrared tappeluissa ei onneksi tarvitse välittää leveleistä, koska levelintasaus.
- Sinulla ei tosiaankaan tarvitse olla tiimillistä RNG+EV tappokoneita. Ja melkein parempikin, jos ei ole, vaikka niitä ei toki kielletäkään.

Tunnistautumisesta:
Salipäälliköiden ei tarvitse istua nököttää jossain nurkassa koko coniaan, vaikka niin peleissä tekevätkin. Kunhan olette edes suht hyvin valmiita ottelemaan, jos joku tulee hihasta vetämään.
Jonkinlainen yhteinen, tunnistettava ominaisuus kaikilla olisi myös pakko olla, jotta osallistujat tunnistaisivat päälliköt helposti. Pokepallo-vyö, hall-cosplay-numerolappujen tapaiset läpyskät, omaa tyyppiä edustava pehmolelu... Mitä sitten keksitäänkin, mikä sopii osallistujille ja on sopivan tunnelmaaluovaa ja huomiotaherättävää.

Palkinnoista:
Itse pidin salimerkki-ideasta kovasti, mutta tässä voi tietysti tulla saatavuusongelmia. Koska emme edusta mitään tiettyä generaatiota, voisimme suunnitella omat salimerkkimme. Jos ei mukaan satu ketään taiteellisesti lahjakasta, voisi käyttää suoraan tyyppi-logoja pelistä mallina. Fimo-massasta tällaisia saisi suht helposti tehtyä, vaikka massatuotanto vaatisikin aikaa, vaivaa ja vähän taloudellista panostustakin.
Allekirjoittaneelta löytyy myös pieniä pinssejä tekevä kone, jolla saisi tehtyä helposti yhdenmuotoisia pinssejä, jos ei jakseta askartelemaan lähteä.
Palkintoideoita saa heitellä. Olisi tästä kuitenkin joku muisto mukava antaa osallistujille.

Mukana (Koska lista on vasta alustava, voit laittaa useamman tyyppitoiveen, etenkin jos suosikkisi on jo viety. Tarkemminhan nämä katsotaan vasta, kun ilmoittautumiset alkaa olla varmoja. Ensimmäisenä tyypin varannut on kuitenkin etusijalla jaossa):
Near (Ice. Tai ehkä Dragon, jos vedän Clair-cossin taas niskaan.)
Mewstor (Fire)
Jite (Steel)
Absol (Dark)
Riolufin (Water)
P!#¤%&/=K (?)
Hitmonlanttu (Ghost)
Viimeksi muokannut Near päivämäärä 25.10.2012 16:39, muokattu yhteensä 4 kertaa
Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your own home.
Wifi-vaihtola
Pokemyymälä (Pehmoja, figuja ym.)
Avatar
Near
 
Viestit: 188
Liittynyt: 01.11.2010 03:58
Paikkakunta: Turku

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Mewstor » 15.10.2012 21:22

Jos vain millään saan aikaan, voisi se Blaine-cossi olla aikas hauska XD Huomasin myös, että mulla ei oikein ole tulityypin pehmoja. Niitä on myös tehty hyvin vähän Blainen Pokemoneista joten niiden hankkiminen voi olla aika tuskaista :/ Joku tulipoksu on kyllä oltava mukana.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Flyffel » 15.10.2012 21:54

Saattaisin osallistua Dark-tyypillä (Scraggy :B), Traconiin ja Desuconiin kun tulen joka tapauksessa. :3
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Absol » 15.10.2012 22:41

Oijoi. Just suunnitteilla tehdä lopulta toi Shauntal cossi. Aika hassua vaan jos Shauntal joutuu gymiin, mutta aikas hauska olisi vetää Ghosteilla ja vieläpä tämä cossi päällä. :3 Ja koska Ghost ei ainakaan vielä näyttäs viedyltä niin otan sen hoitooni. Kuitenkin kun suunnitteilla on Desucon ja Tracon ensi vuoden puolellakin koluta läpi.
Avatar
Absol
 
Viestit: 101
Liittynyt: 02.11.2010 18:39
Paikkakunta: Tampere

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Jite » 21.10.2012 15:43

Muistin juuri, että Steven taisi olla Steel-tyypin kouluttaja! Sitten oli kanssa Byron, saa nähdä kumpi olisi parempi GL-asuna. Aijuu, ja oli kanssa periaatteessa myös OC-mahdollisuus olemassa.

Ehdottaisin, että leadereillä olisi samanlainen kyltti kuin esim. hallcosplayn osallistujilla, jossa näkyisi merkki, jonka leaderiltä saa, leaderin nimi, sekä tyyppi.

Ja itse merkit... Pinssit olisivat kai helpoimpia työstää, jos joku on graafisesti lahjakas ja osaisi suunnitella designin (pystyn tarvittaessa luonnostelemaan, mutta toteutus tietokoneella onkin jo eri luku). Niitä olisi kanssa helppo haastajien säilyttää/esitellä.
"Well, let's raise a ruckus."
Avatar
Jite
 
Viestit: 1357
Liittynyt: 01.11.2010 12:55
Paikkakunta: Turku
(: also known as Scrupture

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Flyffel » 21.10.2012 16:12

Itse en kyllä sitten cossaa mitään muuta kuin itseäni. ;>Tosin, joidenkin mielestä cossaan silloinkin Zunia.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Riolufin » 23.10.2012 00:28

Tämähän kuulostaa pahuksen hienolta idealta. Pakko hyökätä täältä lurkkaamasta vastaamaan tähän. Voin olla vaikka yksi leadereista jos ei innokkaampia löydy ja tyyppinä water. Jos vaikka jaksaisi jonkinlaisen Wallace cossinkin vääntää. Coneissa kumminkin tulee pyörittyä ja pitää pieni ihme tapahtua että en ensi vuoden desussa tai traconissa ole. Hyvältä kuulostaa.
Riolufin
 
Viestit: 22
Liittynyt: 01.11.2010 23:42
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja P!#¤%&/=K » 25.10.2012 01:31

Kiinnostaa suunnattomasti, mutta cossannut en ole kertaakaan, enkä kovinkaan taipuvainen ole muokkaamaan hiuksiani ja huipuksi vieläpä, rahatilanmekkin on yleisesti heikko. Vaikken luultavasti saa edes mahdollisuutta osallistua tähän, kuullostaa erittäin mahtavalta idealta ja saattaa olla ensimmäinen coni johonka saatan tulla ihan vain teidän takianne. Toivon todella, että osa, esimerkiksi E4, pakkaisi ainakin jonkinlaisen järkevän kilpailullisen tiimin Scizoreilla, Garchompeilla, Ferroseedeillä sekä muilla ylikäytetyimmillä OU Tierin monsuilla. Olisi E4:stäkin vähän enempi vastusta, ettei ihan jokainen kuitenkaan vaan suoraan stomppaisi heidän ylitseen, kuten In-gamessa.

Palkinnoista voisin kuvitella esimerkiksi jotain PokeSavattuja legendaarisia tai muita kuuluisia uniikkeja lataustapahtumamonsuja joita kohdeyleisönne, kasuaalit, eivät muuten saa / ole saaneet. Jirachi, Celebi, Surf-Pikachu etc. Helppoa, ilmaista eikä ainakaan lopu kesken.
Lies!
Avatar
P!#¤%&/=K
 
Viestit: 47
Liittynyt: 30.11.2010 22:34

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Jite » 25.10.2012 08:39

^Eli suomeksi jakaisimme ilmaiseksi hakkeroituja pokeja? Naurettava ajatus.
"Well, let's raise a ruckus."
Avatar
Jite
 
Viestit: 1357
Liittynyt: 01.11.2010 12:55
Paikkakunta: Turku
(: also known as Scrupture

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Flyffel » 25.10.2012 09:24

RNG & kloonattu, kyllä. Savattu tai pokegenattu, ei todellakaan.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 25.10.2012 09:40

Voin kyllä varmaan ensi desuconissa jotain tälläistä tehdä kans. Voin kloonata aidosti EV-koulutettuja ja IV farmattuja kuten Keldeoo ja Genesectiä palkinnoiksi. Itse en usko että lahtea kauemmas on varaa matkustaa.

En ole tosin itse mikään helppo nakki, voin kyllä ottaa heikomman tason pokejakin otteluihin mutta silti kova pala voitettavaksi.


Mielelläni pelaan kaikkia tyyppejä mutta jos ei voi olla wannabe-Green salipääkkänä niin Flying tyyppiä sitten.
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja P!#¤%&/=K » 25.10.2012 12:50

Jite kirjoitti:Naurettava ajatus.

Pystytkö perustelemaan kantaasi? Kuvittelisin vahvasti, ettei teidän kohdeyleisönne välttämättä tule huomaamaan eroa näiden kanssa, vai onko kyseessä jokin suurempikin ''eettinen'' kysymys, kuinka pokemonien hakkeroiminen on luonnonvastaisesti väärin? En itse koe tätä kovinkaan suureksi vääryydeksi, ottaen huomioon, ettei näitä mainitsemiani yksilöitä saa muuten, ellet sattunut käymään lataustapahtumassa, joihinka itse en kovinkaan moneen otteeseen ole tajunnut raahautua. Koko scenestä olen suhteellisen pitkään ollut ulkona, joten en tiedä jos pelaajakunta yksimielisesti tuomitsee savatut yksilöt jumalanpilkaksi tai muuten vain vääriksi.
Toki palkinnonjakamisesta tulee ongelma, kun kaikilla tuskin on flash cardia ja ainakin viime näkemän pokemonien vaihto-operaatio oli tuskallisen pitkä, mikä puolestaan luultavasti muodostaisi jonoja.

Jite kirjoitti:jakaisimme ilmaiseksi hakkeroituja pokeja?

Kuvitellaan, että E4:n loisitte omien perspektiivieni mukaiseksi, jolloinka E4:ssä olisi astetta kovempia jamppoja, kuten Zhaituki, haastettavana, joidenka voittamiseen tarvitsisi kuitenkin rahtusen enempi panostamista ja omistautumista, mitä ei In-game ei mielestäni tarjoa. Tällöin ihan joka poika Pinokkiota myöten ei tulisi voittamaan, eikä tästä muodostuisi mitään jakelutapahtumaa. Toki, jos luotte pelaajanne siten, että heidän olisi tarkoitus hävitä ja kaikilla olisi mahdollisuus voittaa, ei tässä tosiaankaan ole välttämättä järkeä, sillä loppujen lopuksihan jakelisitte ainoastaan leguja ympäriinsä.

Jite kirjoitti:ilmaiseksi

Ideanahan on, että haastajanne tuntisivat ansainneensa sen palkinnoksi voitettuaan ammattilaisen pokemonin pelaajan. En sitten tiedä, jos teillä on joku kiertävä PokeSav trokari joka myy 31IV monsuja vitosella kipale ja häneen viittasit.
Lies!
Avatar
P!#¤%&/=K
 
Viestit: 47
Liittynyt: 30.11.2010 22:34

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Jite » 25.10.2012 14:23

Keltainen Rayquaza kirjoitti:RNG & kloonattu, kyllä. Savattu tai pokegenattu, ei todellakaan.


Quaza selittikin jo suurimman syyn, miksi en arvosta koko ajatusta. Pidän savausta ja PokeGeniä moralisesti väärin.
"Well, let's raise a ruckus."
Avatar
Jite
 
Viestit: 1357
Liittynyt: 01.11.2010 12:55
Paikkakunta: Turku
(: also known as Scrupture

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Mewstor » 25.10.2012 14:49

P!#¤%&/=K kirjoitti:
Jite kirjoitti:Naurettava ajatus.

Pystytkö perustelemaan kantaasi? Kuvittelisin vahvasti, ettei teidän kohdeyleisönne välttämättä tule huomaamaan eroa näiden kanssa, vai onko kyseessä jokin suurempikin ''eettinen'' kysymys, kuinka pokemonien hakkeroiminen on luonnonvastaisesti väärin? En itse koe tätä kovinkaan suureksi vääryydeksi, ottaen huomioon, ettei näitä mainitsemiani yksilöitä saa muuten, ellet sattunut käymään lataustapahtumassa, joihinka itse en kovinkaan moneen otteeseen ole tajunnut raahautua. Koko scenestä olen suhteellisen pitkään ollut ulkona, joten en tiedä jos pelaajakunta yksimielisesti tuomitsee savatut yksilöt jumalanpilkaksi tai muuten vain vääriksi.
Toki palkinnonjakamisesta tulee ongelma, kun kaikilla tuskin on flash cardia ja ainakin viime näkemän pokemonien vaihto-operaatio oli tuskallisen pitkä, mikä puolestaan luultavasti muodostaisi jonoja.

Jite kirjoitti:jakaisimme ilmaiseksi hakkeroituja pokeja?

Kuvitellaan, että E4:n loisitte omien perspektiivieni mukaiseksi, jolloinka E4:ssä olisi astetta kovempia jamppoja, kuten Zhaituki, haastettavana, joidenka voittamiseen tarvitsisi kuitenkin rahtusen enempi panostamista ja omistautumista, mitä ei In-game ei mielestäni tarjoa. Tällöin ihan joka poika Pinokkiota myöten ei tulisi voittamaan, eikä tästä muodostuisi mitään jakelutapahtumaa. Toki, jos luotte pelaajanne siten, että heidän olisi tarkoitus hävitä ja kaikilla olisi mahdollisuus voittaa, ei tässä tosiaankaan ole välttämättä järkeä, sillä loppujen lopuksihan jakelisitte ainoastaan leguja ympäriinsä.

Jite kirjoitti:ilmaiseksi

Ideanahan on, että haastajanne tuntisivat ansainneensa sen palkinnoksi voitettuaan ammattilaisen pokemonin pelaajan. En sitten tiedä, jos teillä on joku kiertävä PokeSav trokari joka myy 31IV monsuja vitosella kipale ja häneen viittasit.

Oho :o Otitpa raskaasti tuon kommentin. Jite varmasti tarkoitti tuota eettiseltä kannalta, ja itse olen samaa mieltä. En haluaisi itsekään jakaa haxittuja Pokemoneja jos vaihtoehtona on myös aidon kloonaaminen. Kyllä, kohdeyleisö ei ehkä ole kovin tietoinen Pokemonin kilpailullisesta pelaamisesta, ja moni on varmasti ihan pihalla IV:istä ja EV:itä, mutta kannattaa ottaa huomioon, että joukossa saattaa olla ihmisiä myös sieltä toisesta päästä. Pelaajat jotka tietävät asiasta edes jotain saattavat paheksua haxittujen legujen jakelua aika paljonkin. Minulla on ystävä joka ei IV-breedaa tai EV-kouluta Pokemonejaan. Hänelle on tärkeämpää saada Pokemon miellyttävällä naturella persoonallisuuden vuoksi ja saada antaa sille nimi. Ja mikä tärkeintä, Pokemonin on oltava aito.

Mielestäni osallistujat eivät anna kovin hyvää kuvaa itsestään jakamalla huijattuja Pokemoneja palkinnoksi. Aitouden voi jättää mainitsematta vaihdon aikana jos vastapuolta ei asia kiinnosta, mutta jos joku ketä asia kiinnostaa kysyy asiasta, eikä halua otella/saada palkintoa jos se ei ole aito, tulisiko hänelle valehdella? Jakamalla aitoja (vaikkakin ehkä kloonattuja) Pokemoneja, kummankin pelaajakunnan edustajat ovat tyytyväisiä.

Pokemonien vaihtaminen on BW-versioiden myötä helpottunut todella paljon. Poksut voi vaihtaa suoraan boxista ja heti kun pelaajat osoittavat pelikasetit toisiaan kohti (infrapunayhteys). Jos Pokemoneja jaettaisiin palkinnoiksi, tulee kuitenkin eteen tasapuolisuuden tavoittelu. Jos jokainen jakaa samaa Pokemonia, ei osa osallistujista ehkä saa oteltua yhtä usein kuin muut, koska sillä ketä vastaan ottelee ei ole väliä. Jos taas kaikki jakavat eri Pokemonia, saattaa yksi tai muutama osallistujista hukkua haastajiin sen vuoksi, että jakaa halutumpaa Pokemonia kuin muut.

Eiköhän ole siis järkevämpää jakaa jotain muuta kuin Pokemoneja. Tämän on kuitenkin tarkoitus olla hupimielinen rope/cossaustapahtuma, eikä mikään HC-pelaajien kokoontuminen. Ei ole todellakaan tarkoitus ottaa mukaan vain kilpailullista pelaamista taitavia osallistujia, jotta heidän voittamisessaan olisi haastetta ja palkinto voitosta maistuisi makeammalta sen takia. Tarkoitus ei ole hävitä haastajille tahallaan, mutta ei myöskään otella hampaat irvessä, kylmä hiki otsalla. Itse olen omasta mielestäni melko huono ottelija enkä takuulla voita mitään tiimiä vastaan jossa on edes pari kunnon vesi/rock/ground Pokea, koska pelaisin mono fire tiimillä. Ottavat turpaan todella herkästi jos vastustajalla on edes pari voimakasta homman hoitamaan kykenevää Pokemonia :p Kunhan saisi otella huvikseen pari kertaa.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Hero » 25.10.2012 15:03

Onkohan se nyt ihan sama onks joku RNG-kusetus vai pokésavaus. Lopputulos on sama.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Mewstor » 25.10.2012 15:22

Hero kirjoitti:Onkohan se nyt ihan sama onks joku RNG-kusetus vai pokésavaus. Lopputulos on sama.

No joillekin sillä on väliä :/ Tämän takia en pidä RNG:stäkään koska se on liian lähellä savausta ja siten pelin manipulointia, joka määrittelee minulla huijaamisen.
Ei olisi kovin kiva olla tilanteessa jossa saan vastaani haastajan joka kysyy onko palkinto aito. En haluaisi valehdella, joka saattaa johtaa siihen ettei kyseinen haastaja halua ehkä otella ollenkaan. Sinne meni se mielekkyys tästä projektista.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Near » 25.10.2012 16:37

Ohoh, meillähän alkaa olla täysi liiga kasassa. Loistavaa! Tervetuloa kaikille ja kiitos mielenkiinnosta tätä projektia kohtaan. Nyt voisi varmaan ruveta kyselemään Traconin järjestäjäporukalta, mahtuisiko tällainen ensivuoden sivuohjelmaksi.

Hmm. Pokemonien jakaminen palkinnoksi olisi sinänsä ihan jännä idea. Tosin jos palkinto olisi jotain event-poken tasoa, niin ei minusta olisi järkevää jakaa niitä joka salipäällikön voittamisesta, vaan esimerkiksi todellisille sankareille, jotka voittivat vähintään 8 ja siten läpäisivät haasteen.
Ja EHDOTTOMASTI kaikki RNG/PokeSav kauas palkinnoista. Sehän vasta moraalitonta olisi jakaa harvinaista pokea kertomatta sen alkuperää muuten kuin kysyttäessä. Joo, monille sillä ei ehkä ole mitään väliä, mikä sen alkuperä on. Mutta kiva sitten jälkikäteen kuulla muilta osallistujilta, jotka tulivat kysyneeksi ja saada tietää voittaneensa huijatun eventin. Ja oikeasti voisi olettaa, että sillä aitoudella on normipelaajalle jopa enemmän väliä kuin kilpailupelaajille, joille tärkeintä on otuksen käytettävyys.
Joten loppupeleissä olen varmaan enemmän samaa mieltä Mewstorin kanssa; mieluummin jotain muuta kuin pokemoneja, ihan vaan ikävien tilanteiden välttämiseksi, kun joillekin se kloonauskin on jo liikaa. Ilman vakavastiotettavia palkintoja tässä haasteessa täyttyy se perimmäinen lähtökohta: Pitää hauskaa ja testata taitojaan.

Ja Zhaitukille, jos olet niin hyvä (tosin muistuttaisin, että vaatimattomuus on hyve ja oman erinomaisuuden mainostaminen kalskahtaa useimpien korvaan tosi ikävästi), niin sitten otat vain tiimillisen UU/NU pokeja. Sillähän siitä selvitään. :D Haastetta niin sinulle kuin vastustajillekin, sillä vaikka olisi kuinka hyvä, niin mono-type UU/NU-tiimillä ei ihan helposti pärjää, jos vastustaja tietää heikkoutesi etukäteen ja saa käyttää mitä tahansa Bulbasaurista Genesectiin, oli mukana EV-koulutusta tai ei. Tosin jos pääsisit vain Desuconiin, niin pistän toistaiseksi nimesi vain sulkuihin. Aluksi ainakin tarkoitus kysellä Traconista, kun Desucon on enemmän anime-tapahtuma, mutta Traconissa on myös se pelipuolensa.

Ja kaikki cossausta stressaavat: Se ei ole millään tapaa pakollista. :) Jotain omaan tyyppiin liittyvää olisi toki mukava olla mukana (vaikkei muuta kuin tyypin mukainen väri asustuksessa), mutta cossaamisen saa rauhassa jättää niille, jotka siitä innostuvat. En ole itsekään varma, cossaanko vai en. Jos käytän lohikäärmeitä, niin luultavasti. Mutta koska olen pitkään halunnut kokeilla Hail-tiimiä, jää houkuttelisi tyyppinä enemmän. Tosin olisihan siinäkin pari ihan kivaa vaihtoehtoa (Candice, Glacia, Lorelei) Pitää tuota miettiä sitten lähempänä tapahtumaa.

Niin tosiaan; Myös salipäälliköt saavat toki osallistua kierrokseen myös haastajina, ja yritetään saada tarpeeksi leadereitä, että meillekin riittää se 8 haastettavaa. Toivottavasti muutenkin saataisiinkin ainakin muutama yli sen 8:n, niin peruutukset eivät kaada koko juttua.
Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your own home.
Wifi-vaihtola
Pokemyymälä (Pehmoja, figuja ym.)
Avatar
Near
 
Viestit: 188
Liittynyt: 01.11.2010 03:58
Paikkakunta: Turku

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 25.10.2012 22:25

Mites nuo legendaaristen pokejen käyttö salipäällikkönä, kun esim. Articunohan on NU? Toisaalta kyllä varmaan pystyn heikkoudet counteroimaan jotenkin ilmankin tuota tai moltresia. :P
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Suetic » 25.10.2012 22:36

Tosiaan... Lue eka viesti, Zhaituki. Ei legendaarisia mielellään vaikka Articuno on pelillisesti huono.

Pidän tosiaan tästä ideasta. Olisin itsekin ainakin halunnut olla electric-tyypin salipäällikkö, koska Elesa, Volkner ja Luutnantti Surge ovat suosikki gym leadereitäni :D Pidän säpinästä, etenkin Pokemon (videopeli)taisteluissa!

Toisaalta, mietin, että en pääse Traconiin välttämättä ellei keksi miten sinne loikata. Toisaalta tämä Desucon on jokavuotinen traditio ja siihen ihan varmasti olen tulossa.
Kuva

Discord: SirSuetic#1411
Sankariruhtinas
Avatar
Suetic
 
Viestit: 805
Liittynyt: 07.11.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki
(: Surrender your cheese! :)

Re: IRL Pokemon salihaaste

ViestiKirjoittaja Hero » 25.10.2012 23:02

Jos ollaan pokémon-kouluttajia - ei heillä ole legendaarisia. :7 IMO
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Seuraava

Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron