Pokémon-oheistuoteketju

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Flyffel » 16.03.2013 21:39

Yleistä keskustelua Pokémon-oheistuotteista.

Keräiletkö Pokémon-oheistuotteita? Jos niin, niin keräiletkö esim. vain karkkipallofiguja, tai muita Suomesta saatavia tuotteita vai myös ihan esim. japanilaisia? Löytyykö sinulta Pokémon-pehmoja? Mitkä ovat erikoisimmat omistamasi pokétavarat?

Topicin ideahan tuli mieleen siitä että ajattelin vinkata Mewtwoloverille tästä jos sattuu kiinnostamaan... mutta sitten huomasin että ennakkovaraukset ovat jo loppuunmyyty. Ehkä löytyy jostain muualta.

Spoiler:
Kuva
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja PokéGirl4-ever » 16.03.2013 22:42

Tuo Mewtwo VS Mew on todellakin siisti!

Iloisin yllätykseni vähään aikaan oli se, että Itäkeskuksen Stockmannilla on alettu myydä Pokémon-figuja ja -pehmoja. Kun alaikäisenä on netin ihmemaailmastakaan vaikeaa mitäín hankkia. Mitä nyt Ebaysta on joskus Wind Wakeria hankittu.

Ostin Stockmannilta Mincvino-pehmon ~<3
Se on kyllä niin söpö :3
PokéGirl4-ever
 
Viestit: 412
Liittynyt: 26.12.2012 16:25

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Sini » 16.03.2013 23:12

Jotain vanhoja markettipehmoja löytyy. Sellainen halpis neonkeltainen pulska Pikachu esimerkiksi (varmaan feikki), ja samaa kokoluokkaa oleva Mewtwo, jonka rintamus näyttää lähinnä lasten ruokalapulta. Joskus oli myös Togepi-pehmo, mutta se on nyt kolmen muuton jälkeen kadonnut. Sitten on - oli - karkkipalloleluja, kuten Bellossom, Elekid, Slowking, Lugia jne. Minulla oli niitä yhteensä 7, mutta itselleni otin mukaan vain Lugian, sillä se oli mielestäni parhaimman näköinen. Loput jätin äidin kirppisroinien sekaan.

Keräilin myös tarroja. Ensimmäisen kauden keräilyalbumia minulla ei ole, mutta tarroja on kyllä pieni nippu. Johto-kaudesta sitten onkin sekä albumi että albumin mukana tullut juliste ja irtonippu tarrojen kaksoiskappaleita. Suurin osa tarroista on albumissa ja julisteessa. Jäivät tietenkin vajaaksi... Joku kai vielä muistaa, kun sekä Pokémon että Digimon pyörivät Suomessa ensimmäistä kertaa, ja molemmille oli oma purukumitikkarisarjansa. Tikkarin kääreessä oli tarra. Jep, keräilin niitäkin, kaikki edelleen tallessa ja hyvässä kunnossa. Niin, ja onhan noita Pokémon-aiheisia "piraattitarroja" kertynyt myös. (...Köyhänä kersana keräilin jopa Pokémon- ja Digimon-aiheisia käärepapereita. :D)

Helsingistä on tullut mukaan muutama Pokémon-aiheinen kännykkäkoru (Mewtwo, Cherrim, Piplup). Sellaista kännykkää ei minulla vielä ole ollut, jossa niitä olisi voinut käyttää, mutta meniväthän ne lompakon vetskarissakin. (Mitä nyt lompakko oli aina jossakin laukunnauhassa jumissa korujen takia.) Jossain karkkipallosta tuli myös Camerupt ja semmoinen fosforinvärinen Giratina, mutta ne ovat kadonneet jonnekin.

Pelikorttejakin on kertynyt vino pino, vaikken ole koskaan niillä pelannut. Ostan silloin tällöin uuden buusteripaketin ihan vain katsoakseni, minkälaista taidetta kääreistä nykyään löytyy. Ja korteista puheenollen; olihan niitä keräilykortteja muutenkin. En saanut niistäkään täyttä kokoelmaa...
Yours truly.
Avatar
Sini
 
Viestit: 38
Liittynyt: 01.11.2010 21:48
Paikkakunta: Kouvostoliitto Capital
(: Tyylitajuttomuus on aina muodissa!

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 17.03.2013 01:56

Keltainen Rayquaza kirjoitti:Topicin ideahan tuli mieleen siitä että ajattelin vinkata Mewtwoloverille tästä jos sattuu kiinnostamaan... mutta sitten huomasin että ennakkovaraukset ovat jo loppuunmyyty. Ehkä löytyy jostain muualta.

Spoiler:
Kuva

En ole noista figuista juurikaan kiinnostunut, vaikka ne hienoja ovatkin.

Muutamia pehmoja löytyy. 2 Pikachu-pehmoa, toinen pieni markettipehmo ja toinen iso, kirpparilta ostettu piraattipehmo, jonka vatsassa lukee Pikachu. Pieni Eevee-pehmo, joka sekin on kirpparilta ostettu, mutta aito. Zoroark-pehmo, jonka ostin Kaksoissolan foorumilla eräältä henkilöltä, joka oli hankkinut Japanista erilaisia Zoroark ym. pokémon-pehmoja myytäväksi. Mewtwo-pehmoja on kaksin kappalein, toinen on samanlainen kuin Sinillä ja toinen on tämä(kuvasta puuttuvat suu ja sieraimet) Nearilla teettämäni custom-Mewtwo.

Figuja on niitäkin kertynyt muutamia. Ho-oh, Vaporeon, Arceus karkkipallofiguuri, Lugia ja Dialga poképallofiguurit, sekä 2 pientä Mewtwo-figua.

Kännykoruja löytyy kaksin kappalein(joskaan en niitä kännyssäni käytä), suklaamunasta/karkkipallosta(en muista kummasta) saatu Arceus sekä netistä tilaamani Mewtwo, jota pidän avainnauhassani.

Edit: Zoroark oli unohtunut pehmoista.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3444
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Nastiina » 17.05.2014 01:26

Kun olin pieni Pokemon-fani, niin keräilin lähes kaikenlaista tavaraa tarroista pehmoihin. Myöhemmin keräilystä putosi kaikki muut pois, paitsi pehmot ja figuurit, joita vielä näin kymmenen vuoden jälkeenkin keräilen mielelläni. Minusta ne ovat hienoja koristeita, vaikken niillä muuta tee enää tässä iässä. *electrode* Mieluiten etsin vanhoja kunnon Tomyn figuureita, joista haluaisin saada loput minulta puuttuvat hahmot 150 ensimmäisestä Poksusta. Ylipäätänsä keräilyni painottuu aika paljon ensimmäisiin generaatioihin. Pehmoja ostan harvemmin, koska niistä saa maksaa niin paljon enemmän kuin muutaman euron figuureista, joten niiden suhteen panostan laatuun ja itselleni tärkeisiin Pokemoneihin.

Tavaraa minulle on kertynyt valehtelematta kaapillinen tässä yli kymmenen vuoden aikana ja joitain tavaroita olen päätynyt jopa myymään, vaikkakin näin jälkikäteen kaduttaa. Kortteja minulla on pieni pahvilaatikollinen, pehmoja varmaan lähemmäs 50 ja figuja kaksi muovilaatikollista.... O__o Suurin osa Pokemon kokoelmastan on peräisin ajalta jolloin Pokemon rantautui Suomeen. Jotkut tavarat, kuten lasikuulat, leimasimet, jojot, avaimenperät ym. ovat kyllä silkkaa rihkamaa, mutta ei niitä raaski poiskaan heittää koska niissä on oma nostalgiansa. *electrode*

Hahmojen suhteen minulle on kerääntynyt kiitettävästi Squirtle-tavaraa, joka on suosikkini aina ja ikuisesti. Tosin ei oma kokoelmani vedä vertoja ulkomaalaisille pkmn-kerääjille... Rakkain esineeni lienee Tomyn vanha Squirtle-figuuri, joka oli ensimmäinen Squirtleni <3

Oudoimmat kapistukset ovat puolestaan sellaisia Pokemon-hahmojen muotoisia palloja, joista kuuluu ääniä, kun niitä heittelee. Äh, en tiedä mikä niiden tarkempi nimi on. Joka tapauksessa niistä minulla on Squirtle, Snorlax. Lickitung, Tangela ja Geodude. :D
Image
Avatar
Nastiina
 
Viestit: 37
Liittynyt: 18.04.2014 22:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Bu_fu » 06.08.2016 16:52

En tällä hetkellä keräile vielä mitään oheistuotteita mutta olen nähnyt tossa yhdessä läheisessä kivijalka-lelukaupassa että sielä olisi pokemon lautasia, kuppeja ysm. ja ne kiinnostaa jonkin verran :)
3DS Friend Code: 1006-2879-2331 (Toni)
Avatar
Bu_fu
 
Viestit: 117
Liittynyt: 04.08.2011 17:47
Paikkakunta: Heinola/Lahti

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Smurffi » 17.09.2018 15:14

Ikivanha ketju, mutta koetetaan.

Sattuisiko keneltäkään löytymään tietoa Pokemon Yahtzee jr. -pelistä ja sen hintaluokasta? Kaikki osat tallessa ja hyvässä kunnossa, boksin etuosa on kärsinyt, kun siihen on joskus liimattu noin 2cmx5cm tarra, muualla pientä kulumaa, ja pakkauksen sisäpahvit vähän painuneet.

Kuva:
https://aijaa.com/DFecMt
Avatar
Smurffi
 
Viestit: 3
Liittynyt: 26.02.2012 14:00
Paikkakunta: Keskellä-ei-mitään
(: Kukamitähäh?

Re: Pokémon-oheistuoteketju

ViestiKirjoittaja Mewstor » 20.09.2018 10:32

Smurffi kirjoitti:Ikivanha ketju, mutta koetetaan.

Sattuisiko keneltäkään löytymään tietoa Pokemon Yahtzee jr. -pelistä ja sen hintaluokasta? Kaikki osat tallessa ja hyvässä kunnossa, boksin etuosa on kärsinyt, kun siihen on joskus liimattu noin 2cmx5cm tarra, muualla pientä kulumaa, ja pakkauksen sisäpahvit vähän painuneet.

Kuva:
https://aijaa.com/DFecMt

Mitä nyt vähän ebayta kävin selaamassa niin myydyissä kohteissa hinta on jotain 5-10€ luokkaa käytettynä. Kunto tietenkin vaikuttaa kun kyse on lähinnä keräilytavarasta.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku


Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa