Pokemonit joista et pidä?

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Dark Ho-oH » 15.01.2015 23:03

Muistan hämärästi, että vanhalla Foorumilla oli tällainen topic enkä löytänyt tältä uudelta vastaavaa ainakaan omilla hakusanoillani, joten pistänpä pystyyn tällaisen.

Mistä pokemoneista et pidä? Kerro myös perustelut sille, miksi et pidä kyseisestä pokemonista. Onko inhosi syntynyt jostain kokemuksesta vai eikö ulkonäkö tms. muuten vain miellytä? Jostain syystä minua kiinnostaa tämä ihan samalla tavalla kuin ihmisten suosikit. Tässä ovat pokemonit, jotka pääsevät minun ei-niin-loistokkaalle listalleni:

-

Lickitung / Lickilicky: Lickitung ja Lickilicky pääsevät häpeälliselle listalleni lähinnä ulkonäkönsä perusteella. Lickilicky ei todellakaan ole mikään parannus jo ennestään aika karun näköiselle olennolle :D Tilannetta vain pahensi XY:n ilmestyminen ja varsinkin Lickitungin liikkuva sprite. Lickitungin kielen liikkuminen saa minussa aikaan jonkinlaista häiriintyneisyyden tunnetta. Lisäksi kumpikaan pokemon ei yleisesti ottaen ole kovin hyödyllinen.

Baby-pokemonit: Joo. Onhan ne ihan söpöjä, mutta siihen se jää. Näillä ei oikeastaan ole muuta virkaa kuin antaa evoluutioita pokemoneille ja täyttää PokeDexia, minkä ne imo tekevät aika huonosti. Kuka keksi antaa vanhoille pokemoneille pienemmät muodot? Ainoa josta oikeasti pidän on Munchlax. Game Freak ilmeisesti huomasi jotkin baby-pokemonien kanssa tehdyt virheet tuodessaan Magmarille ja Electabuzzille vielä myös isommat muodot baby-muotojen rinnalle. Erityisen inhoni baby-pokemoneista saa osakseen Smoochum. Inhoni tulee todennäköisesti siitä, että aikoinaan ostaessani Unseen Forces-sarjan boostereita nostin naurettavan usein rarena ruman Smoochumin. Sitten annoin niitä ihmisille kaupanpäälle vaihdoissa päästäkseni niistä eroon.

Unown: Pienenä luulin Unownien olevan jollain tavalla legendaarisia niiden olessa niin suuressa roolissa Pokemon 3-elokuvassa. Kaikki tämä vain myöhemmin todetakseni ettei Unownissa ole mitään legendaarista :D Lentäviä aakkosia jotka osaavat vain Hidden Powerin. Vau. Mahtavaa. No ei ole.

Stantler: Voin vain sääliä Stantleria siitä, ettei kyseistä lajia ole siunattu kauneudella. Eikä myöskään hyödyllisyydellä. Stantler parka :/

Surskit: Tiedättehän sen tunteen kun ette pidä jostain ettekä osaa selittää miksi? Noh, Surskit kuuluu juuri tähän kategoriaan mun kohdalla.

Deoxys: Inhokkini siitä asti kun näin kyseisen pokemonin ensimmäistä kertaa. En pidä sen mistään formista. Pelissä Deoxys voi olla hyödyllinen, mutta se ei siltikään nosta sen pisteitä silmissäni. Sekin vielä, että Deoxys sai olla elokuvan pääosassa ja samassa elokuvassa Rayquaza oli ns. paha ja Deoxys ns. hyvä oman käsitykseni mukaan. Tottakai sen olisi pitänyt olla toisin päin *electrode* . No ei vainenkaan. Nykyään inhoni Deoxysia kohtaan on itseasiassa laskenut aika paljon, mutta nuoruudessani en pitänyt Deoxysistä pätkääkään.

Kricketune: Ei vaan toimi mulle, vaikka sillä onkin aika miehekkäät "viikset"

Purugly: Tykkään Glameowin ulkonäöstä, joten se fakta, että Glameow kehittyy Grumpy Catiksi oli pettymys aikoinaan kun neljäs generaatio oli uusinta uutta. Odotin jotain kaunista ja eleganttia kissaa ja sain tämän. Pisteet kuitenkin Puruglylle siitä, että oli hapan kissa ennen kuin siitä tuli mainstream

Probopass: Olen huomannut kyseisen pokemonin jakavan mielipiteet aika vahvasti, ja olen itse yksi niistä joka ei pidä tästä isonenäisestä pääsiäissaarten Pokemonista. Nosepass on itseasiassa jopa söpö jollain tapaa, mutta unohtakaa kaikki se kun Nosepass kehittyy. Probopassin nenästä tulee lähinnä mieleen kaikkien rakastama Ismo Laitela

Almomomomomomomomomömömömmölä: Turhake :/ Olisi voinut edes olla jonkinlainen kehitysmuoto toiselle vastaavalle nimeltään Luvdisk, mutta sitäkään se ei ole. Niin ja sitäkin on vielä siunattu oudolla nimellä

Stunfisk: Näyttää niin urpolta ja uskonkin tämän yksilön insipiraationa olleen pierutyyny

Diggersby: Ew. En uskonut Bunnelbyn kehittyvän tällaiseksi rumilukseksi, ja Diggersbyn cry kruunaa kaiken. Tämän kanssa kävi aika samalla tavalla kuin Puruglyn kanssa.
Avatar
Dark Ho-oH
 
Viestit: 1002
Liittynyt: 01.11.2010 07:55
Paikkakunta: Salo

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja MokKish » 15.01.2015 23:58

Olen hyvin samaa mieltä kanssasi paria poikkeusta lukuun ottamatta: olen aina pitänyt Deoxysistä. Niin monta eri käyttötapaa, omalaatuinen taustatarina ja jopa ulkomuoto miellyttää silmää.

Toinen on Kricketune. Pelaan pelejä yleensä ilman ääniä, koska melko nopeasti menee hermot siihen pimputukseen. Mutta Kricketunen kohdalla on aina laitettava äänet päälle, koska sen ääni on vain niin ratkiriemukas. Suosittelen kaikkia kuuntelemaan jotka ei jo ole kuulleet. :)

Alomomolasta en voisi olla enempää samaa mieltä, juurikin siitä syystä että mielestäni on täysin järjetöntä ettei se ole Luvdiskin kehitysmuoto.
Avatar
MokKish
 
Viestit: 63
Liittynyt: 24.09.2014 17:11

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Doragon » 16.01.2015 00:34

Meikä pitää kaikista Pokémoneista...tämmösen topicin olemassaolo ahistaa hieman.
:‹
Ääripositiivi Pokémonfriikki höpöttämässä kuinka tämä rakastaa kaikkea.
Avatarin on piirtänyt meikä.
Avatar
Doragon
 
Viestit: 894
Liittynyt: 04.11.2010 16:20
Paikkakunta: Omassa nurkassa kynä kädessä ja DS toisessa
(: On aina väsynyt

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Illusions » 14.03.2015 15:02

Ei nyt varsinaisesti ole mitään mistä en pitäisi, on vain sellaisia mistä pidän vähemmän kuin muista (ja tähän vaikuttaa eniten kyseisten poksujen ärsyttävyys otteluissa).

Sanoisin että Umbreon ja Talonflame varmaan tällä hetkellä epäsuosiossani. :D Umbreon yleisen toxic stall -movesetin takia ja Talonflame siksi, että se usein p*skoo tiimini.
3DS FC (ORAS & Sun): 2165-6407-2700
2DS FC (Moon): ?

Ei tule tosin enää paljoa pelailtua poksua. Jos mitään. Valehtelin oikeesti oon nolis ja annan elämän valuu viemäristä alas ku pelaan vaa 24/7
Avatar
Illusions
 
Viestit: 375
Liittynyt: 11.07.2012 16:32
Paikkakunta: Helsinki
(: K18

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja canles » 14.03.2015 15:51

Blissey, ainoita pokemoneja jotka voittavat sinut tekemättä yhtään mitän. Olen monesti hävinnyt kun vastustajani muiden pokemonien anoa tehtävä on käyttää protectia ja tappaa kaikki fyysisesti hyökkäävät pokemonini samalla kun Blissey myrkyttää kaiken mitä rakastat.
Image

Mut samaa mieltä olen Diggersbytä. Hyi hemmetti se on ruma.
Lickitungia en erityisemmin vihaa. Musta se on vain hauskan näköinen kun X/Y:ssä semmoinen tuli vastaan.
Keräsin muuten Goldissa kaikki Unowit, palkinnoksi sain appin pokedexiin jossa näkyi kaikki unowit. Turhaan keräsin turhia otuksia.
Avatar
canles
 
Viestit: 63
Liittynyt: 26.08.2014 18:57
Paikkakunta: Seinäjoki (alunperin Tampereelta)
(: FC: 4640 - 0170 - 7533

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 14.03.2015 16:46

canles kirjoitti:Blissey, ainoita pokemoneja jotka voittavat sinut tekemättä yhtään mitän. Olen monesti hävinnyt kun vastustajani muiden pokemonien anoa tehtävä on käyttää protectia ja tappaa kaikki fyysisesti hyökkäävät pokemonini samalla kun Blissey myrkyttää kaiken mitä rakastat.

Mut samaa mieltä olen Diggersbytä. Hyi hemmetti se on ruma.
Lickitungia en erityisemmin vihaa. Musta se on vain hauskan näköinen kun X/Y:ssä semmoinen tuli vastaan.
Keräsin muuten Goldissa kaikki Unowit, palkinnoksi sain appin pokedexiin jossa näkyi kaikki unowit. Turhaan keräsin turhia otuksia.

Ehkä enemmän teräs/myrkky tyyppisiä tiimiin? :D Minun pää OU tiimissäni (signature) on ainakin neljä pokemonia jotka ovat jompaa kumpaa tyyppiä, silti synccaa hyvin.
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2280
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja FinQLloyd » 14.03.2015 21:15

TOP 5

Purugly: Muistan ikuisesti toisen jumittumiseni Diamondissa _kahdeksi kuukaudeksi_ Floaroma Towniin; juuri siihen Marsin ja Puruglyn eteen... >:/

Stunfisk: Inhottava naamalle hyppijä BWn Icirrus Cityssä (Olikohan se ton niminen? *kaksoispistepee*)

Numel: Siellä luolassa RSEssä... }:

Grimer: Ylivoimainen voittaja!! Pelasin FireRediä ja taas kerran jäin jumittamaan Cinnabar Islandille??? Grimer taloon, 'cause f*****g Minimize! >_<

Graveler: Inhottava kivipallo jolla ei tee mitään... Hidastaa etenemistä ja jostain syystä aina kun olen matkalla Veilstonesta Pastoriaan alle 30 lv tiimillä ekaa kertaa, tulee Graveler ja räjäyttää itsensä ja jonkun muun hengiltä...
Always be yourself.
Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.
Avatar
FinQLloyd
 
Viestit: 241
Liittynyt: 28.09.2013 18:45
Paikkakunta: Lohja

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja frost » 14.03.2015 23:49

Ainoat pokemonit, joista en pidä, ovat Pignite ja Emboar. Näiden karjujen ulkomuoto on rikos kaikkea estetiikkaaa vastaan. Niiden tyypitys kaikessa omaperäisyydessään on auttamattoman passéé. Hyväksyn jopa jäätelöt ja miimikot pokemoneiksi, mutta potka ja pekoni ovat karvas pettymys.
Avatar
frost
 
Viestit: 547
Liittynyt: 03.11.2010 19:18

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Hakuoki » 19.03.2015 19:31

Voltorb ja Electrode. Jostain syystä ärsyttävän näköisiä palluroita jotka tulevat vastaan juuri siellä missä niitä vähiten kaivataan. Toinen inhokki on sitten Kricketot-kehityslinja jonka vihaamiselle ei ole mitään järjellistä syytä, en vaan tykkää. Myös Stantler on aika turha. Ja Probopass kanssa.
Hakuoki
 
Viestit: 14
Liittynyt: 31.07.2014 22:12

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Nastiina » 12.06.2015 01:16

Minä en voi pidä juurikaan legendaarisista Pokemoneista. Kolmen ensimmäisen generaation legendaariset ovat kivoja + Xerneas, mutta muuten en niistä pahemmin välitä. Ei nyt puhuta peleistä, vaan yleisessä mielessä minua ärsyttää näiden hypetys. Valitettavasti legendaarisista on yritetty tehdä usein liian erikoisia hahmoja ja siksi suurimman osan kohdalla niiden design on mennyt pahasti pieleen... Yleisesti ottaen myös ärsyttää näiden ylimahtavat voimat ja ainutlaatuisuus. Peleissä nämä joutavat boksille samantien, kun ne on napattu.

Top inhokit:

-Dialga, Palkia ja Giratina
Nämä kolme ovat kuitenkin kamalan näköisiä, eikä ne sovi designiltaan Pokemon-maailmaan. Hahmot eivät muistuta mitään ja niiden silmät ovat ahdistavan näköisiä...

-Azelf, Mesprit ja Uxie
Tämä kolmikko näyttää lähinnä retardilta. Hahmot ovat keskenään liian samankaltaisia ja ne ovat lähinnä tylsiä ja persoonattomia.

-Zekrom ja Kyurem
Reshiram vielä menettelee, mutta nämä kaksi ei todellakaan! Ovat kuin suoraan Digimonin ensimmäiseltä kaudelta. Hahmot ovat liian "pelottavia ja hirviömäisiä", jotta ne näyttäisivät tunnistettavasti Pokemoneilta. Ne eivät todellakaan kuulu Pokemon-maailmaan.

-Celebi ja Jirachi
Yrittävät kaiketi olla söpöjä, mutta minuun ei tämänkaltaiset leijuvat taikaotukset oikeen iske...

-Regi-trio + Regigigas
Näyttävät joltain hirviöiltä MAGIC: THE GATHERING-korttipelistä...

-Tornadus, Landarus ja Thundurus
Nämä ovat kai joku vitsi? Kolme lähes samassa asennossa poseeraavaa sielutonta ukkosjumalaa tai ties mitä... No näiden suunnittelu on sentään ollut helppoa...

Näiden lisäksi en voi sietää seuraavia Pokemoneja:

-Pansage, Pansear ja Panpour
Kolme toisiaan muistuttavaa hahmoa, jotka ovat typerän näköisiä myös muotoineen. Apinoita on jo liikaa Pokemon maailmassa, joten siksi koen tämän kolmikon täysin turhana.

Trubbis, Garbodor, Vanillite muotoineen, Klink muotoineen, Scraggy muotoineen, Tympole muotoineen, Thor ja Sawk
En ole viidennen generaation ylimpiä ystäviä, mutta nämä hahmot ovat pohjanoteeraus. Niistä puuttuu toimiva idea ja siksi ne ovat niin epäonnistuneita.
Image
Avatar
Nastiina
 
Viestit: 37
Liittynyt: 18.04.2014 22:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Flyffel » 14.06.2015 01:29

Nastiina kirjoitti: Scraggy muotoineen
En ole viidennen generaation ylimpiä ystäviä, mutta nämä hahmot ovat pohjanoteeraus. Niistä puuttuu toimiva idea ja siksi ne ovat niin epäonnistuneita.

Yyh nyyh. Miten voi olla näin vääriä mielipiteitä! ;__; (Vitsimielessä.)

Top-Pokét joista en pidä ovat... mm.: Exeggcute, Mr. Mime, Cryogonal. Nämä ovat vain todella typeriä ja/tai rumia. Varsinkin Cryogonal tuntuu vain niin turhalta.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4287
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja SMG39 » 22.07.2015 19:57

Top 5 pokemonit joista en pidä.
1.Milktank:tuo hitsin maitotankki joka käyttää stomppia ja attractia ja tappaa koko tiimin. 2.lucario:tyypit spämmää aura sphereä lucarionilla.
3.onix:aika oudon näkönen verrattuna steelixiin.
4.diggersby:aika ruman näkönen pokemon.
5.purugly:se on aika outo.
Pokepark 3
Avatar
SMG39
 
Viestit: 43
Liittynyt: 29.06.2014 16:43
Paikkakunta: Pori
(: vedin diamondissa poksu liigan vain vibravoilla :)

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja MegAbsol » 09.11.2015 16:51

Tornadus: Ainoita pokemoneja pelkällä Flying typellä, ja järjettömän ruma mielestäni
Diancie: Jos se ei ois legendaarinen, niin vois olla hyvä evoluutio turhalle Carbinkille. Kun kuuntelee, samanlaiset Cryt, tyypitys ja keho on samanlainen. Ja muutenkaan ei iske.

Chesnaught ja Delphox: Fennekin, Braixen, Chespin ja Quilladin menettelee. Mutta Chesnaught on kasa piikkejä, ja Delphox... Noita.

Dialga: Muistuttaa liikaa Arceusta. Ja se ihmeen "lauta" pään takana tekee siitä tosi ruman.
:)
Avatar
MegAbsol
 
Viestit: 26
Liittynyt: 20.10.2015 00:08
(: Terveppä terve

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Ciel Phantomhive » 14.11.2015 15:02

Sama, minäkin inhoan Puruglya ja Stunfiskia niiden rumuuden takia. Purugly on ruma ja läski kissa, ja Stunfisk on jäänyt tiejyrän alle. Raukka.

-Kivittittäkää vaan, mutta inhoan Snivyä. Oikeastaan kaikkia viidennen genen starter-pokeja. Ne vaan näyttää sellaisilta, ettei niiden päässä liiku mikään :D
-Sigilyph - mihin sen pää loppuu ja mistä sen keho alkaa??
-Cryogonal - turha ja ruma.
-Weezing - näyttää myrkyn nielleeltä... hetkinen!
-Cubchoo - ei yhtään söpö, ällöttävää, kun nenästä valuu räkää - tai jotain sen tapaista.
Tässä muutamia mainitakseni.
Aika paljon tuli viidennen genen pokemoneja, mutta se onkin inhokkikauteni. Mutta dark-tyyppejä rakastavana täytyy sanoa, että hyviä pokemoneja olivat ainakin Scrafty ja Hydreigon. :)
"So what? You're another person, so of course you look different. What do you need to be ashamed for? Besides, I'm free to be with whoever I want. No one has the right to say anything about it."
-Ciel To Snake
Avatar
Ciel Phantomhive
 
Viestit: 156
Liittynyt: 07.11.2015 22:00
(: Tähänkö sai jotain raapustaa? Hups, nyt käytin koko tilan...

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja Suetic » 29.01.2016 07:03

Volbeat ja Illumise: Tuntuu todella epämielyttävältä edes ajatella mitä sientä Pokemon suunnittelijat ovat syöneet. Ajatella että joku oikeasti halusi oikeasti markkinoida hyvää pelisarjaa ja sukupolvea näillä ylisyötetyillä kärpäsillä joista ei Pokemon-kamppailussa ole mitään hyötyä ja iloa! Meillä on valmiiksi rumia 3. gen ötököitä mutta tietenkin oli pakko änkeä nämäkin mukaan. This gen is surely bugging me...

Nosepass/Probopass: Nämä ns. kompassit ovat niin rumia ettei edes halua edes mieltää niitä Pokemoneiksi. Toinen muistuttaa liikaa huonolaatuista kahvikeitintä ja toinen taas kivettynyttä Mariota jonka jalat on hakattu lyttyyn ja ilmaan koska tällä kertaa fysiikalla oli jotakin sitä vastaan. Olen melko varma siitä että Pääsiäissaarella asuneet ihmiset ovat poistuneet juuri näiden kahden takia... xD
Kuva

Discord: SirSuetic#1411
Sankariruhtinas
Avatar
Suetic
 
Viestit: 805
Liittynyt: 07.11.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki
(: Surrender your cheese! :)

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja snowburnt » 09.03.2016 20:36

Dragonite, Vihaan sitä paristakin syystä. Ensinnäkin läskit lohikäärmeet on ärsyttänyt pikkulapsesta lähtien. Toisena, olin penikkana järkyttynyt, kun sain tietää Dragonairin kehittyvän täksi läskipalloksi.

Blaziken, Se on vaan ruma ja se ärsyttävä Fire/Fighting tyypitys.

Gloom, kuolahirviö, hyi.

Musharna, näyttää sikiöltä.
Avatar
snowburnt
 
Viestit: 13
Liittynyt: 22.06.2015 11:20

Re: Pokemonit joista et pidä?

ViestiKirjoittaja poksu » 17.11.2016 20:09

PIKACHU ja en tiedä miksi
poksu
 
Viestit: 2
Liittynyt: 17.11.2016 18:42


Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa