Pokémon: The Strongest Mega Evolution Acts

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

Pokémon: The Strongest Mega Evolution Acts

ViestiKirjoittaja Ciel Phantomhive » 11.12.2015 09:10

Pahoittelen modet, jos tällainen topic on jo olemassa, mutta pienellä haulla en löytänyt mitään. (tai sitten olen sokea)
Mutta jos topic ei joudu poisto- tai siirtolistalle, niin keskustelua tästä sarjasta tähän topiciin!

Pokémon: The Strongest Mega Evolution on Pokémonin spin-off -sarja, josta on tullut jo 4 jaksoa. Nämä jaksot on nimetty ''Act I, Act II, Act III ja Act IV''. Päähenkilönä on Alan, joka on professori Sycamoren apulainen/oppilas. Professori Sycamore antoi Alanille Charmanderin, joka on nyt Mega Charizard X. Alan haluaa tulla vahvimmaksi Mega Evoluution käyttäjäksi saavuttaakseen toiveensa.
Matkallaan Alan kohtaa tytön nimltä Manon (Mairin), tai oikeastaan toisin päin, Manon kohtaa Alanin, ja lyöttäytyy tämän mukaan Alanin pienestä vastustelusta huolimatta. Pian he ovatkin kavereita, ja joutuvat taisteluihin niin Kalosissa kuin Hoennissakin. Tulossa on oletettavasti ainakin vielä yksi jakso, koska Act IV:n lopussa lukee ''to be continued''.

Oma kysymykseni kuuluu, että mikä mahtaa olla Alanin toive? Se ei ole ''tulla vahvimmaksi'', se on hänen tapansa saavuttaa toiveensa. Ja mitä pidätte siitä, että Alan ja Ash kohtasivat XY&Z -animen ensimmäisessä jaksossa? (He eivät tosin sanoneet mitään, viimeisessä kohtauksessa he vain kävelevät toistensa ohitse.) Voidaan myös tunnarin perusteella olettaa, että he tapaavat ennemmin tai myöhemmin ja taistelevat keskenään. (Toivottavasti jo pian!)
Ja vielä yksi kysymys, miten Lysandre käyttää Alania hyväkseen? Ja mahtaako Alan olla tosiaan niin naiivi, että uskoo joka sanan, vai tietääkö hän olevansa huijaamisen kohteena, mutta leikkii mukana?
"So what? You're another person, so of course you look different. What do you need to be ashamed for? Besides, I'm free to be with whoever I want. No one has the right to say anything about it."
-Ciel To Snake
Avatar
Ciel Phantomhive
 
Viestit: 156
Liittynyt: 07.11.2015 22:00
(: Tähänkö sai jotain raapustaa? Hups, nyt käytin koko tilan...

Re: Pokémon: The Strongest Mega Evolution Acts

ViestiKirjoittaja Doragon » 13.12.2015 18:51

Ciel Phantomhive kirjoitti:Tulossa on oletettavasti ainakin vielä yksi jakso, koska Act IV:n lopussa lukee ''to be continued''.

Meikäläisen tietojen mukaan Act IV on viimeinen, tuo "to be continued" on vain koska animen tarina jatkuu kyllä.

Tästä saagasta olisi hauska keskustella enemmänkin. Pokémon XY-animesarja yrittää selvästi tuoda vähän enemmän syvyyttä tähän niin markkinoituun sarjaan kirjoittamalla hieman syvempää tarinaa - siis syvempää Pokeanin standardeilla. Nämä megaevoluutiospessut ovat täynnä juonittelua, kiinnostavia hahmoja ja kovan tason otteluita Masaaki Iwanen vahvalla animaatiolla höystettynä. Viimeisin akti eli Act IV selvästi toi pohjustusta nytten alkaneen Pocket Monsters XY&Z-animen tapahtumiin Team Flaren ja Zygarden kautta. Uusimmasta alkutunnarista (jossa esiintyy Team Flare Alanin kanssa) voidaan päätellä, että mustatukkaisen pojan tarina Charizardeineen tullaan käsittelemään loppuun itse pääsarjassa eikä näissä "sivuosissa". Kuten Ciel Phantomhive sanoinkin, Alan nähtiin kulkemassa Ashin ja porukoiden ohi XY&Z:n ensimmäisen jakson lopuksi, ja alkutunnari antaa vihjettä että Ash todennäköisesti myös ottelee häntä vastaan (ja häviää).

Act IV toi pöytään niin paljon tavaraa, että meikä ei uskalla lähteä spekuloimaan jatkosta ilman ennen kuin näemme näitä hahmoja uudestaan. Olisi kyllä aika plot twist jos Alan totta tosiaan siirtyisi "pimeälle puolelle" ja kokisi vaikka saman kohtalon kuin Hunter J DP-kaudella (oletettavasti hukkui). Todennäköisesti poju tajuaa virheensä ja palaa hyvisten pariin, onhan Manon hänelle melko tärkeä ja näkisin tytön olevan tässä suurena vaikuttajana.
Ääripositiivi Pokémonfriikki höpöttämässä kuinka tämä rakastaa kaikkea.
Avatarin on piirtänyt meikä.
Avatar
Doragon
 
Viestit: 899
Liittynyt: 04.11.2010 16:20
(: Minne kiire

Re: Pokémon: The Strongest Mega Evolution Acts

ViestiKirjoittaja Ciel Phantomhive » 13.12.2015 23:08

Mielestäni tässä minisarjassa voisi olla ihan hyvin olla potentiaalia jatkua pidempäänkin! Se menee meidän kaltaisillemme vanhemmille faneille (tarkoitan iällisesti, en sitä, kuka on ollut pisimpään sarjaa seuraamassa), koska näkisin Alanin olevan reilusti vanhempi kuin Ash. Hänhän on paljon pidempikin, ja käytöksestään ja ulkonäöstään päätellen hän voisi olla 15-16-vuotias. Juonikin on selvästi synkempi, vai oletteko muka ikinä nähneet kenenkään itkevän noin valtavasti kuin Manon itki viimeisimmässä jatkossa (Pokemonissa, huom!) tai suuttuvan noin syvästi kuin Alan? Hahmojen välillä on jopa hyvä kemia ja heidän suhteensa on uskottava. Alan ei halua kiintyä liikaa Manoniin, koska pelkää tämän puolesta. Hän ei halua, että tytölle sattuu mitään. He jopa halasivat toisiaan Act III:n lopussa! :3
Uskallan jopa väittää, että tämä minisarja on sellainen, jollaiseksi Pokemonin olisi kuulunut tulla. Juonittelua, draamaa, eeppisiä taisteluja ja mysteerejä!
"So what? You're another person, so of course you look different. What do you need to be ashamed for? Besides, I'm free to be with whoever I want. No one has the right to say anything about it."
-Ciel To Snake
Avatar
Ciel Phantomhive
 
Viestit: 156
Liittynyt: 07.11.2015 22:00
(: Tähänkö sai jotain raapustaa? Hups, nyt käytin koko tilan...

Re: Pokémon: The Strongest Mega Evolution Acts

ViestiKirjoittaja Doragon » 13.12.2015 23:52

Koko XY-sarja tuntuu yrittävän olla enemmän hieman vanhempien katsojien makuun. Sarjan animaatiotyyli ja tarinat ovat melko erilaisia mitä Best Wishesissä, joka puolestaan oli melko lapsekas (mutta henkilökohtaisesti pidin siitä vaikka olenkin aikuinen).

Alanin ikää ei voi varmuudella sanoa, sillä Ash on tiettävästi (edelleen) 10-vuotias vaikka näyttääkin ainakin neljä vuotta vanhemmalta. Manon on kuitenkin muistaakseni varmistettu olevan 10-vuotias. Uskallan kyllä itsekin veikata että Alan on useamman vuoden vanhempi kuin Ash tai Manon.

Ciel Phantomhive kirjoitti:Alan ei halua kiintyä liikaa Manoniin, koska pelkää tämän puolesta.

Hieman näin se oli aluksi, mutta oikeastaan Act IV päättyi siihen, että Alan haluaa tulla vahvemmaksi suojellakseen Manonia. Lysandre käyttää pojua hyväkseen tämän tietämättä siitä.

Totta kai tällainen hieman syvempi ja synkempi tarinankerronta uppoaa hyvin myös nuorempiinkin katsojiin jos se on toteutettu hyvin. Pokémon on kuitenkin niin markkinoitu brändi, että animen hahmo- ja juonivalinnat kulkevat pitkälti käsi kädessä japanilaisten suosiman söpöyden kanssa. Best Wishes on tästä hyvä esimerkki, kun ainakin puolet hahmojen Pokémoneista oli pieniä ja söpöjä myyntimagneetteja eikä mitään isoja ja siistejä.
XY ja etenkin nämä megaevoluutiospessut voisivat oikeissa käsissä olla jotain aivan uskomatonta, mutta Pokémonin tv-animen budjetilla ja muutenkin kirjoitustasolla ei pitkälle pötkitä.
Ääripositiivi Pokémonfriikki höpöttämässä kuinka tämä rakastaa kaikkea.
Avatarin on piirtänyt meikä.
Avatar
Doragon
 
Viestit: 899
Liittynyt: 04.11.2010 16:20
(: Minne kiire

Re: Pokémon: The Strongest Mega Evolution Acts

ViestiKirjoittaja Pikapika » 23.05.2016 23:14

Eeppisiä taisteluja neljä jaksoa... Ei paha.
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää


Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron