Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Doragon » 15.09.2016 15:09


Ensimmäinen pätkä uudesta animesta! Alkaa kohdasta 0:25

Meikä tykkää tästä uudesta animaatiotyylistä kovin.
Ääripositiivi Pokémonfriikki höpöttämässä kuinka tämä rakastaa kaikkea.
Avatarin on piirtänyt meikä.
Avatar
Doragon
 
Viestit: 899
Liittynyt: 04.11.2010 16:20
(: Minne kiire

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 19.09.2016 09:20

Omasta mielestäni piirtotyyli on ihan hirveä ja muistuttaa liikaa yhtä huonoa laatua mitä Dragon Ball Super oli ekassa Goku vs. Beerus matsissa.

Spoiler:
Kuva
Kuva
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 19.09.2016 12:03

Zhaituki kirjoitti:
Spoiler:
Kuva
Kuva

*reps* Ekasta tulee heti mieleen Studio DEEN ja Weed-anime, toivottavasti tässä ei sentään niin alas vajota.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3444
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 11.11.2016 10:47


Uusin traileri

Pokécommunity Daily kirjoitti:Furthermore, the first titles of the Sun & Moon episodes announced!
Sun & Moon 1: Alola! New Islands, New Pokémon!!
Sun & Moon 2: Enter the Guardian Deity Tapu Koko! Let Us Attempt To Master Our Z-Move!!
Sun & Moon 3: Good Rotomorning, I am the Rotomdex, Roto!
Sun & Moon 4: Enter Rowlet! I Got a Pokémon in Alola!!
Sun & Moon 5: Popplio Do Your Balloonest!
Sun & Moon 6: Togedemaru: Prickling and Tingling!

The release dates of these Episodes have been announced too!
Sun & Moon episodes 1 and 2 are scheduled to air on November 17, 2016
Sun & Moon episodes 3 and 4 are scheduled to air on November 24, 2016
Sun & Moon episode 5 is scheduled to air on December 1, 2016
Sun & Moon episode 6 is scheduled to air on December 8, 2016

Ensimmäisten jaksojen nimet on julkistettu. Sarja alkaa pyöriä Japanissa 17. päivä, jenkkien esitysajasta ei ole vielä tietoa.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3444
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Bu_fu » 11.11.2016 16:41

Zhaituki kirjoitti:Omasta mielestäni piirtotyyli on ihan hirveä ja muistuttaa liikaa yhtä huonoa laatua mitä Dragon Ball Super oli ekassa Goku vs. Beerus matsissa.Komppaan. Ja taitaa jäädä tää sarja kattomatta jos eivät piirtotyyliä muuta ainekin omalta osalta. Muistuu sama tyyli mieleen jostai (Nimee en muista) Batman animaatio sarjasta/leffasta, jota en myöskään piirtotyylin takia katsonut vaikka fani olenkin.
3DS Friend Code: 1006-2879-2331 (Toni)
Avatar
Bu_fu
 
Viestit: 117
Liittynyt: 04.08.2011 17:47
Paikkakunta: Heinola/Lahti

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Pikapika » 18.11.2016 01:08

Uusi sarja, uudet kujeet... Voisin tehdä tällaisen arvostelumuotoisen version tällä kertaa :)

Pokémon Sun & Moon | Jakso 1 | Alola! New Islands, New Pokémon!

*3* *3* *3* *3* *2*
4/5


Aivan aluksi on pakko sanoa, MAHTAVAA isoin kirjaimin. Tämä jakso jotenkin yllätti minut täysin, vaikkakin omistin sarjan trailereita katsellessani hyvin matalat ennakko-odotukset, mutta suurempaakin odottaessani ne olisivat todennäköisesti täyttyneet. Aluksi odotin, että sarjan laatu olisi pudonnut sinne hornantuutin alimpaan kattilaan Best Wishesin kaveriksi, mutta ensimmäisen jakson katsottuani huomasin, että tämähän saattaa olla lempisarjojani XY:n ja ensimmäisen kauden (mikään ei ole ensimmäisen kauden voittanutta, sen verran genwunner olen). Mutta mistä aloittaisin...

VAROITUS! Tägin sisällä juonipaljastuksia!
Spoiler:
Ash perheineen (tai no, Äiti ja Mr. Mime) oli voittanut arpajaisissa matkan Alolaan saaden ennen lähtöään tehtävän kuljettaa professori Oakin pokémonmuna hänen alolalaiselle serkulleen pokémonkouluun Alolassa. Jakson alku kertoo, kun äiti otti aurinkoa ja Ash ratsasti Sharpedolla Alolan Melemele-saaren lomakaupungissa (varmaankin Hau'oli City). Kaksikko kuljeskeli ympäri kaupunkia, jonka jälkeen Ash kohtasi Grubbinin ja lähti heti tämän nähtyään jahtaamaan sitä keskelle Melemele-saaren trooppisia metsiä - melko tyypillistä Ashia. Metsässä hän sitten näkikin Bewearin, jonka voimat nähtyään hän juoksi eräälle Alolalaiselle pokémonkoululle, toki Tapu Kokon - saaren suojelijan katsellen tätä kaikkea sivusta.

Koululle päästyään raukka jäi heti koulun oppilaiden Tauros-lauman alle, jonka jälkeen eräs koulun oppilaista päätti esitellä hänelle koulua. Pian Ashille paljastuikin, että se koulu johon hän päätyi olikin juuri se sama koulu, johon Ashin piti se pokémonmuna viedä. Ei aikaakaan kun kuvioihin liittyikin Team Skull, jonka kolme jäsentä tappelivat juuri yhden koulun oppilaista - Kiawen kanssa. Pian Ash päättikin liittyä Kiawen kanssa tappelemaan, eikä siinä Kiawen Z-liikkeen - Inferno Overdriven - avulla ollut paljoa sanottavaa, kun kolmikko lähtikin säntäämään pakosalle. Tämän jälkeen Ash kohtasikin häntä metsässä vahtineen suojelijan, Tapu Kokon, joka antoikin hänelle oman Z-liikkeen. Tämän illan jälkeen Ashin äiti olikin lähtenyt takaisin Kantoon ja Ash aloittanut koulunkäynnin juuri siinä edellä mainitussa pokémonkoulussa.

Vaikka jakson juoni ei kuulosta sinänsä ihmeelliseltä, sai tämä sarja toteutettua sen niin, että minäkin ja pikkuveljeni viihdyimme sarjan parissa hyvin. Ashin pokémonmunan vieminen kouluun herätti minussa heti muistoja Pokémon Crystalista, jossa piti viedä Oakilta saatu pokémonmuna professori Elmille. Samoin tässä nimenomaisessa juonenpiirteessä oli myös hyvin paljon samankaltaisuutta erään hyvin paljon animea mukailevan ficin kanssa, josta myös pidän paljon (Pokémon Cosmic Quest, kannattaa lukea, googlettakaa!) Samoin, vaikka Ashissa oli samanlaista lapsen iloa ja mielenkiintoa uuteen kuin hänen saapuessaan Unovaan, ei hänen toiminnassaan kuitenkaan luisuttu mauttomaan lapsellisuuteen (kuten Unovan suhteen taas tehtiin). Itseasiassa pidin siitä, että Ash kuvattiin kerrankin niin kuin oikeaa 10-vuotiaskin, kuitenkaan tekemättä hänestä täyttä idioottia(kröhöm, BW, kröhöm).

Ennen tämän jakson katsomista, huomasin että ottelukohtausten on sanottu olevan Generations-sarjan tasoa (joka onkin todella loistava). En ollenkaan uskonut tähän, mutta sitten huomasin tämän nähdessäni tämän pitävän täysin paikkaansa. Ashin ja Kiawen ottelun animaatio Team Skullia vastaan oli sujunut erittäin sujuvasti ja paikoittain hyvinkin terävästi. Tälläkin kaudella päätettiin myös jättää pois iskuja tehdessä käytettävät taustat, kuten Kalosissakin (VS-aloitusruudutkin tosin katosivat tässä sarjassa). Ashin ottelutaidot olivat suunnilleen Kalos-tasoa ja Kiawen Z-liikeen tekeminen näytti kertakaikkiaan aivan mielettömältä. Oli aivan mahtava katsoa kuin Pikachu mätti helposti turpaan suuria määriä Team Skullin pokémoneja Turtonatorin kanssa, joka ei tarvinnut edes liikkeitä puolen tusinan Yangoosin ja Zubatin vahingoittamiseen. Aivan mahtavaa kontrastia siihen, että odotin sen olevan BW:n ensimmäisen jakson kaltaista väkisinväännettyä nöyryytystä, jossa Pikachu hävisi ensimmäistä otteluaan ottelevalle Snivylle (tyyppietu ja sähköliikkeet veks, mutta silti).

Sarjan hahmot vaikuttivat myöskin erittäin hyviltä, yhtä hyviltä kuin XY:n vastaavat (sanon yhtä, koska vaikka pidin Amourshippingin ideasta, sen toteutus jäi hyvin platoniseksi). Ujohko Lana-tyttö teki minuun jo heti jakson alkuminuuteilla vaikutuksen, samoin kuin ulospäinsuuntautuvampi vihreähiuksinen koulua Ashille esittellyt tyttö Mallow. Sarjan poikien luonnettä nähtiin tässä jaksossa vähemmän: Kiawe vaikutti sellaiselta perus yksinäiseltä sudelta, kun taas Sophoclesin luonnetta ei tullut juuri ollenkaan esille, joten en voi hänestä vielä mitään pahemmin sanoa. Ensimmäisen running gagin saimmekin jo koulun rehtorilta, Samson Oakilta, jolla on tapana viljellä erinäisiä pokémon-sanaleikkejä (ken tietää, milloinkohan Wynaut [jota jo eräässä trailerissa vihjailtiinkin] ja Absol-utely oikein tulevatkaan?). Ei todellakaan vedä vertoja Brockin naisille tai Clemontin keksinnöille, muttei myöskään aja minua raivon partaalle Cilanin aikajankutusten tavoin, vaikkakaan ongelma ei ollut enää ihan niin paha XYZ:n viimeisessä erikoisjaksossa.

Vielä haluaisin mainita myös sen, että olen kiitollinen Pokémon Companylle siitä, että antoivat Ashille Z-liikkeen jo heti ensimmäisessä jaksossa. En oikeastaan (vieläkään) ymmärräkään, miksi Ash ei saanut megamuotoa Kalos-kausilla (Ash-Greninja tosin selitti asiaa vähäsen). Oikein mukavaa, että Ashilla on vielä potentiaalia olla oikeinkin voimakas kouluttaja, joka omistaa ryhmässään hyvinkin vahvoja pokémoneja kaatavia voimanpesiä. Vielä kun sinne Alola-liigaan ei päädyttäisi tiimillä "Pikachu, Rowlet, Litten, Popplio" ja saataisi kasaan jotain "voimattomien pokémonien orpokotia", kuten itse asian muotoilen. Tätä on valitettavasti monella muulla vanhemmalla kaudella sorruttu tekemään. Haluaisin, että sen sijaan Ash saisi jotain oikeasti vahvojakin pokémoneja tiimiinsä (kuten Sceptile Hoennissa, Infernape Sinnohissa ja Greninja Kalosissa).

Suomalaiseen mentalliteettiin, jokaisesta sarjasta etsimällä etsitään jotain miinusta. Minullakin olisi siis omani, vaikkakin ne ovat vain hyvin pieniä. Vaikka olenkin jo tottunut Ashin uuteen tyyliin, mutta yksi tähti oli kerta kaikkiaan pakko ottaa pois tämän uuden tyylityksen takia. Minua yhä ärsyttää jotkut hyvin huonostikin piirretyt erittäin lyhyet animaatiopätkät (kuten se palstassa näytetty Pikachun hymy, joka näytti olevan jonkinlainen Dingo Studiosin huono yritys tehdä HD-animaatiota. Sarjassa oli myös muita tämmöisiä pikkuvirheitä, mutta ne kyllä varmaan katoavat sarjan mittaan (en nähnytkään niitä enää kolmannen ja neljännen jakson trailereissa). Samoin Bewearin ääni särähti korvaani aika ikävästi (olisi voinut kuvitella, että ääntä päästäisi Mistyn Togepi eikä yli kaksimetrinen karhunjässikkä), vaikka onhan tavallaan koomista että se isoin ja vahvin jässikkä paljastuukin olemaan se porukan kimein. Samoin Alola-alueen nimen käyttäminen tervehdyksenä on hieman mielikuvituksetonta (kun se on Havaijisaarilla Aloha!). Lisäksi minua jäi vaivaamaan myös se, että Alolaan lähtöön pohjustus oli vain hyvin löyhä ja jakso alkoi niin, että Ash oli jo Alolassa.

Lyhyesti sanottuna pidän sarjaa Nintendon oikein viihdyttävänä ja leppoisana otteena yrittää tehdä sarjasta vähän "freesimpi", jossa se mielestäni onnistui oikein hyvin. Vaikka animaatio ei täysin hurmaa ulkonäöllään, hurmaa se sitäkin enemmän sisällöllään (ajoittain jopa ulkonäölläänkin, kuten ottelukohtauksissa). Jos Sun&Moon onnistuu pitämään alkujakson kaltaisen laatunsa, eikä sorru liian fillerimäiseen juoneen, tätä katsoo oikein mukavin mielin aina seuraavaan sukupolveen saakka. Toiveina voisin esittää vanhojen hahmojen tapaamisia (vaikka Nintendo ei sitä ole juuri aiemmin harrastanut) ja mielenkiintoisia niin filler- kuin ei-filler-jaksoja. Ai niin! Kun sarja siirtyy Disney XD:lle, suurin toiveeni on se, että Disney XD ei sössisi Pokémonin soundtrackeja ja editointia samalla tavalla kuin Cartoon Network, vaan pitäisi pääosin Japanissa tehdyn mainion alkuperäistyön (esimerkiksi monista Ash-Greninja-otteluista on tullut melko antiklimaattisia Cartoon Networkin editointipolitiikan vuoksi).

Mutta vielä kerran: Hyvää työtä, Pokémon Company!
Viimeksi muokannut Pikapika päivämäärä 18.11.2016 01:31, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 18.11.2016 01:17

Pikapika kirjoitti:Ai niin! Kun sarja siirtyy Disney XD:lle, suurin toiveeni on se, että Disney XD ei sössisi Pokémonin soundtrackeja ja editointia samalla tavalla kuin Cartoon Network, vaan pitäisi pääosin Japanissa tehdyn mainion alkuperäistyön (esimerkiksi monista Ash-Greninja-otteluista on tullut melko antiklimaattisia Cartoon Networkin editointipolitiikan vuoksi).

Cartoon Network taitaa olla uusi 4Kids, millainen editointipolitiikka heillä oli?
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3444
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Ciel Phantomhive » 18.11.2016 18:43

Olen Pikapikan kanssa samaa mieltä taistelukohtauksen eeppisyydestä ja animaation laadusta. Dragon Ball Superin animaattorit hankkivat näköjään lisätyötä.
Minäkin pidin Ashin lapsekkaasta puolesta, mutta myös oli hyvä, ettei häntä bootattu kokonaan, ja todisteena oli, kun Tauros juoksi Ashin päältä, ja Ash sanoin tottuneensa, sillä on itsekin pyydystänyt yhden (kolmekymmentäpäs). Pidin myös kovasti soundtrackeistä, ja siitä, ettei Pikachuun oltu tehty liikaa muokkauksia. Ymmärrän toki, että sarjan maskotti ei voi yhtäkkiä muuttua kokonaan. Kuitenkin Pikachunkin, varsinkin kasvojen, animointi oli vähän outoa joskus. Varsinkin aloituskohtauksessa Ash ja Pikachu näyttävät vähän oudoilta leikkiessään vedessä. :D
Muiden hahmojen ulkonäöt ovat kivat ja helposti erotettavissa. Mutta jotenkin tuntuu, että Ash on hieman eri maailmasta repäisty muiden joukkoon.
Loppujen lopuksi pidin kuitenkin jakosta. Antaisin 4/5 tähteä, jos olisin kriitikko. :D
"So what? You're another person, so of course you look different. What do you need to be ashamed for? Besides, I'm free to be with whoever I want. No one has the right to say anything about it."
-Ciel To Snake
Avatar
Ciel Phantomhive
 
Viestit: 156
Liittynyt: 07.11.2015 22:00
(: Tähänkö sai jotain raapustaa? Hups, nyt käytin koko tilan...

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Pikapika » 18.11.2016 19:32

Ensimmäinen meni ihan hyvin, joten miksen tekisi toistakin tällaista...

Pokémon Sun & Moon | Jakso 2 | Enter the Guardian Deity Tapu Koko! Let Us Attempt To Master Our Z-Move!

*3* *3* *3* *1* *2*
3½/5


Sanottava on, että oli suoraan sanottuna ihan pas...sikuvamaisen hankalaa odottaa näitä tämän jakson tekstejä, joihin menikin yli vuorokausi (tiedän, tekstintekijöillä voi kestää mutta normaalisti tekstit tulevat ulos noin 4-10 tunnin sisällä jakson julkaisusta). Se on sanottava, että odotus oli sen arvoista, sillä nautin jaksosta paljon enemmän pidemmän odotuksen jälkeen. Vieläkin on onnistuttu pitämään laatu ja sarjassa tulikin jo mielestäni pieni pala eeppisiä elementtejä (joista kerron lisää vasta Spoiler-tägien sisällä) - jo sarjan toisessa jaksossa, vaikkakin se Garchompin Prism Towerin valloituskohtaus XY:n alussa oli kyllä eeppisempi. Mutta nyt, itse asiaan...

Spoiler:
Tässä jaksossa Ash olikin jo aloittanut ensimmäisen koulupäivänsä tässä nimenomaisessa alolalaisessa pokémonkoulussa. Oli tavallinen päivä kuin muut oppilaat aloittivat kouluaan, kunnes Professori Kukui - yksi koulun opettajista - toi Ashin luokkaan. Koulun eräs välitunti menikin Ashin Tapu Kokolta saaman Z-kristallin ihmettelemiseen, vaikkakin Kiawe tähän asti nähdyistä ainoana Z-kristallin omistavana oppilaana näytti suhtautuvan asiaan vähän viileämmin. Ei siinä tosin kauaa ehditty ihmettelemään, kun Alola-Oak aloitti seuraavan oppitunnin alueellisesti eroaviin pokémoneihin liittyen näyttäen luokkaan tuomaansa Exeggcutorin (vai miten se kirjoitettiin) alolalaista muotoa. Ashpa päätti innostuneena kokeilla palmupokémonin häntää, johon tämä vastasi lyömällä Ashin luokan seinää päin. Illalla Ash sitten maisteli paikallisia aterioita Kukuin kokkaamana paijaten samalla proffan Rockruffia samaan aikaan kun muut luokkalaiset suunnittelivat hänelle yllätystä.

Seuraavana aamuna Ash näyttikin jo myöhästyvänsä ensimmäistä kertaa koulusta, kunnes koulussa hänelle paljastuikin olevan yllätys. Yllätys olikin sitten leikkimuotoinen kilpailu, jossa Ash ja Pikachu poksautteli ilmapalloja piikikästä hiirulaista vastaan, kilpailee uimisessa melkein moposkootterin nopeudella uivaa Poppliota vastaan ja ratsastaa Kiawea vastaan Tauroksella. Eipä ollut yllätys, että Ash hävisikin näissä kaikissa lajeissa, mutta sitten paljastuikin että "viides yllätys" olisikin ollut pokémonottelu Kukuita vastaan - siis heti Mallown kokkausten maistelun jälkeen.

Ruokatauko keskeytyi kuitenkin yllättävästi, kun Tapu Koko päättikin yhtäkkiä ilmestyä suoraan Ashin eteen. Tämä päätti sitten pihistää Ashin lippalakin ja karata keskelle viidakkoa. Toki koko porukka lähtikin sitten kaatuneiden puiden yli hypäten juoksemaan hänen peräänsä, tosin tanakka Sophocles-raukka ei sitten meinannutkaan päästä puiden yli ilman pokémonprofessorin apua. Metsällä paljastuikin, että Tapu Koko halusikin otella Ashia vastaan. Kuten arvella saatatte, ei Pikachun Thunderbolt tehnyt suojelijapokémoniin mitään vahinkoa, kun taas sähköjyrsijä saikin reippaasti vahinkoa Tapu Kokon iskuista. Yhtäkkiä tämä yritti sanoa Ashille, että haluaisi nähdä hänen antamansa Z-liikkeen voiman. Ensimmäistä kertaa Ash koittikin Z-liikkeensä voimaa, jota siitä kyllä lähti.

Jälleen kerran kaikki oli ihan ihmeissään, paitsi tietysti Kiawe, joka vain sanoi "ettei Ashin Z-liike ollut vielä täydellinen", koska Z-kristalli katosi heti käytön jälkeen. Tähän Ash vain sanoi päättävänsä osallistua ns. testiin (varmaan Island Challenge), jossa hän voisi saada tällaisen Z-kristallin. Loppukohtauksessa Herra Ketsuppi sai vielä alolalaisen pokédexin, joka viittaakin tämän sarjan kolmannen jakson sisältöön.

Tässä jaksossa oli mielestäni aivan samanlainen freesin eksoottinen maku, kuin ensimmäisessä jaksossakin, eikä se vaikuttanut mitenkään väkinäiseltä. Vähän tosin jäi kaivamaan Kiawen ylimielisen ja vähättelevän sekainen asenne Ashin Z-liikettä kohtaan, olihan hän kuitenkin ainoa tällaisen liikkeen omistava ennen kuin Ash tuli luokkaan. Alola-Oakin opetus Exeggcutoreista oli myös mielenkiintoinen: Vai pitäisi kaikkien Exeggcutoreiden olla kuin sielä Aloolassa? Oli myös erittäin mukava nähdä, että muut hahmot vaikuttivat erittäin ystävälliseltä Ashia kohtaan: eihän moni koulu mitään yllätyksiä uudelle oppilaalle suunnittele. Mutta tämähän onkin japanilaisten pirteän mielikuvituksellista freakshaken kaltaista mielikuvituksentuotetta, ei mitään raadollista pikimustan synkkää realismia, joten ei siitä sen enempää.

Kilpailu, minkä he Herra Ketsupille lopulta järjestivät, vaikutti tosin hieman epäreilulta: ilmapallojen poksautusta piikkipalloa vastaan, uintia moposkootterin vauhtia uivaa hyljettä vastaan ja Tauros-ratsastusta ratsastustaituria vastaan. Kaksi ensimmäistä olisi vähän sama asia, kuin panisi mokoman pelaamaan jääkiekkoa Teemu Selännettä vastaan, mutta sehän oli lähinnä koominen juonenpiirre. Samoin Ashin Late Lammasmaiset slapstick-tyyppiset kaatumiset ja törmäilemiset olivat yllättävän hauskoja ja toimivia komiikkakeinoja, vaikken normaalisti mikään kohellushuumorin suuri ystävä olekaan.

Kertakaikkiaan rakastin sitä ottelun vaihetta, jossa Ash ja Pikachu käyttivät Z-liikettään Tapu Kokoa vastaan. Se nimenomainen hetki vain toi minulle takaisin palan sitä XYZ:mäistä eeppistä magiaa, jossa Ash-Greninjan voimat vahvoja kouluttajia vastaan hurmasivat puoli fanikuntaa. Silloin ajattelin tässä voivan olla samanlaista potentiaalia, vaikkei vielä niin pitkälle ole päästy (ehkä sitten 21. tai 22. kaudella). Melkoisen voimakas sähköshokki voisi olla tosin ikävä yllätys Rakettiryhmälle, joka kärsii jo Pikachun normaaleilta iskuilta.


Lyhyesti sanottuna: Toimiva perusmukava jakso, jossa oli hyvinkin eeppisiä osa-alueita. Odotan innolla lisää! Puolikas tähti viime jaksoon nähden lähti pois kanavan huonoista kirjoitusvirherikkaista tekstityksistä.
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 18.11.2016 23:37

Pikapika kirjoitti:
Spoiler:
Kertakaikkiaan rakastin sitä ottelun vaihetta, jossa Ash ja Pikachu käyttivät Z-liikettään Tapu Kokoa vastaan. Se nimenomainen hetki vain toi minulle takaisin palan sitä XYZ:mäistä eeppistä magiaa, jossa Ash-Greninjan voimat vahvoja kouluttajia vastaan hurmasivat puoli fanikuntaa.

Toivottavasti tuosta liikkeestä ei tule mitään überliikettä jolla Pikachu ownaa kaikki, se olisi jo naurettavaa, ei Ashin Pikachu sentään mikään legu ole vaikka onkin normaalia Pikachua vahvempi.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3444
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Sun&Moon-sarjakeskustelu

ViestiKirjoittaja Pikapika » 19.11.2016 01:26

Mewtwolover kirjoitti:
Pikapika kirjoitti:
Spoiler:
Kertakaikkiaan rakastin sitä ottelun vaihetta, jossa Ash ja Pikachu käyttivät Z-liikettään Tapu Kokoa vastaan. Se nimenomainen hetki vain toi minulle takaisin palan sitä XYZ:mäistä eeppistä magiaa, jossa Ash-Greninjan voimat vahvoja kouluttajia vastaan hurmasivat puoli fanikuntaa.

Toivottavasti tuosta liikkeestä ei tule mitään überliikettä jolla Pikachu ownaa kaikki, se olisi jo naurettavaa, ei Ashin Pikachu sentään mikään legu ole vaikka onkin normaalia Pikachua vahvempi.


Spoiler:
Eihän Tapu Koko saanut Pikachun Z-liikkeestä naarmuakaan, vaikka onkin vain heikomman tason legu.
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää

Edellinen

Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa