PokeNatomy Kickstarterissa!

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

PokeNatomy Kickstarterissa!

ViestiKirjoittaja Zaragendon » 16.11.2016 00:30

Heii kaikki Pokemon fanit! Muistatteko vielä joskus kesällä, suurimman Pokemon Go huuman aikoihin kun metro lehdessä oli juttua tyypistä joka piirtää pokemonien anatomiaa? Huomasin nyt että samainen henkilö yrittää julkaista aiheeata kirjan Kickstarterissa. Laitoin jo omaa rahaa likoon ja toivon todellakin että rahoitusta tulee tarpeeksi, koska tällainen kirja olisi niin mielenkiintoinen. Aikaa on vielä kymmenisen päivää, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin tukemaan vaan!

Tässä vielä linkki sivustolle:
https://www.kickstarter.com/projects/1315321681/pokenatomy-an-unofficial-guide-to-the-science-of-p/description
Zaragendon
 
Viestit: 1
Liittynyt: 15.11.2016 20:52

Re: PokeNatomy Kickstarterissa!

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 16.11.2016 11:09

En suosittele tukemaan, koska tuossa on inhottava pieni "kusetus", sivun alussa mainitaan heti kahteen otteeseen varsin näkyvästi että kirjassa olisi 150 1. genen pokémonia, mutta kun sivua rullaa jonkin matkaa alaspäin, ilmeneekin että Mewtwo ja Mew ovat lisätavoitteena (niihin vaadittu rahamäärä on 22 000$) eli niitä ei ole kirjassa jos keräys saavuttaa vain alkuperäisen tavoitteensa ts. siinä on silloin "vain" 149 pokémonia, tätä onkin jo kritisoitu keräyksen kommenteissa, mutta Stoll ei ole vastannut siihen mitään.

Toinen syy olla tukematta on tekijänoikeudet, TPCi:n linja on TO-asioissa tunnetusti tiukka, joten Stoll voi hyvinkin joutua oikeuteen (lue: maksamaan huomattavat korvaukset) jos tuo kirjaprojekti toteutuu, siinä kun on kyse 4 kertaa isommasta rahasummasta kuin mitä oli niissä Pokémon-teemaisissa kutsuissa, joiden järjestäjän TPCi jokin aika sitten uhkasi haastaa oikeuteen tekijänoikeuksien loukkaamisesta.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)


Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron