Switch to full style
Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)
Lähetä vastaus

PokeNatomy Kickstarterissa!

16.11.2016 00:30

Heii kaikki Pokemon fanit! Muistatteko vielä joskus kesällä, suurimman Pokemon Go huuman aikoihin kun metro lehdessä oli juttua tyypistä joka piirtää pokemonien anatomiaa? Huomasin nyt että samainen henkilö yrittää julkaista aiheeata kirjan Kickstarterissa. Laitoin jo omaa rahaa likoon ja toivon todellakin että rahoitusta tulee tarpeeksi, koska tällainen kirja olisi niin mielenkiintoinen. Aikaa on vielä kymmenisen päivää, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin tukemaan vaan!

Tässä vielä linkki sivustolle:
https://www.kickstarter.com/projects/1315321681/pokenatomy-an-unofficial-guide-to-the-science-of-p/description

Re: PokeNatomy Kickstarterissa!

16.11.2016 11:09

En suosittele tukemaan, koska tuossa on inhottava pieni "kusetus", sivun alussa mainitaan heti kahteen otteeseen varsin näkyvästi että kirjassa olisi 150 1. genen pokémonia, mutta kun sivua rullaa jonkin matkaa alaspäin, ilmeneekin että Mewtwo ja Mew ovat lisätavoitteena (niihin vaadittu rahamäärä on 22 000$) eli niitä ei ole kirjassa jos keräys saavuttaa vain alkuperäisen tavoitteensa ts. siinä on silloin "vain" 149 pokémonia, tätä onkin jo kritisoitu keräyksen kommenteissa, mutta Stoll ei ole vastannut siihen mitään.

Toinen syy olla tukematta on tekijänoikeudet, TPCi:n linja on TO-asioissa tunnetusti tiukka, joten Stoll voi hyvinkin joutua oikeuteen (lue: maksamaan huomattavat korvaukset) jos tuo kirjaprojekti toteutuu, siinä kun on kyse 4 kertaa isommasta rahasummasta kuin mitä oli niissä Pokémon-teemaisissa kutsuissa, joiden järjestäjän TPCi jokin aika sitten uhkasi haastaa oikeuteen tekijänoikeuksien loukkaamisesta.
Lähetä vastaus