Switch to full style
Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.

Alueen säännöt

Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!
Lähetä vastaus

Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

01.11.2010 11:07

Haluan avata uudelleen keskustelun Uminekosta, koska se on mielestäni oikein loistava sarja. Huomauttaisin kuitenkin, että sarjan katsominen ei sovellu herkimmille ihmisille, ainakin animesovitus sisältää väkivaltaa. Suosittelen kuitenkin kaikille, jotka vain kestävät katsoa. Visual Novel on parempi kuin anime, mutta toisaalta pitempi ja englannin kielisten käännösten hankkiminen on hieman vaivalloista (kuitenkin Witch Hunt niminen fanijoukko on tehnyt käännöksen ilmaiseksi).

Sarjan idea on hyvin pitkälti taistelu taikuuden olemassaolosta/olemattomuudesta. Päähenkilön tulee selittää tapahtumat ilman taikuutta.

EP7 openingia (ei sisällä spoilereita sinänsä): http://www.youtube.com/watch?v=fzoL_rK2kwM

Umineko no Naku Koro ni Chiru:n animesovitus pitäisi tulla piakkoin, sillä enään puuttuu Visual Novel EP8.

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

01.11.2010 16:22

Siis onko tuo joku "kauhu Phoenix Wright", kuten se mies sanoi siinä Desuconin paneelissa? xD

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

01.11.2010 16:27

Niinkin voisi sanoa. Alkuun on hyvin kauhupainoitteista, sen jälkeen painottuu enemmän tähän taikuuden ja taikuudettomuuden (<-ei ole hyvää sanaa) taisteluun. Mutta juu, Phoenix Wright-tyyliä sitten lopummassa.

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

05.11.2010 01:10

Pidin Uminekon alkupuolesta ihan hirveästi - se oli mielestäni juuri sopivan kauhu ja täytyy myöntää, että se todella pelotti minua (mikä on plussaa kauhulta : D). Sitten kun alkoi se "Taikuus vs Taikuutta ei ole" -touhu, niin sarja lässähti aika lailla, enkä jaksanut enää jatkaa katsomista. Olisin toivonut sarjalta enemmän sitä Agatha Christien "Eikä yksikään pelastunut"-meininkiä, mitä sen ensimmäisellä n. viidellä jaksolla mielestäni oli (olihan siellä jokunen intertekstuaalisuuskin : O). Opening on muuten aivan mahtava.

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

25.04.2012 17:29

Jahas, bumpataanpa tämäkin ketju. Luin eilen Uminekon episode 8:n loppuun, ja täytyy myöntää, että kyseessä on paras sarja, mihin olen koskaan törmännyt. Animeversio on toki kyseenalainen.Itkin lopussa T_T

E: Näyttäisi siltä, etteivät käännökset näy foorumilla. Avatkaa tuo siis youtubessa, koska pääasiana nuo tekstit.

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

25.04.2012 23:55

Umineko? Se oli ihan huippu sarja. Katsoin sen Higurashin innoittamana (joka kuitenkin iski minuun Uminekoa paremmin). Täältä löytyy Uminekon jaksot suomiteksteillä. Voisin katsoa sen taas joskus uudestaan, niin hyvä kun oli. Odottelisin sille kuitenkin toista kautta, jota ei näytä tulevan koskaan...? :o

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

26.04.2012 08:57

No ei sitä voi katsoa, animesovitus on ihan kura. Ja tarinahan vain paranee kun päästään animen jälkeisiin tapahtumiin.

E: Suosittelen tosiaankin tarttumaan tuohon alkuperäisteokseen. Olen muuten aiheen valtava spoilerpankki joten voin selittää asoita.

Tärkeintä on se, että "ilman rakkautta sitä ei voi nähdä".

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

26.04.2012 13:26

Waker kirjoitti:E: Näyttäisi siltä, etteivät käännökset näy foorumilla. Avatkaa tuo siis youtubessa, koska pääasiana nuo tekstit.

Ihan hyvin ne tuossa näkyy, mitä nyt tekstin koko on pienenpuoleinen. Jos ne ei näy, niin ne saa näkyviin klikkaamalla videoruudun oikeassa alareunassa olevaa nuolikuvaketta ja klikkaamalla siitä valikosta ylintä vaihtoehtoa(Turn on Annotations).

Re: Umineko no Naku Koro ni (Anime + VN)

03.06.2012 19:17

Aiheeseen liittyen, postaan kokoelmani.

Kuva
Lähetä vastaus