My Little Pony: Friendship is Magic

Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.
Alueen säännöt
Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!

My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Colmio » 26.09.2011 21:11

Alkuperäinen aloitusviesti, kirjoittanut Keltainen Rayquaza:
Koska poneista keskustellaan täällä muutenkin jo... tehdäänpä sille ihan oma aihe!

Poni(yli)hype on kaikkialla, ja päätin sitten jossain vaiheessa tsekata, onko sarja oikeasti sen hypetyksen arvoinen. Katsoin ensimmäiset kuusi jaksoa, ja en tajua miten siitä voi pitää niin paljon, että kutsuisi itseään "bronyksi" jne. Joo, selvästikin näkee, että Internet on ollut asialla.
Juoni oli kuraista kliseesoppaa: ensimmäiset kaksi jaksoa olivat niin nähtyjä, että ei edes naurattanut. Eikä sitä voinut nähdä edes parodiana. Kolmas jakso oli arvattavampi kuin huonoin Aku Ankka -sarjis. Neljäs jakso oli ärsyttävä. Viides jakso oli sentään ihan kiva verrattuna muihin. Kuudes jakso oli yksinkertaisesti tylsä.

Onko kukaan täällä oikeasti katsonut kyseistä sarjaa ja oikeasti tykännyt? Vai kiinnostaako vain hype ja "lol ponit jee on cool" tyyliin *örvelö*? Mitä nyt YouTubessa oli kommentteja jotka antoivat ymmärtää, että ihmiset oikeasti tykkäsivät. En voinut ihan uskoa.

(Muistutan sitten että rölläys => varoitus.)
Oi Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto.
Avatar
Colmio
 
Viestit: 465
Liittynyt: 03.12.2010 22:05
Paikkakunta: Kokkola

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Riolucario » 26.09.2011 21:14

Olen tuota vähän katsonut, mutta en tykännyt. Melko huono oikeastaan. Mutta ponit hahmoina on niin hauskoja. En tiedä miksi. Ne vain ovat niin hauskoja. Eli ohjelma on surkea, mutta hahmot ovat hyviä.
Avatar
Riolucario
 
Viestit: 855
Liittynyt: 01.11.2010 02:02
Paikkakunta: 127.0.0.1
(: U mad? :) Tiedän että olet. :3

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Juusto » 26.09.2011 21:52

Olen katsonut koko ensimmäisen kauden ja toisen kauden kaksi ilmestynyttä jaksoa, 28 episodia siis yhteensä.

En katso sitä juonen vuoksi, sillä sarja on markkinoitu lähinnä nuorempia tyttöjä varten ja on sen mukaista, hyvin ennalta-arvattavaa. Pidän MLP: FiM:stä siksi, että se on kevyttä katsottavaa muiden seuraamieni sarjojen rinnalla. Monet nykyisistä lasten, nuorten kuin aikuistenkin ohjelmista on niin kaupallistettuja, että halusin myös sen takia kokeilla jotain erilaista.

Jaksot saavat aikaan omalla kohdallani pitkään kaipaamaani aitoa naurua. Joko jakso on toteutettu prikulleen nuoremmalle polvelle ja on niin arvattava. Joskus siinä tapahtuu asioita, mitä en olisi voinut kuvitellakaan (esim. 2. seasonin tulleet jaksot) ja luo katselukokemuksesta nautittavaa. My Little Pony yleisesti tuo mieleen vanhat, hyvät lastenohjelmat omalta lapsuusajalta, vaikka ne nykypäivänvalossa näyttävät ja kuulostavat hirveiltä - 1. generaation My Little Pony ei tee poikkeusta.

Mitä sarjan hahmoihin tulee, ainoa mitä en voi sietää on Pinkie Pie. Päähäni mahtuu kaikenlaista, mutta Pinkie vain räjäyttää tajuntani ja todennäköisesti myös monen muun, oli sitten kyse toisesta hahmosta tai näytön takana istuvasta katsojasta. Kuuden protagonistiponin olemukset ja ajatusmaailma on tehty juuri sopivalla tavalla lähes täydellisiksi ääripäiksi ja monipuolisuus hahmoissa luo lähes poikkeuksetta mukavemman tunnelman katselukerroille.

Totta puhuen en arvosta hypeä, joka ponien ympärille on luotu. Internetissä kärpäsestä saa härkäsen vaikka kuinka monella tavalla, jolloin ei ole ihmekään miksi poneja joko vihataan tai rakastetaan (tai sitten et tiedä paljoa poneista). Olen katsonut monenlaisia sarjoja, jotka on suunnattu hameväkien eri ikäluokille ja lähes aina myös saanut siitä palautetta. Esimerkkeinä Galaxy Angel, Magic Knight Rayearth ja nyt MLP: FiM. Myös se, että kukaan ei tuputtanut poneja minulle vaikutti asenteeseeni sarjaa kohtaan. Tämä kuitenkin toteutuu niin harvoissa tapauksissa, sillä en itsekään voinut olla suosittelematta poneja muutamille ihmisille (:

Rainbow Dash<3
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 01.11.2010 23:34

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja R0xu » 26.09.2011 22:07


Nostalginen MLP leffa lapsuudesta <3

En osaa arvostaa uusponeja, juuston kuristan jos pistää katsomaan.
Kuva
Avatar
R0xu
 
Viestit: 1078
Liittynyt: 01.11.2010 00:01

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Mewstor » 26.09.2011 22:30

Katsoin tuosta avausjaksot jotka yhdessä olivat oikein kiva minileffa. Tykkäsin, vaikka juoni olikin melko ennalta-arvattava ja kliseinen. Vilkuilin vähän seuraavia jaksoja, mutta ne tuntuivat heti liian rasittavilta ja ajanhukalta. Päätin sitten jättää kyseisen nautinnon kokematta, mutta nytpähän tiedän mistä tässä hommassa on oikein kyse.

En tiedä mikä on ongelma, kun en yhtään tykkää noista amerikkalaistyylisistä piirretyistä. Hirveän nopeatempoisia ja lähinnä sekoilua ja hassuttelua sisältäviä hermojen raastajia. Sama juttu joidenki animesarjojen kanssa. En ole koskaan noista pitänyt.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 19:36
Paikkakunta: Turku

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja JayEm » 27.09.2011 08:34

Tätä oli odotettu. Thanx, Bronies.

Tutustuin tähän sarjaan lähinnä YTP-MV-videoiden kautta, kun niissä alkoi yhtäkkiä vilistä turhankin hauskoja poneja. Avast My Fluttershy ja monet muut ihanat videot pyörivät päässäni kun laitoin Youtubeen "My Little Pony: Friendship is Magic". Mitä näin oli jotain mikä oli suunnattu pienille tytöille mutta joka herätti minussa jotain jota ihmiset kutsuvat iloksi, tyytyväisyydeksi. Vihdoinkin löysin nykypäivän animaation joka ei ollut huono, korkeintaan ennalta-arvattava. Kaikkien Mikki Hiiren Kerhotalojen, IhmeNappuloiden Kerhojen ja muiden umpioutojen sarjojen (Kyllä, minulla ei ole aamuisin parempaa tekemistä) keskeltä My Little Pony kurotti kaviollaan minua kohti ja veti minut mukaansa. Katsoin alle viikossa ensimmäisen tuotantokauden ja nyt olen katsonut 2. kauden avausjaksot.

Vaikka sarjassa on ollut monta ennalta-arvattavaa kohtaa, on se päässyt joskus jopa yllättämään.

Hahmoista tämänhetkinen suosikkini on (ellette tosiaan vieläkään ole keksinyt) 2. kauden aloituspahis Discord, joka loikkasi oitis internetissä trolli-memejen joukkoon. Jos nyt on pakko joku suosikkiponi nimetä niin se taitaa olla Fluttershy. Lehtistä komppaan että Pinkie Pie on jotain sanoinkuvaamattoman ärsyttävää/outoa, mutta tietyllä tavalla se on myös aika ihanata (johtuuko siitä että pystyisin jopa samastumaan häneen poislukien ne faktat että hän on naaras ja poni).

Kyllä maailma on hieno paikka, kun tytöille suunnattu sarja vetoaa enemmän miehiin?
Avatar
JayEm
 
Viestit: 851
Liittynyt: 05.10.2010 09:14
Paikkakunta: Jyväskylä
(: I used to be a league leader, but then I forgot how

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Juusto » 27.09.2011 11:09

Discord oli loistava startti toiseen kauteen, ensimmäiset mietteet hahmosta olivat lähinnä "onko toi muka 'pahis'...". Jaksojen aikana huomasi kuitenkin, kuinka pitkälle hahmoa oli ajateltu. Discord oli 'pahisten' irvikuva: vanha lohikäärmekääkkä, joka saa aikaan kaakaopilviä, yleistä älämölöä, muuttaa tiet saippuaksi ja ponien ajatukset päinvastaisiksi. Ei sitä jannua voinut ottaa vakavasti, mutta kotona kaikui vähän väliä iloinen, ihana nauru (:
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 01.11.2010 23:34

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja JayEm » 29.09.2011 13:44

Lol nyt on pakko heittää tällainen kysymys ilmaan että jos olisit MLP-hahmo, mikä olisi nimesi? Tai jos ei osaa keksiä, niin mihin hahmoon voisit eniten samaistua?
Itse tosiaan mainitsin että Pinkie Pie olisi hahmo johon pystyn liiaksikin samaistumaan, mutta oma Pony olisi... Nolife Nerd.
Avatar
JayEm
 
Viestit: 851
Liittynyt: 05.10.2010 09:14
Paikkakunta: Jyväskylä
(: I used to be a league leader, but then I forgot how

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Colmio » 29.09.2011 14:06

Raindow Dashiin voisin samastua.
Oma pony olisi: Projonne
Oi Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto.
Avatar
Colmio
 
Viestit: 465
Liittynyt: 03.12.2010 22:05
Paikkakunta: Kokkola

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 29.09.2011 14:49

Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, mistä tämä poniylihype oikein johtuu, se nimittäin näyttäisi olevan isompi kuin Pokemon-hype on koskaan ollut, ainakin siitä päätellen, että /poni/ tai /pony/, sillä /pokemon/iin en ole koskaan netissä törmännyt. Liekö hypen syynä se, että Friendship is Magic-teema ja siihen liittyvä yltiöpositiivisuus tarjoavat mukavaa eskapismia usein niin synkästä nykytodellisuudesta, vaiko ihan vain Internet. Pitänee jossain välissä katsoa muutama jakso, josko tuo siitä aukeaisi.

Sarjaa siis en ole katsonut(vielä), mutta ponit ovat hahmoina todella hauskoja, minkä vuoksi pidän niistä. Suosikkiponejani ovat Pinkie Pie, Fluttershy ja Celestia.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 19:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Mewstor » 29.09.2011 20:06

Mewtwolover kirjoitti:Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, mistä tämä poniylihype oikein johtuu, se nimittäin näyttäisi olevan isompi kuin Pokemon-hype on koskaan ollut, ainakin siitä päätellen, että /poni/ tai /pony/, sillä /pokemon/iin en ole koskaan netissä törmännyt. Liekö hypen syynä se, että Friendship is Magic-teema ja siihen liittyvä yltiöpositiivisuus tarjoavat mukavaa eskapismia usein niin synkästä nykytodellisuudesta, vaiko ihan vain Internet. Pitänee jossain välissä katsoa muutama jakso, josko tuo siitä aukeaisi.

Sarjaa siis en ole katsonut(vielä), mutta ponit ovat hahmoina todella hauskoja, minkä vuoksi pidän niistä. Suosikkiponejani ovat Pinkie Pie, Fluttershy ja Celestia.

Katso ihmeessä ne ekan kauden kaksi avausjaksoa. Tykkäsin. Kertovat suurinpiirtein kaiken mitä siitä sarjasta tarvitsee tietää jos ei aio jatkaa katsomista. Seuraavat jaksot ovatkin sitten tutulla piirrossarjakaavalla.

Ja luulen, että aika pitkälti internet. Lisäksi tekijä alkoi jossain kohtaa heittää mukaan vähän fanserviceä kun sai tietää vanhemmasta yleisöstä, joka sai hypen nousemaan pilviin.

Haluaisin olla joku tosi kiva ja nätti poni niinkuin Celestia :3 (On siis myös lempparini.)
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 19:36
Paikkakunta: Turku

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Jontukka » 29.09.2011 20:10

Itse voisin sanoa tästä sarjasta sen etten pidä siitä lainkaan. Ainoa positiivinen puoli on animointi, muuten kyseinen sarja onkin täyttä sontaa.
Kaksi vai ihan jopa kolme ensimmäistä jaksoa tuli katsottua. Sarja on selvästi suunnattu pienille ala-aste ikäisille tytöille. Ihmettelen syvästi jos joku miespuolinen henkilö seuraa tuota sarjaa.
Jos poneista pitäisi päättää mikä on suosikkini niin se olisi.......varmaan se liila harjainen poni valkoisella vartalolla.
Juoni on perus kamaa, joten mitään kiinnostuksen ripettäkään ei voinut edes juoni saada aikaiseksi.
Ihmettelen miksi sarja on saanut noin paljon suosiota.
"With great power comes great responsibility" - Uncle Ben (spiderman)

Image
Friend code: 5370-1499-8457
Avatar
Jontukka
 
Viestit: 539
Liittynyt: 01.11.2010 00:17
Paikkakunta: ISS avaruusasema
(: Somebody stop ME!

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Juusto » 29.09.2011 20:14

^Minkä vuoksi ihmettelet, jos mies katsoisi sarjaa?
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 01.11.2010 23:34

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Jontukka » 29.09.2011 20:17

Lehtis kirjoitti:^Minkä vuoksi ihmettelet, jos mies katsoisi sarjaa?

Sillä omasta mielestäni sarjassa ei ole tarjota mies katsojille mitään. Tosin tämä on vain minun mielipiteeni. : )
"With great power comes great responsibility" - Uncle Ben (spiderman)

Image
Friend code: 5370-1499-8457
Avatar
Jontukka
 
Viestit: 539
Liittynyt: 01.11.2010 00:17
Paikkakunta: ISS avaruusasema
(: Somebody stop ME!

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 29.09.2011 20:26

Jontukka kirjoitti:Sillä omasta mielestäni sarjassa ei ole tarjota mies katsojille mitään. Tosin tämä on vain minun mielipiteeni. : )

Yhtälailla me aikuisetkin kattelemme muumeja välillä. :P Sori anti-ponit, tällä kertaa puolustan poneja.
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 20:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Hero » 29.09.2011 22:04

Veikkaan että ongelmana on ylikäytetty meemi, joka raivostuttaa kaikkia. Ei kai mitään muuta.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 00:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja badganondorf » 29.09.2011 22:09

Puolet eivät edes tiedä, että se on meemi. Itse katsoin ekan jakson ja ei se kamala ollut, mutta lastenohjelma on aina lastenohjelma.
http://www.thedeckout.com - Maailman paras Pokémon TCG-blogi(ni)

Mewtwolover kirjoitti:Pistin kännykkääni jo muistuksen 12.8.(MM-kisat päättyvät 11.8.) kohdalle noiden (Esan) oikkien poistosta.
Avatar
badganondorf
 
Viestit: 832
Liittynyt: 04.10.2010 08:52

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Hero » 29.09.2011 22:16

Suurin poniraiskaaja taitaapi olla Juusto. Juustostahan loistaa tämä wannabe-lautailijan maine. Pedobear on hassua, postaan kaikkialle.
Ponit on vähän sama asia kuin Paavo Pesusienikin.~

http://knowyourmeme.com/memes/subcultur ... oTR81k_ffV
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 00:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Juusto » 29.09.2011 22:18

Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, löysin ponit ennen kuin tiesin sen olevan meemi!
..Jonka sen sijaan sain tietää ircissä teiltä (:
Edit: käyn muuten vain ponychanissa.
Avatar
Juusto
 
Viestit: 478
Liittynyt: 01.11.2010 23:34

Re: My Little Pony: Friendship is Magic

ViestiKirjoittaja Flyffel » 29.09.2011 23:00

Lehtis kirjoitti:Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, löysin ponit ennen kuin tiesin sen olevan meemi!
..Jonka sen sijaan sain tietää ircissä teiltä (:
Edit: käyn muuten vain ponychanissa.

Poneista tuli tietääkseni "meme" jo 2010, eli milloinkas saitkaan tietää niistä? :P
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 22:41

Seuraava

Paluu Muu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron